Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μην τους θυμιζεις τις επερχομενες πουτσες γιατι πονανε ακομα τα κωλαρακια τους , καυσε να στρωσει πρωτα το κωλοτρυπηδι :fuck2: :fuck2: :fuck2:....
πονας τσουλακι????
απο εμας θα σκουζετε παντα ομως

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.259
Πόντοι
5.916
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάοκ και ο Παναθηναικός θα φάνε καλά μετά την χθεσινή ήττα μας ;) ;) ;) ;)

λογικό είναι αφού το επίπεδό τους είναι πολύ χαμηλό για ευρώπες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το σιγουρο ειναι οτι δεν παιρνουμε βαθμους σαν χωρα ουτε με καραμπινα  :S
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα τύπε έστω στο Γιουρόπα θα πηγαίνουμε,ενώ εσάς σας βλέπω για Ιντερτότο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έτσι το κόβω και εγώ..εσείς βλέπω να περνάτε πάντως στους 32,μετά την νική της Ντιναμό σήμερα :rockon:

Noμίζω μας συνέφερε η σημερινή νίκη της Δυναμό. Εφόσον χάσαμε από αυτη. Να πάμε για δεύτερη θέση . Αλλά το θέμα είναι μπορούμε? Να δούμε τι θα κάνουμαι σήμερα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα τύπε έστω στο Γιουρόπα θα πηγαίνουμε,ενώ εσάς σας βλέπω για Ιντερτότο

υπαρχει ακομα ιντερτοτο?  :think:
τυπε εμεις εχουμε τον ΚΛΟΠΑΠ δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα  :sunglasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στο καραισκάκη μπορεί τη μπούτσα να τη φάει και η γιουβέντους...για έξω δεν το συζητώ...σίγουρες ήττες!!!!

Με τη Γιουβέντους το θέμα είναι οτι και φορμαρισμένη είναι φέτος, και εσύ δεν φαίνεσαι τοσο δυνατός οσο τις τελευταίες χρονιές και έχεις ανομοιγένεια ως ομάδα, αλλά και η παράδοση που δεν σας ευνοεί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Noμίζω μας συνέφερε η σημερινή νίκη της Δυναμό. Εφόσον χάσαμε από αυτη. Να πάμε για δεύτερη θέση . Αλλά το θέμα είναι μπορούμε? Να δούμε τι θα κάνουμαι σήμερα
Εγω παντως επαιξα νικη της Εστοριλ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Με τη Γιουβέντους το θέμα είναι οτι και φορμαρισμένη είναι φέτος, και εσύ δεν φαίνεσαι τοσο δυνατός οσο τις τελευταίες χρονιές και έχεις ανομοιγένεια ως ομάδα, αλλά και η παράδοση που δεν σας ευνοεί
ξερεις τυπε? το επιπεδο που μιλαμε δεν ειναι σαν εσας....μονο 16 ομαδες θα περασουν φαντασου ποσο δυσκολο ειναι...εσεις σχεδον δεν εισαστε στης 16 της ελλαδας

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
342
Πόντοι
36
χχαχαχαχαχαχαα επιδεδο σουμπουτεο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε βλεπω να το παιζουν στο μπαρμπουτι το ματς

προβλεπω συζητηση των δυο γιγαντων πριν τον αγωνα:

Γιαννης: Ελα ρε δικε μου.
Φιλιππας: Ελα ρε παλιε μου συμμαθητη, τι κανεις;
Γιαννης: Θυμασαι ρε δικε μου τοτε στην Ολλανδια που διαβαζαμε για να παρουμε διπλωμα προπονητη;
Φιλιππας: Πως δε θυμαμαι ρε τυπε. Και οι δυο απο τον Κουμαν αντιγραψαμε που καθοταν μπροστα-μπροστα.
Γιαννης: Να ναι καλα το παληκαρι
Φιλιππας: Καλα ειναι ο σπασικλας. Στη Σαουθαμπτον ειναι τωρα
Γιαννης: Ε οταν αυτος διαβαζε εμεις γαμουσαμε Ολλανδεζες
Φιλιππας: Εγω γαμουσα, εσυ ματι επαιρνες. Που να γαμησεις εσυ με αυτα τα μουτρα.
Γιαννης: Αστα αυτα τωρα συναδερφε, για το ματσακι θελω να μιλησουμε το αυριανο.
Φιλιππας: Τι να πουμε;
Γιαννης: Ε να μωρε, τωρα, βαριεμαι να φτιαχνω τακτικες και συστηματα.
Φιλιππας: Κι εγω το ιδιο. Τα βαριεμαι αφανταστα αυτα. Μοντελο επρεπε να γινω.
Γιαννης: Σε προλαβε ο Τζορβας τυπε.
Φιλιππας: Τι λες να κανουμε;
Γιαννης: Να μωρε, δεν το παιζουμε στο μπαρμπουτι, κι οποιος νικησει, καθεται να χασει στον αγωνα
Φιλιππας: Α μωρη κουφαλιτσα, ξερεις οτι στο μπαρμπουτι σε παω πιπα-κωλο και θες να το εκμεταλλευτεις!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ιπποτη  τρολαρεις........... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα  σας  δουμε  και σας.......αλλα  το  ασχημο  ειναι  οτι  δεν  παιζουμε  στην  ιδια  διοργανωση και  η διαφορα  των ψαραδων που  παιξαμε  εμεις  και  των ξινισμενων μπακαλιαρων που  παιζεται  εσεις  ειναι  τεραστια......δε  συμφωνεις ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε βλεπω να το παιζουν στο μπαρμπουτι το ματς

προβλεπω συζητηση των δυο γιγαντων πριν τον αγωνα:

Γιαννης: Ελα ρε δικε μου.
Φιλιππας: Ελα ρε παλιε μου συμμαθητη, τι κανεις;
Γιαννης: Θυμασαι ρε δικε μου τοτε στην Ολλανδια που διαβαζαμε για να παρουμε διπλωμα προπονητη;
Φιλιππας: Πως δε θυμαμαι ρε τυπε. Και οι δυο απο τον Κουμαν αντιγραψαμε που καθοταν μπροστα-μπροστα.
Γιαννης: Να ναι καλα το παληκαρι
Φιλιππας: Καλα ειναι ο σπασικλας. Στη Σαουθαμπτον ειναι τωρα
Γιαννης: Ε οταν αυτος διαβαζε εμεις γαμουσαμε Ολλανδεζες
Φιλιππας: Εγω γαμουσα, εσυ ματι επαιρνες. Που να γαμησεις εσυ με αυτα τα μουτρα.
Γιαννης: Αστα αυτα τωρα συναδερφε, για το ματσακι θελω να μιλησουμε το αυριανο.
Φιλιππας: Τι να πουμε;
Γιαννης: Ε να μωρε, τωρα, βαριεμαι να φτιαχνω τακτικες και συστηματα.
Φιλιππας: Κι εγω το ιδιο. Τα βαριεμαι αφανταστα αυτα. Μοντελο επρεπε να γινω.
Γιαννης: Σε προλαβε ο Τζορβας τυπε.
Φιλιππας: Τι λες να κανουμε;
Γιαννης: Να μωρε, δεν το παιζουμε στο μπαρμπουτι, κι οποιος νικησει, καθεται να χασει στον αγωνα
Φιλιππας: Α μωρη κουφαλα, ξερεις οτι στο μπαρμπουτι σε παω πιπα-κωλο και θες να το εκμεταλλευτεις!
ελα ρε μαλακα      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.index.hr/images2/MarcoBallottaLazioAFP22V.jpg[/img[/URL]]

;D

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.082
Πόντοι
5.006
Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ συμφώνησε με τον OTE TV, για τα εντός έδρας της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις δυο πλευρές να παραχωρούν κοινή συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα
Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη συνδρομητική πλατφόρμα, έτσι ώστε να μεταδίδονται από τις συχνότητες OTE Sport όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν στο ΣΕΦ για τη φετινή Basket League.

Αναλυτικά:

Ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στις 11.00 πμ (η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά) στο ξενοδοχείο Metropolitan (Συγγρού 385, Αθήνα).

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σαμαρα ετοιμάζεις εκλογές??

Συνημμένα

• 19800604.jpg
    19800604.jpg
    114,5 KB · Εμφανίσεις: 13

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ συμφώνησε με τον OTE TV, για τα εντός έδρας της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τις δυο πλευρές να παραχωρούν κοινή συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα
Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη συνδρομητική πλατφόρμα, έτσι ώστε να μεταδίδονται από τις συχνότητες OTE Sport όλα τα παιχνίδια που θα γίνουν στο ΣΕΦ για τη φετινή Basket League.

Αναλυτικά:

Ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στις 11.00 πμ (η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά) στο ξενοδοχείο Metropolitan (Συγγρού 385, Αθήνα).

αρα και μπασκετ θε πρεπει να τρεχουμε σε καφε για να βλεπουμε ... ειδικα τα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και ΟΣΦΠ-ΠΑΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom