anondinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πλακα κανεις τωρα;Ποια ηταν τα μεγαλα κεφαλια της 7 μαζι με τον μπουντουρη και τον χαρο ρε;
Ρε μαλακα τολης και μακης ειναι το ιδιο προσωπo ;........καταλαβες τι λες ;
Πλακα κανεις τωρα;Ποια ηταν τα μεγαλα κεφαλια της 7 μαζι με τον μπουντουρη και τον χαρο ρε;
ναι και μετα ξυπνησες μαστερακο.Αυτοι δεν ειχαν κανει την μαλακια προπερσι που ταξιδευαν οι ΑΕΚτζηδες στην κρητη,και δωσανε ραντεβου στους αλλους συνδεσμιτες σε αλλη πυλη του λιμανιου με αποτελεσμα να πανε οι μισοι στους ΑΕΚτζηδες και οι αλλοι μισου αλλου και τις φαγανε απο τους δικους μας και τους πηραν και τα μηχανακια;Αν την ξερεις την ιστορια.
Ρε τυπε εσυ λες για τον μπακακη,εγω σε ρωταω για τον τολη.Τι δεν καταλαβαινς.Ρε μαλακα τολης και μακης ειναι το ιδιο προσωπo ;........καταλαβες τι λες ;
ασ τον μορε θέλει να χώνεται παντού και δεν ξέρει τι του γίνεται.μιλάς και εσύ τωρα τζάμπα.οπότε είναι στείλε πμ να κάνουμε συνεστίαση.. ;)να μαζευτουμε και οι άλλοι.Ρε μαλακα τολης και μακης ειναι το ιδιο προσωπo ;........καταλαβες τι λες ;
Αρχισες παλι τις βλακειες.Ουτε αυτο ειχε συμβει;Ψαξτο.ναι και μετα ξυπνησες μαστερακο.
Ρε τυπε εσυ λες για τον μπακακη,εγω σε ρωταω για τον τολη.Τι δεν καταλαβαινς.
μαστερακο αγόρι μου ΑΣΕ που θα μας πεις τώρα και τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.Αρχισες παλι τις βλακειες.Ουτε αυτο ειχε συμβει;Ψαξτο.
Τοτε για πες τι παιχτηκε,αφου ξερεις.Το 2013,οχι το 2011.Δε χρειαζεται να το ψαξω τα ξέρω προ του γίνουν.
Αρχισες παλι τις βλακειες.Ουτε αυτο ειχε συμβει;Ψαξτο.
δε χρειαζεται αυτά είναι γνωστα...και είναι αξια συζήτησης?αστο βραδιατικα τέλος....Τοτε για πες τι παιχτηκε,αφου ξερεις.Το 2013,οχι το 2011.
Οταν πηγαιναν οι ΑΕΚτζηδες για ενα ματς με τον Πλατανια.
Τωρα μιλησες σωστα. ;)δε χρειαζεται αυτά είναι γνωστα...και είναι αξια συζήτησης?αστο βραδιατικα τέλος....
ο μπακακης καλα ειναι...ερχεται και αυτος μαζι με τον μανταλο και τον τιγρη...Ρε τυπε εσυ λες για τον μπακακη,εγω σε ρωταω για τον τολη.Τι δεν καταλαβαινς.
Ελα ρε ζωρζετο αλλανιαρη.Ακου ζωρζετος ο θεουλης.
για το μπασκετμπολιστα θα ρωταει, αμεσως να τον αποπαρεις![]()
Πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με άγνωστους να αφήνουν έξω από την είσοδο του ΣΚΑΪ ένα φέρετρο με κεριά!
Από τον σταθμό, συνδέουν το ανεκδιήγητο αυτό συμβάν, με τις αποκαλύψεις που γίνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου και μιλούν για απόπειρα κατατρομοκράτησης και φίμωσης από σκοτεινά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου.
Όπως καταγγέλλουν από τον ΣΚΑΪ, αυτή είναι η πολλοστή φορά που, τόσο ο σταθμός, όσο και οι δημοσιογράφοι του, γίνονται στόχος αδίστακτων ανθρώπων, όμως δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι το έργο τους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οπως λεγανε και οι πιο παλιοι....ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!