kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Και του Μανιατη η φαση ΔΕΝ ηταν πεναλντι..
και σωστή η κάρτα
Και του Μανιατη η φαση ΔΕΝ ηταν πεναλντι..
Εννοειται οτι οπως τα εκανε τωρα με την ιδια ομαδα ο ασσος ειναι εξασφαλισμενος στο μαλμοε
Αν δεν εκανε την μαλακια να βουτηξει πριν τον ακουμπησει ο αλλος θα το επαιρνε το πεναλτυ.και σωστή η κάρτα
περυσι εγραφε μαλακιες για τον Γαυρο μονο αυτος δεν εβλεπε οτι ειχε καλη ομαδα
Φετος καλα τα λεει... τους πουλησε ολους ο προεδρας και εμεινε με κατι αφελαι, μποντια κασαμιδες και δεν συμαζευεται
Αφου την βλεπεις και στο πρωταθλημα οτι δεν μπορει, ενω περισυ μοιραζε 5αρες
Αν στην πορεια στρωσει δεν ξερω, αλλα αυτη την στιγμη ειναι καφενειο !!!
στους αλλους πες τα όχι σε μένα...τα λεγα εγω....την μια βδομαδα λετε "Μαρινακη θεε γαμα τους" και την αλλη "χοντρε πουλα" και τουμπαλιν
12-30 φιλέ μου.στο ΑΒ έχει τον πλεύρη και όχι τον τσουκαλά ρε γμτ :-
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Ελλαδα η αποθεωση απο τις ροχαλες ειναι ενα λαθος της αμυνας δρομος
Γιατι, θα θυμαται κανενας από εσας την ηττα από τη Μαλμε το Μαιο που θα σηκωνετε την κουπα?κανενας δεν πεταει ροχαλες στον γαυρο επειδη εχασε σημερα
ολοι λενε οτι .. πουλα... αλλα αγορασε και κανεναν παιχτη ικανο να σου κανει η ομαδα πορεια αναλογη με περισυ
Στην Ελλαδα χορτασε να παιρνει πρωταθληματα και φετος παλι ο Γαυρος θα το παρει
Βαλε στοχο την Ευρωπη και οχι την τσεπη
στους αλλους πες τα όχι σε μένα...
Γιατι, θα θυμαται κανενας από εσας την ηττα από τη Μαλμε το Μαιο που θα σηκωνετε την κουπα?
Ο Χρηστιδης θα γραφει "Εχυσα πουτάνες", οι υπολοιποι θα μετρατε "42 εμεις 37 ολοι σας", θα ερθει καμια προταση 20 εκατομμύρια για τον Διαμαντακο και τον Ρομπερτο και θα το χαιρεστε και η ζωη συνεχιζεται.
Γιατι, θα θυμαται κανενας από εσας την ηττα από τη Μαλμε το Μαιο που θα σηκωνετε την κουπα?
Ο Χρηστιδης θα γραφει "Εχυσα πουτάνες", οι υπολοιποι θα μετρατε "42 εμεις 37 ολοι σας", θα ερθει καμια προταση 20 εκατομμύρια για τον Διαμαντακο και τον Ρομπερτο και θα το χαιρεστε και η ζωη συνεχιζεται.
Καλως.Καταρχην εγω ειμαι ΑΕΚτσης και οχι Γαυρος
Αλλα γαυρους φιλους που εχω κανενας δεν ασχολειται με τις Κουπες στην Ελλαδα ... ευρωπη θελουν να κανουν ταξιδια
Τεσπα εφυγα απο εδω, την αποψη μου εγραψα
Εγω ειμαι υπερ των Ελληνικων ομαδων στα παιχνιδια της Ευρωπης !!
Με την Ατλέτικο Μαδρίτης επαιξε άλλο αμυντικο διδυμο?Δε θα πω πολλα ........με αυτο το κεντρικο αμυντικο διδυμο....δε παμε πουθενα.......
Με την Ατλέτικο Μαδρίτης επαιξε άλλο αμυντικο διδυμο?