Έχεις δίκιο. Η εξέδρα των φανατικών της Γιουν είναι γνωστή ανά την υφήλιο. Τι KOP τώρα και μαλακίες;;
Είσαι θεός, θεός λέμε
ενώ εσυ που υποστηρίζεις Λίβερπουλ...
γελάς κιόλας...βλάκα...πεμπτο-εκτε μονιμα..
Έχεις δίκιο. Η εξέδρα των φανατικών της Γιουν είναι γνωστή ανά την υφήλιο. Τι KOP τώρα και μαλακίες;;
Είσαι θεός, θεός λέμε
Βρες μου ένα ποστ μαλάκα γελοία που να έγραψα ότι η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. ΕΝΑ. Μαλάκα γελοίε. Δε θα βρεις ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Ούτε καν για τις δυο διαδοχικές προκρίσεις το 2006-07 και 2007-8 στους 32 του ΟΥΕΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Το ΜΟΝΟ που έγραψα ήταν ότι πριν από 10 χρόνια είχε μια καλή παρουσία στους ΟΜΙΛΟΥΣ του Τσ Λου με Ρόμα, Ρεαλ και Γκεγκ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Που κάθεσαι και μου αραδιάζεις ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Που κάθεσαι και λες το ΟΥΕΦΑ ουεφάκι λες και τ έχεις πάρει 100 φορές ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ. Έγραψα για το 2007-08 για να σε κάνω πουτάνακι πουυ έγραψες ότι η ΑΕΚ έφαγε πούτσα από τη Σαλτσμπουργκ. Δεν έγραψα ΠΟΤΕ ότι ήταν καμιά σπουδαία νίκη. Απλά έγραψα ότι τη νίκησα για να δείξω πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ είσαι. Και μετά σα καλή κότα άρχισες να γράφεις μαλακίες του τύπου "εγω έβλεπα τη θρυλάρα" Αφού έβλεπες τι έκανε η "θρυλαρα" το 2007-08 ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ τότε μη γράφεις για Σαλτσουμπουργκ και λοιπές μαλακίες ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΕΛΟΙΕ.όχι που δεν το καταλάβαμε ότι είσαι Λίβερπουλ και το λες κιολας και δε ντρεπεσαι.
τη σεζόν του 2007-2008 δεν παρακολουθούσα τη μεγάλη ομαδάρα της Αεξ και ξερεις γιατί?γιατι εγω πηδαγα Λατσιο Ρεαλ και Βερντερ την ωρα που εσενα σε πηδαγε ασαλιωτα η Σεβιλλη με 4.και μετα το προάστιο της Μαδρίτης
Σώπα ρε πέρασες τη μεγάλη ομάδα της Σάλτσμπουργκ με τα 489 ευρωπαϊκά και διηπειρωτικά θα μου πεις εδώ θεωρεις επιτυχια ένα 4-4 με τη NEVERKUSEN ενώ άλλος της έχει ρίξει 6 ξέρεις εσύ από εξάρες.
τη σεζον 2008-09 με τον υπερπροπονηταρα Δωνη σε απέκλεισε κάποια Ομόνοια...500 ευρωπαικα και αυτή..
εγω ναι μεν αποκλειστηκα από Ανορθωση αλλα μετα εριξα 5 σε Μπενφικα και 4 σε Χερτα...που να τα κανεις εσυ αυτά...
το 2009-2010 εφαγες 4 από την Εβερτον και σε περασε στον ομιλο και καποια Μπατε Μπορισοφ.
την ιδια ωρα εγω επαιζα με Μπορντο στους 16 του Cl.
TO 2010-11 κατάφερες να περάσεις στον ομιλο τη Χάιντουκ εφαγες άλλη μια 4αρα από την Ζενιτ...μη θυμηθούμε τα 5 που ειχες φαει το 2005 από τους ιδιους.οπου σε βρισκουν φαπα.
το 2011-2012 προτελευταίος στον όμιλο με 3 βαθμούς..πέρασες στην ισοβαθμια τη Στουρμ Γκρατζ.. μεγαλη ομαδα και αυτή με 5490 τροπαια περίπου.έφαγες και 4 από την Αντερλεχτ.
από κει και περα δεν υπάρχεις.αυτα γιατι ενώ εσείς μιλάτε για Χερενφειν σας εχουν πηδηξει ασαλιωτα ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ευτυχώς που είμαι άσχετος και εσύ ο γνώστης.με τέτοιους φιλάθλους πως να μην καταλήξει η ΑΕΚ στην Γ εθνικη.
[size=30pt]Μαρινάκης: "Έχω βάλει 100.000.000 ευρώ από την περιουσία μου"[/size]
Καλά ρε μαλάκες πανυγυρίζεται που πήγε ο Μίτσελ σ μια συνάντηση με προπονητές λέγοντας πως είναι οι κορυφαίοι και έχουν τον ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ (αρνούμαι να πω τ όνομά του είναι ο προπονητής της Ναπολιτάρας πάντως) και ο Ινζάκι; Και δεν είναι ο Βαλδέρβε πχ; Ρε πλάκα έχετε Ο Ιζνάκι και ο ταβερνιάρης στους κορυφαίους προπονητής της Ευρωπης τι άλλο θ ακούσουμε. Και δεν είναι ο Πελεγκρίνι πχ ή ο Βαλδέρβε
Να του πάρω κανένα καρέλια άσσο γιατί θα έχει μείνει ρέστος. Ρε τι λέει ο χοντρός και κάποιοι κάθονται και τον πιστεύουν και αναδημοσιεύουν και τις μαλακίες που λέει. Πάλι καμιά χαβάθα κόκα θα σνίφαρε
Η γνωστη ιστορια των προεδρων..[size=30pt]Μαρινάκης: "Έχω βάλει 100.000.000 ευρώ από την περιουσία μου"[/size]
πιστη στον χρηστιδη μηδεν ομως ε? τον 'πουλησες' ακριβα ή τσαμπα τον χρηστιδη προεδρε?
θελουμε χρηστιδη μοντ Τ Ω Ρ Α
είπα εγώ πουθενά ότι επί Μαρινάκη δε μπήκαν λεφτά; Εγώ γελάω με το "απ τη προσωπική μου περιουσία"Ρε μαλακα ενταξει..........ελεος........καταλαβαινω την πικρα σου.......αλλα εσυ βγαζεις μισος για οτι εχει να κανει με τον ολυμπιακο....και εξηγουμαι....
Οταν ο βαγγελας ανελαβε τον ολυμπιακο...μηπως θυμασαι που βρισκοταν η ομαδα ;
Ειχε χασει το τσου...λου και ειχε αποκλειστει απο γιουροπα......ειχαν ληξει τα συμβολαια....σχεδον των μισων παιχτων και η ομαδα ηταν στον αερα γιατι ο θειος την ειχε σχεδον παρατησει........
Αν θεωρεις οτι δεν εβαλε δεκαδες μυρια για να ξεκινησει.........ο βαγγελας δεν ειναι μελισσανιδης....δηλ...τζαμπα μαγκας......δεν ξερω αν εβαλε οντως 100 μυρια αλλα τα λεφτα που εβαλε ισως να ειναι λιγο πιο κατω απο αυτο το ποσο...
Τα εβαλε απο την τσεπη του....τα πηρε με δανειο αυτο δεν το ξερω.....αυτο που ξερω ειναι οτι η ομαδα ρολαρισε με λεφτα του.......
Αρχισε να χτιζει την ομαδα απο την αρχη...........εστειλε το αεροπλανα του και εφερε το βαλβερδε........του παρεδωσε την ομαδα εν λευκω και του αγορασε οποιον του ζητησε.....αν αυτα ειναι ψεματα να μου το πεις.........
Εβαλε την ομαδα σε νεο δρομο....αυτον που ειναι τωρα..και ολοι ζηλευετε ρε αυτη ειναι η αληθεια............αγοραζει οτι καλο υπαρχει στη ελλαδα το φτιαχνει και το πουλαει......δηλαδη ο δικος σου τι θα κανει του χρονου;
Στο λεω και εδω θα ειμαστε....αν δε βρει συμπαιχτες να τα χωσουν δε θα βαλει φραγκο.........τον ξερω 30 χρονια .........δε χαριζει ουτε στον αγγελο του......οχι στην αεκ......
Ενταξει κουλαρε λιγο..........αυτο που βγαζεις προς τα εξω ειναι ρε συ μισος.........και δεν ξερω γιατι το βγαζεις........κατα του ολυμπιακου.
Μη γινεσαι μαστερ και λοιποι μαλακες του σαιτ..........εισαι σοβαρος και μορφωμενος..........εχεις γνωση και κριση.....απλα κουλαρε.
ωωωωωωωωωωωωωπςςςςςςςςςςςςςςς....μαστορα...εδω σταματαει η αναγνωση....απο εδω δεν παει παρακατω...είπα εγώ πουθενά ότι επί Μαρινάκη δε μπήκαν λεφτά; Εγώ γελάω με το "απ τη προσωπική μου περιουσία"
Πόση νομίζεις ότι είναι; Να σου πω χοντρικά 2 δις ευρώ; Θα έβαζε το 5% της προσωπικής του περιουσίας για να πάρει μια ομάδα με χρέη και που ήταν στον αέρα; Έτσι νομίζεις ότι λειτουργούν οι [size=20pt]Μαρινομελισσανιδηδες;[/size] ΦΥΣΙΚΑ και όχι.
ξεχασες τυπε τα λεφτα που ειχε δωσει για να πληρωσει τα χρεη πριν αναλαβει την ομαδα?Η γνωστη ιστορια των προεδρων..
Eχει βαλει 100.000.000 αλλα δεν μας ειπε ποσα εχει παρει πισω
Και δεν μιλω σε χρημα..ολοι οι προεδροι ολων των μεγαλων ομαδων,ολυμπιακου,παναθηναικου,αεκ,εχουν ξεχασει να μας πουν,που αλλου θα εβρισκαν την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για τις δουλεις τους μεσω των ομαδων τους,Μελισσανισης,Αλαφουζος,Βαρδινογιαννης και σια
Προεδρε δεν χρειαζεται να μας εξηγεις την οικονομικη κατασταση των συλλογων,κανεις δεν σου ειπε τιποτα
Γνωριζουμε πολυ καλυτερα ως φιλαθλοι του ολυμπιακου απο τα οχτω πετρινα χρονια,ποια πρεπει να ειναι και ποια ειναι πραγματι η συμπεριφορα μας
Το μονο που ζητουμε ειναι να ξερουμε αν αυτος που βρισκεται στο τιμονι της ομαδας αγαπαει την ομαδα και σεβεται τους φιλαθλους
Υ.Γ Να μη ξεχασω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα..το δεκεμβριο αφησες την ομαδα γυμνη ,εχασες το κυπελο,εδωσες δικαιωματα στον παοκ και παραλιγο να σακατεψουν ολους τους ποδοσφαιριστες σου..
Αν ετρωγε τεσσερα στο καραισκακη,εφ οσον ειχες ομαδα,η ρεβανς θα ηταν απλα περιπατος
οσο πιο πολκλυ ΄΄με πονας΄΄ τοσο πιο πολυ χυνω μαλακα....μη στεναχωριεσαι για μενα ...ασε με να τρωω σανο ;)
γραψε μια μια τις ομαδες των οποιων ειναι οι προπονητες εκει και θα καταλαβεις και θα κοπουν τα γελακια σου...εννοω οτι και εσυ να ησουνα προπονητης στον θρυλο μαλλον θα βλεπαμε την αφεντομουτσουναραω σου εκει ;)Καλά ρε μαλάκες πανυγυρίζεται που πήγε ο Μίτσελ σ μια συνάντηση με προπονητές λέγοντας πως είναι οι κορυφαίοι και έχουν τον ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ (αρνούμαι να πω τ όνομά του είναι ο προπονητής της Ναπολιτάρας πάντως) και ο Ινζάκι; Και δεν είναι ο Βαλδέρβε πχ; Ρε πλάκα έχετε Ο Ιζνάκι και ο ταβερνιάρης στους κορυφαίους προπονητής της Ευρωπης τι άλλο θ ακούσουμε. Και δεν είναι ο Πελεγκρίνι πχ ή ο Βαλδέρβε
εδω μεχρι και τον τακη λεμονη ειχαν καλεσει οταν ηταν προπονητης στον θρυλογραψε μια μια τις ομαδες των οποιων ειναι οι προπονητες εκει και θα καταλαβεις και θα κοπουν τα γελακια σου...εννοω οτι και εσυ να ησουνα προπονητης στον θρυλο μαλλον θα βλεπαμε την αφεντομουτσουναραω σου εκει ;)
καταλαβες τιποτα η τα θες λιο λιανα;;
κοπηκανε τα γελακια η μπα;
εδω μεχρι και τον τακη λεμονη ειχαν καλεσει οταν ηταν προπονητης στον θρυλο
http://[URL unfurl="true"]www.perifereianews.com/Images/Large/A-19698-1381763783.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ;)
αστονε ρε...η αληθεια ειναι πικρη αλλα παντα αληθεια...στο μεταξυ μπορει να χαζογελαει στο μπου...
οταν ο χρηστιδης λεει για αλλαγη επιπεδου καποιοι προσπαθουν να μαε βγαλουν υπαλληλο...
οσο συγκεκριμενες πουτανες τρελλαινονται με αυτα που λεω τοσο θα εχω πιστη οτι μιλαω σωστα...
και οσο θα νομιζουν οτι με δουλευουν κιολας τα ζωα :2funny:
ξερεις στη ζωη το ποιος δουλευει ποιον ειναι θεμα...
ξερεις ποσοι θα αυτοκτονουσαν αν αντιλαμβανμονταν οτι εκει που ηταν πονηροι και δουλευαν τον αλλον ο αλλος τους ειχε δεσει κομπο και τους δουελευ αυτος ψιλογαζο; :2funny:
σου ξαναλεω...ο βλακας που περνιεται για πονηρος ειναι δυο φορες βλακας :2funny:
χρηστιδης...
Ο Ολαϊτάν επανήλθε στις προπονήσεις, ξαναβρήκε το χαμόγελό του και ο Ολυμπιακός είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να ξαναβρεί με τη σειρά του μια ακόμα λύση για την επίθεση.
Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ολαϊτάν ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε και ο 21χρονος Νιγηριανός δεν άργησε να τον δικαιώσει για την επιλογή του.
Η σεζόν τελείωσε πρόωρα στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το σοκ εκείνης της βραδιάς δεν είναι πλέον τίποτα περισσότερο από μια κακή ανάμνηση.
Ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις και χωρίς πίεση για να επιστρέψει γρήγορα στις επίσημες υποχρεώσεις, ανεβάζει ρυθμούς.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, με την επάνοδό του μπορεί να προσφέρει λύσεις στην επίθεση, αποτελώντας μια εσωτερική μεταγραφή
του χρηστίδη πέστα τύπε :SΣειρά έχει ο Γκαλέτι...