Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τι εγινε ρε η υπογραφη σου;;
ρε συ δεν ειμαστε στα εισητηρια εμεις....εμεις ειμαστε σωματοφυλακη στον προεδρο...τον φυλαμε απο τις πουτανες...για εισητηρια στην παε ρυλος
και εγώ αυτό αναρωτιέμαι ρωταω αλλά δεν μπορω να βγάλω άκρη απο πουθενά.τον είχα για βασικό και αναντικατάστατο όπως τον είδα και όπως και να έχει φαίνεται ο παίχτης απο την πρωτη φορά που τον βλεπεις. :'(ρε μαλακες με τον ντοσεβι τι γινεται;καλα τωρα ειναι τραυματιας...αλλα πριν;εγω οταν τον ειδα ειπα αυτος ειναι καλυτερος του καμπελλλ....ξαφνικα ουτε στη λιστα στο τσου λου ουτε τιποτα
,κατι εχει παιχτει...και δεν λενε...και εγώ αυτό αναρωτιέμαι ρωταω αλλά δεν μπορω να βγάλω άκρη απο πουθενά.τον είχα για βασικό και αναντικατάστατο όπως τον είδα και όπως και να έχει φαίνεται ο παίχτης απο την πρωτη φορά που τον βλεπεις. :'(
,κατι εχει παιχτει...και δεν λενε...
έλα ρε έχουμε προβληματισμό για ενα θέμα και συ γελάς. :SΜηπως βρωμανε τα ποδια του ;;;;;;;
έλα ρε έχουμε προβληματισμό για ενα θέμα και συ γελάς. :S
και εγώ ρε σε πειραζω.. πέρα απο τη πλάκα παράξενο μου φαίνεται..κάτι γίνεται. :SΕνταξει ρε......πλακα κανω...δεν μπορω να ξερω και εγω τι γινεται....τον ειδα στο φιλικο με μπιλμπαο......ενταξει καλος φανηκε....αλλα.!!!!!!!!!!!
δεν μενω στην Αθηνα ρε μεγαλε... αλλα στη τελικη τι με νοιαζει? την δικια σας εξεδρα ξεφτυλιζει ο συγκεκριμενος και εσας που τον ανεχεστε... αν δεν κανω λαθος, οι περισσοτεροι γαυροι τον κραζουν...τωρα για το ροχα συμφωνουμε και στο μαιντανος και για τα ταμπλετ και και...
οποιος θελει παει τον βρισκει και του τα λεει...οποτε αντι να βαρας πληκτρα και να κανεις μαγκιες ,πατας γκουγκλ βρισκεις διευθυνση και πας και του τα λες μουρη...
σωστα;;
Δε ξερω φιλε,τι να σου πω.Κίρονα λες να πάνε και άτομα από εδώ μέσα;
Το σάιτ είναι αντικειμενικό τύπε,δεν έχει φανατικούςΔε ξερω φιλε,τι να σου πω.
Θα κοζαρουμε το βραδυ ποιο φανατικοι δε θα ειναι ονλαιν