Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
λαγεεεεεεεε...ουουουουου....αξιος ο μισθος σου υπαλληλε της Λ7....κανε και λιγο μπεεε τωρα
[move][size=90pt]41[/size][/move]
λαγεεεεεεεε...ουουουουου....αξιος ο μισθος σου υπαλληλε της Λ7....κανε και λιγο μπεεε τωρα
πολλα και μου δινει και κουπες...Χρηστιδη ασε τα πουστικα που ξερεις και λεγε ποσα σου δινει ο βαγγελας................
λαγε...νοιωσε και μετα αυτοκτονα...
ειμαι υπαλληλος...πληρωνομαι και παιρνω και κουπες ,σαρωνω παιζω τσου λου ...παιρνω και τα φραγκα...
εσυ εισαι ενας μαλακς τσιπης ...οπαδος του κωλου μια δεν παιρνεις ,τα αρχιδια μου παιρνεις απο κουπες και βαρας και κανα μερεμετι μεσα στο λιοπυρι στα καγκελα της λεωφορου...
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαψε ρε μαλακα τρυπα....ψοφα λαγε μαλακα...
συνεννοηθηκαμε; ;)
λαγε που πηγες ρε νουμερο;;ελα να με κανεις να ντραπω που ειμαι υπαλληλος...
εχει βαψιμο σημερ σαββατοβραδο;
λαγε...αυτος δεν ειναι ενας απλος προεδρος...ειναι η εγγυηση οτι θα σου γαμαω τα ματια για το υπολοιπο της μιζερης ζωης σου...
οχι σε συλαλητριο θα παω...και σφαιρα θα μπω μπροστα να φαω...
αντε βαψε καγκελακι τωρα για τον τσετουλα ;)
συνεννοηθηκαμε; ;)
λαγε...αυτος δεν ειναι ενας απλος προεδρος...ειναι η εγγυηση οτι θα σου γαμαω τα ματια για το υπολοιπο της μιζερης ζωης σου...
οχι σε συλαλητριο θα παω...και σφαιρα θα μπω μπροστα να φαω...
Μλκ,έχεις ξεφύγει...ηρέμησε και πάρ'το αλλιώς...τι έγραψες πάλι ρε...άκου σφαίρα... :o
ΕΔΩ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και λες για 'μενα?? ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ...!!πολλα και μου δινει και κουπες...
και ο αλλος ο μαλακας ο λαγος το παιζει τσε γκεβαρα ,κουπα εχει να δει απο την εποχη της σπηλιας και βαφει και τα γκελακα...
και θελει να κανει και χαβαλε ο καρπαζοεισπρακτορας ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
τι μαλακες ειν'τουτοι ρε;
λαγε νευρακια;λες και ξαναλες οτι ειμαι υπαλληλος λες και δεν το παραδεχομαι...σου ειπα και υπαλληλος ειμαι και σφαιρα τρωω για το αφεντικο....και κουπες σηκωνω...σε αντιθεση με σενα που το παιζεις τσε και βρωμαει το χνωτο σου και κουπες δεν παιρνεις και καγκελα βαφεις...ΕΔΩ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και λες για 'μενα?? ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ...!!
Αιωνιος Καρπαζοεισπρακτορας εισαι εσυ στο μπασκετ, στη μπαλα την τελευταια φορα εφαγες τριμπαλο υπαλληλε
ρε συ δεν ειμαστε στα εισητηρια εμεις....εμεις ειμαστε σωματοφυλακη στον προεδρο...τον φυλαμε απο τις πουτανες...για εισητηρια στην παε ρυλοςΥπαλληλοι του Μαρινακη λετε οτι ειστε αλλα δεν με εξυπηρετειτε για τα εισητιρια που ρωταω, θα παρω αυριο την ΠΑΕ τηλεφωνο τερμα