Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
η μαλακια που μας βαραγε μας προλαβε...
βουτυρο στο ψωμι της χουντας ηταν να φτιαξει γηπεδο στον θρυλο...και θα το εφτιαχνε....επιφεροντας για να τα λεμε ολα και την ισονομια απεναντι στον παναθηναικο...μιας και ο ενας πληρωνε νοικια ενω ο αλλος οχι...
και τσιμπουκια θα κανανε σε παττακι και ασλανιδη ...
αλλα η μαλκια τους βαρεσε στο κεφαλι...
προτιμησανε να κανουνε μεταγραφες  :jerking:

Ήταν και δύσκολη εποχή τότε...είχε πολλές καλές ομάδες, σκοτωμός γινόταν για το πρωτάθλημα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
η μαλακια που μας βαραγε μας προλαβε...
βουτυρο στο ψωμι της χουντας ηταν να φτιαξει γηπεδο στον θρυλο...και θα το εφτιαχνε....επιφεροντας για να τα λεμε ολα και την ισονομια απεναντι στον παναθηναικο...μιας και ο ενας πληρωνε νοικια ενω ο αλλος οχι...
και τσιμπουκια θα κανανε σε παττακι και ασλανιδη ...
αλλα η μαλκια τους βαρεσε στο κεφαλι...
προτιμησανε να κανουνε μεταγραφες  :jerking:
το κανονισε ο κοκκαλης με τον γνωστο τροπο μην ανχωνεσαι!υπαρχουν και χειροτερα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ήταν και δύσκολη εποχή τότε...είχε πολλές καλές ομάδες, σκοτωμός γινόταν για το πρωτάθλημα
ναι...αλλα αν εισαι παραγοντας του θρυλου δεν σκεφτεσαι κοντοφθαλμα...
πρεπει να βλεπεις και λιγο μπροστα ...
χωρια που μετα γινανε και ρομπες ,χρωσταγανε στην εοε και ζητιανευανε απο την χουντα...
εγω μαγκα εχω αρχιδια και τα λεω ολα...δεν ειμαι πουτανα να κρυβομαι αποτο δαχτυλο μου  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το κανονισε ο κοκκαλης με τον γνωστο τροπο μην ανχωνεσαι!υπαρχουν και χειροτερα!
:2funny:
δε μασαω ρε μαλακα...ο κοκκαλης κυριος ητανε σαν κυριος ξηγηθηκε και τετοιος εφυγε...απο προεδρος....γιατι απο την καρδια μας δεν θα φυγει ποτε...
και τα βηματα του ακολουθει (μεχρι στιγμης) και ο ρινοκερος...
στο χερι του ειναι να τα καταφερει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Οποιος επισημαινει την καταντια, αγχωνεται?

Για ποιον λογο ειναι κατάντια αγαπητε μου φιλε, πρώτη ομάδα είμαστε στον κοσμο ή τελευταια που λειτουργεί έτσι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
με μενα μιλας ...γαμα τον καβλαρχο...μαλακιζεται και σου δινει αλλοθοι...
παμε μερικους δωρητες για την εκταση...
απο αθλητικη ηχω...
καλα κανεις να ρψτας για να μαθαινεις;
και ναι ...παε πουσταριο...επιμενω και εχω λογο...
ρε μαλακα κουαρδε τι παπαριες βαζεις παλι;το κρατος και οι δωρητες εδιναν λεφτα για το γηπεδο και οι δικοι σας τα εδιναν για μεταγραφες.οποτε μην κλαψουριζεις ολοι εχουν ευνοηθει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλακα κουαρδε τι παπαριες βαζεις παλι;το κρατος και οι δωρητες εδιναν λεφτα για το γηπεδο και οι δικοι σας τα εδιναν για μεταγραφες.οποτε μην κλαψουριζεις ολοι εχουν ευνοηθει
καλα αγορι μου εσυ εισαι τελειωμενος μαλακς...δηλαδη εγω τι ειπα;η εκταση αγοραστηκε ,το γηπεδο δεν χτιστηκε επειδη εκαναν μεταγρφαες με τα λεφτα του γηπεδου...
απο εκει και περα γαμω τα φουστανια σου...
χρωστας δυο απαντησεις ...γιατι το εχουν ευνοηθει ολοι δε λεει τιποτα....αν εμενα μου δινει ενας ενα ψιχουλο και σενα δεκα καρβελια δεν νομιζω να μην υπαρχει αδικια...
πες μας λοιπον εκπροσωπε τυπου της παε ποα...
1)ποτε παραχωρηθηκε η λεωφορος στον ΠΟΑ και ποτε δοθηκαν τα λεφτα για γηπεδο στο ρεντη ,ωστε να δουμε με ποσα ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ (που παραδεχομαι απο μαλακια δικων μου παραγοντων δεν εγινε το γηπεδο)
και
2)βαλε μας το δοκαρι στο 90 στο παιχνιδι ΠΟΑ -ερυθρος αστερας το 1971  :2funny:
στα εβαλα λιανα ,ολα τα βλεμματα στραμμενα πανω σου και με αγωνια περιμενουν την κινηση σου  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
πόσα χρήματα έδινε ο οσφπ για την χρήση του καραϊσκάκη; διαχρονικά μιλάω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλα αγορι μου εσυ εισαι τελειωμενος μαλακς...δηλαδη εγω τι ειπα;η εκταση αγοραστηκε ,το γηπεδο δεν χτιστηκε επειδη εκαναν μεταγρφαες με τα λεφτα του γηπεδου...
απο εκει και περα γαμω τα φουστανια σου...
χρωστας δυο απαντησεις ...γιατι το εχουν ευνοηθει ολοι δε λεει τιποτα....αν εμενα μου δινει ενας ενα ψιχουλο και σενα δεκα καρβελια δεν νομιζω να μην υπαρχει αδικια...
πες μας λοιπον εκπροσωπε τυπου της παε ποα...
1)ποτε παραχωρηθηκε η λεωφορος στον ΠΟΑ και ποτε δοθηκαν τα λεφτα για γηπεδο στο ρεντη ,ωστε να δουμε με ποσα ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ (που παραδεχομαι απο μαλακια δικων μου παραγοντων δεν εγινε το γηπεδο)
και
2)βαλε μας το δοκαρι στο 90 στο παιχνιδι ΠΟΑ -ερυθρος αστερας το 1971  :2funny:
στα εβαλα λιανα ,ολα τα βλεμματα στραμμενα πανω σου και με αγωνια περιμενουν την κινηση σου  :2funny:
καλα ρε μαλακα ...δεν εχεις αρχιδια καθολου;
εδω σε εχω...βγες πες ειπα μαλακια...και αυτο αντρικη σταση ειναι...
ρε γαμημενε γιατι δεν απαντας;
δυο ερωτησεςι σου εχω κανει....
ποτε το ενα και ποτε το αλλο γηπεδο και να βαλεις το δοκαρι του ερυθρου στον ημιτελικο....για το οποιο κοροιδευες τους γαυρους και εκανες τομν πονηρο...
ρε ξευτιλα μαστερ αληθεια δεν ντρεπεσαι ρε γυφτουλα;;ποσο ξευτιλας εισαι;
πες ρε πουστη οτι εισαι ρομπα και μαγκια σου...
απαντα ρε καριολη σε εχω ξευτιλισει ...δεν ντρεπεσαι καθολου;  :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εγω να τα δεχθω ολα αυτα για το Γουεμπλει, εξαλλου δεν ειμαι παναθηναικος.
Αλλά αν, λεω ΑΝ...το δοκαρι που ειχε ο ερυθρος αστερας στο 90΄ εμπαινε γκολ, για ποια συναλλαγη θα μιλουσαμε σημερα?
τι τους βαζεις δυσκολα γαυροι ειναι.θα σου πουν οτι ειχε τσιπακι η μπαλα να παει εκει.
βρες αρχιδια ρε μαλακα...θα σε παω γαμιοντας μεχρι τη δευτερα παρουσια...εχεις μπλεξει με τρελλο καριολη...
βαλε το δοκαρι σιχαμενε η πες οτι εισαι πουτανα....
σε κοιτανε ολοι ρε ξευτιλα...που εχεις θρασος ακομα παλιοπουτανα και γραφεις ακομα  :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
συμβολικα ποσα μιας και ηταν παλαιο γηπεδο
μιλα ρε βρωμιαρη γαμω τα αρχιδια που δεν εχεις...
βαλε ρε πουσταρα το δοκαρι στο 90 η ζητα συγνωμη ρε ξευτιλισμενε....φτου σου ξευτιλισμενε...αναρχιδι πουστρακι γαμω τα φουστανια σου....
μιλα μωρη πουτανα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom