Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακια τους,ο Σουλης εχει δειξει οτι αγαπαει την ομαδα και εχει κανει πολλες θυσιες.
Του χρωστανε του ανθρωπου ενα καρο λεφτα...Αν οντως εγινε ετσι,μαλακιστηκαν.Δεν θα εχει
ξανα τετοια ευκαιρια να κοουτσαρει κορυφαια ομαδα.

Ναι ναι...επειδή του χρωστάνε πολλά υπέγραψε πριν λίγες μέρες νέο 5ετες για να χάσει και άλλα! :uglystupid:
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει! :headbang:

Υ.Γ Λευτεριά στον Κάβλαρχο! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι ναι...επειδή του χρωστάνε πολλά υπέγραψε πριν λίγες μέρες νέο 5ετες για να χάσει και άλλα! :uglystupid:
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει! :headbang:

Υ.Γ Λευτεριά στον Κάβλαρχο! :rockon:
Αυτο δεν εχει σχεση με το οτι ανανεωσε τυπε.Οντως του χρωστανε λεφτα.
Το γιατι ανανεωσε δεν ειμαι στο μυαλο του για να σου πω.Ισως αγαπαει την ομαδα που εφτιαξε.
Ισως πιστευε οτι επειδη ειναι ανω των 60 δεν ειχε προοπτικη για κατι μεγαλυτερο..
Αυτος ξερει..Το σιγουρο ειναι οτι ηθελε να παει με χιλια στον Γαυρο και πιεσε πολυ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Βλακαρχος τι εκανε και μιουταριστηκε ξερει κανεις;Δεν φαινεται να εχει βρισει η να εχει πει καμια μαλακια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα χρωστούμενα συμφωνούνται με την αμοιβή των επόμενων ετών κάτι σαν συμβιβασμός.
Αν δεν υπέγραφε θα τα έχανε όλα τα χρωστούμενα.
Το θέμα της ηλικίας νομίζω έπαιξε τον ρόλο του, δύσκολα κάποια ομάδα θα ρισκάρει να πάρει προπονητή 60+

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σε αυτές τις περιπτώσεις τα χρωστούμενα συμφωνούνται με την αμοιβή των επόμενων ετών κάτι σαν συμβιβασμός.
Αν δεν υπέγραφε θα τα έχανε όλα τα χρωστούμενα.
Το θέμα της ηλικίας νομίζω έπαιξε τον ρόλο του, δύσκολα κάποια ομάδα θα ρισκάρει να πάρει προπονητή 60+

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
άμα φωνάζεις τον Σούλη να σε σώσει την έχεις χάσει την παρτίδα απο χέρι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Καλά για φέτος το μπάσκετ το ξεχνάμε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
Ο Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με την Γιουβέντους.
Ένα ευχάριστο νέο επιφύλασσε στον Μίτσελ η προπόνηση της Δευτέρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Δημήτρη Σιόβα να βγάζει χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ο διεθνής στόπερ μένει να συμμετάσχει και στην προπόνηση της Τρίτης για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με την Γιουβέντους.
Ένα ευχάριστο νέο επιφύλασσε στον Μίτσελ η προπόνηση της Δευτέρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Δημήτρη Σιόβα να βγάζει χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ο διεθνής στόπερ μένει να συμμετάσχει και στην προπόνηση της Τρίτης για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Μεχρι και μαγικο ζωμο του πανοραμιξ θα του δωσουν για γλυτωσουν απο τον Μποτια  :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.395
Πόντοι
5.006
την Κυριακή το βράδυ (19:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πόα στον ΝΑΟ. Μια αναμέτρηση ξεχωριστή, όπως είναι πάντα όσες δίνει ο Θρύλος με τους βαζέλες. Έτσι θα γίνει και τώρα…

Στις τάξεις των Γαύρων υπάρχει παροξυσμός καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει το ματς αυτό και το πάρτι των πρωταθλητών απέναντι στον σύλλογο του Τουίτη. Και αυτό είναι αισθητό…

Δύο ημέρες πριν το ματς με τη Γιουβέντους και η δίψα του κόσμου να μην χάσει το ματς με τα λαγουδάκια, είναι πρωτόγνωρη. Ήδη 25.000 οπαδοί του Θρύλου έχουν βρει θέση στον ΝΑΟ για την Κυριακή!

Χαμός με τα "μαγικά χαρτάκια" τους ματς κόντρα στους βαζέλες και όπως πάνε τα πράγματα, το sold out είναι πλέον θέμα… ωρών. Μέσα στο 48ώρες θα έχει γίνει, εάν δεν συμβεί νωρίτερα!

Ο λαός του Ολυμπιακού, η δύναμή του, θα κατακλύσει το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς με τον Πόα και είναι σίγουρο πως οι παίκτες του Θρύλου θα προσφέρουν μια ποδοσφαιρική παράσταση με πολλά γκολ… :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εχεις καποιο ρεπορταζ να λεει οτι συμφωνησε με την ομαδα ΠΡΩΤΑ οπως οφειλε ο ολυμπιακος;Γιατι σε ολα τα ρεπορταζ λενε οτι μετα την προταση του ολυμπιακου ο Μαρκο πιεσε τον ΠΑΟΚ να τον αφησει,και λογω των χρωστουμενων που εχει σε αυτον.
Για συμφωνια ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ δεν διαβασα κατι.
:2funny: :2funny: :2funny:
αν εχεις καποιον με στοιχειωδη λογικη διπλα σου ρωτα τον....ειναι δυνατον να συμφωνησεις ΠΡΩΤΑ με την ομαδα αν δεν εχεις βολιδοσκοπησεις τον ιδιο;  :2funny:
αν δεν θελει ο ιδιος δηλ. θσα συμφωνησεις με την ομαδα και μετα;  :think:
εννοεις να εχουν ρωτησει την ομαδα και αν συμφωνει μετα να απευθυνθουν στον κωουτς ....σωστα;
οχι αυτο δεν το ξερω...παντως να εισαι βεβαιος οτι δεν λειτουργησε η ομαδα στο σκοταδι οπως εντεχνως εσυ υπαινισεσαι...
δεν εχω ρεπορταζ για αυτο αλλα αν σου αρκει η αποψη μου εχει καλως...

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
αν εχεις καποιον με στοιχειωδη λογικη διπλα σου ρωτα τον....ειναι δυνατον να συμφωνησεις ΠΡΩΤΑ με την ομαδα αν δεν εχεις βολιδοσκοπησεις τον ιδιο;  :2funny:
αν δεν θελει ο ιδιος δηλ. θσα συμφωνησεις με την ομαδα και μετα;  :think:
εννοεις να εχουν ρωτησει την ομαδα και αν συμφωνει μετα να απευθυνθουν στον κωουτς ....σωστα;
οχι αυτο δεν το ξερω...παντως να εισαι βεβαιος οτι δεν λειτουργησε η ομαδα στο σκοταδι οπως εντεχνως εσυ υπαινισεσαι...
δεν εχω ρεπορταζ για αυτο αλλα αν σου αρκει η αποψη μου εχει καλως...

Αν λειτουργούσε στο σκοτάδι δεν θα το μάθαινε και όλη η οικουμένη! :sunglasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλα ρε παιδια πηγατε να μας τσιμπήσετε :grin: τον σουλη με λαμογια αααα :cheesy:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Εχεις καποιο ρεπορταζ να λεει οτι συμφωνησε με την ομαδα ΠΡΩΤΑ οπως οφειλε ο ολυμπιακος;Γιατι σε ολα τα ρεπορταζ λενε οτι μετα την προταση του ολυμπιακου ο Μαρκο πιεσε τον ΠΑΟΚ να τον αφησει,και λογω των χρωστουμενων που εχει σε αυτον.
Για συμφωνια ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ δεν διαβασα κατι.
εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι αυτο που λες ειναι μεμπτο μονο στο ποδοσφαιρο και για ποδοσφαιριστες κι οχι γισ προπονητες κι αν εχει ο παιχτης συμβολαιο παραπανω απο 6 μηνες υπολοιπομενο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι αυτο που λες ειναι μεμπτο μονο στο ποδοσφαιρο και για ποδοσφαιριστες κι οχι γισ προπονητες κι αν εχει ο παιχτης συμβολαιο παραπανω απο 6 μηνες υπολοιπομενο
Για μια ακομη φορα εισαι λαθος. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom