1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πλέζουρ θέλω επειγόντως ένα icon 1/2 kgr μανούρι.......βρηκες τον καταλληλο γιατι ο psahnw γαμαει & τραβελια,ενω εγω οχι,ουτε βεβαια & πουστρακια..
πλέζουρ θέλω επειγόντως ένα icon 1/2 kgr μανούρι.......βρηκες τον καταλληλο γιατι ο psahnw γαμαει & τραβελια,ενω εγω οχι,ουτε βεβαια & πουστρακια..
ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
Πάω να φάω λίγο μανούρι να ξεμανουριάσω......
ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
Ελπίζω να μη λες εμένα μαλακιστήρι γιατί εμένα τέτοιες μαλακίες σαν κάτι άλλους δε μου αρέσουν. οκ? Το λέω επειδή έχω καινούριο account. Ελπίζω να εννοείς άλλους. Δεν είμαι κανένα αμόρφωτο παιδάκι εγώ.ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
βρηκες τον καταλληλο γιατι ο psahnw γαμαει & τραβελια,ενω εγω οχι,ουτε βεβαια & πουστρακια..
δηλαδη ολα σου τα ποστ ειναι για πλακα?κι οταν μιλας σοβαρα γραφεις:Μιλαω σοβαρα.......μπλα μπλα μπλα μπλα....εισαι μαλακας..τελεια & παυλα..ΠΟΤΕ δεν εχω παρει οτιδηποτε πισω..αν μιλουσα σοβαρα θα στο ελεγα στα ισια..πιστευε οτι θελεις..σε συνδεω..
πολλή μανούρι ρε παιδιά.. χαλαρώστε..... Ενα γενικό σχόλιο γίνεται και όλοι υπερασπίζονται τον εαυτό τους......Ελπίζω να μη λες εμένα μαλακιστήρι γιατί εμένα τέτοιες μαλακίες σαν κάτι άλλους δε μου αρέσουν. οκ? Το λέω επειδή έχω καινούριο account. Ελπίζω να εννοείς άλλους. Δεν είμαι κανένα αμόρφωτο παιδάκι εγώ.
ο πλεζουρ φιλε περσονα γραφτηκε τον αυγουστο εδω και τον οκτωμβριο ηδη την ειχε δει μαγκας και νταης....τι να μου πει τωρα....ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
εισαι μαλακας..τελεια & παυλα..ΠΟΤΕ δεν εχω παρει οτιδηποτε πισω..αν μιλουσα σοβαρα θα στο ελεγα στα ισια..πιστευε οτι θελεις..σε συνδεω..
Ελπίζω να μη λες εμένα μαλακιστήρι γιατί εμένα τέτοιες μαλακίες σαν κάτι άλλους δε μου αρέσουν. οκ? Το λέω επειδή έχω καινούριο account. Ελπίζω να εννοείς άλλους. Δεν είμαι κανένα αμόρφωτο παιδάκι εγώ.
persona ok ζητώ συγγνώμη!!!!πολλή μανούρι ρε παιδιά.. χαλαρώστε..... Ενα γενικό σχόλιο γίνεται και όλοι υπερασπίζονται τον εαυτό τους......
Ημαρτον.....
βγηκε?τι εγινε τελικα?ρε μάγκες βγήκε η απόφαση και σεις ακόμα τσακώνεστε......;;;
ρεεεεεεεεεεεεεεεε υποδεκανεις ειχα στον στρατο..και μαγκας γεννηθηκα δεν εγινα τον οκτωμβριο..αμα δεν με γουσταρεις τραβα κλαψου στους ιδιοκτητες να με σουταρουν..τι σου φταιει ο περσονας & οι υπολοιποι???ο πλεζουρ φιλε περσονα γραφτηκε τον αυγουστο εδω και τον οκτωμβριο ηδη την ειχε δει μαγκας και νταης....τι να μου πει τωρα....
βγηκε?τι εγινε τελικα?
αλλοι κλαιγονται στους ιδιοκτητες πλεζουρακο....ξερεις πολυ καλα!!!σιγα μην ζητησω να σε σουταρουν...τ αρχιδια μου χωρανε κι εσενα να γινεις μελος τους!!!ρεεεεεεεεεεεεεεεε υποδεκανεις ειχα στον στρατο..και μαγκας γεννηθηκα δεν εγινα τον οκτωμβριο..αμα δεν με γουσταρεις τραβα κλαψου στους ιδιοκτητες να με σουταρουν..τι σου φταιει ο περσονας & οι υπολοιποι???
ασε τις εξυπναδες εμπαθη με τους γαυρους μοντ και πες αν ξερεις τι εγινε με την αποφαση ;)Ακόμα, σκέφτονται να δώσουν και τους βαθμούς των άλλων ομάδων στον οσφπ για να σιγουρέψει την πρωτιά ;)
ασε τις εξυπναδες εμπαθη με τους γαυρους μοντ και πες αν ξερεις τι εγινε με την αποφαση ;)
www.freesmileys.org] [/url]Ακόμα, σκέφτονται να δώσουν και τους βαθμούς των άλλων ομάδων στον οσφπ για να σιγουρέψει την πρωτιά ;)
το ξερω γι αυτο σε κραζω....ου ρεΕίμαι ο μοναδικός που ΔΕΝ είναι αντικειμενικός εδώ, δεν το ξέρεις? Δεν βγήκε ακόμα απόφαση.
Η απόφαση βγήκε.....Είμαι ο μοναδικός που ΔΕΝ είναι αντικειμενικός εδώ, δεν το ξέρεις? Δεν βγήκε ακόμα απόφαση.