You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
0-3 χαλαρα...ζει-παί....ποτα-τί......;
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ειδες να μιλησω για σενα;
για τον γρηγορη και αλλους αεκτσοβαζελους που μου δειξανε την σκληρη αθλητικη ελληνικη πραγματικοτητα μιλησα...
εσυ απο που συμπερανες οτι ειπα για σενα;
πλην του ''αποτυχημενου στην ευρωπη ολυμπιακου'''
βεβαια μιας και εκανες αναγωγη στο ποσες φορες βασει χρηματων που ξοδεψε περασε ομιλους δεν εκανες τον κοπο να μας πεις οταν δεν περναγες ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΧΑΝ....
αλλα τι να λεει τυπε;
λογικες του ''υπαλληλου'' χρηστιδη...
εμεις λεγοντας την μιση αληθεια (που παραμενι αληθεια αλλοιμονο ,οντως ξοδεψε χρηματα ο θρυλος) θελουμε να παρουσιασουμε ολοκληρες πραγματικοτητες...
σωστα;
μην μου αρχιζεις τωρα τα βαζελικα με τα μπατζετ ;)
κατσε ρε τυπε το ΑΠΟΕΛ που ειχε παει στους 8 τι μπατζετ ειχε?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
για το πρωτο....ποτε δεν ξερεις ...γιαυτο μη με πρεσσαρειςΚαλά ντε, μη το πάρεις και κατάκαρδα και κάνεις καμία ανοησία
Χωρίς επιθετικό; Και ο Μήτρογλας που το καλοκαίρι λέγατε ότι θα πάρει πάρει το μυδράλιο και θα εκτελεί τι έγινε; Εσείς δε κοροϊδεύατε όλους αυτούς που έλεγαν ότι δεν είναι ο Μήτρο που έφυγε αλλά πλέον σαπάκι; Δε λέγατε πως όποιος γράφει κάτι τέτοιο είναι κομπλεξικός και δε ξέρω γω τι άλλο;
για το δευτερο...παλι αερολογεις ....κανεις δεν ειπε οτι ο μητρογλας ειναι καλος...
ολοι ειπαμε οτι δεν παιζει και περιμεναμε ''επιστροφη''
προσωπικα ειπα οτι και στην αποστολη με φεροε επρεπε να ειναι...αλλα και οτι οι ανυπαρκτοι κλαους και γκεκας δεν στιγματιστηκαν απο τους σαμπρακους ...
επιμενω ,ετσι ειναι και αν εχεις αντιρηση πες γιατι...
απο εκει και περα μη μαστεριζεις...μη σαλιαζεις κινδυνολογεις και καταληγεις σε αδερφιστικα συμπερασματα και βαζεις στο στομα ανθρωπων λογια που δεν εχουν πει...
με μενα μιλας ;)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Αν προσέξεις γράφω σε πρώτο πλυθηντικό. Λες να σου έγραφα στο πλυθηντικό;για το πρωτο....ποτε δεν ξερεις ...γιαυτο μη με πρεσσαρεις
για το δευτερο...παλι αερολογεις ....κανεις δεν ειπε οτι ο μητρογλας ειναι καλος...
ολοι ειπαμε οτι δεν παιζει και περιμεναμε ''επιστροφη''
προσωπικα ειπα οτι και στην αποστολη με φεροε επρεπε να ειναι...αλλα και οτι οι ανυπαρκτοι κλαους και γκεκας δεν στιγματιστηκαν απο τους σαμπρακους ...
επιμενω ,ετσι ειναι και αν εχεις αντιρηση πες γιατι...
απο εκει και περα μη μαστεριζεις...μη σαλιαζεις κινδυνολογεις και καταληγεις σε αδερφιστικα συμπερασματα και βαζεις στο στομα ανθρωπων λογια που δεν εχουν πει...
με μενα μιλας ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε συ...τωρα με δουλευεις;μην μου αρχιζεις τωρα τα βαζελικα με τα μπατζετ ;)
κατσε ρε τυπε το ΑΠΟΕΛ που ειχε παει στους 8 τι μπατζετ ειχε?
εσυ εκανες αναφορα σε μπατζετ λεγοντας οτι ΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ειναι αποτυχια που περασε 4 στις 14
και εγω σου ειπα οτι αφου κανεις αναφορα στην επιτυχια και οριζεις σαν αποτυχια το οτι δεν περασε ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ να μας πεις ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙς 10 ΣΤΙΣ 14 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ....
ακριβως τι δεν καταλαβαινεις ;
μας δουλευεις ρε γακνι;o Γιαουρτογλου Κεμπαμπ ειναι τρομπας αλλα [size=30pt]βαση των χρηματων που εχεις δαπανησει τα τελευταια 16 χρονια [/size]και των ονοματων που εχεις φερει ειναι αποτυχια στις 14 φορες σε ομιλο(και μαλιστα τις 10 να ειναι συνεχομενες) να περνας τις 4...
ποιος κανει αναφορα σε μπατζετ ;
εσυ δεν το βλεπεις ;
και αναλογα σου απανταω...ποσα ξοδεψαν αυτοι που περασαν;το εχεις προχειρο
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ρε συ...τωρα με δουλευεις;
εσυ εκανες αναφορα σε μπατζετ λεγοντας οτι ΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ειναι αποτυχια που περασε 4 στις 14
και εγω σου ειπα οτι αφου κανεις αναφορα στην επιτυχια και οριζεις σαν αποτυχια το οτι δεν περασε ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ να μας πεις ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙς 10 ΣΤΙΣ 14 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ....
θεωρω οτι ειμαστε λιγο σε αδιεξοδο
Αλλο σου λεω αλλο μου λες
Η Μπορντω και η Ροζενμποργκ που ειχαν περασει απο τον ομιλο σου ειχανε ξοδεψει πακτωλους χρηματων?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Αν προσέξεις γράφω σε πρώτο πλυθηντικό. Λες να σου έγραφα στο πλυθηντικό;
Καλά ντε, μη το πάρεις και κατάκαρδα και κάνεις καμία ανοησία
Χωρίς επιθετικό; Και ο Μήτρογλας που το καλοκαίρι λέγατε ότι θα πάρει πάρει το μυδράλιο και θα εκτελεί τι έγινε; Εσείς δε κοροϊδεύατε όλους αυτούς που έλεγαν ότι δεν είναι ο Μήτρο που έφυγε αλλά πλέον σαπάκι; Δε λέγατε πως όποιος γράφει κάτι τέτοιο είναι κομπλεξικός και δε ξέρω γω τι άλλο;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
.΄τυπε γκανυ...θεωρω οτι ειμαστε λιγο σε αδιεξοδο
Αλλο σου λεω αλλο μου λες
Η Μπορντω και η Ροζενμποργκ που ειχαν περασει απο τον ομιλο σου ειχανε ξοδεψει πακτωλους χρηματων?
εχω τετοι νουμερο στο αι κιου που μαλλον αλλου και οχι σε μενα πρεπει να ψαξεις το προβλημα ;)
πιαστα απο την αρχη με ηρεμια και αν καταληξεις ξαναπε
εισαι σιγουρος οτι ειχε περασει η ροζενμποργκς
οσο για την τοτε μπορντω κανε τον κοπο συγκρινε τα μπατζετ και ξαναελα...
εισαι μαγκακι...και γατονι...
μην πας κοντρα τον χρηστιδη...
μονο να εκτεθεις εχεις ;)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
.΄τυπε γκανυ...
εχω τετοι νουμερο στο αι κιου που μαλλον αλλου και οχι σε μενα πρεπει να ψαξεις το προβλημα ;)
πιαστα απο την αρχη με ηρεμια και αν καταληξεις ξαναπε
εισαι σιγουρος οτι ειχε περασει η ροζενμποργκς
οσο για την τοτε μπορντω κανε τον κοπο συγκρινε τα μπατζετ και ξαναελα...
εισαι μαγκακι...και γατονι...
μην πας κοντρα τον χρηστιδη...
μονο να εκτεθεις εχεις ;)
τυπε ειχε περασει δευτερη στον ομιλο σου με 11 βαθμους δες [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%A6%CE%91_%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BA_1997-98[/url]
οσο για την Μπορντω εχεις κανενα σαιτ υποψιν που να δειχνει τους προυπολογισμους των ομαδων διαχρονικα γιατι εγω δεν ξερω
καμια διαθεση υποτιμησης της νοημοσυνης σου τυπε ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
]δεν το θυμομουνα ,δεν το ειπα σιγουρα...τυπε ειχε περασει δευτερη στον ομιλο σου με 11 βαθμους δες [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%A6%CE%91_%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BA_1997-98[/url]
οσο για την Μπορντω εχεις κανενα σαιτ υποψιν που να δειχνει τους προυπολογισμους των ομαδων διαχρονικα γιατι εγω δεν ξερω
καμια διαθεση υποτιμησης της νοημοσυνης σου τυπε ;)
η μπορντω ειχε σιγουρα μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα...δεν ξερω σαιτ ξερουν τα γατια...
δεν ειπα οτι το εκανες ,ειπα μην το υποτιμας ψαχνοντας σε μενα τον λογο που δεν συνενοηθηκαμε
παντως για ροζεμποργκ δεν θυμομουνα...και τεταρτη η πορτο...με σιγουρα μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα...
τις φορες που περασα τυπε μηπως θυμασαι αν εκανα υπερβαση αφηνοντες πισω ομαδες δευτερου η πρωτου γκρουπ με μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα ;
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
]δεν το θυμομουνα ,δεν το ειπα σιγουρα...
η μπορντω ειχε σιγουρα μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα...δεν ξερω σαιτ ξερουν τα γατια...
δεν ειπα οτι το εκανες ,ειπα μην το υποτιμας ψαχνοντας σε μενα τον λογο που δεν συνενοηθηκαμε
παντως για ροζεμποργκ δεν θυμομουνα...και τεταρτη η πορτο...με σιγουρα μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα...
τις φορες που περασα τυπε μηπως θυμασαι αν εκανα υπερβαση αφηνοντες πισω ομαδες δευτερου η τριτου γκρουπ με μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα ;
0-4 τυπε ειχα δουλειες σημερα και δεν το πονταρα το over 3.5 μαλακια :S
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.129
- Πόντοι
- 5.006
κάθεσαι και Λές παπαριες εδώ και εχασες το μεροκάματο.. :'(0-4 τυπε ειχα δουλειες σημερα και δεν το πονταρα το over 3.5 μαλακια :S
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγω ο μαλακας πονταρα πρωτο πλαγιο κερκυρα και πηρα πουλο0-4 τυπε ειχα δουλειες σημερα και δεν το πονταρα το over 3.5 μαλακια :S
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
κάθεσαι και Λές παπαριες εδώ και εχασες το μεροκάματο.. :'(
Δεν πειραζει τυπε εχω γαλλικους και βελγικους ασους στο μανικι
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εγω ο μαλακας πονταρα πρωτο πλαγιο κερκυρα και πηρα πουλο
ελπιζω να μην επαιξες πολλα τυπε
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
Όμορφα και ωραία όλα αυτά, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει χάσει με 5-0 και 7-0 στο Τσου Λου.
Στην Ισπανία κόντρα στη Ρεάλ γύρισα το 2-0 και το έκανε 2-2, πριν χρόνια (στα πρώτα χρόνια που υπήρχε Τσου Λου) ηη Μίλαν έφτυσε αίμα για να τη κερδίσει στην έδρα της, για να μη πούμε ότι επίσης η Μίλαν ουσιαστικά επέλεξε πια ομάδα θα προκριθεί δεύτερη όταν και έχασε στην έδρα της από μια Γαλλική (αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει τ όνομά της) ή αν θέλεις "τιμώρησε" την ΑΕΚ που τη κέρδισε (τη Μίλαν).
Θίασος το λοιπόν ή τσίρκο η ΑΕΚ (όταν ήταν στα καλά της) δεν έγινε. Δεν πήγε ποτέ να παίξει με μια ομάδα που έπαιζε με τα δεύτερά της και να χάσει με 7-0 ;)
Δεν παίζεστε ρε παιδιά....και οι παοκτζήδες τα ίδια ακριβώς λένε,εμείς δεν έχουμε φάει εφτάρα στην Ευρώπη...και οι αρειανοί τα ίδια...μόνο εμείς έχουμε κερδίσει ισπανική ομάδα εκτός έδρας...καλά οι παναθηναϊκοί-εμείς έχουμε πάει σε τελικό τσάμπιονς λιγκ,,δεν τρώμε εφτάρες....τί ωραία από την ασφάλεια της ανυπαρξίας να κρίνεις τον άλλο που παίζει κάθε χρόνο με τα θηρία και εσύ να έχεις την επέτειο κάθε χρόνο τί έκανες μια φορά πριν 50 χρόνια...βέβαια τους διασυρμούς που έχετε όλοι στο ουεφα όλα αυτά τα χρόνια που δεν σας άφηνε ο κακός ολυμπιακός να πάτε τσάμπιονσ λιγκ και που είναι κατώτερου επιπέδου, σαν να μην έγιναν ποτέ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.129
- Πόντοι
- 5.006
και καφέδες. ;)Δεν πειραζει τυπε εχω γαλλικους και βελγικους ασους στο μανικι
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.