Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Όχι θα λέω ότι θα νικήσω και μετά να τρώω καρπαζιά και να το βουλώνω..εδώ χάσαμε από τους μπακαλιάρους με την Γιουβέντους και την [size=40pt]Αθλέτικο[/size] τι θα κάνουμε;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ελεγες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κρυφοβαζελα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτος η ο αλλος κοκκινος...????   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ευκολη φαση μουνακια....
εμενα το παιχνιδι μου θυμιζε κατι απο ελλαδα σαν αυτα με ομαδες β εθνικης (ονοματα δεν λεμε...) που αν τους χωναμε ενα γκολ στην αρχη η σουφρα τους μετα θα αρπαζε πολλα...
Νομιζω οτ το μονο λαθος του μιτσελ (εκ των υστερων το λεω και δεν γκρινιαζω) ηταν η μη συμμετοχη του τσορι....
Eλα ρε μαλακα ξερεις οτι οταν βλεπω κατι το λεω οπως το πεναλτυ με Βεροια.
Κοιτα την φαση αυτοι οι 2 που ειναι ποιο μπροστα ο ενας ειναι ο Μαζουακου αν δεν κανω λαθος,και ο αλλος ειναι ο Μποτια.Δες και την φαση στο βιντεο να δεις οτι ετσι ειναι.
Σωστα δεν εδωσε αμεσως οφσαιντ γιατι αν δεν συμμετειχαν στην φαση θα μετρουσε κανονικα το γκολ.Απο την στιγμη ομως που κανει την κεφαλια - πασα ο Μποτια,σωστα δινει οφσαιντ.
Δεν υπαρχει κανενα φαουλ που λενε μερικοι.Οσο για την φαση του πεναλτυ,αν ο μανιατης δεν επεφτε με αυτον θεατρινιστικο τροπο,μπορει να το εδινε.Το παρακανε στο πεσιμο,δεν την φαση παλι.
IMG_20141002_002511_1.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλύτερα να χάναμε από Αθλέτικο και να νικαγαμε την Μάλμε παρά αυτό που συνέβει εχθές..επίσης κάναμε νίκη με την Αθλέτικο και έλεγαν όλοι πάμε για πρόκριση και κουραφέξαχα..Εγώ έλεγα για Γιουρόπα εφόσον δεν χάσουμε από τους Σουηδούς..Τώρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα,αφού θα παίξεις εντός την Γιουβέντους των 3 πόντων και μετά εκτός λογικά αυτοί θέλουν 6 πόντους από εμάς να ξεμπερδεύουν..και μετά παίζεις πάλι εκτός με Αθλέτικο

Ο στόχος ήταν εξ αρχής το Γιουρόπα,πολύ σωστά το ανέφερε και ο προπονητής της Μάλμε στις δηλώσεις του.
κακομοιρη....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Eλα ρε μαλακα ξερεις οτι οταν βλεπω κατι το λεω οπως το πεναλτυ με Βεροια.
Κοιτα την φαση αυτοι οι 2 που ειναι ποιο μπροστα ο ενας ειναι ο Μαζουακου αν δεν κανω λαθος,και ο αλλος ειναι ο Μποτια.Δες και την φαση στο βιντεο να δεις οτι ετσι ειναι.
Σωστα δεν εδωσε αμεσως οφσαιντ γιατι αν δεν συμμετειχαν στην φαση θα μετρουσε κανονικα το γκολ.Απο την στιγμη ομως που κανει την κεφαλια - πασα ο Μποτια,σωστα δινει οφσαιντ.
Δεν υπαρχει κανενα φαουλ που λενε μερικοι.Οσο για την φαση του πεναλτυ,αν ο μανιατης δεν επεφτε με αυτον θεατρινιστικο τροπο,μπορει να το εδινε.Το παρακανε στο πεσιμο,δεν την φαση παλι.
IMG_20141002_002511_1.jpg
δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες....αν ομως η φαση του γκολ που ηταν ορισμος διαιτησιας για εμενα....αυτην την μαλακια οτι δεν το εδωσε επειδη ηταν παραπανω θεατρο τι την λες?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Eγώ πιστεύω ότι στα επόμενα 3 παιχνίδια θα συγκεντρώσουμε 0 πόντους

Σοβαρά τώρα... Είσαι Ολυμπιακός?

Δεν αντιλέγω ρε φίλε μπορεί να βγούμε και τέταρτοι, γιατί η Μάλμε πήρε καλό σκορ σε ισοβαθμία.

Μπορεί να βγούμε και πρώτοι όμως. Όλα ξεκίνησαν από την αρχή.

Δε μπορώ να φανταστώ οπαδό Ολυμπιακού να μην είναι θετικός. Εμένα όποτε παίζουμε με το βάζελο αν με ρωτήσεις κάθε φορά νιώθω ότι θα του βάλουμε 4. Και ας έχει γίνει λίγες φορές μόνο. Αλλά έτσι νιώθω. Πως μπορείς να κράζεις την ομάδα που υποστηρίζεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Δεν αντιλέγω ρε φίλε μπορεί να βγούμε και τέταρτοι, γιατί η Μάλμε πήρε καλό σκορ σε ισοβαθμία.

Δε μπορώ να φανταστώ οπαδό Ολυμπιακού να μην είναι θετικός. Εμένα όποτε παίζουμε με το βάζελο αν με ρωτήσεις κάθε φορά νιώθω ότι θα του βάλουμε 4. Και ας έχει γίνει λίγες φορές μόνο. Αλλά έτσι νιώθω. Πως μπορείς να κράζεις την ομάδα που υποστηρίζεις?
Φιλε δεν κραζει την ομαδα,αλλον κραζει αν δεν το καταλαβες..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

κρυφοβαζελας....με διαταραχες στην ψυχικη του ζωη...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατί είμαι ρεαλιστής και προτειμώ να λέω ότι θα χάσω παρά να αρπάζω καρπαζιές σαν την χθεσινοβραδινή,δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα βγούμε πρώτοι ;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί είμαι ρεαλιστής και προτειμώ να λέω ότι θα χάσω παρά να αρπάζω καρπαζιές σαν την χθεσινοβραδινή,δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα βγούμε πρώτοι ;
αν ρωτας εμενα δεν το πιστευα ουτε πριν απο χτες....
με νοιαζει να μου δινει η θρυλαρα βραδιες σαν αυτες πριν 15 μερες,κοτα.
αλλοιως θα το επαιζα οτι ειμαι μπαρτσα η ρεαλ η μαν....καταλαβες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
342
Πόντοι
36
δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες....αν ομως η φαση του γκολ που ηταν ορισμος διαιτησιας για εμενα....αυτην την μαλακια οτι δεν το εδωσε επειδη ηταν παραπανω θεατρο τι την λες?
ιδια φαση με Τοροσιδη στην ξανθη πριν 2 χρονια

και τα δυο ειναι πεναλτι

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ο Μανιάτης δε νομίζω πως έπεσε με θεαματικό τρόπο. Πρώτα τον βρίσκουν τα πόδια του Σουηδού και μετά το σώμα του.

Παιδιά όταν ένας διαιτητής δε δίνει τέτοιο πέναλτυ είναι σα να σου λέει δε σε γουστάρω ρε παιδί μου. Δε θα κερδίσεις σήμερα. Ο εκνευρισμός που μεταφέρεται στους παίκτες είναι μεγάλος για να έχουν καθαρό μυαλό όταν το ματς πάει στραβά.

ΚΑι να πάρει και κίτρινη???? Αφού υπάρχει επαφή. Δηλαδή θα πρέπει να τρώνε ξύλο και να παλεύουν μην πέσουν για να μην τους βγάλει κίτρινη ο διαιτητής.

Εδώ ρε άφηνε τα δρεπάνια που ερχόντουσαν με φόρα στον Μιλιβόγιεβιτς. (που παρεπιπτόντως γαμάει το παιδί)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
342
Πόντοι
36
δεν ειπε οτι το πιστευει

ειπε οτι θελει να το πιστευει, οτι προτιμα να είναι σε αυτο το mood παρα στην γκρινια

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τελικά ο ρεντ ποιον στον πούτσο κράζει γιατί όντως δεν κατάλαβα γαμώ το διαιτητή τον χθεσινό και τα βυζιά της Μενεγάκη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Μανιάτης δε νομίζω πως έπεσε με θεαματικό τρόπο. Πρώτα τον βρίσκουν τα πόδια του Σουηδού και μετά το σώμα του.

Παιδιά όταν ένας διαιτητής δε δίνει τέτοιο πέναλτυ είναι σα να σου λέει δε σε γουστάρω ρε παιδί μου. Δε θα κερδίσεις σήμερα. Ο εκνευρισμός που μεταφέρεται στους παίκτες είναι μεγάλος για να έχουν καθαρό μυαλό όταν το ματς πάει στραβά.

ΚΑι να πάρει και κίτρινη???? Αφού υπάρχει επαφή. Δηλαδή θα πρέπει να τρώνε ξύλο και να παλεύουν μην πέσουν για να μην τους βγάλει κίτρινη ο διαιτητής.

Εδώ ρε άφηνε τα δρεπάνια που ερχόντουσαν με φόρα στον Μιλιβόγιεβιτς. (που παρεπιπτόντως γαμάει το παιδί)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο διαιτητής εχθές σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα αλλά παράλληλα κάναμε αυτά τα παιδαριώδη λάθη που θύμισαν τις παλιές κακές εποχές,αν δεν κάναμε αυτά τα λάθη δεν θα μας έβαζαν γκολ,μόνο έτσι μπορούσε να χαθεί το χθεσινό παιχνίδι,στην ουσία τους δώσαμε δύο γκολ,ο παπάρας ο προπονητής τους ποιό γκολ έλεγε ότι μας χάρησε η αθλέτικο στο πρώτο παιχνίδι;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μίτσελ: "Ο Ρομπέρτο φταίει για τα γκολ"

Στον Ρομπέρτο χρέωσε ο Μίτσελ την ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στην ήττα από τη Μάλμε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε: "Για μένα το παιχνίδι που έγινε χθες στην συνέντευξη Τύπου είναι πλέον ξεχασμένο. Πιστεύω πως είναι καλύτερα ανάμεσα στους αθλητές, να συζητάμε κάποια πράγματα ο ένας απέναντι στον άλλον και όχι στην συνέντευξη Τύπου.

Όσο για την φάση του πέναλτι, ευχαριστούμε πολύ που παραδέχθηκε (σ.σ. ο τεχνικός της Μάλμε) πως ήταν πέναλτι. Αυτό είναι κάτι που είδε όλος ο κόσμος. Ε, όχι και όλος!".

Για το τι έφταιξε στον αγώνα: "Τα λάθη που γίνονται από τον καθένα σε ένα παιχνίδι, τους παίκτες, τους προπονητές, τον διαιτητή, σίγουρα επηρεάζουν ένα ματς. Αυτό που συμβαίνει είναι πως τίποτα από όσα λέγονται αυτή την στιγμή, δεν μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα και την ήττα με δύο γκολ διαφορά. Όπως και να έχει σήμερα η ομάδα μας έπαιξε με χαρακτήρα και προσωπικότητα, όμως δεν ήμασταν νικητές στις δύο περιοχές. Όμως σε μία τέτοια διοργάνωση, τα λάθη πληρώνονται αρκετά".

Για το αν μπορεί η Μάλμε να κερδίσει τις Ατλέτικο Μαδρίτης και την Γιουβέντους: «Ναι, φυσικά γιατί το UEFA Champions League είναι μία διοργάνωση για δυνατές ομάδες και η Μάλμε είναι μία δυνατή ομάδα. Δεν μας εξέπληξε αυτό, γιατί ξέραμε πως είναι μία δυνατή ομάδα».

Για το που οφείλονται τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός: "Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε οφείλονται σε λάθη του τερματοφύλακα της ομάδας μας. Αυτό οφείλεται σε λάθη της ομάδας μας".

Για το αν τα φαβορί είναι η Ατλέτικο και η Γιουβέντους μετά τα πρώτα αποτελέσματα: "Η προσπάθεια που έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι μεγαλύτερη. Έχουμε παίξει δύο ματς, τα έχουμε δώσει όλα, το ένα ήταν υπέρ μας το άλλο όχι. Όμως αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα ματς, όπως κάνουμε από την αρχή".

Για τα όσα ανέφερε για τις φάσεις που δέχθηκε τα γκολ ο Ολυμπιακός: "Φυσικά και αναγνωρίζω ότι είναι δύο μεγάλα λάθη στην άμυνά μας. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον παίκτη. Δεν θα ήταν δίκαιο να κατηγορήσω έναν παίκτη. Απλά δεν συνηθίζονται να μπαίνουν τέτοια γκολ, με την κίνηση αυτή του τερματοφύλακα. Δεν θα κατηγορήσουμε για την ήττα τον διαιτητή, αλλά όχι και τους παίκτες μας"

Ο τίτλος του άρθρου είναι λίγο παραπλανητικός αν και η δήλωση είναι κάπως περίεργη

Για το που οφείλονται τα δύο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός: "Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε οφείλονται σε λάθη του τερματοφύλακα της ομάδας μας. Αυτό οφείλεται σε λάθη της ομάδας μας".

ΑΝ έλεγε ότι φταίει ΜΟΝΟ ο τερματοφύλακας που έσωσε άλλα 2-3 γκολ τότε θα έπρεπε να μαζέψει ο Ρομπέρτο τα γάντια του να πεί και ένα "γαμήσου" στον προπονητή και να σηκωθεί να φύγει, από τη στιγμή που πέρσι ένας από τους λόγους της καλής πορείας της ομάδας είναι ο Ρομπέρτο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο τίτλος του άρθρου είναι λίγο παραπλανητικός αν και η δήλωση είναι κάπως περίεργη

ΑΝ έλεγε ότι φταίει ΜΟΝΟ ο τερματοφύλακας που έσωσε άλλα 2-3 γκολ τότε θα έπρεπε να μαζέψει ο Ρομπέρτο τα γάντια του να πεί και ένα "γαμήσου" στον προπονητή και να σηκωθεί να φύγει, από τη στιγμή που πέρσι ένας από τους λόγους της καλής πορείας της ομάδας είναι ο Ρομπέρτο
Συμφωνώ απόλυτα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

ναι τι να δώ? Την έχω δεί τη φάση και γιαυτό έχω άποψη. Το αν τσουλάει μετά στο χορτάρι δε μου λέει κάτι. Τον βρήκε με τα πόδια, έπεσε ΤΕΛΟΣ. Δεν υπερέβαλλε και "κέρδισε" το πέναλτυ. Του έκαναν πέναλτυ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.166
Πόντοι
506
[size=15pt]εμενα το παιχνιδι μου θυμιζε κατι απο ελλαδα σαν αυτα με ομαδες β εθνικης (ονοματα δεν λεμε...) που αν τους χωναμε ενα γκολ στην αρχη η σουφρα τους μετα θα αρπαζε πολλα...[/size]

:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom