ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
αστονα...μαλακιστηκε ο καβλαρχος και του εδωσε δικαιωμα...
Οχι ρε την Ε Κ Λ Ε Ψ Ε..........οπως αυτοι την περιβολα.......
αστονα...μαλακιστηκε ο καβλαρχος και του εδωσε δικαιωμα...
Θα δωσουνε και τον Μανιατη? Αποφασισαν να μην εχουν ουτε εναν ελληνα φετος?
για το οικόπεδο είναι ρε συ ξεμπλοκαρε λίγο..και μετα έχει αγοράσει στρέματα και εκανε την εξάπλωση του...
απο το να έχουμε τους δικους σας Μπουρμπο Καρελια κουλουμπη χίλιες φορές ξένους..Καλά είσαι...5m €...λέει,δίνουν... ;)
εσύ είσαι?είσαι σίγουρος;
ντιμη εχεις κολλησει...6 μυρια κοστισε του ρεντη και απο που μαζευτηκαν τα λεφτα σου ειπα...υπηρξε και δωρεα απο επο και απο γγα...και δανεια και δωρες και εσοδα φιλικων...είσαι σίγουρος;
ρε φιλε τωρα τι θς; να κανω;λεμε ειναι για την αγορα του ρεντη...ρωτησες απαντησα σου εξηγησα αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι με ρωτας
που θες να καταληξεις ;
γιατι δεν μου λες ;
εσύ είσαι?
απο το να έχουμε τους δικους σας Μπουρμπο Καρελια κουλουμπη χίλιες φορές ξένους..
ντιμη εχεις κολλησει...6 μυρια κοστισε του ρεντη και απο που μαζευτηκαν τα λεφτα σου ειπα...υπηρξε και δωρεα απο επο και απο γγα...και δανεια και δωρες και εσοδα φιλικων...
τωρα γιατι επιμενεις τοσο;
θελεις να μου εξηγησεις;
και τεσπα αν μας αμφισβητεις δικαιωμα σου αλλα πες μας εσυ πως την αποκτησε
γιατι παιζεις το παιχνιδι των ερωτησεων ;
ντιμη γραφει γενικα για βοηθεια αλλα απο το 58 και μετα ειναι δωρεες γαι του ρεντη...δεν είπα να κάνεις κάτι, ρώτησα για του ρέντη και βάζεις εικόνες για δωρεές γενικά και αόριστα
είναι χρήματα για του ρέντη; για την λειτουργία της ομάδας; που να ξέρω...
δεν ρώτησα εσένα προσωπικά, ρώτησα όποιον ξέρει
ρε φιλαρακο μιλάμε τώρα η να παίξουμε τα μήλα..το οικόπεδο λέμε πήρε που έγινε το Ρέντη μετα τι δε καταλαβαίνεις..αφού δεν το γράφει πως είναι για του ρέντη...
ενταξει ...συμφωνοι...απλα ρωταω πως ξεκινησε η απορια σου;αμα ήξερα ρε φίλε θα ρωτούσα;
για να μάθω ρωτάω, αν ξέρει κανείς...
Οποιος επισημαινει την καταντια, αγχωνεται?Εσυ γιατι αγχώνεσαι;
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/30d3008e2f4d3335ef638f944b1071ac_XL.jpg[/img[/URL]]Και εγώ ξένους ήθελα,ταλέντα από Λ.Αμερική-Αφρική...ποιος μας ακούει όμως... ;)
νι ρε φιλε δικιο εχεις και καλα κανεις και επισημαινεις τις καταντιες του ολυμπιακου...Οποιος επισημαινει την καταντια, αγχωνεται?
πολυ θα ηθελα να πω οτι εχεις αδικο αλλα δε μπορω...Και για αυτό σε 34 πρωταθλήματα το Ελληνικό είναι το τελευταίο... :-*
Ο ένας κάθεται και απολογείται αν πήρε το Ρέντη το 58 και ο άλλος πως πήγε σε τελικό το 71.
Για όσα χρόνια πίσω πάτε Τόσα χρόνια είστε πίσω σε νοοτροπία και μυαλό...περαστικά σας!
ενταξει ...συμφωνοι...απλα ρωταω πως ξεκινησε η απορια σου;
για το θεμα της ευνοιας της ομαδας σου που σου παραχωρησαν γηπεδο ενω σε μενα οχι τι εχεις να πεις;
Και εγώ ξένους ήθελα,ταλέντα από Λ.Αμερική-Αφρική...ποιος μας ακούει όμως... ;)