Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες με τον ντοσεβι τι γινεται;καλα τωρα ειναι τραυματιας...αλλα πριν;εγω οταν τον ειδα ειπα αυτος ειναι καλυτερος του καμπελλλ....ξαφνικα ουτε στη λιστα στο τσου λου ουτε τιποτα  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Αυτη η Ταμαρα Γκορο που "παιζει μεγαλη μπαλα" εχει συγγενεια με αυτον εδω?  :think:

Goro.png

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.085
Πόντοι
5.006
ρε μαλακες με τον ντοσεβι τι γινεται;καλα τωρα ειναι τραυματιας...αλλα πριν;εγω οταν τον ειδα ειπα αυτος ειναι καλυτερος του καμπελλλ....ξαφνικα ουτε στη λιστα στο τσου λου ουτε τιποτα  :think:
και εγώ αυτό αναρωτιέμαι ρωταω αλλά δεν μπορω να βγάλω άκρη απο πουθενά.τον είχα για βασικό και αναντικατάστατο όπως τον είδα και όπως και να έχει φαίνεται ο παίχτης απο την πρωτη φορά που τον βλεπεις.  :'(

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και εγώ αυτό αναρωτιέμαι ρωταω αλλά δεν μπορω να βγάλω άκρη απο πουθενά.τον είχα για βασικό και αναντικατάστατο όπως τον είδα και όπως και να έχει φαίνεται ο παίχτης απο την πρωτη φορά που τον βλεπεις.  :'(
,κατι εχει παιχτει...και δεν λενε...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
έλα ρε έχουμε προβληματισμό για ενα θέμα και συ γελάς. :tickedoff: :S :grin:

Ενταξει ρε......πλακα  κανω...δεν  μπορω να ξερω  και εγω τι  γινεται....τον ειδα  στο  φιλικο  με  μπιλμπαο......ενταξει  καλος  φανηκε....αλλα.!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.085
Πόντοι
5.006
Ενταξει ρε......πλακα  κανω...δεν  μπορω να ξερω  και εγω τι  γινεται....τον ειδα  στο  φιλικο  με  μπιλμπαο......ενταξει  καλος  φανηκε....αλλα.!!!!!!!!!!!
και εγώ ρε σε πειραζω.. :rockon: πέρα απο τη πλάκα παράξενο μου φαίνεται..κάτι γίνεται. :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Ντοσεβί θεωρείται ξένο σώμα

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τωρα για το ροχα συμφωνουμε και στο μαιντανος και για τα ταμπλετ και και...
οποιος θελει παει τον βρισκει και του τα λεει...οποτε αντι να βαρας πληκτρα και να κανεις μαγκιες ,πατας γκουγκλ βρισκεις διευθυνση και πας και του τα λες μουρη...
σωστα;;
δεν μενω στην Αθηνα ρε μεγαλε... αλλα στη τελικη τι με νοιαζει? την δικια σας εξεδρα ξεφτυλιζει ο συγκεκριμενος και εσας που τον ανεχεστε... αν δεν κανω λαθος, οι περισσοτεροι γαυροι τον κραζουν...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά ακόμα και τα νεοσύστατα (2 χρονών) τμήματα του Θρύλου κατακτούν μετάλλια !!!
Για περισσότερα εδώ: .
Ένα ακόμη δείγμα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται σε ΟΛΑ τα τμήματα του συλλόγου.
Και να μην ξεχνάμε . ¨Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ιδρύσει (ή ενεργοποιήσει) ένα τμήμα, το τμήμα αυτό μοιραία θα είναι και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Όχι σαν κάποιους άλλους που δημιουργούν τμήματα σε ανύπαρκτα και άγνωστα στο ευρύ κοινό σπορ προκειμένου να εισπράξουν τις ανάλογες αποζημιώσεις από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Υπαρχει νοημων φιλαθλος του Ολυμπιακου που θα παει σημερα πορεια?
Εαν ναι σηκωνω τα χερια ψηλα.
Δε μας σωζει τιποτα τοτε.

Δεν ειναι δυνατον το 2014 με την υπαρχων κατασταση στην Ελλαδα αλλα και γενικοτερα να τρεχεις να υπερασπιστεις ομαδες,προεδρους ομαδων κλπ.

Για εμενα εισαι ή αργοσχολος ή κενος ,η ηληθιος.

Φυσικα τα ιδια εγραφα και για πορειες για γηπεδα Παο,συλλαλητηρια Παο κλπ.

Οπως οι αλλοι του Παοκ κανουν συλλαλητηρια να σβηστουν τα χρεη του Παοκ :headbang: :headbang:
:headbang:

Μπορει καποιοι να διαφωνειτε και να βαζετε την ομαδα σας πανω απο ολα.
Δικαιωμα σας ,προβλημα σας.
Σεβαστο και αυτο ομως.

Καλα καποιοι λενε,οταν δε πανε καλα τα πραγματα δωστε στο κοσμο μπαλα και πορνο.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κίρονα λες να πάνε και άτομα από εδώ μέσα;

Stories