Άσε μας ρε μαλάκα που σε πείραξε ότι έπαιξε ο Μάνταλος αρχικός στην ενδεκάδα. Εδώ έπαιξαν Σαμαράς Μήτρογλου που ο μεν πρώτος έχει να παίξει ματς 2.5 μήνες και ο άλλος 9. Ο Μάνταλος σε πείραξε που πήρε τη θέση του Φορτούνη.
Ο Χολέμπας ήταν αστείο. Σαμαράς τ ίδιο. Ο Μήτρογλου ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΤΖΗΣ (άσχετα με το τι γράφουν οι οπαδικές εφημερίδες) Στο πρώτο ημίχρονο αυτοί που ξεχώρισαν Μανωλάς και ο Τόρο. Άντε και κάτι το φιλότιμο του Ταχτσίδη. Όλοι οι άλλοι για τον ΠΟΥΤΣΟ. Εσένα όμως σε χάλασε ο Μάνταλος που έφαγε τη θέση του Φορτούνη (βέβαια στο 60 μπήκε ο Χριστοδουλόπουλος και όχι ο Φορτούνης). Αλλά για τον ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΑΤΖΗ Μήτρο που έφαγε τη θέση του Αθανασιάδη (που έχει και παιχνίδια στα πόδια του) μόκο. Αντί να πεις ότι ο Ρανιέρη έκανε αλχημείες στα χαφ (όπου η απουσία του Μανιάτη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς) ότι έβαλε αριστερά τον Διαμαντάκο
και κράτησε τον Σαλπι (τον άλλον πουθεναμανατζή) μέσα
βρήκες να πεις για τον Μάνταλο. Λες και ήταν η ρίζα του κακού. ΑΝ ψάχνεις τη ρίζα του κακού χωρίς οπαδικά γυαλιά δες προς πάγκο μεριά και ότι έβαλε μέσα και κράτησε παίκτες που απλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ. Αν όμως δε γουστάρεις συνέχισε να λες για Μάνταλο
Και μετά λες για αι κιου. Αι κιου ραδικιού έχεις
ρε παιδια λυπηθειτε με αληθεια...εχω αρχισει να μην την παλευω με τοση μαλακια στο σαιτ...αν αληθεια θελετε να παραμεινω και να γραφω δειξτε λιγο ελεος και προσπαθηστε μιας και δυσκολευεστε στην αντιληψη να επιμενετε περισσοτερο στην αναγνωση και αφου εχετε βεβαιωθει οτι καταλαβατε (αν δεν ειστε μην ντραπειτε να ρωτησετε για επεξηγηση) και τοτε ποσταρετε...
γρηγορη φιλικα...ηρεμησε και ακου...
εχεις δψσει μια απαντηση με λογικες αιτιασεις απλα δεν ειναι απαντηση στο δικο μου ποστ που κανεις παραθεση...
εσυ αναλυεις αποδοση παιχτων ΜΕΤΑ το ματς ενω εμενα η απορια μκου ειναι με ποια λογικη ΠΡΙΝ το ματς επιλεχθηκε ενας παιχτης Β ΕΘΝΙΚΗΣ ο οποιος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ...
προσπαθησε να ηρεμησεις και να καταλαβεις τι λεω...εχω βαρεθει να αντιπαρερχομαι με χαμηγλης αντιληψης ανθρωπους σε αυτο το σαιτ...
εχω βαρεθει να εξηγω πεντε και δεκα φορες απλα νοηματα που καποιοι οχι μονο δεν κλαταλαβαινουν αλλα απεναντις νομιζοντας οτι εχουν καταλαβει ειναι στις απαντησεις τους και αυστηροι και αποτομοι και ειρωνες κλπ κλπ...καμμια φορα μου προκαλουν το γελιο αλλα σιγα σιγα εχει αργησει και γινεται τρομερα κουραστικο...
ενταξει δεχομαι οτι πρεπει να ζησω και με τους βλακες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τους ανεχομαι...
κοντολογις επιστερφω στο θεμα μας...
εγραψες μεν μια ωραια εκθεση αλλα δε ειναι εκτος θεματος...
προσπαθησε ξανα απο την αρχη...
ηρεμησε...διαβασε τι εγραψα ,παρε τον χρονο σου και αφου σιγουρευτεις οτι εχεις νοιωσει αν θες απαντα με ποια λογικη ξεκιναει εντεκαδα ενας παιχτης β εθνικης (οταν δεν εκαλειτι καν οταν επαιζε α εθνικη) και οχι αλλοι απο α εθνικη με συμμετοχες σε μουντιαλ (κονε ) πχ....
ηρεμησε....εκτιθεσαι...
αν θες για αποδοση ΜΕΤΑ το ματς μεχρι και θα συμφωνησω μαζι σου και θα πω οτι σε μια τελικη σιγουρα ο μανταλος δεν ηταν ο χειροτερος ολων...
αλλα το δικο μου ποστ ειναι ΠΡΙΝ ξεκινησει το ματς και δεν εχει με αποδοση αλλα με σκεπτικο κλησης και ξεκινηματος σαν βασικος...
προσπαθησε το λιγο παραπανωωω ;)