Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (7 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Χρηστιδη  ασε  τα  πουστικα  που ξερεις  και  λεγε ποσα  σου  δινει ο βαγγελας................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λαγε...νοιωσε και μετα αυτοκτονα...
ειμαι υπαλληλος...πληρωνομαι και παιρνω και κουπες ,σαρωνω παιζω τσου λου ...παιρνω και τα φραγκα...
εσυ εισαι ενας μαλακς τσιπης ...οπαδος του κωλου μια δεν παιρνεις ,τα αρχιδια μου παιρνεις απο κουπες και βαρας και κανα μερεμετι μεσα στο λιοπυρι στα καγκελα της λεωφορου...
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαψε ρε μαλακα τρυπα....ψοφα λαγε μαλακα...
:rockon:  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστιδη  ασε  τα  πουστικα  που ξερεις  και  λεγε ποσα  σου  δινει ο βαγγελας................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολλα και μου δινει και κουπες...
και ο αλλος ο μαλακας ο λαγος το παιζει τσε γκεβαρα ,κουπα εχει να δει απο την εποχη της σπηλιας και βαφει και τα γκελακα...
και θελει να κανει και χαβαλε ο καρπαζοεισπρακτορας ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι μαλακες ειν'τουτοι ρε;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
λαγε...νοιωσε και μετα αυτοκτονα...
ειμαι υπαλληλος...πληρωνομαι και παιρνω και κουπες ,σαρωνω παιζω τσου λου ...παιρνω και τα φραγκα...
εσυ εισαι ενας μαλακς τσιπης ...οπαδος του κωλου μια δεν παιρνεις ,τα αρχιδια μου παιρνεις απο κουπες και βαρας και κανα μερεμετι μεσα στο λιοπυρι στα καγκελα της λεωφορου...
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαψε ρε μαλακα τρυπα....ψοφα λαγε μαλακα...
:rockon:  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λαγε που πηγες ρε νουμερο;;ελα να με κανεις να ντραπω που ειμαι υπαλληλος... :2funny:
εχει βαψιμο σημερ σαββατοβραδο; :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
λαγε που πηγες ρε νουμερο;;ελα να με κανεις να ντραπω που ειμαι υπαλληλος... :2funny:
εχει βαψιμο σημερ σαββατοβραδο; :2funny:

Χρηστιδη  μην  εισαι μαλακας.......το  βαψιμο  τελειωσε...τωρα  σοβαντιζουν......

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
λαγε...αυτος δεν ειναι ενας απλος προεδρος...ειναι η εγγυηση οτι θα σου γαμαω τα ματια για το υπολοιπο της μιζερης ζωης σου...
οχι σε συλαλητριο θα παω...και σφαιρα θα μπω μπροστα να φαω...
αντε βαψε καγκελακι τωρα για τον τσετουλα  ;)

Για να προσταέψεις το χοντρό; Σοβαρά;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
λαγε...αυτος δεν ειναι ενας απλος προεδρος...ειναι η εγγυηση οτι θα σου γαμαω τα ματια για το υπολοιπο της μιζερης ζωης σου...
οχι σε συλαλητριο θα παω...και σφαιρα θα μπω μπροστα να φαω...

Μλκ,έχεις ξεφύγει...ηρέμησε και πάρ'το αλλιώς...τι έγραψες πάλι ρε...άκου σφαίρα... :o

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πολλα και μου δινει και κουπες...
και ο αλλος ο μαλακας ο λαγος το παιζει τσε γκεβαρα ,κουπα εχει να δει απο την εποχη της σπηλιας και βαφει και τα γκελακα...
και θελει να κανει και χαβαλε ο καρπαζοεισπρακτορας ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι μαλακες ειν'τουτοι ρε; 
ΕΔΩ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και λες για 'μενα?? ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ...!!
Αιωνιος Καρπαζοεισπρακτορας εισαι εσυ στο μπασκετ, στη μπαλα την τελευταια φορα εφαγες τριμπαλο υπαλληλε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΕΔΩ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και λες για 'μενα?? ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ...!!
Αιωνιος Καρπαζοεισπρακτορας εισαι εσυ στο μπασκετ, στη μπαλα την τελευταια φορα εφαγες τριμπαλο υπαλληλε
λαγε νευρακια;λες και ξαναλες οτι ειμαι υπαλληλος λες και δεν το παραδεχομαι...σου ειπα και υπαλληλος ειμαι και σφαιρα τρωω για το αφεντικο....και κουπες σηκωνω...σε αντιθεση με σενα που το παιζεις τσε και βρωμαει το χνωτο σου και κουπες δεν παιρνεις και καγκελα βαφεις...
αληθειες λεω...για το μπασκετ συμφωνουμε ,ειδες να πω κατι;εγω λεω αληθειες λαγε οχι σαν εσενα ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα για το ροχα συμφωνουμε και στο μαιντανος και για τα ταμπλετ και και...
αλλα ασχετα απο την μαλακια που τον εχει βαρεσει με το ιντερνετ και το χαρτζηλικι που παιρνει (υπαλληλος ειναι και επισημα,μισθο παιρνει) καλυτερα μπροστα του να μην τα πεις...η αν θες κανονιζω και του τα λες λαγε...
αλλο το αν ειναι μαλακας με ταταμπλετ και τις αρχιδιες αλλο αν εχει αντερα...
αν και απο την τρελλα του εχει δωσει δωσει δημοσια διευθυνσεις και τηλεφωνα και οποιος θελει παει τον βρισκει και του τα λεει...οποτε αντι να βαρας πληκτρα και να κανεις μαγκιες ,πατας γκουγκλ βρισκεις διευθυνση και πας και του τα λες μουρη...
σωστα;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Υπαλληλοι του Μαρινακη λετε οτι ειστε αλλα δεν με εξυπηρετειτε για τα εισητιρια που ρωταω, θα παρω αυριο την ΠΑΕ τηλεφωνο τερμα  :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pit.jpg
    pit.jpg
    197,9 KB · Εμφανίσεις: 45

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Υπαλληλοι του Μαρινακη λετε οτι ειστε αλλα δεν με εξυπηρετειτε για τα εισητιρια που ρωταω, θα παρω αυριο την ΠΑΕ τηλεφωνο τερμα  :grin:
ρε συ δεν ειμαστε στα εισητηρια εμεις....εμεις ειμαστε σωματοφυλακη στον προεδρο...τον φυλαμε απο τις πουτανες...για εισητηρια στην παε ρυλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom