Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ενω το ελληνικο ειναι σουπερ τυπε
αυτοι δεν εχουνε καβλαρχο και Χρηστιδη οπαδους ομως τυπε
ενω το ελληνικο ειναι σουπερ τυπε
αόριστα σε κανένα...
Και αυτο αθλημα ειναι ...........!!!!!!!!!!!!!!
η σιτυ κλπ να τρεμουν δηλαδη τυπεΔεν πάει έτσι τύπε, αποκλειστικά και μονο σα βάρος φανέλας ζυγίζουν λίγα κιλά παραπάνω απ' τις ευρωπαικα άτιτλες
Δεν πάει έτσι τύπε, αποκλειστικά και μονο σα βάρος φανέλας ζυγίζουν λίγα κιλά παραπάνω απ' τις ευρωπαικα άτιτλες
τι να το κανεις το βαρος που εχουνε να πανε σε ομιλο απο τοτε που παιζοταν το "της ελλαδος τα παιδια".....
σε λιγο ο ιπποτης θα πει οτι ο παναθηναικος ειναι πιο γνωστη ομαδα στην ευρωπη απο τον ολυμπιακο που ειναι καθε χρονο στους ομιλους εκτος 3-4 χρονιων
Κι όμως, το 'χει πει!!!
ο πουθεναικος ειναι λιγος μεχρι και στην ελλαδα εδω και τοσα χρονια,μεχρι και οι μικρες ομαδες δεν τον υπολογιζουνΚι όμως, το 'χει πει!!!
σε λιγο ο ιπποτης θα πει οτι ο παναθηναικος ειναι πιο γνωστη ομαδα στην ευρωπη απο τον ολυμπιακο που ειναι καθε χρονο στους ομιλους εκτος 3-4 χρονιων
Δειξε καμια που να εισαι και εσυ μεσα Aς ειναι και πιο παλια απο Τελ Αβιβ τοτε με τα καράβια και τις πέτρες
Κανεις πλακα αλλα τελ αβιβ δεν ειχα παει πηγε ενας φιλος μου και εχω να σου πω οτι σε ενα ραντεβου μεσα στο λιμανι που δοθηκε........ακομα τρεχετε......
Για να μη νομιζεται οτι ειναι κανα καφενείο η Μάλμε πάντως. Πιο βαριά φανέλα έχει απο τον Ολυμπιακό.
Εκεί που έφτασε ο Ολυμπιακος δε θα φτάσει ποτέ των ποτών
Θες να μου πείς ότι δηλαδή ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ την Σέλτικ την έχουν ευκολάκι; Πριν λίγα χρόνια η Φεγενορντ ήταν δύναμη στην Ολλανδία. Όσο για τον Ερυθρό δε νομίζω ότι αν παίξει μια Ελληνική ομάδα στην έδρα του θα κάνει πικ νικ
Σελτικ,Φεγενορντ,Νοτιγχαμ Φορεστ(2 σερι φορες),Στεαουα,Ερυθρος Αστερας...τις ακους και τρεμεις αυτες τις ομαδες ας πουμε
Για να καταλάβω το σκεπτικό σου με τη "βαριά φανέλα" η Μαλμε και η Στεάουα έχει πιο βαριά φανέλα από αυτή της Σίτυ;Aφου έτσι είναι τύπε