apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το ειχες δωσει και στανταρακι στο στοιχημα τυπεθα παρει και αλλους,τα ιδια ελεγες και πριν..εγω στα λεγα
το ειχες δωσει και στανταρακι στο στοιχημα τυπεθα παρει και αλλους,τα ιδια ελεγες και πριν..εγω στα λεγα
Και το γκολ κανονικο και το πεναλτυ καθαρο.Και το γκολ του Μήτρογλα κανονικότατο ήτανε. :S
Και το γκολ του Μήτρογλα κανονικότατο ήτανε. :S
θα παρει και αλλους,τα ιδια ελεγες και πριν..εγω στα λεγα
μην ξαχνας τυπε οτι ο μπαοκ θα εχει και την βοηθεια της παναγιαςμην τρελαθουμε τωρα οχι επειδη η αμυνα του γαυρου ειναι κωμωδια να βγαλουμε και ομαδα τα σαπακια του Βορρα
μην ξαχνας τυπε οτι ο μπαοκ θα εχει και την βοηθεια της παναγιας
Στην αρχη της φασης ειναι οφσαιντ ο Μαζουακε και ο Μποτια και οχι στην κεφαλια πασα.Ο Μποτια κανει την κεφαλια οποτε σωστα σηκωνει την σημαια ο εποπτης.Και το γκολ κανονικο και το πεναλτυ καθαρο.
Στην αρχη της φασης ειναι οφσαιντ ο Μαζουακε και ο Μποτια και οχι στην κεφαλια πασα.Ο Μποτια κανει την κεφαλια οποτε σωστα σηκωνει την σημαια ο εποπτης.
Αν δεν συμετειχε στην φαση και εκανε αλλος την πασα,τοτε θα μετραγε κανονικα το γκολ.Μαθετε μπαλιτσα.
αγγελαρας τυπετη Μαλμε λεω σαπακια ρε οχι τα μπαοκια....αυτοι εχουνε και θεια παρεμβαση
Και σενα?Πάλι καλά μας έστειλε ταμείο ο Ολυμπιακός σήμερα,κάτι είναι και αυτό
Πάλι καλά μας έστειλε ταμείο ο Ολυμπιακός σήμερα,κάτι είναι και αυτό
το ειχε δωσει στανταρακι απο χτες τυπεΚαι σενα?
Ένα 15αρι μονο εριξα τύπε, ετσι να βγαλω τις βενζίνες της εβδομάδας.το ειχε δωσει στανταρακι απο χτες τυπε
οποιος τον διαβασε κονομησε
ακομα να βαλεις αεριο τυπεΈνα 15αρι μονο εριξα τύπε, ετσι να βγαλω τις βενζίνες της εβδομάδας.
να γινει βουλευτης και αυτοςΜποτία αφίσα του Ανατολάκη είχες πάνω απ το κρεβάτι σου;