Επισκέπτης
Στο επομενο πρωταθλημα ισως, Φετος ειναι δικο μας... κοιταξτε να το συνηθισετεΤώρα στη ΝΕΤ το ματς με τη Λάτσιο το '07.
Boca βάζε ό,τι τέτοιες φωτός έχεις. Θα μας χρησιμεύσουν όταν έρθει η στιγμή. Θα καταλάβεις. ;)
Στο επομενο πρωταθλημα ισως, Φετος ειναι δικο μας... κοιταξτε να το συνηθισετεΤώρα στη ΝΕΤ το ματς με τη Λάτσιο το '07.
Boca βάζε ό,τι τέτοιες φωτός έχεις. Θα μας χρησιμεύσουν όταν έρθει η στιγμή. Θα καταλάβεις. ;)
συμφωνω...εγω συνηθως συμφωνω με τον κωστα αλλα σημερα δεν χρειαζοταν να αποδειξει κατι...
αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν ασχολειται με ποσοστο ευνοιας αλλα με προθεση...αλλο το ενα αλλο το αλλο...
παντως οπως και να΄χει δεν χχρειαζοταν να γραψει...ας ελεγε κατι αλλο..
ετσι και αλλοιως αυτους που θελουν να εχει προθεση το τριο δεν προκειται να τους πεισει...
οι υπολοιποι ξερουμε...
δεν ειμαστε δα και τοσο μαλακες ωστε να θεωρουμε οτι ο ολυμπιακος με ''παραγκα'' στην υπηρεσια του ειναι στο καλημερα στο πρωταθλημα 5 ποντους πισω...
αν ειναι δυνατον...αυτο ουτε ο πιο μαλακας βαζελος δεν τοι πιστευει..ετσι δεν ειναι γιωργη;
ειναι και αδερφος ο μαλακας (Α) ...τι να σε κανω που σε ξερω απο τα στοιχιματα που μιλαγαμε...![]()
![]()
![]()
αλλα εχετε να φατε μεγαλη ουτσα στο καραισκακη....
να αγιασει το στομα σου αδελφε...ολοσωστος.....Μου κάνει εντύπωση που οι "αντικειμενικές" φυλλάδες γράφουν συνέχεια ότι ο παοκ είναι δίκαια πρώτος.
Το λέω γιατί ταυτόχρονα στην Ευρώπη, έχει πάρει τα παπάρια του ο παοκ με ήττες από Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες νίκες με τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας.
Και κάποτε θυμάμαι τις φυλλάδες να λένε : "Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει το πρωτάθλημα , γιατί όταν βγαίνει στην Ευρώπη δεν τα πάει καλά, ενώ η Πανάθα φοράει το ευρωπαϊκό κουστούμι" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές.
Αυτά δυστυχώς να τα βλέπουν κάποιοι ηλίθιοι ψευτο-ολυμπιακοί που το παίζουν θιγμένοι αν πάρει κάποιο σφύριγμα ο Ολυμπιακός.
οχι ρε αδελφος αλλα τα ειχαμε ψιλοπει στο θρεντακι με το στοιχιμα.ειναι και αδερφος ο μαλακας (Α) ...
Γιαυτο και εγω δεν τον κατουραω...
αλλα αν συνεχισει ετσι θα του τρυπησω τον εγκεφαλο
τωρα ελευθερο πεδιο τα θελει ο κωλος σου...ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗΗΗΗ
ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΥΤΗ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!!
εγω πιστευω οτι μονο και μονο οτι δεν ειχαν προθεση οι εποπτες (γιατι επιμενω οτι η αποβολη ειναι σωστη ,αυστηρη μεν αλα σωστη ) θελει να δειξει...για παράγκες δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
Για το τι εννοεί ο αργόμισθος αρθρογράφος, νομίζω ότι καλά το κατάλαβα. Το ποσοστό εύνοιας μπορεί τρόπον τινά να είναι και ένδειξη πρόθεσης. Ήτοι, θα μπορούσε το διαιτητικό τρίο, σε μια κρίση ειλικρίνειας, να απαντήσει στον τύπο: "δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα; Ό,τι μπορούσαμε κάναμε. Τους γαμούσαμε επί 85 λεπτά ασάλιωτα. Ε, μας τη βάρεσε να σφυρίξουμε 5 λεπτά κανονικά".
Τέλος, υπάρχουν 3 κατηγορίες ποδοσφαιρόφιλων αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα: 1) οι μη ολυμπιακοί που πιστεύουν ότι η διαιτησία ήταν στημένη, 2) οι Ολυμπιακοί που πιστεύουν κι αυτοί ότι η διαιτησία ήταν στημένη (όλοι οι γνωστοί μου ολυμπιακοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, δεν το πιστεύεις, αλλά στ' αρχίδια μου) και 3) οι "υγιείς" ολυμπιακοί που ΞΕΡΕΤΕ ότι απλώς έγιναν μερικά λάθη χωρίς καμία πρόθεση.
ρε μαγκα μπραβο...λες λιγα αλλα μεστα...και χτυπας φλεβα...ωραιοςΜου κάνει εντύπωση που οι "αντικειμενικές" φυλλάδες γράφουν συνέχεια ότι ο παοκ είναι δίκαια πρώτος.
Το λέω γιατί ταυτόχρονα στην Ευρώπη, έχει πάρει τα παπάρια του ο παοκ με ήττες από Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες νίκες με τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας.
Και κάποτε θυμάμαι τις φυλλάδες να λένε : "Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει το πρωτάθλημα , γιατί όταν βγαίνει στην Ευρώπη δεν τα πάει καλά, ενώ η Πανάθα φοράει το ευρωπαϊκό κουστούμι" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές.
Αυτά δυστυχώς να τα βλέπουν κάποιοι ηλίθιοι ψευτο-ολυμπιακοί που το παίζουν θιγμένοι αν πάρει κάποιο σφύριγμα ο Ολυμπιακός.
αλλου εννοω ;)οχι ρε αδελφος αλλα τα ειχαμε ψιλοπει στο θρεντακι με το στοιχιμα.αν παραφυγει θα εχει μπινελικι...τωρα ασε που μονος του μαυριστηκε και θα φαει χυσιμο του αιωνα και καζουρα γιατι φωτογραφηθηκε πλεον.... ;)
πολυ καλο απο τα καλυτερα που εχουν ειπωθει....ρε μαγκα μπραβο...λες λιγα αλλα μεστα...και χτυπας φλεβα...ωραιος![]()
και στην πουτσαρα του στηδιχρη λεει ο στιδησχρη"Στα παπάρια μας εφόσον δεν παίζει στο Θρύλο", σχολίασε κάποιος άλλος.
Ενα τελευταιο κι εφυγα..τωρα ελευθερο πεδιο τα θελει ο κωλος σου...![]()
Αααααααααααααααααα ναι το πιασα....αλλου εννοω ;)
αυτος ο μαλακας καταλαβε ;)
οχι για μπαλλα...για αποψεις πολιτικες μιλαω
σηκω φυγε ρε μαλακα να μη σε αρπαξω...και μετα δε σε γλυτωνει ουτε ο χρησταρας απο την οργη μουΕνα τελευταιο κι εφυγα..
![]()
μαλλον ολοι εμεις οι μη ολυμπιακοι βλεπαμε αλλο ματς αλλιως δεν εξηγειται νοημον ανθρωπος να λεει οτι αυτα τα εγκληματα ηταν διαιτητικα λαθηγια παράγκες δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
Για το τι εννοεί ο αργόμισθος αρθρογράφος, νομίζω ότι καλά το κατάλαβα. Το ποσοστό εύνοιας μπορεί τρόπον τινά να είναι και ένδειξη πρόθεσης. Ήτοι, θα μπορούσε το διαιτητικό τρίο, σε μια κρίση ειλικρίνειας, να απαντήσει στον τύπο: "δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα; Ό,τι μπορούσαμε κάναμε. Τους γαμούσαμε επί 85 λεπτά ασάλιωτα. Ε, μας τη βάρεσε να σφυρίξουμε 5 λεπτά κανονικά".
Τέλος, υπάρχουν 3 κατηγορίες ποδοσφαιρόφιλων αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα: 1) οι μη ολυμπιακοί που πιστεύουν ότι η διαιτησία ήταν στημένη, 2) οι Ολυμπιακοί που πιστεύουν κι αυτοί ότι η διαιτησία ήταν στημένη (όλοι οι γνωστοί μου ολυμπιακοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, δεν το πιστεύεις, αλλά στ' αρχίδια μου) και 3) οι "υγιείς" ολυμπιακοί που ΞΕΡΕΤΕ ότι απλώς έγιναν μερικά λάθη χωρίς καμία πρόθεση.
σηκω φυγε ρε μαλακα να μη σε αρπαξω...και μετα δε σε γλυτωνει ουτε ο χρησταρας απο την οργη μου![]()