ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.372
- Πόντοι
- 5.006
γιατί εσύ πιστευες οτι δεν θα πει.Eτοιμαζεσαι απο τωρα βλεπω.....ο μαστερ δε μας ειπε το αφεντικο του απροοπτου........μαλλον μαλακια ετοιμαζει
γιατί εσύ πιστευες οτι δεν θα πει.Eτοιμαζεσαι απο τωρα βλεπω.....ο μαστερ δε μας ειπε το αφεντικο του απροοπτου........μαλλον μαλακια ετοιμαζει
Δεν ξερω αν εχει το μαγαζι παιδικες καρεκλεςΘα κανονισω να ερθει και το λιονταρι να δέσει το γλυκό.
ναι ρε αφού όλοι εκεί κοντά μένουμε.Nα πουμε και στο χρηστιδη ;
Δεν ξερω αν εχει το μαγαζι παιδικες καρεκλες
ναι ρε αφού όλοι εκεί κοντά μένουμε.
θα τον πιούμε το πρωι.αλλάζει και η ωρα.ποιος καφες μετα τα αυριανα θα παιζει εξαφανιση
όχι ρε είπαμε τα βαριά χαρτιά. ;)Να δεις τι καλος ειμαι θα φερω τον μπεκακο το μακη να γνωρισει το μαστερ.....
θα τον πιούμε το πρωι.αλλάζει και η ωρα.
όχι ρε είπαμε τα βαριά χαρτιά. ;)
ναι με παξιμαδακι.της παρηγοριας
Μεσα δεν τον εχουν τον τολη;Να δεις τι καλος ειμαι θα φερω τον μπεκακο το μακη να γνωρισει το μαστερ.....
Ας συναντηθουμε στο σύνδεσμο τον έχουν κάτι δικοί μου.φαμίλια στο λιμανι. ;)
Μεσα δεν τον εχουν τον τολη;
ναι.O συνδεσμοσ απεναντι απο τα κρητικα καραβια ;
γάμα τα αλλα Ντάλον.Ρε μαλακα τη δουλεια εχει ο τολης με το μακη ;
Πλακα κανεις τωρα;Ποια ηταν τα μεγαλα κεφαλια της 7 μαζι με τον μπουντουρη και τον χαρο ρε;Ρε μαλακα τη δουλεια εχει ο τολης με το μακη ;
Αυτοι δεν ειχαν κανει την μαλακια προπερσι που ταξιδευαν οι ΑΕΚτζηδες στην κρητη,και δωσανε ραντεβου στους αλλους συνδεσμιτες σε αλλη πυλη του λιμανιου με αποτελεσμα να πανε οι μισοι στους ΑΕΚτζηδες και οι αλλοι μισου αλλου και τις φαγανε απο τους δικους μας και τους πηραν και τα μηχανακια;Αν την ξερεις την ιστορια.