Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν εχετε ζωη ρε μαλακες...μπαινω σας κατουραω φευγω και σας αφηνω να ασχολιεστε με την πουτσα μου...ειστε κακομοιρηδες καμμενοι και ανθρωπακια ...δεν ζειτε...υπαρχετε απλα επειδη καποιος σας αμολησε και τα πνευμονια σας ρουφανε οξυγονο
δεν εχω προβλημα μαζι σας...καν δεν με ενοχλειτε...αληθεια ...
τα λογια που λεω ειναι καταγραφη μιας πραγματικοτητας ,δεν αντεκδικηση στα δικα σας επειδη με ΄΄ενοχλουν΄΄
γελαω μαζι σας....δεν εχετε ζωες και το ξερετε...
εχω ζωη και το ξερω...ξαναλεω...μπαινω κανω το κομματι μου (γραφω σοβαρα τις αποψεις μου ειτε λαθος ειτε σωστες ) και σας αφηνω να κρινετε ενα νικ σε ενα σαιτ για να γεμισετε τις αδειες σας ζωες μεσω ενος σαιτ...
αυτη ειναι η αληθεια...ενοχλει;προφανως...αλλα δεν φταιω εγω...
εγω λεω αυτα που θελω ,εσεις ΄΄κρινετε΄΄ αυτα που λεω εγω...
εγω κανω ,εσεις κανετε κριτικη...
αυτα...
καμμενοι get a fucking life and live it
ΥΓ.οποιος σοβαρος γουσταρει ασχετα αν διαφωνει η συμφωνει με υτα που γραφω μπορει να συζητησει και να πει την αποψη του...
εγω θεωρω υπηρξα σαφης...
ο μαρινακης ΄΄εκτεθηκε΄΄ λεγοντας καποια πραματα και παραλληλα εξεθεσε καποιους αλλους που ελεγαν τα αντιθετα...
εδω ειμαστε με στοιχεια οποιος θελει ας τον κανει ρομπα ;)
1+1=2
δεν εχω προβλημα μαζι σας...καν δεν με ενοχλειτε...αληθεια ...
τα λογια που λεω ειναι καταγραφη μιας πραγματικοτητας ,δεν αντεκδικηση στα δικα σας επειδη με ΄΄ενοχλουν΄΄
γελαω μαζι σας....δεν εχετε ζωες και το ξερετε...
εχω ζωη και το ξερω...ξαναλεω...μπαινω κανω το κομματι μου (γραφω σοβαρα τις αποψεις μου ειτε λαθος ειτε σωστες ) και σας αφηνω να κρινετε ενα νικ σε ενα σαιτ για να γεμισετε τις αδειες σας ζωες μεσω ενος σαιτ...
αυτη ειναι η αληθεια...ενοχλει;προφανως...αλλα δεν φταιω εγω...
εγω λεω αυτα που θελω ,εσεις ΄΄κρινετε΄΄ αυτα που λεω εγω...
εγω κανω ,εσεις κανετε κριτικη...
αυτα...
καμμενοι get a fucking life and live it
ΥΓ.οποιος σοβαρος γουσταρει ασχετα αν διαφωνει η συμφωνει με υτα που γραφω μπορει να συζητησει και να πει την αποψη του...
εγω θεωρω υπηρξα σαφης...
ο μαρινακης ΄΄εκτεθηκε΄΄ λεγοντας καποια πραματα και παραλληλα εξεθεσε καποιους αλλους που ελεγαν τα αντιθετα...
εδω ειμαστε με στοιχεια οποιος θελει ας τον κανει ρομπα ;)
1+1=2