Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Όπως κι αν έχει, το Μάη που θα σηκώνει πάλι την κούπα θα το έχετε ξεχάσει εσείς που στεναχωρηθήκατε
μην ορκιζεσαι...πιστεψε με ....μπορει να μας εχει κανει ετσι η ''υπερκουπωση'' αλλα αληθεια δεν ακουω απο κανεναν και ουτε εγω ο ιδιος θα ηθελα μια κουπα που δεν αξιζω...η με ''απονομη''
50 - 50 θελουμε και αν ειναι να το χασουμε ας το χασουμε η καλυτερα ας το παρει οποιος το αξιζει...
γιαυτο να εισαι σιγουρος...
ολοι οι γαυροι χτες ηταν σκασμενοι και πιστεψε με...ολοι λεγαμε ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ...
αν θες το πιστευεις...αν και ο κωλοαστερας γαμιεται....και ειναι θεατρο...δεν εχει σημασια αυτο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
Ήμαρτον ρε Κυριάκο!

Η απίστευτη κακοτυχία του Κυριάκου Παπαδόπουλου συνεχίζεται. Πάνω που είχε βρει τη φόρμα του στη Λεβερκούζεν, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Χάνει και την επιστροφή του στην Εθνική.

Δεν έχει προηγούμενο η κακοδαιμονία του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Πάνω που είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και είχε καθιερωθεί στη Λεβερκούζεν πετυχαίνοντας μάλιστα δύο κρίσιμα γκολ στα τελευταία παιχνίδια, τίθεται και πάλι νοκ άουτ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που ανήκει στη Σάλκε, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στην προπόνηση της Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας του για το 2014 και θα επανέλθει μετά τη χειμερινή διακοπή, στα τέλη του Γενάρη του 2015.

Παράλληλα χάνει και τη δυνατότητα να επιστρέψει στην Εθνική, μιας και ήταν στην προεπιλογή των ξενιτεμένων που είχε ανακοινώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά.

«Είναι κρίμα για τον Κυριάκο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ.

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
προσωπικα εμενα στα αρχιδια μου το πρωταθλημα,εχουμε βαρεθει να το παιρνουμε καθε χρονο ας το παρει και κανας αλλος..μονο στην ευρωπη με ενδιαφερει τι θα κανουμε..και πρωταθλημα να μην παρουμε θα παμε στο γιουροπα η προκριματικα τσου λου

το μονο κακο ειναι οτι ο χοντρος θα χασει τα λεφτα και ισως και να αποχωρησει μετα

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
σωπα μωρη κωλοτρυπα...με 13 ποστ και ''μπαινεις πριν την δουλεια'' :2funny: :2funny:
ελα μωρη τζουλια μολογα...ποτε και που σου εχεω περιλαβει το σουφριδι και εχεις ψυχολογικα ;

Ελα πες την αληθεια.....Τακη εσυ εισαι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.475
Πόντοι
5.006
προσωπικα εμενα στα αρχιδια μου το πρωταθλημα,εχουμε βαρεθει να το παιρνουμε καθε χρονο ας το παρει και κανας αλλος..μονο στην ευρωπη με ενδιαφερει τι θα κανουμε..και πρωταθλημα να μην παρουμε θα παμε στο γιουροπα η προκριματικα τσου λου

το μονο κακο ειναι οτι ο χοντρος θα χασει τα λεφτα και ισως και να αποχωρησει μετα
ο βαγγελας φιλε δεν είναι ετσι με τη μια στραβη να αποχωρήσει θα είναι για χρόνια εφιάλτης.και όσο για το πρωτάθλημα για να το χασεις θα προκειτε περί κατορθώματος....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ελα πες την αληθεια.....Τακη εσυ εισαι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=147963]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=147963[/url]
ημερομηνια εγγραφης 23-10-2014  :2funny:  :2funny:  :2funny:
ελα ρε ...με διαβαζεις πριν πας για δουλεια; :2funny:
και εσυ διαβαζες καιρο πριν και αποφασισες να γινεις μελος;; :2funny:
ελα πες που σε εχω γαμησει...δεν θυμαμαι  :2funny
πουτανακια μου...για ολες εχω  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχαχ...βλεπω το μπασκετ...
ο παπαντωνιου τι ηθελε να πει στον νταστον;
και γιατι πηγαινε προς τα πισω οταν ο ντστον τον ρωταγε γουατ; γουατ;
:2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο 3ο πρόσωπο μιλούσε και ο Καίσαρας, απ ότι ξέρω

συνδρομο Asperger. Αυτισμος.

Το σύνδρομο Asperger είναι αναπτυξιακή διαταραχή που συγκαταλέγεται στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Σε αντίθεση με τον κλασικό αυτισμό τα άτομα με σύνδρομο Asperger έχουν μέση φυσιολογική νοημοσύνη ενώ δεν παρουσιάζουν προβλήματα στην ανάπτυξη του λόγου. Εμφανίζουν όμως τα συμπτώματα της αυτιστικής ψυχοπαθολογίας:

1.    Αδυναμία στην κοινωνική αλληλεπίδραση: το άτομο συνήθως προτιμά να είναι κοινωνικά απομονωμένο. Μπορεί να δυσφορεί και να αγχώνεται να προσαρμοστεί στις κοινωνικές προσεγγίσεις των άλλων. Στην εφηβεία μπορεί να θελήσει να κάνει φίλους όπως η συνομήλικοι του αλλά δεν ξέρει πώς να δημιουργήσει κα να διατηρήσει φιλίες. Επίσης δυσκολεύεται να αντιληφθεί τα κοινωνικά σήματα και να συμπεριφέρεται με ακατάλληλο τρόπο χωρίς να αντιλαμβάνεται το λάθος (π.χ. δεν γνωρίζουν πότε μπορούν να σταματήσουν το συνομιλητή τους αλλά και πότε εκείνος έχει χάσει τον ενδιαφέρον του στη συζήτηση).

2.    Κοινωνική επικοινωνία: Ο λόγος μπορεί να είναι τέλειος αλλά τείνει να είναι τυπικός και σχολαστικός  (π.χ. «Τι κάνεις;»  «Είμαι καλά»). Ακόμη ο λόγος δεν έχει εκφραστικότητα έτσι ώστε να αντιληφθεί κανείς αν είναι κουρασμένος, θυμωμένος ή κάτι άλλο. Ενώ δεν μπορεί να το διακρίνει αυτό στους συνομιλητές του.  Δεν χρησιμοποιεί χειρονομίες και δυσκολεύεται να αντιληφθεί την μη λεκτική επικοινωνία.  Επίσης κάθε φράση την αντιλαμβάνεται κυριολεκτικά, δεν αντιλαμβάνονται λογοπαίγνια ή μεταφορές του λόγου.

3.    Κοινωνική φαντασία και ευελιξία της σκέψης: συχνά έχει ένα ενδιαφέρον από το οποίο απορροφάται  και είναι μόνιμο θέμα συζήτησης. Επιμένει σε συγκεκριμένες ρουτίνες και αντιδρά στην οποιαδήποτε αλλαγή επειδή προκαλεί άγχος. Τέλος παρότι συνήθως έχουν καλή μαθηματική σκέψη και νοημοσύνη έχουν περιορισμένη ικανότητα να σκεφθούν δημιουργικά.

και επισης

Τα παιδιά  με αυτισμό έχουν τεράστια δυσκολία στην επικοινωνία. Το αυτιστικό παιδί μιλάει στο δεύτερο και τρίτο πρόσωπο, ακόμα κι όταν αναφέρεται στον εαυτό του. Ο λόγος του είναι ηχολαλικός, δηλαδή επαναλαμβάνει λέξεις ή φράσεις ή το τελευταίο μέρος μιας φράσης, με τρόπο σταθερό και μονότονο. Άλλες φορές χρησιμοποιεί λέξεις που δεν υπάρχουν. Ο διάλογος με ένα αυτιστικό παιδί είναι αδύνατος, καθώς η ομιλία του δε διαμορφώνει κλίμα επικοινωνίας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
/'΄δικηγορος του παο εισαι ;γιατι θιγεσαι αμεσα μολις καποιος γαυρος μιλησει για ποα;  :think:
το μεγαλυτερο οργιο κλεισιματος μιας ομαδας στην περιοχη της δινοντας μονιμως ανυπαρκτα φαουλ...
αληθεια γιατι θιγεσαι τοσο μολις καποιος πει κατι για ποα;;δεν καταλαβαινεις οτι γινεσαι ρομπα;εισαι οπαδος μιας υποτιθεται μεγαλης ομαδας...μη λειτουργεις σα γιουσουφακι απο τον πονο που σου εχει μοιρασει ο θρυλος...
φανου και λιγο αντρας ρε πουστη...
και με τον διαβολο θα συνεχισεις αν πιστευεις οτι ετσι θα κανεις κακο στον θρυλο...εχεις ψυχολογικα...εισαι ο ορισμος της εννοιας ατομο με ψυχολογικα...
παρτο λιγο αλλοιως ρε πουστη...
υποστηριξε την ομαδα σου ασχολησου με αυτην ,ασχολησου και με μας μεχρι καποιου οριου δε λεω ,αλλα εσυ το εχεις γαμησει...
και σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι...
εχεις παρουσιασει ενα αγιο βαζελο και ενα σατανα ολυμπιακο...
εχεις ξεφυγει....
στον πουτσο μου απλα το καταγραφω...ρομπα γινεσαι....
Δηλαδη πιστευεις τωρα εσυ,οτι εγω κανω κακο στον ολυμπιακο,γραφοντας στο μπου,η εσυ αντιστοιχα κανεις καλο..
Δεν κανω τον συνηγορο κανενος,τις φασεις ειδα και ηθελα να μου εξηγησει με πιο σκεπτικο συγκρινει τα 2 ματς..
Και ποτε ακριβως εχω παρουσιασει αγιο βαζελο τυπε;Ο γαυρος ειναι σατανας οπως ηταν και ο βαζελος παλαιοτερα,οπως ηταν και επι μελισσανιδη η ΑΕΚ..Ποιο ειναι πιο υγιες κατα την γνωμη σου,να παραδεχεσαι τα αυτονοητα,η να μην τα παραδεχεσαι και να γινεσαι ρομπα λεγοντας οτι η αποβολη του αστερα ειναι σωστη...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδη πιστευεις τωρα εσυ,οτι εγω κανω κακο στον ολυμπιακο,γραφοντας στο μπου,η εσυ αντιστοιχα κανεις καλο..
Δεν κανω τον συνηγορο κανενος,τις φασεις ειδα και ηθελα να μου εξηγησει με πιο σκεπτικο συγκρινει τα 2 ματς..
Και ποτε ακριβως εχω παρουσιασει αγιο βαζελο τυπε;Ο γαυρος ειναι σατανας οπως ηταν και ο βαζελος παλαιοτερα,οπως ηταν και επι μελισσανιδη η ΑΕΚ..Ποιο ειναι πιο υγιες κατα την γνωμη σου,να παραδεχεσαι τα αυτονοητα,η να μην τα παραδεχεσαι και να γινεσαι ρομπα λεγοντας οτι η αποβολη του αστερα ειναι σωστη...

αυτιστικος ειναι. το λεει και η κλινικη συμπτωματολογια

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=147963]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=147963[/url]
ημερομηνια εγγραφης 23-10-2014  :2funny:  :2funny:  :2funny:
ελα ρε ...με διαβαζεις πριν πας για δουλεια; :2funny:
και εσυ διαβαζες καιρο πριν και αποφασισες να γινεις μελος;; :2funny:
ελα πες που σε εχω γαμησει...δεν θυμαμαι  :2funny
πουτανακια μου...για ολες εχω  :rockon:
Ναι ενταξει εγω λιγο καιρο μπαινω στο σαιτ αλλα εσυ δεν απαντησες αν εισαι ο Τακης  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλα ...ενταξει...πουλα τρελλα...το συνηγορος ειναι σχημα λογου...δεν εννοω αν ζεις η οχι επαγγελματικα απο αυτ...τωρα μας δουλευεις...μολις πουν κατι για βαζελο αμεσως να υπερασπιστεις ,αμα ακουσεις κατι για γαυρο να πεσεις με τα μουτρα συνηγορωντας...
δηλαδη αληθεια τωρα δεν το καταλαβαινεις τουλαχιστον οτι το κανεις αυτο;
αν δεν το καταλαβαινεις συγνωμη αλλα εχεις μειωμενη αντιληψη...
εψαξες αμεσως να βρεις βιντεακι να βαλεις και να ρωτησεις με απορια εννοωντας οτι σε εκεινο το ματς ολα καλα και αυτα που εγραψε ο τυπος δεν ισχυουν...
δεν σε εχω δει ποτε να λες κατι αμα αδικειται ο ολυμπιακος σε ντερμπυ η να ανεβαζεις βιντεακια και ρεστα...μας δουτλευεις τωρα;
εμενα σου ξαναλεω στα παπαρια μου...απλα σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι και γινεσαι ρομπα και περιγελος με το να υπερασπιζεσαι ακομα και τον σατανα αμα ειναι εναντιον του ολυμπιακου...
τουλαχιστον μη το παιζει αντικειμενικουρα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ναι ενταξει εγω λιγο καιρο μπαινω στο σαιτ αλλα εσυ δεν απαντησες αν εισαι ο Τακης  :2funny:
ειμαι και γαμαω πουτανακια σαν εσενα ....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
εγω το εχω δηλωσει καλη μου...
και χαρτζηλικι παιρνω και κουπες παιρνω  :rockon:
εσεις και στην πεινα απο φραγκα και πουτσα απο κουπες  :rockon:
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχ
παπαδογκωνα μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε βλαμενε χρηστιδη εισαι εντελως αυτιστικος. καλυπτεις το 100% της κλινικης συμπτωματολογιας. πως νιωθεις?

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι και γαμαω πουτανακια σαν εσενα ....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
εγω το εχω δηλωσει καλη μου...
και χαρτζηλικι παιρνω και κουπες παιρνω  :rockon:
εσεις και στην πεινα απο φραγκα και πουτσα απο κουπες  :rockon:
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχ
παπαδογκωνα μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μαλακα Τακη θυμασε αυτον τον ποντιο χοντρο με τα γυαλια που τον βαζαμε μονο τερμα αν δεν συμπληρωναμε  ομαδα? Ναι αυτον που εβαζε τα χερια του να μην τον πετυχει  η μπαλα . Χριστιδη δεν το λεγανε κι αυτον?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μαστερ εμενα σου ξαναλεω στα αρχιδια μου...απλα σου εξηγω πως φαινεται η συμπεριφορα σου...απο εκει και περα καλα ξηγιεσαι αν αυτο σε εκφραζει...κανενα προβλημα απο μενα...
εγω οποτε θελω θα σου χωνω μπινελικια οποτε κρινω οτι χρειαζεται διαλογος θα κανουμε διαλογο...δεν αλλαζει κατι...
τελικα δεν ειπες;το θυμασαι αυτο το ματς και τα φαουλ που βομβαρδιζαν συνεχεια την περιοχη μας;τις βουτιες που δινονταν φαουλ;καραγκουνης και σια οε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε μαλακα Τακη θυμασε αυτον τον ποντιο χοντρο με τα γυαλια που τον βαζαμε μονο τερμα αν δεν συμπληρωναμε  ομαδα? Ναι αυτον που εβαζε τα χερια του να μην τον πετυχει  η μπαλα . Χριστιδη δεν το λεγανε κι αυτον?
ενταξει ....αρκετα εκανες διαλογο με τον χρηστιδη...
απο εδω και περα μπορεις να μιλας μονος σου μεχρι να μπαναριστεις...
καλη συνεχεια ΜΑΛΑΚΑ  :2funny:  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο βαγγελας φιλε δεν είναι ετσι με τη μια στραβη να αποχωρήσει θα είναι για χρόνια εφιάλτης.και όσο για το πρωτάθλημα για να το χασεις θα προκειτε περί κατορθώματος....
σιγουρα θα προκειτε περι κατορθωματος αλλα με αυτη την εικονα που παρουσιαζει η ομαδα φετος ολα ειναι πιθανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom