Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο τερματοφύλακας της Μάλμε έπαιξε ωραία σήμερα

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
μας επρηξαν ολα τα στυλιαρια οτι η μαλμε δεν θα παρει ποντο οτι θα νικησουμε ανετα σημερα και τετοια...
αλλους ποντους δε θα παρει η μαλμε τυπε στον ομιλο

αυτο ειναι που ποναει

μολντε-χερενφεν here we go again...  :(

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
Κρίμα ουτε το χ...αλλά έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα και θα φαίνεται δυστυχώς τώρα παρακατω κοιταζουμε μπροστά όσο μπορούμε δεν ήρθε το τέλος του κόσμου....το να λέμε τι γιατί και πως δεν έχει σημασία τώρα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μηπως πρεπει να αναθεωρησουν μερικοι για την βαρια φανελα του θρυλου στην ευρωπη;;;;;;;;;;;;;;;το λεω γιατι δεν περιμενα με την μαλμε να εχει αυτη την διαιτησια....δηλαδη οταν θα πατε ισπανια η στο τορινο τι θα γινει;;;;;;η μηπως εχει καυτη εδρα η μαλμε για να επηρεασει τους διαιτητες;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν εχετε ομαδα φετος βρε τυποι ... το εγραψα και στο θρεντ του στοιχηματος οτι θα φατε πακετο σημερα
Καμια σχεση ο φετινος Γαυρος με τον περσινο

Και το παιχνιδι με την Ατλετικο που κανατε μου βρωμαει πολυ !!!!

Επισκέπτης
μηπως πρεπει να αναθεωρησουν μερικοι για την βαρια φανελα του θρυλου στην ευρωπη;;;;;;;;;;;;;;;το λεω γιατι δεν περιμενα με την μαλμε να εχει αυτη την διαιτησια....δηλαδη οταν θα πατε ισπανια η στο τορινο τι θα γινει;;;;;;η μηπως εχει καυτη εδρα η μαλμε για να επηρεασει τους διαιτητες;

τύπε Ρώσος διαιτητής...

γείτονάς τους  ;) ;) ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Τύπε τι ηλικία έχεις; Για να ξέρω αν για την ηλικία σου είναι καλή η μαλακία σου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν εχετε ομαδα φετος βρε τυποι ... το εγραψα και στο θρεντ του στοιχηματος οτι θα φατε πακετο σημερα
Καμια σχεση ο φετινος Γαυρος με τον περσινο

Και το παιχνιδι με την Ατλετικο που κανατε μου βρωμαει πολυ !!!!
τι σου βρωμαει δηλαδη ρε τυπε;;;;

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Πήρε τόσα δις ο πρόεδρας και παίζουμε με τον Διαμαντάκο στο Τσάμπιονς Λιγκ :headbang:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Κι ο Μήτρογλας να πα να γαμηθεί. Ένα παλτό και μισό έχει καταντήσει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τιποτα χαλια μαυρα,τζαμπα μου ανεβηκε η πιεση

μια ζωη τα ιδια ρε πουστη μου

ε ρε τι εχουμε να δουμε στα επομενα παιχνιδια

ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥΛΑ!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγώ το χα πεί , ότι έπρεπε να φάει μερικές γερές σφαλιάρες ο γαύρος
για να γίνει απ'όλους κατανοητό ,  ότι  έκανε μεγάλη μαλακία ο χοντρός να πουλήσει τη μισή ομάδα το καλοκαίρι
αυτά είναι καθαρά λάθη ασυνεννοησίας των παιχτών

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ε ρε τι εχει να πει ο προπονητης τους τωρα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το τσου λου ειναι πακετο...θελει υπομονη και αγαλι αγαλι..τα βαζατε με τον προπονητη τους αντι να σκεφτειτε πως και γιατι ελεγε αυτα τα ελεγε...ξερετε οτι ειμαι παντα ψυχραιμος...αυτο το ματς το φοβομουνα...πιο πολυ και απο μαδριτη και τορινο...δεν ξερω γιατι...οπως κακως πριν πηγαινατε χαχαχα και χου χου χου ετσι και τωρα μην φερνετε καταστροφη...εχει πορεια ακομη...θελει δουλεια ακομα και για την τριτη θεση...πλεον...αλλα παιζει ακομα και η δευτερη...λαθη γινανε το καλοκαιρι (πωληση μανωλα) τα ειπαμε τοτε τωρα δεν εχει νοημα....πιστη και κοντα στην ομαδα και στο τελος κανουμε ταμειο...
μπραβο στην μαλμε ....ο διαιτητης κακος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Kατα τα αλλα ο προπονητης της Μαλμε δεν σεβαστηκε τον Ολυμπιακο, και πλεον εδωσε κινητρο στους παικτες του Ολυμπιακου να "κλειδωσουν" το διπλο...
Ο Καρτακης πού είναι, που χθες ελεγε ότι λεω μαλακιες όταν εγραψα "από πού κι ως πού 1.95 στο διπλο του Ολυμπιακου"?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την κανω εχω δουλιτσα...ξαναλεω...ψυχραιμια οπως δεν προκριθηκαμε την προηγουμενη αγωνιστικη ετσι δεν αποκλειστηκαμε τωρα...αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom