Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι δικοι σας ορισμοι ποιοι ειναι δηλαδη? Αν οχι τα τροπαια και οι τελικοι? Μαλλον το τι εχετε στη γαβρικη γκλαβα σας ειναι πιο αντικειμενικο. Νταξει αν το θελετε εσεις ετσι ειναι. Μια ομαδουλα που εχει καταφερει να παει στους 16 εχει ονομα και φανελα που μετραει

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 400721_496327760437594_1591863116_n.jpg
    400721_496327760437594_1591863116_n.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 11

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οι δικοι σας ορισμοι ποιοι ειναι δηλαδη? Αν οχι τα τροπαια και οι τελικοι? Μαλλον το τι εχετε στη γαβρικη γκλαβα σας ειναι πιο αντικειμενικο. Νταξει αν το θελετε εσεις ετσι ειναι. Μια ομαδουλα που εχει καταφερει να παει στους 16 εχει ονομα και φανελα που μετραει

Παντως σίγουρα οχι μια που ειχε φτασει πριν 4.545634536363 χρονια στον τελικό ευρωπαϊκού

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κοντεύουμε να τυφλωθούμε με αυτα που διαβάζουμε εδω μέσα

Ρε τυπα μπορεις να μου πεις με ενα λογικο επιχείρημα γιατί εσυ που μια φορα έχεις παει στους 8 του πρωταθλητριων εχεις μεγαλυτερη φανελα απο μια ομαδα που επαιξε τελικο?
Που δε προκειται να πας ποτε σου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως σίγουρα οχι μια που ειχε φτασει πριν 4.545634536363 χρονια στον τελικό ευρωπαϊκού

Ε ποιος? Ποιος γαμημενος λογος? Αμα το παμε ετσι και εσυ εχεις παρει καμια 20αρια πρωταθληματα προπολεμικα,αλλα 41 μας κοπανας οτι εχεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε τυπα μπορεις να μου πεις με ενα λογικο επιχείρημα γιατί εσυ που μια φορα έχεις παει στους 8 του πρωταθλητριων εχεις μεγαλυτερη φανελα απο μια ομαδα που επαιξε τελικο?

Εγω νομιζα οτι μετριεται με τα τροπαια και οχι με το ποια εχει φτασει πιο μακρια λες και προκειται για πιστα video game.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω νομιζα οτι μετριεται με τα τροπαια και οχι με το ποια εχει φτασει πιο μακρια λες και προκειται για πιστα video game.

Τα εγχωρια τροπαια μετρανε για συγκρισεις με εγχωριες ομαδες. Δε μπορεις να πεις οτι εχεις φανελα επειδή έχεις ελληνικά πρωταθλήματα. Αλλιώς και η Φλαμουρτάρι μπορεί να το πει αυτο.
Επομενως στα τρόπαια παραπάνω απο τη Μάλμε δεν έχεις γιατι εχεις και εσυ 0. Αρα μετά τα τρόπαια το λογικό είναι να μετράμε αν εισαι φιναλιστ. Και αν οχι αυτο ναι το ποσο μακρια πηγες. Γιατι δηλαδη δε καταλαβα. Επειδη δεν εχεις παει ποτε μακρια και δε σε συμφέρει .
Εκτος και αν δικα σου κριτηρια ειναι οτι εχεις "προεδραρα, γηπεδάρα, παιχταράδες" και λοιπες καφενειακες πίπες? Δε σε κοβω για καθυστερημενο καφενόβιο πάντως.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φυσικά και έχει. Γιατί να μην έχει? Δε κατάβαλα δηλαδή.

βαριες φανελες εχουνε οι ομαδες που εχουνε μια συνεχη επιτυχημενη πορεια  στην ευρωπη και οχι μια εκλαμψη καπου καπως καποτε....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τα εγχωρια τροπαια μετρανε για συγκρισεις με εγχωριες ομαδες. Δε μπορεις να πεις οτι εχεις φανελα επειδή έχεις ελληνικά πρωταθλήματα. Αλλιώς και η Φλαμουρτάρι μπορεί να το πει αυτο.
Επομενως στα τρόπαια παραπάνω απο τη Μάλμε δεν έχεις γιατι εχεις και εσυ 0. Αρα μετά τα τρόπαια το λογικό είναι να μετράμε αν εισαι φιναλιστ. Και αν οχι αυτο ναι το ποσο μακρια πηγες. Γιατι δηλαδη δε καταλαβα. Επειδη δεν εχεις παει ποτε μακρια και δε σε συμφέρει .
Εκτος και αν δικα σου κριτηρια ειναι οτι εχεις "προεδραρα, γηπεδάρα, παιχταράδες" και λοιπες καφενειακες πίπες? Δε σε κοβω για καθυστερημενο καφενόβιο πάντως.

Για ευρωπαικα τροπαια μιλούσα.
Οι πορείες και το ποια εχει φτασει πιο μακρια ειναι δικά σου κριτήρια, σορυ κιόλας. Εγώ μπορεί να εχω κριτήριο π.χ. ποια ομάδα έχει περισσοτερες προκρίσεις από ομίλους ή οτι εγώ έχω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο ενώ η μάλμε όχι.
Ολος ο υπολοιπος κοσμος όμως το μονο κριτηριο που εχει ειναι ο αριθμος των ευρωπαικων τροπαιων (όχι ουέφα, κυπελλούχων κτλ. μονο πρωταθλητριων).

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Οι πορείες και το ποια εχει φτασει πιο μακρια ειναι δικά σου κριτήρια, σορυ κιόλας. Εγώ μπορεί να εχω κριτήριο π.χ. ποια ομάδα έχει περισσοτερες προκρίσεις από ομίλους ή οτι εγώ έχω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο ενώ η μάλμε όχι.
Ολος ο υπολοιπος κοσμος όμως το μονο κριτηριο που εχει ειναι ο αριθμος των ευρωπαικων τροπαιων (όχι ουέφα, κυπελλούχων κτλ. μονο πρωταθλητριων).
έλα ρε κάθεσαι και κανεις κουβέντα λες και θα βγαλεις άκρη τώρα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
βαριες φανελες εχουνε οι ομαδες που εχουνε μια συνεχη επιτυχημενη πορεια  στην ευρωπη και οχι μια εκλαμψη καπου καπως καποτε....

Πες μου τωρα οτι " σα τον Ολυμπιακο..." να γελάσουν και τα τσιμέντα.

Δε είπα οτι η Μάλμε έχει βαριά φανέλα. Είπα σε σύγκριση με τον Ολυμπιακο. Και στην τελική γιατί αρπάζεστε? Αν νικήσετε δε θα σας πει κανείς οτι νικήσατε καφενείο. Και θα χει δίκιο :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Οι προκρίσεις δηλαδή ρε τύπε δεν έχουν να κάνουν με το πόσο μακριά έφτασε μια ομάδα? Πρόκριση σημαίνει οτι πας στους 16. Αν λοιπον 4-5 φορές να πας στους 16 σε κάνει πιο μεγάλη ομάδα απο το να χεις παει μια φορά τελικό, τότε νόμιζέ το . Στο κάτω κάτω ξέρεις εσύ αν η Μάλμε δεν έχει πάει και αυτή άλλες φορές στους 16?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πες μου τωρα οτι " σα τον Ολυμπιακο..." να γελάσουν και τα τσιμέντα.

Δε είπα οτι η Μάλμε έχει βαριά φανέλα. Είπα σε σύγκριση με τον Ολυμπιακο. Και στην τελική γιατί αρπάζεστε? Αν νικήσετε δε θα σας πει κανείς οτι νικήσατε καφενείο. Και θα χει δίκιο :grin:
γιατι θα νικησουμε; οταν θα χασουμε θα μπειτε και θα πειτε χασαμε απο τους μπακαλιαρους κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom