Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
τωρα μη γινσαι μαλακς...αντε ας πουμε απο σενα δεκτο το δουλεμα...αν υποψιαστω οτι με δουλευει και ομαστερ θα πηδηχτω απο το παραθυρο  :2funny:

μη με εκνευριζεις τωρα, ειπαμε. εγω ειμαι κρυσταλλος απεναντι σου οταν στα χωνω στα χωνω και οταν σε στηριζω σε στηριζω. αντρικα πραματα. ασε τα δουλεματα κατα μερος.
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
53
Πόντοι
366
οχι ρε μαλακα...στην αρχη που δεν ηξερα νομιζα οτι εσυ ξηγηθηκες γιατι με σενα ειχα η μαλλον εσυ ειχες μαζι μου κοντρα...αλλα ρωτησα και δεν ησουνα εσυ...δεν σου ελεγα αλλα...
το μυαλο μου πηγε σε σενα αλλα μου ειπανε ποιος τον γαμει ρε τον εκτορα...αλλοι στην κανανε...
ποτε ειπα κατι διαφορετικο;βγαλτα στη φορα σε προκαλω...οπως τα λεω ειναι...οντως εμενα το μυαλο μου πηγε σε σενα αλλα εκανα λαθος...

πες μου ποιος ειπε ποιος τον γαμει τον εκτορα να τον κανω παζλ για βαρετο βραδυ δευτερας.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
@Χρηστίδη.
Αν θες το κάνεις και : 41+26+28+16+27+15+10+9 !!!
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπλα μπλα μπλα ...ενας πουστης να ποσταρει τον ισολογισμο του γαυρου και να κανει ρομπα τον μαρινακη δεν υπαρχει;
που ειναι ρε τα αρχιδια σας ;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

:blahblah1: :blahblah1:
ρεεεεεεεε...τον ισολογισμο ρεεεεε...να δουμε ποσα τσεπωσε ρεεεεεεε  :2funny:  :2funny:  :2funny:
δηματο ακους;;γιατι δε βγαινεις στο τηλεφωνο ;   :2funny:  :2funny:
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πες μου ποιος ειπε ποιος τον γαμει τον εκτορα να τον κανω παζλ για βαρετο βραδυ δευτερας.
ποτε...ο χρηστιδης ειναι σπαθι....
δεν δινει ποτε και κανεναν ...νομος  ;)
αλλα δεν ηταν ενας  ;)
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποτε...ο χρηστιδης ειναι σπαθι....
δεν δινει ποτε και κανεναν ...νομος  ;)
αλλα δεν ηταν ενας   ;)
Πες τωρα στα ισια ποιοι ηταν αυτοι που σου κοψαν το ψωμακι να μην βγαλουν την αυριανη νυχτα γιατι τωρα εχω ξαπλωσει.
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες ...λεμε ο χρηστιδης δεν δινει...τελος...μπιστολι να μου βαλεις στο κεφαλι ανασα δεν μου παιρνεις...
οχι σαν κατι αλλους που ειναι ΄΄μη βαρατε γιατι ξεχναω ΄΄  :2funny:
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πες τωρα στα ισια ποιοι ηταν αυτοι που σου κοψαν το ψωμακι να μην βγαλουν την αυριανη νυχτα γιατι τωρα εχω ξαπλωσει.
για σενα κοκοτσουνι παντως δεν ειμαι σιγουρος για τον ρολο σου...μου τα μπερδεψαν λιγο..ουτε ναι ουτε οχι ...πχ για τον εκτορα μου το ξεκαθαρισαν....τωρα για παρτη σου μα μου και αρχιδιες...αλλα τα τρια καριολια που ξερω σιγουρα θα τα γαμησω οταβ θα ερθει η ωρα....
εσενα τωρα μαλλον καταλαβα οτι εισαι μουρνταρης και με εδωσες αλλα καποιος καπου καποτε δεν σε δινει....κατι κολλητιλικια παιζουν σε αξιωματουχους και σενα...αυτο συμπερανα...μασημενα πραματα...ουτε ναι αλλα ουτε και ορθα κοφτα οχι οπως ο εκτορας...
τεσπα εγω μεχρι να ειμαι σιγουρος οτι εισαι καριολα και εσυ θα θεωρω οτι δεν....
αλλα αμ εχεις κανει μπινια θα σε ξεκωλιασω...να το ξερεις...
 

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.975
Κριτικές
1
Like
4.812
Πόντοι
456
μπλα μπλα μπλα ...ενας πουστης να ποσταρει τον ισολογισμο του γαυρου και να κανει ρομπα τον μαρινακη δεν υπαρχει;
που ειναι ρε τα αρχιδια σας ;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

:blahblah1: :blahblah1:
ρεεεεεεεε...τον ισολογισμο ρεεεεε...να δουμε ποσα τσεπωσε ρεεεεεεε  :2funny:  :2funny:  :2funny:
δηματο ακους;;γιατι δε βγαινεις στο τηλεφωνο ;   :2funny:  :2funny:

Σε κανα τριμηνο θα βγει ο ισολογισμος ρε σκατοκεφαλε, κανε υπομονη  :idiot: :idiot:
 

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Μηνύματα
957
Like
0
Πόντοι
6
Βρες μου ένα ποστ μαλάκα γελοία που να έγραψα ότι η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. ΕΝΑ. Μαλάκα γελοίε. Δε θα βρεις ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Ούτε καν για τις δυο διαδοχικές προκρίσεις το 2006-07 και 2007-8 στους 32 του ΟΥΕΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Το ΜΟΝΟ που έγραψα ήταν ότι πριν από 10 χρόνια είχε μια καλή παρουσία στους ΟΜΙΛΟΥΣ του Τσ Λου με Ρόμα, Ρεαλ και Γκεγκ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Που κάθεσαι και μου αραδιάζεις ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Που κάθεσαι και λες το ΟΥΕΦΑ ουεφάκι λες και τ έχεις πάρει 100 φορές ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Έγραψα για το 2007-08 για να σε κάνω πουτάνακι πουυ έγραψες ότι η ΑΕΚ έφαγε πούτσα από τη Σαλτσμπουργκ. Δεν έγραψα ΠΟΤΕ ότι ήταν καμιά σπουδαία νίκη. Απλά έγραψα ότι τη νίκησα για να δείξω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ είσαι. Και μετά σα καλή κότα άρχισες να γράφεις μαλακίες του τύπου "εγω  έβλεπα τη θρυλάρα" Αφού  έβλεπες τι έκανε η "θρυλαρα" το 2007-08 ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ τότε μη γράφεις για Σαλτσουμπουργκ και λοιπές μαλακίες ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΕΛΟΙΕ.

Ναι με Σταριτζ, Στερλιγκ, τον αρχηγο, και τον γελοίο τον Σκρτλ σου έριξα 3 στο χαλαρό πέρσι ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Που ήσουν η πουτάνα της Φούλαμ και της Σουόνσι ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Και φέτος έγινες και η πουτάνα της ΥΠΕΡΔΟΜΑΔΑΣ ΜΚ κάτι. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ.
Που θα πεις τον Φελαϊνί μια χαρά παίκτη ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Το παλτό το ίδιο ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Και θα πεις ότι τον κατέστρεψε και ο Μόγιες που τον είχε 3 χρόνια στην Έβερτον ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Περίμενε ο Μόγιες 3 χρόνια για να κάψει τον Φελαϊνί. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Που κοκορευόσασταν τόσα χρόνια ότι δε σπαταλάτε τα εκατομμύρια που σπαταλούν Ρεάλ, Μπάρτσα κτλπ και με το που έφυγε ο τσίχλας (σου το ξαναλέω μπας και το καταλάβεις ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, αλλά χέστηκε για τη Μαν Γιουν όταν έφυγε. Απόδειξη; Υπέδειξε τον Μόγιες για διαδοχό τους) και χάθηκαν και τα σφυρίγματα των Γουέμπ και σία σ ένα χρόνο έχεις ξοδέψει ΠΑΝΩ 200εκ ευρώ σε μεταγραφές ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Και με τα 200εκ αυτά ευρώ τι έχεις κάνει; Έχεις τερματίσει 7ος χωρίς ν έχεις διεκδικήσει σοβαρά ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ. Και με το καλημέρα φέτος είσαι στη ζώνη του υποβιβασμού και έξω από το Λιγκ Καπ ΜΕ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Που θα γράψεις ότι η φανατική εξέδρα της Μαν Γιουν είναι γνωστή ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Πως λέγετε τότε αφού είναι γνωστή; ΜΑΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Και επειδή βρέθηκες πάλι στο πάτωμα με face down ass up γράφεις κ ένα "ενω΄εσύ πυ υποστηρίζεις Λίβερπουλ" ενώ μιλάμε για ΕΞΕΔΡΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Που οι Πάνθηρες του Πανιωνίου έχουν πιο φανατική εξέδρα από τις λούγκρες της Γιουναϊτεντ. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Ο Κυριάκος ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ακόμα και τώρα είναι το λιγότερο 2 φορές καλύτερος από κάτι Φερμιίλ ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και Κιν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και δε ξέρω ποιον άλλον από τους αμυντικούς που έχετε (πλην 2). ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Και σου ξαναείπα. Έχεις δίκιο. Τα πρώτα 50 είναι δύσκολο. Έχεις άλλα 49 με Κιν και Φελαϊνί και Φερμιίλ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Που θα μιλήσεις για Λίβερπουλ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΕΛΟΙΕ. Που ακόμα και τα δύσκολα χρόνια σήκωσε μια φορά τη κούπα μ τα μεγάλα αυτιά και πήγε και άλλη μία στον τελικό ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΕΛΟΙΕ, όταν η Μαν Γιουν στα δύσκολα χρόνια της ευρώπη έβλεπε με το κυάλι και πάλευε για να ΜΗΝ αποβιβαστεί. ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Τράβα τώρα ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.



Ρε μαλάκα...είσαι Λίβερπουλ και Αεξ...το ακριβώς να γράψεις?για ποια ιστορία? :2funny: πριν από το 1985...γιατί τα τελευταία 30 χρόνια άστο...

σου είπα τα πρώτα 50 χρόνια είναι δυσκολα...κάτσε τώρα να αρχίσει το CL κάτσε τώρα με τους παιχταράδες που έφερε ο Φαν Χάαλ να δούμε για πότε θα σας περάσει...

Τι να γράψεις για την Αεκ...με Χολέμπας και 6αρες έτρωγες...

Μια χαρά μουντιαλ έκανε ο Φελαινί την ίδια ώρα που η αρχηγάρα σου Στήβεν κάτι περπάταγε... :2funny:

Με Σωτήρη Κυργιάκο  :2funny: :2funny: σεντερ μπακ και θέλατε και πρωταθλημα 25 χρόνια.

μια χρονιά δεν πήγε καλά η United και βγάζεις το κόμπλεξ και το μίσος που έχεις ΆΜΠΑΛΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΣΤΑΡΙΤΖ  :2funny:


αλλά αυτά θα τελειώσουν πάλι σιγά σιγά και θα αποκατασταθεί η τάξη.
 

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Μηνύματα
957
Like
0
Πόντοι
6
είπα εγώ πουθενά ότι επί Μαρινάκη δε μπήκαν λεφτά; Εγώ γελάω με το "απ τη προσωπική μου περιουσία"
Πόση νομίζεις ότι είναι; Να σου πω χοντρικά 2 δις ευρώ; Θα έβαζε το 5% της προσωπικής του περιουσίας για να πάρει μια ομάδα με χρέη και που ήταν στον αέρα; Έτσι νομίζεις ότι λειτουργούν οι Μαρινομελισσανιδηδες; ΦΥΣΙΚΑ και όχι. Δε λέω η κάβλα του είναι ο ΟΣΦΠ και μπορεί ν έχει χώσει και 10 δεκάρες παραπάνω αλλά όχι ότι πήγε και έδωσε από τη προσωπική του περιουσία. Αυτά είναι τροφή για να γράφουν οι φυλλάδες και να βγαίνουν κάτι ούγκα μπούγκα και να λένε.
Ο Μαρινάκης σαν άρρωστος ΟΣΦΠ (δε νομιζω ότι υπάρχει κάποιος που ν τ αρνείται) μπορεί ν έκανε κάποιες υπερβάσεις αλλά όχι τίναξε την μπάγκα στον αέρα. Μη τρελλαθούμε εντελός. Και ο Μαρινάκης είναι ίδιος πάνω κάτω με τον Μελισσανίδη (όπως όλοι οι εφοπλιστές). Απλά ο Μαρινάκης βρήκε 10 πλοία και τ έκανε 40 και ο Μελισσανίδης είχε σχολή οδηγών και είναι αυτή τη στιγμή μια από τις μεγαλύτερες φίρμες στα μπάνκεράδικα.
Θα συμφωνήσω για Βαλδέρβε. Όμως θα μου επιτρέψεις ν συνεχίζω να λέω πως πέρσι με Μίτσελ είχες άστρο (ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ). Φέτος να δούμε. ΑΝ και ΛΟΓΙΚΑ 3ος θα βγεις το θέμα είναι τι μπάλα θα παίξεις μέσα έξω. Γιατί επί Βαλδέρβε ΚΑΙ μέσα ΚΑΙ έξω έπαιζες ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ (έργο Βαλδερβε που δεν είναι τυχαίο ότι πήγε την Μπιλμπάο στους ομίλους) επί Μίτσελ όμως ενώ μέσα ήσουν από συμπαθητικός μέχρι καλός έξω δε μπορώ να πω το ίδιο. Μη κοιτάς μ Άντερλεχτ που έκανες 3 σουτ και έβαλες 3 γκολ η συνολική σου εικόνα ηταν κακή (άποψή μου)
Ξαναλέω. Χωρίς οπαδικούς συναισθηματισμούς και γυαλιά ο Μαρινάκης τον ΟΣΦΠ τον ρολάρισε. Και αν θες και στην Ευρώπη τον πήγε ένα σκαλί παραπάνω από τον πράκτορα. ΑΛΛΟ όμως αυτό και ΑΛΛΟ τ "έβαλα 100εκ από τη προσωπική μου περιουσία" Γι αυτό ήταν η αντίδρασή μου

Όσο γι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, σας ξέφυγε ο Μάνταλος και 2-3 άλλοι ακόμα  ;)


ποιος μου ξέφυγε?ο Ντακόλ? :2funny: :2funny:

Μάνταλος?έναν Αντώνη Μάνδαλο θυμάμαι αριστερό μπακ στο Βόλο κάποτε...αυτόν τον επαναφέρατε από τη σύνταξη? :2funny: :2funny:

α ναι τον κάλεσαν στην εθνική οδό τον Μάνταλο και τον έκανες παικταρά..

στη Δ κωλόπαιδα που θέλετε και Α ξανά.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
συνεχιζω...
και ΑΦΟΥ εχει γραφτει η χειροτερη σελιδα στην ιστορια της αεκ ...γιατι μην κοροιδευομαστε γρηγορη οσο και να πουλατε ''τρελλα'' και αεκτζοσυνη και και ΠΕΣΑΤΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ...ΤΕΛΟΣ...η μαυρομυτα εγραψε...
πουλατε οση τρελλα θελετε αλλα ΠΕΣΑΤΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ
με τις ευλογιες του ΄΄καβαλλαρη΄΄
ενω ο αλλος ο ευαγγελος ντε αυτο οχι δεν το αφησε μονο να συμβει αλλα γιγαντωσε την ομαδα ακομα περισσοτερο...
αυτα δεν ειναι δικες μου σκεψεις αυτα ειναι γεγονοτα που συνεβησαν...
γιαυτο παρακατω δεν διαβασα...γιατι ξεκινησες απο λαθος βαση....ξεκινησες λεγοντας ΄΄μαρινακομελλισανιδηδες΄΄ πραγμα που δεν υπαρχει...διορθωσε το λοιπον ξανακανε το ποστ (αν δεν στηριζεται σε αυτο για να βγαλει νοημα και ξαναμιλαμε...
εχεις προβλημα με τον θρυλο,με τον μαρινακη με τον κοκκαλη με με με...
εγω δεμ εχω ουτε με την αεκ ουτε με τον κουροπαλατη ουτε με κανενα...τους μνημονευω απλα για να διορθωνω ψευτικες πραγματικοτητες...
δεν θα με ενοχλουσε ο μελισ αν δεν μπερδευε πραγματα και δεν παρουσιαζε το μαυρο σαν ασπρο...
η αληθεια ειναι αυτη που εγραψα...γιατι εγραψα γεγονοτα...και οχι αποψεις μου ...καταλαβες τωρα; ;)
Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή μ τη καραμέλα "ο Μαρινάκης τ έχει σπρω΄ξει χοτνρά ενώ ο Μελισσάν τίποτα". Όταν ο Μαρινάκης πήρε τον ΟΣΦΠ το φέιρ πλεί της ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ σε ισχύ. Έτσι ο κάθε πρόεδρος/μεγαλομέτοχος μπορούσε να σπρώξει όσα ήθελε στην ομάδα του γι αγορές παικτών, εξοφλήσεις χρωστουμένων κτλπ. Έτσι έκανε και ο Μαρινάκης. Έσπρωξε φράγκα (κάποιοι απ εσάς θέλετε να πιστεύετε ότι έβαλε χέρι στη προσωπική του περιουσία, μαγκιά σας) και ο ΟΣΦΠ ρόλαρε. Μέχρι εδώ καλά;
Πάμε και στο Μελισσάν. Εδώ και περίπου 2 χρόνια το φαϊνάτσιαλ φειρ πλέι είναι σε ισχύ. Μέσα στους κανίνες του το λοιπόν είναι και η απαγόρευση στον εγαλομέτοχο να βάζει χρήματα με το τσουβάλι. Μπορεί να βάζει μέχρι ενός ποσού. Οπότε όταν ο Μελισσάν ξαναμπλέχτηκε με την ΑΕΚ και ν ήθελε ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να βάλει χρήματα εκτός μέχρι αυτά που του επιτρέπει το φειρ πλέι (νομίζω πως είναι μέχρι 5εκ το χρόνο ή κάτι τέτοιο). Οπότε όταν η ομάδα είχε 30μύρια χρέος, ανύπαρκτο υλικό για να φτιαχτει από την αρχή με το χρεός να τρέχει, απαγόρευση μεταγραφών λόγο τιμωρίας κτλπ κτλπ τι μπορούσε να κάνει; Ακόμα και τις χορηγίες που έφερε φέτος στην ΑΕΚ ν έφερνε η τρύπα ήταν τόσο μεγαλη που απλά δε μπορούσε να κλείσει. Εγώ σου λέω ακόμα και 12000 διαρκείας να είχε η προπέρσινη ΑΕΚ με τον Μελισσάν στο τιμόνι (δηλαδή ΠΕΡΙΠΟΥ 5εκ ευρώ) απλά η κατάσταση θα συνέχιζε ν είναι άσχημη.
Ο Μαρινάκης όταν ήρθε στον ΟΣΦΠ βρήκε έναν Τοροσίδη, έναν Μιραλάς, έναν Παπαδόπολο κτλπτ. Ένα υλικό έτοιμο. Ο Μελισσάν βρήκε κάτι Βλάχους και κάτι Μπουγαϊτίδες και ΦΟύντες. Ο μεν ακόμα και να ΜΗ μπορούσε να βάλει χρήματα είχε υλικό που μπορούσε να το πουλήσει την άλλη μέρα που ανέλαβε και να βγάλει και 10 φράγκα για τον σωματίο. Ο Μελισσάν τι θα μπορούσε να πουλήσει σε περίπτωση που έλεγε "μένω Β εθνική"; ΤΙΠΟΤΑ. Το υλικό (ας είναι καλά ορισμένοι πριν  χρόνια) ήταν για τον πούτσο και ήταν βουρ για Β εθνική.
Σου μιλάω με γεγονότα. 1+1=2. Δε σου λέω υποθετικά σενάρια.
Οπότε όταν θα λέτε "Ο Μαρινάκης έβαλε φράγκα και ένω ο Μελισσάν τιποτα" καλό θα είναι να περνετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γραψε μια μια τις ομαδες των οποιων ειναι οι προπονητες εκει και θα καταλαβεις και θα κοπουν τα γελακια σου...εννοω οτι και εσυ να ησουνα προπονητης στον θρυλο μαλλον θα βλεπαμε την αφεντομουτσουναραω  σου εκει  ;)
καταλαβες τιποτα η τα θες λιο λιανα;;
κοπηκανε τα γελακια η μπα; :think:
Έλα πες ότι τρολάρεις τώρα.
Θα καλούσαν τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ των ομάδων σε ένα μιτιγκ της ΟΥΕΦΑ με γνώμονα το μέγεθος της ομάδας; Δε θα ήταν πιο λογικό να καλέσουν τους προέδρους;  Είσαι σοβαρός; Και από την Ιταλία θα καλούσαν τονν Ιζάγκι και τον ταβερνιάρη και δε θα καλούσαν τον Κόντι ή τον τωρινό προπονητή της Γιούβε που έχει πάρει 3-4 πρωταθλήματα στη σειρά;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και δεν είναι ο Μουρίνιο, ή Πελεγκρίνι ή ο Φαν Γκααλ ή τέλος πάντων ο Βαλδέρβε (που είναι πολύ καλός προπονητής και σοβαρός) και είναι ο Ινζάκι!! Και δεν είναι ΚΑΝ συνάντηση των προπονητών των ομάδων του Τσου Λου να πεις.
Οπότε όχι. Τα γέλια δε μου κόπηκαν. Ειδικά όταν κάτι κόκκινα πρωτοσέλιδα αναφέρουν για συνάντηση των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης  :2funny: :2funny: :2funny:
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Ο Μαρινάκης όταν ήρθε στον ΟΣΦΠ βρήκε έναν Τοροσίδη, έναν Μιραλάς, έναν Παπαδόπολο κτλπτ. Ένα υλικό έτοιμο.
Προφανως δεν γνωριζεις περι ολυμπιακου και ειναι λογικο αφου δεν εισαι οπαδος της ομαδας
Οταν ανελαβε ο Μαρινακης δεν βρηκε τιποτα
Υποχρεωθηκε απο την αρχη να φτιαξει την ομαδα και ειναι επιτυχια του που καταφερε σ ενα μηνα που διαρκει η μεταγραφικη περιοδος να παρει ξανα το πρωταθλημα με μια καινουργια ομαδα
Βεβαια επειδη τιποτα δεν γινεται χωρις τολμη,να σου θυμισω οτι βρεθηκε στη δυσκολη θεση ν απολυσει τον Λινεν,που ο ανθρωπος δεν εφταιγε σε τιποτα και να φερει τον Βαλβερδε που για εμας τους ολυμπιακους ειναι ενας ανθρωπος τον οποιο λατρευουμε
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προφανως δεν γνωριζεις περι ολυμπιακου και ειναι λογικο αφου δεν εισαι οπαδος της ομαδας
Οταν ανελαβε ο Μαρινακης δεν βρηκε τιποτα
Υποχρεωθηκε απο την αρχη να φτιαξει την ομαδα και ειναι επιτυχια του που καταφερε σ ενα μηνα που διαρκει η μεταγραφικη περιοδος να παρει ξανα το πρωταθλημα με μια καινουργια ομαδα
Βεβαια επειδη τιποτα δεν γινεται χωρις τολμη,να σου θυμισω οτι βρεθηκε στη δυσκολη θεση ν απολυσει τον Λινεν,που ο ανθρωπος δεν εφταιγε σε τιποτα και να φερει τον Βαλβερδε που για εμας τους ολυμπιακους ειναι ενας ανθρωπος τον οποιο λατρευουμε
Τι εννοείς δε βρήκε τίποτα; Δεν ειχε παίκτες η ομάδα; Ο Τοροσίδης ΔΕΝ ήταν στον ΟΣΦΠ. Ο Παπαδόπουλος; Δεν υπήρχε ο Μιραλάς (τελευταία μεταγραφική κίνηση του θείου με τη μορφή δανεισμού) ; Θα με τρελλάνεις τελείως.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Βρε αγορι μου,αφου δεν ξερεις..
Ο μιραλας αποκτηθηκε αρχικα ως εξτρεμ,ο βαλβερδε τον εκανε σεντρε φορ και η αποδοση του εκτιναχθηκε
Τον μοντεστο απο δεξι μπακ τον εκανε αμυντικο χαφ
Πηρε ιμπαγασα, ριερα,φουστερ
Εκεινη τη χρονια,πριν αναλαβει ο μαρινακης,ολοι οι παικτες ηταν τραυματιες,ολοι..καθε αγωνιστικη ειχε πεντε με δεκα απουσιες βασικων παικτων

<<Μετά από τον Χολέμπας που ήταν η πρώτη μεταγραφή της προ Μαρινάκη εποχής έρχονται με τις ευλογίες του σημερινού προέδρου, ο Άλμπερτ Ριέρα, ο Άριελ Ιμπαγάσα, ο Μάρκο Πάντελιτς, ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο Ντένις Επστάιν, ο Σουμπίνιο, ο Φρανσουά Μοδεστό, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Μπάλας Μέγερι. Στην μεταραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρνει στο λιμάνι τον Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Η μεταγραφή του Ερνέστο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με τον Έβάλντ Λίνεν στον πάγκο αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφερε στο λιμάνι τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Κατάφερε να κάμψει όλες τις αντιστάσεις του Ισπανού με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το νταμπλ το 2009 και ήδη η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει το μεγάλο βήμα για την επιστροφή στην κορυφή στο πρωτάθλημα!>>

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Το ρεκόρ μεταγραφών του «πρωτάρη» Μαρινάκη


 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποιος μου ξέφυγε?ο Ντακόλ? :2funny: :2funny:

Μάνταλος?έναν Αντώνη Μάνδαλο θυμάμαι αριστερό μπακ στο Βόλο κάποτε...αυτόν τον επαναφέρατε από τη σύνταξη? :2funny: :2funny:

α ναι τον κάλεσαν στην εθνική οδό τον Μάνταλο και τον έκανες παικταρά..

στη Δ κωλόπαιδα που θέλετε και Α ξανά.
τον ντακολ εμεις τον ειχαμε φερει στην ελλαδα τυπε
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom