το ματς στην καλύτερη ήταν για Χ, αλλά αυτό είναι το ποδοσφαιρό (ειδικα ο μανιάτης θα έπρεπε να το ξερει καλα αυτο)
μιλας πολυ σωστα...αλλα οπως τοτε ΟΛΟΙ και ΜΟΝΟ εστιασαν σε μια διαιτητικη αποφαση και δεν ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ετσι θα περιμενε και τωρα να συμβει....εφοσον ειναι ΄΄αντικειμενικοι΄΄
και ειδικα οταν αδικειται μια ελληνικη ομαδα απο μια ξενη...δυο φορες περισσοτερο δηλ. απο οταν ειναι και οι δυο ελληνικες...
προσεξε τι λεω...τοτε ΟΛΙ μα ΟΛΟΙ σταθηκαν στην διαιτησια;....δεν εξετασαν τιποτα αλλο...
επειδη θα μου πουν λοιπον καποιοι οτι και σημερα ασχολουνται με την διαιτησια καταλαβε οτι εννοω πως ασχολουνται μεν και αναφερουν οντως τα διαιτητικα οργια αλλα δεν στεκονται ΜΟΝΟ εκει οπως εγινε με τον αστερα
οποιος καταλαβε τι θελω να πω καταλαβε...οι αλλοι στα παπαρια μου...
μιλαω για κατι σαμπρακους και σια...
που ναι μεν αναφερουν οτι αδικηθηκε ο θρυλος αλλα αρχιζουν και ΄΄αναλυσεις΄΄ και ΄΄πριονισματα΄΄ προπονητων και ΄΄ευθυνες΄΄ ομαδας κλπ κλπ
διαφορετικη αντιμετωπιση ο θρυλος απο αστερα...και μαλιστα ο ενας σε ευρωπαικο ματς (υποτιθεται εθνικης σημασιας κλπ κλπ ) ενω ο αλλος σε εγχωρια διοργανωση..
οποτε ασε σε μας τις μαγκιες λαγε βουλγαροκτονε μαλακ...γκε γκε;;
και ο μανιατης και ο θρυλος σε γαμαει απο πισω και απο μπρος που λεει και μια ψυχη....στρακι...
ΥΓ.εχω χιουμορ και αρκετο μαλιστα...αλλα οταν λεω ψυχραιμια οτι εχω το λεω σοβαρα...απλα εννοω (δεν το διαυκρινισα αλλα το κανω τωρα) μετα απο αγωνες ειτε θετικα ειτε αρνητικο ειναι το αποτελεσμα...και οχι σε διαφορες ΄΄ανταλλαγες αποψεων΄΄ με διαφορων ειδων τανεσπου...
για να εξηγησω τα περι ΄΄ψυχραιμιας΄΄
αυτα...