Επισκέπτης
Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος!
Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!
Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μαρκόπουλος!
Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!
Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος!
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου! Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του 65χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
κατερινα θες?O Γιατζόγλου είναι ελευθερος?
Έμεινε στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος!
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Σούλη Μαρκόπουλου! Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του 65χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Φίλε μου, δεν κατάλαβες καλά μάλλον. Το άρθρο δεν λέει αυτό το πράγμα κι ούτε και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση απόλυτα και δεν έχουν υπάρξει υπογραφές κι επίσημη συμφωνία. Ο Σούλης είναι καλός κι έμπειρος προπονητής, αλλά νομίζω πως είναι σπασμωδική κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης. Το πρόβλημα δεν έγκειται στο προπονητικό τιμ κατά τη γνώμη μου. Και ο Ίβκοβιτς να έρθει, δεν μπορεί να βγάλει λαγούς από καπέλα με αυτούς τους παίχτες. Θέλει χρόνο και υπομονή η ομάδα κι όχι πανικό επειδή έχασε από την Κηφισιά. Για μένα πρέπει να προσανατολιστούν περισσότερο στην αλλαγή δύο ψηλών ξένων αλλά όχι άμεσα. Ας δώσουν λίγο χρόνο. Αυτές είναι κινήσεις πανικού από τους προέδρους κατά τη γνώμη μου.
πως μπορει να καταλαβει καποιος που δεν καταλαβαινει ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ;Δηλαδη για να καταλαβω,ο γαυρος πηγε να παρει τον προπονητη του ΠΑΟΚ,χωρις να μιλησει με τον ΠΑΟΚ;
αλλα αντε για να μην στεναχωρηθεις και σου δημιουργησω και κανενα ψυχολογικο στην τρυφερη παιδικη ηλικια που βρισκεσαι να σε βοηθησω...Δηλαδη για να καταλαβω,ο γαυρος πηγε να παρει τον προπονητη του ΠΑΟΚ,χωρις να μιλησει με τον ΠΑΟΚ;
Εχεις καποιο ρεπορταζ να λεει οτι συμφωνησε με την ομαδα ΠΡΩΤΑ οπως οφειλε ο ολυμπιακος;Γιατι σε ολα τα ρεπορταζ λενε οτι μετα την προταση του ολυμπιακου ο Μαρκο πιεσε τον ΠΑΟΚ να τον αφησει,και λογω των χρωστουμενων που εχει σε αυτον.αλλα αντε για να μην στεναχωρηθεις και σου δημιουργησω και κανενα ψυχολογικο στην τρυφερη παιδικη ηλικια που βρισκεσαι να σε βοηθησω...
ο θρυλος λοιπον κανονικοτατα ενοχλησε εναν προπονητη με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ οπως και την ομαδα με την οποια εχει συμβολαιο ,συμφωνησε προφανως ΚΑΙ με την ομαδα (σε ποσο μεταγραφης) αλλα ΚΑΙ με τον προπονητη ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙς ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ εχει συμβολαιο Ο προπονητης η ομαδα αλλαξε την (προφορικη) συμφωνια και υπαναχωρωντας αρνηθηκε να συνεναισει στην μεταγραφη...
καταλαβες αραγε κατι;
αν ναι δυσκολευτηκες;
αν οχι οπως ειπα και προηγουμενως ζητα βοηθα απο καποιον με στοιχειωδη νοημοσυνη απο τον κυκλο σου (αν εχεις κυκλο γιατι ολη μερα στο μπου...)
ψεμματα ; ας μου καποιος οτι δεν εχουν δικιο...ας μου πει καποιος οτι δεν ειναι ετσι...
www.redsagainsthemachine.gr/articles/141020/kseftilizontai-oi-kseftiles]http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141020/kseftilizontai-oi-kseftiles[/url]
τα ειχαν βρει ολοι με ολους τυπεΔηλαδη για να καταλαβω,ο γαυρος πηγε να παρει τον προπονητη του ΠΑΟΚ,χωρις να μιλησει με τον ΠΑΟΚ;
Ποιοι ξεσηκωθηκαν τυπε,τα 200 ατομα που πανε στο γηπεδο;τα ειχαν βρει ολοι με ολους τυπε
αλλα στο τελος οι μπαοκτζιδες ξεσηκωθηκαν και εβαλαν βετο να μην φυγει
τωρα γιατι το εκαναν αυτο μονο αυτοι ξερουν
μεχρι και η κορη του σουλη τους ξεφωνιζει
οι συνδεσμοι τους τυπεΠοιοι ξεσηκωθηκαν τυπε,τα 200 ατομα που πανε στο γηπεδο;
Μαλακια τους,ο Σουλης εχει δειξει οτι αγαπαει την ομαδα και εχει κανει πολλες θυσιες.οι συνδεσμοι τους τυπε