LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
και η Στεαουα που το εχει παρει κιολας τυπε αυτη και αν υπερβαρη
Κοντεύουμε να τυφλωθούμε με αυτα που διαβάζουμε εδω μέσα
Mην εισαι αδικος εχει παρει μπαλκανιαν καπ.Ομάδα που έχει παίξει τελικό πρωταθλητριών , έχει πιο βαριά φανέλα από ομαδούλα που έχει πάει μια φορά στους 8.
Οι δικοι σας ορισμοι ποιοι ειναι δηλαδη? Αν οχι τα τροπαια και οι τελικοι? Μαλλον το τι εχετε στη γαβρικη γκλαβα σας ειναι πιο αντικειμενικο. Νταξει αν το θελετε εσεις ετσι ειναι. Μια ομαδουλα που εχει καταφερει να παει στους 16 εχει ονομα και φανελα που μετραει
Κοντεύουμε να τυφλωθούμε με αυτα που διαβάζουμε εδω μέσα
Παντως σίγουρα οχι μια που ειχε φτασει πριν 4.545634536363 χρονια στον τελικό ευρωπαϊκού
Καλά τα λές.Mην εισαι αδικος εχει παρει μπαλκανιαν καπ.
Ρε τυπα μπορεις να μου πεις με ενα λογικο επιχείρημα γιατί εσυ που μια φορα έχεις παει στους 8 του πρωταθλητριων εχεις μεγαλυτερη φανελα απο μια ομαδα που επαιξε τελικο?
Που δε προκειται να πας ποτε σου?
Ρε τυπα μπορεις να μου πεις με ενα λογικο επιχείρημα γιατί εσυ που μια φορα έχεις παει στους 8 του πρωταθλητριων εχεις μεγαλυτερη φανελα απο μια ομαδα που επαιξε τελικο?
Που δε προκειται να πας ποτε σου?
Εγω νομιζα οτι μετριεται με τα τροπαια και οχι με το ποια εχει φτασει πιο μακρια λες και προκειται για πιστα video game.
Φυσικά και έχει. Γιατί να μην έχει? Δε κατάβαλα δηλαδή.
Τα εγχωρια τροπαια μετρανε για συγκρισεις με εγχωριες ομαδες. Δε μπορεις να πεις οτι εχεις φανελα επειδή έχεις ελληνικά πρωταθλήματα. Αλλιώς και η Φλαμουρτάρι μπορεί να το πει αυτο.
Επομενως στα τρόπαια παραπάνω απο τη Μάλμε δεν έχεις γιατι εχεις και εσυ 0. Αρα μετά τα τρόπαια το λογικό είναι να μετράμε αν εισαι φιναλιστ. Και αν οχι αυτο ναι το ποσο μακρια πηγες. Γιατι δηλαδη δε καταλαβα. Επειδη δεν εχεις παει ποτε μακρια και δε σε συμφέρει .
Εκτος και αν δικα σου κριτηρια ειναι οτι εχεις "προεδραρα, γηπεδάρα, παιχταράδες" και λοιπες καφενειακες πίπες? Δε σε κοβω για καθυστερημενο καφενόβιο πάντως.
έλα ρε κάθεσαι και κανεις κουβέντα λες και θα βγαλεις άκρη τώρα...Για ευρωπαικα τροπαια μιλούσα.
Οι πορείες και το ποια εχει φτασει πιο μακρια ειναι δικά σου κριτήρια, σορυ κιόλας. Εγώ μπορεί να εχω κριτήριο π.χ. ποια ομάδα έχει περισσοτερες προκρίσεις από ομίλους ή οτι εγώ έχω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο ενώ η μάλμε όχι.
Ολος ο υπολοιπος κοσμος όμως το μονο κριτηριο που εχει ειναι ο αριθμος των ευρωπαικων τροπαιων (όχι ουέφα, κυπελλούχων κτλ. μονο πρωταθλητριων).
βαριες φανελες εχουνε οι ομαδες που εχουνε μια συνεχη επιτυχημενη πορεια στην ευρωπη και οχι μια εκλαμψη καπου καπως καποτε....
Για ευρωπαικα τροπαια μιλούσα.
Οι πορείες και το ποια εχει φτασει πιο μακρια ειναι δικά σου κριτήρια, σορυ κιόλας. Εγώ μπορεί να εχω κριτήριο π.χ. ποια ομάδα έχει περισσοτερες προκρίσεις από ομίλους ή οτι εγώ έχω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο ενώ η μάλμε όχι.
Ολος ο υπολοιπος κοσμος όμως το μονο κριτηριο που εχει ειναι ο αριθμος των ευρωπαικων τροπαιων (όχι ουέφα, κυπελλούχων κτλ. μονο πρωταθλητριων).
γιατι θα νικησουμε; οταν θα χασουμε θα μπειτε και θα πειτε χασαμε απο τους μπακαλιαρους κλπΠες μου τωρα οτι " σα τον Ολυμπιακο..." να γελάσουν και τα τσιμέντα.
Δε είπα οτι η Μάλμε έχει βαριά φανέλα. Είπα σε σύγκριση με τον Ολυμπιακο. Και στην τελική γιατί αρπάζεστε? Αν νικήσετε δε θα σας πει κανείς οτι νικήσατε καφενείο. Και θα χει δίκιο