Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα στη ΝΕΤ το ματς με τη Λάτσιο το '07.  :rockon:

Boca βάζε ό,τι τέτοιες φωτός έχεις. Θα μας χρησιμεύσουν όταν έρθει η στιγμή. Θα καταλάβεις.  ;)
Στο επομενο πρωταθλημα ισως, Φετος ειναι δικο μας... κοιταξτε να το συνηθισετε  :grin:

Επισκέπτης
1509287_959770064037368_1172377028623768477_n.jpg
:2funny:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μου κάνει εντύπωση που οι "αντικειμενικές" φυλλάδες γράφουν συνέχεια ότι ο παοκ είναι δίκαια πρώτος.
Το λέω γιατί ταυτόχρονα στην Ευρώπη, έχει πάρει τα παπάρια του ο παοκ με ήττες από Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες νίκες με τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας.
Και κάποτε  θυμάμαι τις φυλλάδες να λένε : "Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει το πρωτάθλημα , γιατί όταν βγαίνει στην Ευρώπη δεν τα πάει καλά, ενώ η Πανάθα φοράει το ευρωπαϊκό κουστούμι" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές.
Αυτά δυστυχώς να τα βλέπουν κάποιοι ηλίθιοι ψευτο-ολυμπιακοί που το παίζουν θιγμένοι αν πάρει κάποιο σφύριγμα ο Ολυμπιακός.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
συμφωνω...εγω συνηθως συμφωνω με τον κωστα αλλα σημερα δεν χρειαζοταν να αποδειξει κατι...
αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν ασχολειται με ποσοστο ευνοιας αλλα με προθεση...αλλο το ενα αλλο το αλλο...
παντως οπως και να΄χει δεν χχρειαζοταν να γραψει...ας ελεγε κατι αλλο..
ετσι και αλλοιως αυτους που θελουν να εχει προθεση το τριο δεν προκειται να τους πεισει...
οι υπολοιποι ξερουμε...
δεν ειμαστε δα και τοσο μαλακες ωστε να θεωρουμε οτι ο ολυμπιακος με ''παραγκα'' στην υπηρεσια του ειναι στο καλημερα στο πρωταθλημα 5 ποντους πισω...
αν ειναι δυνατον...αυτο ουτε ο πιο μαλακας βαζελος δεν τοι πιστευει..ετσι δεν ειναι γιωργη;

για παράγκες δεν γνωρίζω, δεν απαντώ.
Για το τι εννοεί ο αργόμισθος αρθρογράφος, νομίζω ότι καλά το κατάλαβα. Το ποσοστό εύνοιας μπορεί τρόπον τινά να είναι και ένδειξη πρόθεσης. Ήτοι, θα μπορούσε το διαιτητικό τρίο, σε μια κρίση ειλικρίνειας, να απαντήσει στον τύπο: "δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα; Ό,τι μπορούσαμε κάναμε. Τους γαμούσαμε επί 85 λεπτά ασάλιωτα. Ε, μας τη βάρεσε να σφυρίξουμε 5 λεπτά κανονικά".
Τέλος, υπάρχουν 3 κατηγορίες ποδοσφαιρόφιλων αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα: 1) οι μη ολυμπιακοί που πιστεύουν ότι η διαιτησία ήταν στημένη, 2) οι Ολυμπιακοί που πιστεύουν κι αυτοί ότι η διαιτησία ήταν στημένη (όλοι οι γνωστοί μου ολυμπιακοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, δεν το πιστεύεις, αλλά στ' αρχίδια μου) και 3) οι "υγιείς" ολυμπιακοί που ΞΕΡΕΤΕ ότι απλώς έγιναν μερικά λάθη χωρίς καμία πρόθεση.

Επισκέπτης
ΤΙ ΩΡΑ... ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΛΑΟΥΣ; ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ!  :grin:
10501994_902749296404493_4320515132092589181_n.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι να σε κανω που σε ξερω απο τα στοιχιματα που μιλαγαμε... :boobies: :boobies: :2funny: :2funny:  αλλα εχετε να φατε μεγαλη ουτσα στο καραισκακη....
ειναι και αδερφος ο μαλακας (Α) ...
Γιαυτο και εγω δεν τον κατουραω...
αλλα αν συνεχισει ετσι θα του τρυπησω τον εγκεφαλο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
Μου κάνει εντύπωση που οι "αντικειμενικές" φυλλάδες γράφουν συνέχεια ότι ο παοκ είναι δίκαια πρώτος.
Το λέω γιατί ταυτόχρονα στην Ευρώπη, έχει πάρει τα παπάρια του ο παοκ με ήττες από Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες νίκες με τις πρωταθλήτριες Ισπανίας και Ιταλίας.
Και κάποτε  θυμάμαι τις φυλλάδες να λένε : "Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει το πρωτάθλημα , γιατί όταν βγαίνει στην Ευρώπη δεν τα πάει καλά, ενώ η Πανάθα φοράει το ευρωπαϊκό κουστούμι" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές.
Αυτά δυστυχώς να τα βλέπουν κάποιοι ηλίθιοι ψευτο-ολυμπιακοί που το παίζουν θιγμένοι αν πάρει κάποιο σφύριγμα ο Ολυμπιακός.
να αγιασει το στομα σου αδελφε...ολοσωστος..... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗΗΗΗ
ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΥΤΗ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!! 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
ειναι και αδερφος ο μαλακας (Α) ...
Γιαυτο και εγω δεν τον κατουραω...
αλλα αν συνεχισει ετσι θα του τρυπησω τον εγκεφαλο
οχι ρε αδελφος αλλα τα ειχαμε ψιλοπει στο θρεντακι με το στοιχιμα. :grin: αν παραφυγει θα εχει μπινελικι...τωρα ασε που μονος του μαυριστηκε και θα φαει χυσιμο του αιωνα και καζουρα γιατι φωτογραφηθηκε πλεον.... ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για το τι εννοεί ο αργόμισθος αρθρογράφος, νομίζω ότι καλά το κατάλαβα. Το ποσοστό εύνοιας μπορεί τρόπον τινά να είναι και ένδειξη πρόθεσης. Ήτοι, θα μπορούσε το διαιτητικό τρίο, σε μια κρίση ειλικρίνειας, να απαντήσει στον τύπο: "δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα; Ό,τι μπορούσαμε κάναμε. Τους γαμούσαμε επί 85 λεπτά ασάλιωτα. Ε, μας τη βάρεσε να σφυρίξουμε 5 λεπτά κανονικά".
Τέλος, υπάρχουν 3 κατηγορίες ποδοσφαιρόφιλων αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα: 1) οι μη ολυμπιακοί που πιστεύουν ότι η διαιτησία ήταν στημένη, 2) οι Ολυμπιακοί που πιστεύουν κι αυτοί ότι η διαιτησία ήταν στημένη (όλοι οι γνωστοί μου ολυμπιακοί ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, δεν το πιστεύεις, αλλά στ' αρχίδια μου) και 3) οι "υγιείς" ολυμπιακοί που ΞΕΡΕΤΕ ότι απλώς έγιναν μερικά λάθη χωρίς καμία πρόθεση.
εγω πιστευω οτι μονο και μονο οτι δεν ειχαν προθεση οι εποπτες (γιατι επιμενω οτι η αποβολη ειναι σωστη ,αυστηρη μεν αλα σωστη ) θελει να δειξει...
αλλα οπως και να ειναι ακαιρη και ατοπη τοποθετηση χωρις νοημα και με επιχειρηματα καφενειου...και ''βαζελικα''
ρε συ γιωργη....μεταξυ μας τωρα...απο τα 5 οφσαιτ ξερεις πολυ καλα οτι τα 3,5 ηταν εντελως ακινδυνα ...με πηγαιμο στο κορνερ ,με σιγουρο διωξιμα αμυνας κλπ...
μεταξυ μας τωρα...αν εχεις προθεση να ευνοησεις γιατι να εκτεθεις σε 3 ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ οφσαιτ;
πες μου μια λογικη εξηγηση...
λαθος υποδειξεις ηταν ναι εκατο τα εκατο αλλα χωρις προθεση...
οταν αυτος ο παραξενος ο μασα εχει την μπαλλα με δυο αμυντικους πανω του και πορεια προς το κορνερ τι σκατα βοηθεια μου δινει ο εποπτης με τη μαλακια του;
αληθεια τωρα ειλικρινα πες μου...
οτι ειναι μαλακας ναι ,οτι να μην ξαναπαιξει ναι...αλλα προθεση;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαγκα μπραβο...λες λιγα αλλα μεστα...και χτυπας φλεβα...ωραιος  :thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
οχι ρε αδελφος αλλα τα ειχαμε ψιλοπει στο θρεντακι με το στοιχιμα. :grin: αν παραφυγει θα εχει μπινελικι...τωρα ασε που μονος του μαυριστηκε και θα φαει χυσιμο του αιωνα και καζουρα γιατι φωτογραφηθηκε πλεον.... ;)
αλλου εννοω  ;)
αυτος ο μαλακας καταλαβε  ;)
οχι για μπαλλα...για αποψεις πολιτικες μιλαω

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
μαλλον ολοι εμεις οι μη ολυμπιακοι βλεπαμε αλλο ματς αλλιως δεν εξηγειται νοημον ανθρωπος να λεει οτι αυτα τα εγκληματα ηταν διαιτητικα λαθη
απλως πλεον επειδη τοσο χρονια παθαμε ανοσια, το θεαμα μας προκαλει γελιο και οχι σιχαμαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom