Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
Πάω να φάω λίγο μανούρι να ξεμανουριάσω...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ρε μάγκεσ μανούριασμα σε σάιτ με άτομα που μιλάνε μήνες και δεν έχει μάθει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου είναι μαλακία... Εντάξει τα μπινελίκια σε μαλακιστήρια με καινούρια ακάουντ που θέλουν να ξεκαβλώσουν.... Ολοι οι λοιποί έχουμε καταλάβει τι καπνό φουμάρουν οι τακτικοί.... χαλαρά και λέμε καμμιά μαλακία να περνά η ώρα.....
Πάω να φάω λίγο μανούρι να ξεμανουριάσω...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δεν διαφωνώ,αλλά μερικοί όπως ο πλέζουρ δεν ξέρεις πότε τι μυαλά κουβαλάει.Την μια στο παίζει φίλος και την άλλη σε γαμάει κ σε βαπτίζει πουστράκι

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ελπίζω να μη λες εμένα μαλακιστήρι γιατί εμένα τέτοιες μαλακίες σαν κάτι άλλους δε μου αρέσουν. οκ? Το λέω επειδή έχω καινούριο account. Ελπίζω να εννοείς άλλους. Δεν είμαι κανένα αμόρφωτο παιδάκι εγώ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
βρηκες τον καταλληλο γιατι ο psahnw γαμαει & τραβελια,ενω εγω οχι,ουτε βεβαια & πουστρακια..

Είσαι τουλάχιστον απαράδεκτος με την παραπάνω δήλωση σου.........τα υπόλοιπα δεν τα γράφω, τα ξέρεις......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εισαι μαλακας..τελεια & παυλα..ΠΟΤΕ δεν εχω παρει οτιδηποτε πισω..αν μιλουσα σοβαρα θα στο ελεγα στα ισια..πιστευε οτι θελεις..σε συνδεω..
δηλαδη ολα σου τα ποστ ειναι για πλακα?κι οταν μιλας σοβαρα γραφεις:Μιλαω σοβαρα.......μπλα μπλα μπλα μπλα....
τελος παντων επειδη δεν εχω ορεξη κι ειμαι μαλακας οπως λες δεν το συνεχιζω καν γιατι ειναι εμφανες το επιπεδο νοημοσυνης σου!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελπίζω να μη λες εμένα μαλακιστήρι γιατί εμένα τέτοιες μαλακίες σαν κάτι άλλους δε μου αρέσουν. οκ? Το λέω επειδή έχω καινούριο account. Ελπίζω να εννοείς άλλους. Δεν είμαι κανένα αμόρφωτο παιδάκι εγώ.
πολλή μανούρι ρε παιδιά.. χαλαρώστε..... Ενα γενικό σχόλιο γίνεται και όλοι υπερασπίζονται τον εαυτό τους......
Ημαρτον.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μάγκες βγήκε η απόφαση και σεις ακόμα τσακώνεστε......;;;
:helpplea: :dancing: :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ο πλεζουρ φιλε περσονα γραφτηκε τον αυγουστο εδω και τον οκτωμβριο ηδη την ειχε δει μαγκας και νταης....τι να μου πει τωρα....

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

είσαι μορφωμενο?

Επισκέπτης
ο πλεζουρ φιλε περσονα γραφτηκε τον αυγουστο εδω και τον οκτωμβριο ηδη την ειχε δει μαγκας και νταης....τι να μου πει τωρα....
ρεεεεεεεεεεεεεεεε υποδεκανεις ειχα στον στρατο..και μαγκας γεννηθηκα δεν εγινα τον οκτωμβριο..αμα δεν με γουσταρεις τραβα κλαψου στους ιδιοκτητες να με σουταρουν..τι σου φταιει ο περσονας & οι υπολοιποι???

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρεεεεεεεεεεεεεεεε υποδεκανεις ειχα στον στρατο..και μαγκας γεννηθηκα δεν εγινα τον οκτωμβριο..αμα δεν με γουσταρεις τραβα κλαψου στους ιδιοκτητες να με σουταρουν..τι σου φταιει ο περσονας & οι υπολοιποι???
αλλοι κλαιγονται στους ιδιοκτητες πλεζουρακο....ξερεις πολυ καλα!!!σιγα μην ζητησω να σε σουταρουν...τ αρχιδια μου χωρανε κι εσενα να γινεις μελος τους!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ακόμα, σκέφτονται να δώσουν και τους βαθμούς των άλλων ομάδων στον οσφπ για να σιγουρέψει την πρωτιά ;)
ασε τις εξυπναδες εμπαθη με τους γαυρους μοντ και πες αν ξερεις τι εγινε με την αποφαση ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ασε τις εξυπναδες εμπαθη με τους γαυρους μοντ και πες αν ξερεις τι εγινε με την αποφαση ;)

Είμαι ο μοναδικός που ΔΕΝ είναι αντικειμενικός εδώ, δεν το ξέρεις? Δεν βγήκε ακόμα απόφαση.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ακόμα, σκέφτονται να δώσουν και τους βαθμούς των άλλων ομάδων στον οσφπ για να σιγουρέψει την πρωτιά ;)
www.freesmileys.org] [/url]
γρηγορα,γρηγορα,γρηγορα...
ενας ρουφιανος,αλητης,δημοσιογραφος με καμερα να παρει δηλωση απο τον ντεμη :) www.freesmileys.org] [/url]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είμαι ο μοναδικός που ΔΕΝ είναι αντικειμενικός εδώ, δεν το ξέρεις? Δεν βγήκε ακόμα απόφαση.
Η απόφαση βγήκε.....
"Πέντε πάνω πέντε κάτω στο φινάλε..................... θα τη βρούμε"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom