Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1237086_415716005206675_683144205_n.jpg
    1237086_415716005206675_683144205_n.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 11

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όμορφα και ωραία όλα αυτά, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει χάσει με 5-0 και 7-0 στο Τσου Λου.
Στην Ισπανία κόντρα στη Ρεάλ γύρισα το 2-0 και το έκανε 2-2, πριν χρόνια (στα πρώτα χρόνια που υπήρχε Τσου Λου) ηη Μίλαν έφτυσε αίμα για να τη κερδίσει στην έδρα της, για να μη πούμε ότι επίσης η Μίλαν ουσιαστικά επέλεξε πια ομάδα θα προκριθεί δεύτερη όταν και έχασε στην έδρα της από μια Γαλλική (αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει τ όνομά της) ή αν θέλεις "τιμώρησε" την ΑΕΚ που τη κέρδισε (τη Μίλαν).
Θίασος το λοιπόν ή τσίρκο η ΑΕΚ (όταν ήταν στα καλά της) δεν έγινε. Δεν πήγε ποτέ να παίξει με μια ομάδα που έπαιζε με τα δεύτερά της και να χάσει με 7-0  ;)
Για να υπαρχει μια εκτιμηση (καλη η κακη) για την πορεια της ΑΕΚ σε εναν θεσμο, θα πρεπει να υπαρχει ενα ενα επαρκη δειγμα.
Δηλαδη δεν σε πειραζουν οι πενταρες στο ουεφα, αλλα εσυ καμαρωνεις για το Τσου λου λες και εχεις δοκιμαστει καμια δεκαρια φορες στον θεσμο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν παίζεστε ρε παιδιά....και οι παοκτζήδες τα ίδια ακριβώς λένε,εμείς δεν έχουμε φάει εφτάρα στην Ευρώπη...και οι αρειανοί τα ίδια...μόνο εμείς έχουμε κερδίσει ισπανική ομάδα εκτός έδρας...καλά οι παναθηναϊκοί-εμείς έχουμε πάει σε τελικό τσάμπιονς λιγκ,,δεν τρώμε εφτάρες....τί ωραία από την ασφάλεια της ανυπαρξίας να κρίνεις τον άλλο που παίζει κάθε χρόνο με τα θηρία και εσύ να έχεις την επέτειο κάθε χρόνο τί έκανες μια φορά πριν 50 χρόνια...βέβαια τους διασυρμούς που έχετε όλοι στο ουεφα όλα αυτά τα χρόνια που δεν σας άφηνε ο κακός ολυμπιακός να πάτε τσάμπιονσ λιγκ και που είναι κατώτερου επιπέδου, σαν να μην έγιναν ποτέ
Σε λιγο θα καμαρωνουν οι Παοκτζηδες και οι Αρειανοι πως δεν εχουνε χασει ποτε σε ομιλους Τσου Λου  :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να υπαρχει μια εκτιμηση (καλη η κακη) για την πορεια της ΑΕΚ σε εναν θεσμο, θα πρεπει να υπαρχει ενα ενα επαρκη δειγμα.
Δηλαδη δεν σε πειραζουν οι πενταρες στο ουεφα, αλλα εσυ καμαρωνεις για το Τσου λου λες και εχεις δοκιμαστει καμια δεκαρια φορες στον θεσμο.
Σπάστα και ξαναρίχτα. Η όλη κουβέντα ήταν για το Τσου Λου. Εξάλλου τ είπα και εγώ. Η ΑΕΚ έχει παίξει σε 4 Τσου Λου, οπότε δε μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμια πράγματα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σπάστα και ξαναρίχτα. Η όλη κουβέντα ήταν για το Τσου Λου. Εξάλλου τ είπα και εγώ. Η ΑΕΚ έχει παίξει σε 4 Τσου Λου, οπότε δε μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμια πράγματα.
Εσυ δεν συγκρινες στο ποστ που παραθεσα ομως; Εσυ δεν ειπες οτι δεν εχει φαει πενταρα στο Τσου Λου;
Θα με τρελανεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εσυ δεν συγκρινες στο ποστ που παραθεσα ομως; Εσυ δεν ειπες οτι δεν εχει φαει πενταρα στο Τσου Λου;
Θα με τρελανεις;
Στο Τσου Λου δε θυμάμαι ν έχω φάει 5. Αν βάλεις ένα λινκ που να λέει ότι έχω φάει 5 στο Τσου Λου θα βοηθήσεις τη μνημη μου αν με ξεγελάει

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Σε λιγο θα καμαρωνουν οι Παοκτζηδες και οι Αρειανοι πως δεν εχουνε χασει ποτε σε ομιλους Τσου Λου  :headbang:

Είτε το πιστεύεις είτε όχι φίλε έχω ακούσει Ηρακλειδείς πολύ σοβαρά να κοροϊδεύουν τον Ολυμπιακό τα γνωστά "πουτάνα της Ευρώπης" 7άρες κλπ...δεν βγάζεις άκρη, άλλωστε το νόημα της μπάλας αυτό είναι, ο καθένας να λέει και να πιστεύει ό,τι θέλει...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στο Τσου Λου δε θυμάμαι ν έχω φάει 5. Αν βάλεις ένα λινκ που να λέει ότι έχω φάει 5 στο Τσου Λου θα βοηθήσεις τη μνημη μου αν με ξεγελάει
Ρε αγορι μου συγκρινεις την πορεια στο Τσου Λου μεταξυ των δυο ομαδων, και δηλωνεις οτι η Αεκ ποτε δεν εχει φαει πενταρα στον θεσμο. Και απαντω οτι με τοσο μικρο δειγμα στο θεσμο που εχει η Αεκ (σε σχεση με τον Ολυμπιακπ) δεν μπορεις καν, να κανεις την συγκριση.
Αμα ειχατε τις τριπλασιες συμμετοχες στο θεσμο και ειδικα τα τελευταια χρονια με την ψαλιδα να εχει ανοιξει, θα μπορουσε και η ομαδα σου να ειχε δεχτει και πεντε και δεκα και τριαντα γκολ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε αγορι μου συγκρινεις την πορεια στο Τσου Λου μεταξυ των δυο ομαδων, και δηλωνεις οτι η Αεκ ποτε δεν εχει φαει πενταρα στον θεσμο. Και απαντω οτι με τοσο μικρο δειγμα στο θεσμο που εχει η Αεκ (σε σχεση με τον Ολυμπιακπ) δεν μπορεις καν, να κανεις την συγκριση.
Αμα ειχατε τις τριπλασιες συμμετοχες στο θεσμο και ειδικα τα τελευταια χρονια με την ψαλιδα να εχει ανοιξει, θα μπορουσε και η ομαδα σου να ειχε δεχτει και πεντε και δεκα και τριαντα γκολ.
Μα αν διαβάσεις όλο το νήμα αυτό ακριβώς τ αναφέρω. Ο χρηστ έβαλε ένα λινκ που λέει ότι η ΑΕΚ είναι θέατρο τσιρκο κτλπ που έκανε 20 αγώνες για να νικήσει. Και αυτό ακριβώ τ απάντησα.
Αλλά παρόλα αυτά και παρόλες τις λίγες συμμετοχές στο Τσου Λου δεν έχω φάει 5 ή 7. Ακόμα και το 07 που ήδη η ψαλίδα είχε αρχίσει ν ανοίγει.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τελικά όλοι μιλάμε άλλη γλώσσα εδώ μέσα...

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Ακομα ερχονται?  :2funny: :2funny: :2funny:

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μα αν διαβάσεις όλο το νήμα αυτό ακριβώς τ αναφέρω. Ο χρηστ έβαλε ένα λινκ που λέει ότι η ΑΕΚ είναι θέατρο τσιρκο κτλπ που έκανε 20 αγώνες για να νικήσει. Και αυτό ακριβώ τ απάντησα.
Αλλά παρόλα αυτά και παρόλες τις λίγες συμμετοχές στο Τσου Λου δεν έχω φάει 5 ή 7. Ακόμα και το 07 που ήδη η ψαλίδα είχε αρχίσει ν ανοίγει.

Ξέχασες την πεντάρα στο UEFA, από Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, 5-1 για την ιστορία, το 2005.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
Ξέχασες την πεντάρα στο UEFA, από Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, 5-1 για την ιστορία, το 2005.
αλλά εννοεί φιλε για το τσου λου λέει γιατί στο ΟΥΕΦΑ έχουν μαζέψει φουλ πεντάρες και τεσσαρες..αλλά και στο τσου λου έχουν  λίγες παρουσιες και γι αυτό παριστάνουν τις ουσίες παρθένες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom