Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :think: :think: :think:

Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος!

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου! Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του 65χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Δεν γινεται να προπονει μια βδομαδα την μια ομαδα και μια την αλλη?  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
O Γιατζόγλου είναι ελευθερος?

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 556892_10200100707466197_1778975540_n.jpg
    556892_10200100707466197_1778975540_n.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 7

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
219
Πόντοι
21
Όντως έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος, παίδες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη για να καταλαβω,ο γαυρος πηγε να παρει τον προπονητη του ΠΑΟΚ,χωρις να μιλησει με τον ΠΑΟΚ; :think:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
:2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :think: :think: :think:

Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος!

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου! Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του 65χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Φίλε μου, δεν κατάλαβες καλά μάλλον. Το άρθρο δεν λέει αυτό το πράγμα κι ούτε και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση απόλυτα και δεν έχουν υπάρξει υπογραφές κι επίσημη συμφωνία. Ο Σούλης είναι καλός κι έμπειρος προπονητής, αλλά νομίζω πως είναι σπασμωδική κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης. Το πρόβλημα δεν έγκειται στο προπονητικό τιμ κατά τη γνώμη μου. Και ο Ίβκοβιτς να έρθει, δεν μπορεί να βγάλει λαγούς από καπέλα με αυτούς τους παίχτες. Θέλει χρόνο και υπομονή η ομάδα κι όχι πανικό επειδή έχασε από την Κηφισιά. Για μένα πρέπει να προσανατολιστούν περισσότερο στην αλλαγή δύο ψηλών ξένων αλλά όχι άμεσα. Ας δώσουν λίγο χρόνο. Αυτές είναι κινήσεις πανικού από τους προέδρους κατά τη γνώμη μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φίλε μου, δεν κατάλαβες καλά μάλλον. Το άρθρο δεν λέει αυτό το πράγμα κι ούτε και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση απόλυτα και δεν έχουν υπάρξει υπογραφές κι επίσημη συμφωνία. Ο Σούλης είναι καλός κι έμπειρος προπονητής, αλλά νομίζω πως είναι σπασμωδική κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης. Το πρόβλημα δεν έγκειται στο προπονητικό τιμ κατά τη γνώμη μου. Και ο Ίβκοβιτς να έρθει, δεν μπορεί να βγάλει λαγούς από καπέλα με αυτούς τους παίχτες. Θέλει χρόνο και υπομονή η ομάδα κι όχι πανικό επειδή έχασε από την Κηφισιά. Για μένα πρέπει να προσανατολιστούν περισσότερο στην αλλαγή δύο ψηλών ξένων αλλά όχι άμεσα. Ας δώσουν λίγο χρόνο. Αυτές είναι κινήσεις πανικού από τους προέδρους κατά τη γνώμη μου.

Άλλαξαν τον τίτλο τύπε,τα έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους... ;)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
Ότα έχεις τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης τον Ίβκοβιτς, παίρνει νταμπλ στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό μαζεμένα και τον διώχνεις για να μην του δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω που ζήταγε καλά να πάθεις να βολοδέρνεις για χρόνια και να κάνεις λάθη επί λαθών, δεν έχουν μυαλό οι Αγγελοπουλαίοι,έχουν φράγκα αλλά είναι άσχετοι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδη για να καταλαβω,ο γαυρος πηγε να παρει τον προπονητη του ΠΑΟΚ,χωρις να μιλησει με τον ΠΑΟΚ; :think:
πως μπορει να καταλαβει καποιος που δεν καταλαβαινει ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ;
αληθεια...σε εναν που κανει την δικη σου ερωτηση τι να απαντησει καποιος περαν του να σηκωσει τα χερια ψηλα με απορια στον υψιστο;
αληθεια μαστερ...τεστ αι κιου εχεις κανει ποτε...
τεσπα για να επανερθουμε...στο θρυλο πιστευω να γνωριζαν οτι δεν παιρνεις προπονητη ΤΩΡΑ αν εχει συμβολαιο αρα μαλλον δεν προσπαθησαν να ΄΄κλεψουν'' οπως μαλλον υπονοεις η δεν ειναι τοσο βλακες ωστε να μην γνωριζουν οτι ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ δεν σπαει συμβολαιο ...
προσπαθησε να ξανασκεφτεις την απορια σου ,αν δεις οτι δεν καταφερνεις μονος σου συμβουλεψου καποιον διπλα σου -γυρω σου που πιστευεις οτι εχει στοιχειωδη νοημοσυνη και αν θες να επανερθεις εδω ειμαστε...
προσπαθησε το δεν ειναι δα και μαθηματικη εξισωση...
απλα πραγατα ειναι....ξερω σε σενα φανταζουν βουνα αλλα παρε βοηθεια...
αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλα αντε για να μην στεναχωρηθεις και σου δημιουργησω και κανενα ψυχολογικο στην τρυφερη παιδικη ηλικια που βρισκεσαι να σε βοηθησω...
ο θρυλος λοιπον κανονικοτατα ενοχλησε εναν προπονητη με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ οπως και την ομαδα με την οποια εχει συμβολαιο ,συμφωνησε προφανως ΚΑΙ με την ομαδα (σε ποσο μεταγραφης) αλλα ΚΑΙ με τον προπονητη ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙς ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ εχει συμβολαιο Ο προπονητης η ομαδα αλλαξε την (προφορικη) συμφωνια και υπαναχωρωντας αρνηθηκε να συνεναισει στην μεταγραφη...
καταλαβες αραγε κατι;  :think:
αν ναι δυσκολευτηκες;  :think:
αν οχι οπως ειπα και προηγουμενως ζητα βοηθα απο καποιον με στοιχειωδη νοημοσυνη απο τον κυκλο σου (αν εχεις κυκλο γιατι ολη μερα στο μπου...)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αλλα αντε για να μην στεναχωρηθεις και σου δημιουργησω και κανενα ψυχολογικο στην τρυφερη παιδικη ηλικια που βρισκεσαι να σε βοηθησω...
ο θρυλος λοιπον κανονικοτατα ενοχλησε εναν προπονητη με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ οπως και την ομαδα με την οποια εχει συμβολαιο ,συμφωνησε προφανως ΚΑΙ με την ομαδα (σε ποσο μεταγραφης) αλλα ΚΑΙ με τον προπονητη ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙς ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ εχει συμβολαιο Ο προπονητης η ομαδα αλλαξε την (προφορικη) συμφωνια και υπαναχωρωντας αρνηθηκε να συνεναισει στην μεταγραφη...
καταλαβες αραγε κατι;  :think:
αν ναι δυσκολευτηκες;  :think:
αν οχι οπως ειπα και προηγουμενως ζητα βοηθα απο καποιον με στοιχειωδη νοημοσυνη απο τον κυκλο σου (αν εχεις κυκλο γιατι ολη μερα στο μπου...)
Εχεις καποιο ρεπορταζ να λεει οτι συμφωνησε με την ομαδα ΠΡΩΤΑ οπως οφειλε ο ολυμπιακος;Γιατι σε ολα τα ρεπορταζ λενε οτι μετα την προταση του ολυμπιακου ο Μαρκο πιεσε τον ΠΑΟΚ να τον αφησει,και λογω των χρωστουμενων που εχει σε αυτον.
Για συμφωνια ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ δεν διαβασα κατι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
«Πραγματικά στα 28 μου και έχοντας μεγαλώσει σε μια τέτοια αθλητική οικογένεια μου φαίνεται αστείο όλο αυτό που γίνεται. Υπάρχουν εκεί έξω "άνθρωποι" παοκτσήδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κάτι να χαρακτηρίσουν αυτόν τον άνθρωπο με όλα αυτά τα στολίδια.. Έχω να σας πω λοιπόν ότι αυτός ο άνθρωπος από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου είναι με ένα μπλοκάκι και ζωγραφίζει συστήματα 20ωρες το 24ωρο. Ποτέ σχεδόν δεν έχουμε κάνει διακοπές όλοι μαζί γιατί έχει προετοιμασία με την ομάδα και όσες μέρες του μένουν είναι στα τηλέφωνα για να βρει παίκτες για τη νέα σεζόν. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στεναχώρια από πολλές ομάδες. Τίποτα δε του έχει δοθεί απλόχερα. Κανείς δε μπορεί να ξέρει αν και πόσο στεναχωριέται όταν χάνει η ομάδα του. Για πόσα ατέλειωτα βράδια που δεν μιλάει σε άνθρωπο απ τη στεναχώρια του. Για το πόσο έχει πονέσει να χτίσει τον ΠΑΟΚ και κάτω από ποιες συνθήκες. Για το αν έχει πληρωθεί ή όχι.... Κανείς δεν ξέρει. Όλοι απλά τρέξατε να χαρακτηρίσετε έναν άνθρωπο που σας βγάζει τρίτο τόσα χρόνια με όσους πόρους έχει στη διάθεση σας "Προδότη". Όχι δε το δέχομαι. Έχω ακούσει εσείς οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γήπεδο και δεν έχω γυρίσει το κεφάλι μου. Αλλά σ' αυτό αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;
Αρκετά. Αν ο πατέρας μου έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό στα 63 του χρόνια και αποφασίσει να πάει νομίζω πως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Και αν εσείς όπως λέτε αγαπάτε τον πατέρα μου και τον έχετε ίνδαλμα θα έπρεπε να υποστηρίξετε έναν "παοκτσή" προπονητή που έχει μια τέτοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτά. Από κει και πέρα μακάρι όλοι εσείς που γράφετε περί προδοσίας και ότι ο πατέρας μου είναι φιλοχρήματος να στηρίζετε τόσο ενεργά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όπως κάνει η οικογένεια μου τόσα χρόνια».

Το ξέσπασμα της κόρης του Σούλη Μαρκόπουλου | gazzetta.gr

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα ειχαν βρει ολοι με ολους τυπε
αλλα στο τελος οι μπαοκτζιδες ξεσηκωθηκαν και εβαλαν βετο να μην φυγει
τωρα γιατι το εκαναν αυτο μονο αυτοι ξερουν
μεχρι και η κορη του σουλη τους ξεφωνιζει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τα ειχαν βρει ολοι με ολους τυπε
αλλα στο τελος οι μπαοκτζιδες ξεσηκωθηκαν και εβαλαν βετο να μην φυγει
τωρα γιατι το εκαναν αυτο μονο αυτοι ξερουν
μεχρι και η κορη του σουλη τους ξεφωνιζει
Ποιοι ξεσηκωθηκαν τυπε,τα 200 ατομα που πανε στο γηπεδο; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι συνδεσμοι τους τυπε
Μαλακια τους,ο Σουλης εχει δειξει οτι αγαπαει την ομαδα και εχει κανει πολλες θυσιες.
Του χρωστανε του ανθρωπου ενα καρο λεφτα...Αν οντως εγινε ετσι,μαλακιστηκαν.Δεν θα εχει
ξανα τετοια ευκαιρια να κοουτσαρει κορυφαια ομαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom