koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/fu/p/724183/638/399/0x000000000080898c/2/panathinaikos-olumpiakos-to-gkol.jpg[/img[/URL]]Γαμήστε τον Παναθηνα'ι'κό Θρύλε ολέ σ'αγαπώ!
Περιμένουμε απαντήσεις σήμερα από την ομάδα!
τυπε επιδη εδειξες ενδιαφερον για προσωπα που προφανως γνωριζεις απο την θητεια σου στους δρομουςΕλα ρε ζωρζετο αλλανιαρη.Ακου ζωρζετος ο θεουλης.
θεικο νικ απο τα καλυτερα του μπου.
απο παλια που ητανε στον εθνικο το παρατσουκλι του ητανε <ΧΕΣΜΕΝΟΣ>γιατι ρε μαλακες με κανετε να χυνω πρωι πρωι;
βλεπω και ξαναβλεπω την φαση περσυ με το ποτηρι και τον αναστασιου...ο τυπος και απο αυτο και απο τις απο καιρου εις καιρον δηλωσεις του μετα απο ατυχα αποτελεσματα αποδεικνυει με συνεπεια ποσο τεραστιος καραγκιοζης ειναι σαν ανθρωπος...μιλαμε για ελεεινο τυπο ασσορτι με την ομαδα που κωουτσαρει...
ενας γαμημενος αντικειμενικος πουτανας γιος δεν υπαρχει να πει αυτο που λεω εγω;ολοι ευνουχισμενα γιουσουφακια ειναι;
ρε πουστη ....χαρτινο ποτηρι και πεφτει σα να εφαγε τουβλο η σφαιρα η ξερω γω τι;καλα αυτος ειναι ξευτιλας και δεν ντρεπεται...οι αλλοι τι κανουν;;μονο για τον αλεφαντο ξερουν να κανουν ανεκδοτο;αυτος λογω ηλικιας θα τον ξεπερασει τον αλεφαντο και ευκολα
Και να ξερες σε ποιον ανηκει
βλεπω και ξαναβλεπω την φαση περσυ με το ποτηρι και τον αναστασιου...ο τυπος και απο αυτο και απο τις απο καιρου εις καιρον δηλωσεις του μετα απο ατυχα αποτελεσματα αποδεικνυει με συνεπεια ποσο τεραστιος καραγκιοζης ειναι σαν ανθρωπος...μιλαμε για ελεεινο τυπο ασσορτι με την ομαδα που κωουτσαρει...
ενας γαμημενος αντικειμενικος πουτανας γιος δεν υπαρχει να πει αυτο που λεω εγω;ολοι ευνουχισμενα γιουσουφακια ειναι;
ρε πουστη ....χαρτινο ποτηρι και πεφτει σα να εφαγε τουβλο η σφαιρα η ξερω γω τι;καλα αυτος ειναι ξευτιλας και δεν ντρεπεται...οι αλλοι τι κανουν;;μονο για τον αλεφαντο ξερουν να κανουν ανεκδοτο;αυτος λογω ηλικιας θα τον ξεπερασει τον αλεφαντο και ευκολα
Ε μπορει να στανιαρει ρε τυπε.Με τον παυλιδο τι γινεται τελικα;Δεν ειχε πει ο μαφιοζος προεκλογικα οτι τον ειχε αγορασει;
Ας συναντηθουμε στο σύνδεσμο τον έχουν κάτι δικοί μου.φαμίλια στο λιμανι. ;)
Να δεις τι καλος ειμαι θα φερω τον μπεκακο το μακη να γνωρισει το μαστερ.....
Ο Μακης τωρα ειναι καλο παιδι εχει παρει τον ισιο δρομο.....
Μεσα δεν τον εχουν τον τολη;
Ρε μαλακα τη δουλεια εχει ο τολης με το μακη ;
γάμα τα αλλα Ντάλον.
Πλακα κανεις τωρα;Ποια ηταν τα μεγαλα κεφαλια της 7 μαζι με τον [size=20pt]μπουντουρη[/size] και τον χαρο ρε;
Ρε μαλακα τολης και μακης ειναι το ιδιο προσωπo ;........καταλαβες τι λες ;
Ρε τυπε εσυ λες για τον [size=20pt]μπακακη[/size],εγω σε ρωταω για τον τολη.Τι δεν καταλαβαινς.
ασ τον μορε θέλει να χώνεται παντού και δεν ξέρει τι του γίνεται.μιλάς και εσύ τωρα τζάμπα.οπότε είναι στείλε πμ να κάνουμε συνεστίαση.. ;)να μαζευτουμε και οι άλλοι.
Διαβασε τι εγραψες και βρισε τον εαυτο σου μονος σου
η περιοχη φυλασσεται τυπε...
οποιος εχει μποαλλακια ας περασει εστω απεξω απο εκει...παιδι εξ αποστασεως θα πιασει ...ακουνητοι ολοι
ε μαστερ;εσυ που γνωριζεις τι λες;;