Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ρε φιλαρακο μιλάμε τώρα η να παίξουμε τα μήλα..το οικόπεδο λέμε πήρε που έγινε το Ρέντη μετα τι δε καταλαβαίνεις..

μπορείς να μου πεις που γράφει όλα αυτά στις εικόνες του χρηστίδη;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ντιμη γραφει γενικα για βοηθεια αλλα απο το 58 και μετα ειναι δωρεες γαι του ρεντη...
το οικοπεδο εντοπισθηκε το '58 και αγοραστηκε νομιζω η 62 η 64

δεν επιμένω αλλά δεν το ξέρω κιόλας...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Και για αυτό σε 34 πρωταθλήματα το Ελληνικό είναι το τελευταίο... :-*
Ο ένας κάθεται και απολογείται αν πήρε το Ρέντη το 58 και ο άλλος πως πήγε σε τελικό το 71. :jerking:
Για όσα χρόνια πίσω πάτε Τόσα χρόνια είστε πίσω σε νοοτροπία και μυαλό...περαστικά σας! :helpplea:

ποιος απολογείται;  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επεσε 33 θεσεις απο τοτε που υποβιβαστηκε η ΑΕΚ τυπε
403622_268021339928981_100001633511688_785233_1800833408_n.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θα πω πως ήταν άλλες οι εποχές και πράγματι ο παο οφελήθηκε από την κατάσταση αυτή... διαβάζω πως το γήπεδο έγινε το 1924 (παραχωρήθηκε) και υποθέτω πως ήταν μια εποχή που και η ομάδα και η κοινωνία ήθελε αυτή τη συνύπαρξη
αυτό που συνδέω με του ρέντη είναι πως είχα δει σε ένα site πως η έκταση αυτή είχε δωθεί στον οσφπ με προοπτική να κάνει ιδιόκτητο γήπεδο και ο οσφπ αποφάσισε να μείνει στο καραϊσκακη. δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι...  
ε πεστο ντε να σε βοηθησω ....τα εχεις μπερδεψει...
αλλο λες...ττην εκταση την αγορασε ο θρυλος...λιγο πριν την χουντα με σκοπο να κανει γηπεδο γιατι ειχε ανακαινιστει το καραισκακη και του ζηταγαν τρελλα λεφτα...
βεβαια τα νουμερα για να χτισει γηπεδο ηταν πολλα ,το καταλαβε αργοτερα και αποφασισε για να εκμεταλλευτει την ηδη αγορασμενη εκταση να το γυρισει σε προπονητικο...
ηρθε μετα η χουντα και για να γινει αρεστη στους γαυρους εδωσε καποια κονδυλια για να συνεισφερει στην κατασκευη του γηπεδου...αλλες εποχες τοτε ,αλλοι διαχειρισμοι στα κονδυλια ,και οι διοικουντες τα εδωσαν για μεταγραφες...αν δεν το εκαναν πιθανα θα ειχε απο τοτε γηπεδο ο θρυλος...
βεβαια αυτα τα χρηματα η τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσο επιστραφηκε νομιζω απο γουλανδρη...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μπορείς να μου πεις που γράφει όλα αυτά στις εικόνες του χρηστίδη;
σουειπα ...ειναι δωρεες απο το 52 και μετα...οτι ειναι μετα το 58 πηγαινε στο ντροβα για την αγορα της εκτασης...οτι σου λεω ειναι στανταρ...
η μαλακια εγινε μετα...αντι να χτισουν γηπεδο (βαζοντας και δικα τους βεβαια γιατι δεν εφταναν τα λεφτα της κυβερνησης) αυτοι εκαναν μεταγραφες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
νι ρε φιλε δικιο εχεις και καλα κανεις και επισημαινεις τις καταντιες του ολυμπιακου...
εντελως τυχαι βεβαια δεν σε εχω δει να επισημαινεις καταντια αλλων ομαδων...
ειρησθω εν παροδω να μιλησουμε και για αλλονων την καταντια; τι λες ;
Στο θρεντ του ολυμπιακου δεν ειμαστε? 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
σουειπα ...ειναι δωρεες απο το 52 και μετα...οτι ειναι μετα το 58 πηγαινε στο ντροβα για την αγορα της εκτασης...οτι σου λεω ειναι στανταρ...
η μαλακια εγινε μετα...αντι να χτισουν γηπεδο (βαζοντας και δικα τους βεβαια γιατι δεν εφταναν τα λεφτα της κυβερνησης) αυτοι εκαναν μεταγραφες

στον άλλο απάντησα...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
επεσε 33 θεσεις απο τοτε που υποβιβαστηκε η ΑΕΚ τυπε

Δεν είναι μόνο αυτό αν και κάνεις πλάκα...
Αντί να βλέπουμε ότι τα γήπεδα είναι άδεια και ότι είναι αδύνατον πλέον να γίνουν παιχνίδια με οπαδούς των 2 ομάδων ψάχνουμε τι έγινε πριν 50 και 60 χρόνια.
Λες και φταίει κάτι απο αυτά η φταίει μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ και όποιος στον πούτσο να ναι.
Αυτά όπως και τα 5 φαλτσοσφυρίγματα είναι η κορυφή του παγόβουνου...
Είναι ντροπή σαν άνθρωποι πανω απόλα να μισούμε κάποιον επειδή είναι άλλη ομάδα, να βρίζουμε την μάνα του άλλου επειδή έβρισε τον δισεκατομυριουχο πρόεδρο του, να ευχόμαστε καρκίνο στα παιδιά του επόπτη επειδή δεν είδε το οφσαιντ.
Αν δεν διορθωθούν τα αυτονόητα στο μπουρδελο που λέγεται πρωτάθλημα πάντα στο επίπεδο υπονόμου θα είμαστε!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Ο πρώην θρύλος του Ολυμπιακού, Βασίλης Μποτίνος, μιλάει στο gazzetta.gr για την διαμάχη του με τη δικτατορία! Οι απειλές των συνταγματαρχών, η απαγόρευση της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό και ο... σκόπιμος τραυματισμός!

Οι «ερυθρολευκοι» έπαιζαν με τον Απόλλωνα στο Φάληρο. Ξαφνικά, πριν τη σέντρα, ο Μποτίνος καταλαβαίνει ότι έχει πρόβλημα με τα παπούτσια. Δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο τότε έφορος της ομάδας του, ο Συνταγματάρχης Παπαποστόλου.  «Μόλις κατάλαβα ότι δεν είχα στο ντουλάπι μου τα κατάλληλα παπούτσια για το γήπεδο, του ζήτησα άλλα δεν μου έδωσαν σημασία. Τότε πέταξα στον νεαρό φροντιστή το παπούτσι μου. Το είδε το περιστατικό ο συνταγματάρχης Παπαποστόλου, τιον οποίο εγώ ούτε καν γνώριζα τότε. Και ξαφνικά με πιάνει από τη φανέλα και με απειλεί ότι θα με στείλει στρατοδικείο. Σήκωσα το χέρι και του έδωσα μια καλή, έπεσε κάτω και πήγε στα αποδυτήρια και είπε ότι δεν θα βγω να ξαναπαίξω. Έτσι, η ομάδα μπήκε για το δεύτερο μέρος με 10. Ο κόσμος όμως ξεσηκώθηκε, φώναζαν όλοι μαζί να ξαναμπώ και εγώ σηκώθηκα και ξαναμπήκα μέσα. Έβαλα μάλιστα και γκολ!».

Η κόντρα με τη δικτατορία είχε μόλις ξεκινήσει, καθώς ο Παπαποστόλου ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ασλανίδη. «Όποτε έβρισκαν την ευκαιρία από τότε, μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Μια φορά πήγαμε να πάρουμε τα εισιτήρια που δικαιούμασταν και ο δικός μου ο φάκελος ήταν άδειος. "Εντολή δική μου", είπε ο Παπαποστόλου

Ο αείμνηστος Φέρεντς Πούσκας τον πήγε στο γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο διάστημα που έμεινε εκτός δεν είχε καμία στήριξη, όντας «σημαδεμένος». Κατάφερε να επιστρέψει και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ενδιαφέρον, ωστόσο το καθεστώς δεν ήθελε να γίνει ποτέ αυτή η μεταγραφή. «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Μπουντουβή και μου είπαν ότι αποφάσισε ο Παναθηναϊκός να με εντάξει στη δύναμή του. Ο Ολυμπιακός όμως δεν ήθελε να γίνει η μεταγραφή.

Κάποιοι μίλησαν στον Ασλανίδη και του είπαν ότι έτσι και είμαι καλά και παίξω μπάλα με τον Παναθηναϊκό, θα καεί ο Πειραιάς. Αποφάσισαν λοιπόν να μην επιτρέψουν την μεταγραφή»

Χριστιδη  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλακα εσυ τουλαχιστον ξερεις οτι ο χρηστιδης εχει αρχιδια και δε λεει μαλακιες...
εγω δεν ειμαι παιδακι να σε λεω ομαδα της χουντας και εμανα αντιστασιακο και αρχιδια...
και εγω να ημουνα με τον ερυθρο και για μενα θα δινανε τα τρια μυρια...ετυχε και ησουνα εσυ...ηταν ευκαιρια για την χουντα να βρεθει ελληνικη ομαδα στον τελικο και να το ελμεταλλευτει...
μετα το 4-1 ζορισανε τα πραγματα...τα σκασανε και τους πεταξες το τριμπαλλο...
και γω να ημουνα παλι το ιδιο θα γινοτανε....με εχεις για κανενα μαλακα;
με εχεις να λεω (περαν τρολλαρισματος) για ομαδες της χουντας;
επιτιμος προεδρος ο βασιλιας και αρχιδια...
ενταξει και εγω γηπεδο 21 απριλιου 67 θα το ονομαζα στου ρεντη με επιτιμους παττακο και ασλανιδη...
αντε μαλακα ...με εχεις για κανενα φλωρο καστανα;
ξερεις οτι τα μπαλλακια εχουν και ενα συγκεκριμενο βαρος  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/30d3008e2f4d3335ef638f944b1071ac_XL.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/incoming/article960543.ece/ALTERNATES/w460/ne_olympiakos_121007.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sportsworldcards.com/ekmps/shops/sportsworld/images/olympiacos-peter-ofori-quaye-227-panini-2001-2002-uefa-champions-league-sticker-45340-p.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.labombonera.com.ar/media/galeria/121/0/1/3/3/o_boca_juniors_jesus_alberto_datolo-393310.jpg[/img[/URL]]

[img]http://jhefefutbol.files.wordpress.com/2011/10/m_castillo_nery_300x400.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ρε μαλακα εσυ τουλαχιστον ξερεις οτι ο χρηστιδης εχει αρχιδια και δε λεει μαλακιες...
εγω δεν ειμαι παιδακι να σε λεω ομαδα της χουντας και εμανα αντιστασιακο και αρχιδια...
και εγω να ημουνα με τον ερυθρο και για μενα θα δινανε τα τρια μυρια...ετυχε και ησουνα εσυ...ηταν ευκαιρια για την χουντα να βρεθει ελληνικη ομαδα στον τελικο και να το ελμεταλλευτει...
μετα το 4-1 ζορισανε τα πραγματα...τα σκασανε και τους πεταξες το τριμπαλλο...
και γω να ημουνα παλι το ιδιο θα γινοτανε....με εχεις για κανενα μαλακα;
με εχεις να λεω (περαν τρολλαρισματος) για ομαδες της χουντας;
επιτιμος προεδρος ο βασιλιας και αρχιδια...
ενταξει και εγω γηπεδο 21 απριλιου 67 θα το ονομαζα στου ρεντη με επιτιμους παττακο και ασλανιδη...
αντε μαλακα ...με εχεις για κανενα φλωρο καστανα;
ξερεις οτι τα μπαλλακια εχουν και ενα συγκεκριμενο βαρος  ;)
Ετσι να τα λεμε ολα!!!  :-* :-*
καινουργιο γηπεδο ειχαν ετοιμο για εσας σας προλαβε το κυπριακο  

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ετσι να τα λεμε ολα!!!  :-* :-*
καινουργιο γηπεδο ειχαν ετοιμο για εσας σας προλαβε το κυπριακο  
η μαλακια που μας βαραγε μας προλαβε...
βουτυρο στο ψωμι της χουντας ηταν να φτιαξει γηπεδο στον θρυλο...και θα το εφτιαχνε....επιφεροντας για να τα λεμε ολα και την ισονομια απεναντι στον παναθηναικο...μιας και ο ενας πληρωνε νοικια ενω ο αλλος οχι...
και τσιμπουκια θα κανανε σε παττακι και ασλανιδη ...
αλλα η μαλκια τους βαρεσε στο κεφαλι...
προτιμησανε να κανουνε μεταγραφες  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom