Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω...
ΟΛΑ ειναι θεμα αντιληψηες...
ΑΝ μπορεις να καταλαβεις ΤΟΤΕ μπορεις και να ερμηνευσεις...
αυτα...
σε ειχα για πιο γατο  ;)

Σε γιατρό θα μιλάς πιο βατά, πιο πραγματικά, χωρίς να βάζεις υπονοούμενα και κρυφά νοήματα...είμαστε πραγματιστές και έτσι έχουμε μάθει να λειτουργούμε! :sunglasses:
Δεν έχω χρόνο ούτε την διάθεση να ερμηνεύω όχι μόνο εσένα άλλα ούτε τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους! ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Σε γιατρό θα μιλάς πιο βατά, πιο πραγματικά, χωρίς να βάζεις υπονοούμενα και κρυφά νοήματα...είμαστε πραγματιστές και έτσι έχουμε μάθει να λειτουργούμε! :sunglasses:
Δεν έχω χρόνο ούτε την διάθεση να ερμηνεύω όχι μόνο εσένα άλλα ούτε τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους! ;)

ξέρω πολλούς γιατρούς που βγάζουν λεφτά ακριβώς από αυτό δεν έχεις χρόνο και διάθεση να κάνεις εσύ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε παιδια εχετε χαζεψει τελειως;;αυτες ειναι δηλωσεις του δημ. γιαννακοπουλου οπου παραδεχεται οτι ο ολυμπιακος εχει ξεφυγει απο τον ΠΟΑ
Ρε μαλάκα έχεις πάθει παράκρουση; Εσύ δεν είπες λίγα ποστ πιο πριν όταν σου ζήτησα να βάλεις λινκ, ότι είναι κάτι που έγραψε ένας φίλος σου στο φουμπου; Εκτός και αν ο Τράκης είναι φιλαράκι σου όποτε κουλ  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παίδες ηρεμία...με ρέγουλο τον @Hristidis 7...όχι όλοι πάνω του...
Εγώ προσωπικά τον έχω ανάγκη... :rockon: :rockon: :rockon:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ξέρω πολλούς γιατρούς που βγάζουν λεφτά ακριβώς από αυτό δεν έχεις χρόνο και διάθεση να κάνεις εσύ

Μαγκιά τους...όπως βολεύει τον καθένα! :rolleyes:
Αν ερχόταν ο καθένας ( καθεμία μάλλον γιατί πάρε δώσε με άντρες δεν έχω) και μου έλεγε με υπονοούμενα τι την βασανίζει και περίμενε εγώ να καταλάβω δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα! ;)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Παίδες ηρεμία...με ρέγουλο τον @Hristidis 7...όχι όλοι πάνω του...
Εγώ προσωπικά τον έχω ανάγκη... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ συζητάω μαζί του...εσείς σκοτώνεστε, δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Το αντίθετο, απο το να μιλάω με κανα κουνουπίδι προτιμώ άτομα που τους κοβει σαν τον Χρηστίδη!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
πολύ σπάνια διαβάζω τις παπαριές των αρθρογράφων. Το παρακάτω κάποιος το πόσταρε στο φ.μπ., κι έχασα 5 λεπτά για το διαβάσω. Έκλασα στο γέλιο. Καλά ρε, ο παπάρας το έγραψε για να αποδείξει ότι η διαιτησία δεν ήταν 100-0, αλλά 98-2;  :headbang: :headbang: :headbang:

*** Είναι κοινώς αποδεκτό ότι έγιναν λάθη χθες από τη διαιτησία στην Τρίπολη-κύρια από τους επόπτες. Ένα καλό ερώτημα, όμως (και ρητορικό) είναι αν τα λάθη αυτά αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα, τον οποίο, για να μην ξεχνάμε, δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ισοπαλία έφερε με τον Αστέρα, δύο πόντους στη μάχη του τίτλου έχασε…

*** Κι εγώ θα σας το πάω αλλιώς. Θα θυμίσω απλά μία φάση, στο 89’. Κερδίζει ο Ολυμπιακός φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Αστέρα και δεξιά. Το εκτελεί γρήγορα ο Ντουρμάζ προς τον Ομάρ. Η άμυνα των γηπεδούχων έχει αιφνιδιαστεί από την γρήγορη εκτέλεση κι η μπάλα από τον Ομάρ πάει στον Μήτρογλου, που είναι αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι.

*** Ο Σπάθας σταματάει το παιχνίδι και σφυρίζει την επανάληψη του φάουλ. Κι εγώ δεν λέω ότι έκανε λάθος, πολύ απλά γιατί η κάμερα δεν τον πήρε από κοντά για να δούμε αν είχε δείξει τη σφυρίχτρα του πριν την εκτέλεση, αν δηλαδή ουσιαστικά είχε πει στους παίκτες του Ολυμπιακού, «πρώτα θα σφυρίξω και μετά θα κάνετε το φάουλ».

*** Μπορεί, δηλαδή, να είχε δίκιο με την επανάληψη. Λέω μπορεί, γιατί δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Και μπορεί ελάχιστοι να πρόσεξαν τη φάση, πολύ απλά γιατί έτυχε και δεν την έδειξε σε ριπλέϊ το κανάλι, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική.

*** Όμως, τόσο αυτή η φάση, επαναλαμβάνω στο 89’, όσο και μία άλλη στο 77’, πάλι δηλαδή προς το τέλος του αγώνα, μήπως πρέπει να μας βάλουν σε διαδικασία να αναρωτηθούμε κάποια πράγματα; Στο 77’ λοιπόν ο Φουστέρ κάνει ένα φάουλ, αλλά η μπάλα φτάνει στον Μπαντιμπαγκά, που φεύγει από δεξιά, στη μοναδική φάση που απείλησε ο Αστέρας τον Ρομπέρτο. Ο Σπάθας δεν σφυρίζει το φάουλ κι αφήνει το πλεονέκτημα-ο κυνηγός του Αστέρα σουτάρει κι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποκρούει.

*** Προσέξτε, δεν λέω ότι κακώς άφησε τη φάση να εξελιχθεί. Καλώς έπραξε ο Σπάθας, που όμως εύκολα θα μπορούσε να είχε σταματήσει τη φάση, να είχε δώσει το φάουλ και να μην υπήρχε η επικίνδυνη αντεπίθεση του Αστέρα.

*** Απλά μας βάζω σε διαδικασία να αναρωτηθούμε, αν ένας διαιτητής που και καλά είχε πάει σε «αποστολή» σε ένα ματς και που έκανε τη διαιτησία για την οποία τον κατηγορούν ότι έκανε, θα είχε τέτοιες υποδείξεις στο 77’ και στο 89’…

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν ερχόταν ο καθένας ( καθεμία μάλλον γιατί πάρε δώσε με άντρες δεν έχω) και μου έλεγε με υπονοούμενα τι την βασανίζει και περίμενε εγώ να καταλάβω δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα! ;)
Με μουνάκια ασχολείσαι γιατρε; Τυχερούληηηηηηηηηηηηηηη. Και που είσαι ρε; Στας Αγγλίας είσαι. Σιγά τη χώρα. Και είσαι και Μαν Γιου. Αυτό δεν είναι επίπεδο είναι κατάντια  :2funny: :2funny: :2funny: (πλάκα κάνω μη παρεξηγηθείς)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

μάλλον εσύ έχεις ειδικότητα αντίστοιχη με των σερβιτόρων: δουλεύετε εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
μάλλον εσύ έχεις ειδικότητα αντίστοιχη με των σερβιτόρων: δουλεύετε εκεί που οι άλλοι διασκεδάζουν

Γάμησετα...ειδικά όταν σου έρχεται η 80χρονη μέσα στην διασκέδαση είμαστε!  :o
Να σου πω την αλήθεια και 20χρονη θεά να είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη μετά απο τόσα χρόνια! :cheesy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πολύ σπάνια διαβάζω τις παπαριές των αρθρογράφων. Το παρακάτω κάποιος το πόσταρε στο φ.μπ., κι έχασα 5 λεπτά για το διαβάσω. Έκλασα στο γέλιο. Καλά ρε, ο παπάρας το έγραψε για να αποδείξει ότι η διαιτησία δεν ήταν 100-0, αλλά 98-2;  :headbang: :headbang: :headbang:

*** Είναι κοινώς αποδεκτό ότι έγιναν λάθη χθες από τη διαιτησία στην Τρίπολη-κύρια από τους επόπτες. Ένα καλό ερώτημα, όμως (και ρητορικό) είναι αν τα λάθη αυτά αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα, τον οποίο, για να μην ξεχνάμε, δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ισοπαλία έφερε με τον Αστέρα, δύο πόντους στη μάχη του τίτλου έχασε…

*** Κι εγώ θα σας το πάω αλλιώς. Θα θυμίσω απλά μία φάση, στο 89’. Κερδίζει ο Ολυμπιακός φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Αστέρα και δεξιά. Το εκτελεί γρήγορα ο Ντουρμάζ προς τον Ομάρ. Η άμυνα των γηπεδούχων έχει αιφνιδιαστεί από την γρήγορη εκτέλεση κι η μπάλα από τον Ομάρ πάει στον Μήτρογλου, που είναι αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι.

*** Ο Σπάθας σταματάει το παιχνίδι και σφυρίζει την επανάληψη του φάουλ. Κι εγώ δεν λέω ότι έκανε λάθος, πολύ απλά γιατί η κάμερα δεν τον πήρε από κοντά για να δούμε αν είχε δείξει τη σφυρίχτρα του πριν την εκτέλεση, αν δηλαδή ουσιαστικά είχε πει στους παίκτες του Ολυμπιακού, «πρώτα θα σφυρίξω και μετά θα κάνετε το φάουλ».

*** Μπορεί, δηλαδή, να είχε δίκιο με την επανάληψη. Λέω μπορεί, γιατί δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Και μπορεί ελάχιστοι να πρόσεξαν τη φάση, πολύ απλά γιατί έτυχε και δεν την έδειξε σε ριπλέϊ το κανάλι, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική.

*** Όμως, τόσο αυτή η φάση, επαναλαμβάνω στο 89’, όσο και μία άλλη στο 77’, πάλι δηλαδή προς το τέλος του αγώνα, μήπως πρέπει να μας βάλουν σε διαδικασία να αναρωτηθούμε κάποια πράγματα; Στο 77’ λοιπόν ο Φουστέρ κάνει ένα φάουλ, αλλά η μπάλα φτάνει στον Μπαντιμπαγκά, που φεύγει από δεξιά, στη μοναδική φάση που απείλησε ο Αστέρας τον Ρομπέρτο. Ο Σπάθας δεν σφυρίζει το φάουλ κι αφήνει το πλεονέκτημα-ο κυνηγός του Αστέρα σουτάρει κι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποκρούει.

*** Προσέξτε, δεν λέω ότι κακώς άφησε τη φάση να εξελιχθεί. Καλώς έπραξε ο Σπάθας, που όμως εύκολα θα μπορούσε να είχε σταματήσει τη φάση, να είχε δώσει το φάουλ και να μην υπήρχε η επικίνδυνη αντεπίθεση του Αστέρα.

*** Απλά μας βάζω σε διαδικασία να αναρωτηθούμε, αν ένας διαιτητής που και καλά είχε πάει σε «αποστολή» σε ένα ματς και που έκανε τη διαιτησία για την οποία τον κατηγορούν ότι έκανε, θα είχε τέτοιες υποδείξεις στο 77’ και στο 89’…
Ειδικά με τα "δε ξέρω" και "μπορεί" και "δεν είδα" για τη φάση του 89 τα λέει όλα.
Ξέρω και γω έτσι να πω ότι τον Τζον Κέννεντυ τον σκότωσε ο Φιντέλ. Βέβαια δε ξέρω γιατί τα διάφορα ντοκιμαντέρ δε δείχνουν, και μπορεί δεν ήμουν στο κτήριο που είχε στηθεί, και δεν είδα γιατί δεν ήμουν στο Ντάλας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.246
Πόντοι
5.006
η φωτογραφια με τον αθανασιαδη και τους λοιπους να δειχνουν τα 5 δαχτυλα πρεπει να κολληθει αμεσα στα αποδυτηρια των παικτων μας...σε συνδυασμο με μια επισκεψη του κυρ σαββα σε αυτα, η ομαδα θα παρει το πρωταθλημα αηττητη απο εδω και περα....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
η φωτογραφια με τον αθανασιαδη και τους λοιπους να δειχνουν τα 5 δαχτυλα πρεπει να κολληθει αμεσα στα αποδυτηρια των παικτων μας.....
:thumbsup:
To θεμα ειναι ποιων παικτων..απο τη στιγμη που δεν εχεις βασικο κορμο.
Καθε χρονο οι παικτες αλλαζουν..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ελα σταματα τωρα..ενταξει εχει νοημα αυτο που λες ,καταλαβαινω πως το εννοεις αλλα μην γινεσαι γκρινιαρης...
εχουν εγωισμο ,ειναι επαγγελματιες ξερουν που παιζουν ,εχουν ρωτησει εχουν μαθει εχουν ΝΟΙΩΣΕΙ τι θα πει ολυμπιακος ,σιγουρα αισθανονται την υποχρεωση να επωμισθουν τις ''ευθυνες'' που κουβαλαει ενας παιχτης αυτου του συλλογου και σιγουρα δεν θα θελουν να τους τρολλαρει το καθε αρχιδακι στυλ κλαους...
ηρεμησε...ξερεις οτι σε αγαπαω και σε σεβομαι αλλα μην μου το γυρνας στη γκρινια τωρα...και δικιο που εχεις...ασε να βγει η χρονια ,να κοψουμε τον βηχα στο πρωταθλημα (αν το αξιζουμε βεβαια) ,να κανουμε κατι στην ευρωπη και μετα οταν ληξει η σαιζον βλεπουμε...
αντε καλη συνεχεια και ηρεμα...ολοι γαυροι ειμαστε  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
η φωτογραφια με τον αθανασιαδη και τους λοιπους να δειχνουν τα 5 δαχτυλα πρεπει να κολληθει αμεσα στα αποδυτηρια των παικτων μας...σε συνδυασμο με μια επισκεψη του κυρ σαββα σε αυτα, η ομαδα θα παρει το πρωταθλημα αηττητη απο εδω και περα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

συμφωνω...εγω συνηθως συμφωνω με τον κωστα αλλα σημερα δεν χρειαζοταν να αποδειξει κατι...
αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβες οτι δεν ασχολειται με ποσοστο ευνοιας αλλα με προθεση...αλλο το ενα αλλο το αλλο...
παντως οπως και να΄χει δεν χχρειαζοταν να γραψει...ας ελεγε κατι αλλο..
ετσι και αλλοιως αυτους που θελουν να εχει προθεση το τριο δεν προκειται να τους πεισει...
οι υπολοιποι ξερουμε...
δεν ειμαστε δα και τοσο μαλακες ωστε να θεωρουμε οτι ο ολυμπιακος με ''παραγκα'' στην υπηρεσια του ειναι στο καλημερα στο πρωταθλημα 5 ποντους πισω...
αν ειναι δυνατον...αυτο ουτε ο πιο μαλακας βαζελος δεν τοι πιστευει..ετσι δεν ειναι γιωργη;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε φιλε μην του χαλας την ονειρωξη  :2funny:
Αφου ειναι ο αντιστοιχος Τσουκαλας του σαιτ
Μπαινουμε πριν παμε για δουλεια και τον διαβαζουμε να μας φτιαχνει την διαθεση
σωπα μωρη κωλοτρυπα...με 13 ποστ και ''μπαινεις πριν την δουλεια'' :2funny: :2funny:
ελα μωρη τζουλια μολογα...ποτε και που σου εχεω περιλαβει το σουφριδι και εχεις ψυχολογικα ;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε μαλάκα έχεις πάθει παράκρουση; Εσύ δεν είπες λίγα ποστ πιο πριν όταν σου ζήτησα να βάλεις λινκ, ότι είναι κάτι που έγραψε ένας φίλος σου στο φουμπου; Εκτός και αν ο Τράκης είναι φιλαράκι σου όποτε κουλ  :sunglasses:
δεν παλευεσαι...η τρολλαρεις η ηρεμησε  :headbang:

το βρηκα απο ενα φιλαρακι στο φεις ...[size=30pt]το ειχε αναρτησει χωρις λινκ[/size]...
παντα τα βαζω και το ξερεις...
ρε μαλακα σας ψεκαζουν στη κινα;
τι δεν καταλαβαινεις;το γραφω σαφεστατα...το ειχε ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ που σημαινει το εκανε κοπυ πειστ και οχι κοινοποιηση γιατι στην κοινοποιηση φαινεται η πηγη...οποτε ΠΡΟΦΑΝΩς το εκανα κοπυ πειστ και εγω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ,οποτε τι λινκ να βαλω;  :headbang:
ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ;; :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ήμαρτον ρε Κυριάκο!

Η απίστευτη κακοτυχία του Κυριάκου Παπαδόπουλου συνεχίζεται. Πάνω που είχε βρει τη φόρμα του στη Λεβερκούζεν, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Χάνει και την επιστροφή του στην Εθνική.

Δεν έχει προηγούμενο η κακοδαιμονία του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Πάνω που είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και είχε καθιερωθεί στη Λεβερκούζεν πετυχαίνοντας μάλιστα δύο κρίσιμα γκολ στα τελευταία παιχνίδια, τίθεται και πάλι νοκ άουτ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, που ανήκει στη Σάλκε, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στην προπόνηση της Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ομάδας του για το 2014 και θα επανέλθει μετά τη χειμερινή διακοπή, στα τέλη του Γενάρη του 2015.

Παράλληλα χάνει και τη δυνατότητα να επιστρέψει στην Εθνική, μιας και ήταν στην προεπιλογή των ξενιτεμένων που είχε ανακοινώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά.

«Είναι κρίμα για τον Κυριάκο», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
ας δωθεί λίγος χρόνος και τα πράγματα θα αλλαξουν προς το καλύτερο,ειδικά αν ξεμπουκώσει ο Μήτρογλου.Εκεί που δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης σε σχέση με πέρσι είναι στη διαφορά του κάμπελ με τους ντοσεβί και ντουρμάζ και ας πούμε και γκαζαριάν.Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα κάνουμε περίπατο και ας τα βαζέλια να κλαίνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom