realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βαζω στοιχημα οτι δεν σου σηκωνετε και εχεις να γαμησεις χρονια... ;)
στο τσου λου;Κανε λιγο μια αναζητηση να δεις οτι και εσεις,αλλα και εμεις και ο βαζελος εχουμε εισπραξει απο 6 5αρες στην ευρωπη...
τωρα σε ειδα ....διαφωνω....για τον μποτια....δεν νομιζω να ειναι αυτο που ολοι λενε...ευκολο θυμα μου φαινεται...μανωλας δεν ειναι αλλα οχι του πεταματου....το εχουν παραξηλωσει ως συνηθως στην ελλαδα και ειδικα αμα προκειται για παιχτη του θρυλου....Xρηστιδη καλημερα
Περιμενω σχολια για την συνθεση για τον αγωνα αυριο
Συστημα 3-5-2
Δυο σεντρε μπακ,εντιγκα- μιλιβογιεβιτς και λιμπερο ο Αμπινταλ
Μποτια εκτος και αποδεσμευση τον δεκεμβριο
Μπακ,δεξια ο ομαρ και αριστερα ο μαζουακου
Χαφ οι μανιατης,κασαμι και τσορι
Μπροστα μητρογλου,αφελαι
τωρα σε ειδα ....διαφωνω....για τον μποτια....δεν νομιζω να ειναι αυτο που ολοι λενε...ευκολο θυμα μου φαινεται...μανωλας δεν ειναι αλλα οχι του πεταματου....το εχουν παραξηλωσει ως συνηθως στην ελλαδα και ειδικα αμα προκειται για παιχτη του θρυλου....
το ακρως αντιθετο απο το να ηταν παιχτης του πουστεως
ενταξει δε λεω...δεν ειναι και για να βαφτισεις τον μετροποντικα με το ονομα του αλλα δεν ειναι και του πεταματου...
βαζω στοιχημα οτι δεν σου σηκωνετε και εχεις να γαμησεις χρονια... ;)
Ποιος θα μοιράσει χαρτομάντηλα;
[move][size=90pt]ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣ
ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
Ποιος θα μοιράσει χαρτομάντηλα;
τυπε ο παο δεν εχει αναγκη,πηρε το πρωταθλημα του 1964
τυπε ο παο δεν εχει αναγκη,πηρε το πρωταθλημα του 1964
πουτανα χρηστιδητωρα σε ειδα ....διαφωνω....για τον μποτια....δεν νομιζω να ειναι αυτο που ολοι λενε...ευκολο θυμα μου φαινεται...μανωλας δεν ειναι αλλα οχι του πεταματου....το εχουν παραξηλωσει ως συνηθως στην ελλαδα και ειδικα αμα προκειται για παιχτη του θρυλου....
το ακρως αντιθετο απο το να ηταν παιχτης του πουστεως
ενταξει δε λεω...δεν ειναι και για να βαφτισεις τον μετροποντικα με το ονομα του αλλα δεν ειναι και του πεταματου...