Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 428
- Πόντοι
- 36
μονος του δε λεει πολλα. Με Βαζαιο ειναι διδυμαρα.Τουλάχιστον εκλεισε ο Γιαννουλης
μονος του δε λεει πολλα. Με Βαζαιο ειναι διδυμαρα.Τουλάχιστον εκλεισε ο Γιαννουλης
Αλλος;ο Κουτσιανικουλης της Σλοβακιας τυπε
ρε τυπε μισο...τετατετ εχασε ο τσορυ δυο φορες και ο ρεφ εδωσε ανυπαρκτα φαουλ και πεναλτυ...Ούτε Μανωλάς,ούτε Σιόβας,ούτε τίποτα...η μεγαλύτερα ξεφτίλα ήταν πέρυσι πού πήρε δανεικό τον Βαλντέζ για να περάσει την Μάντσεστερ σε ιστορική συγκυρία και ευκαιρία. Αυτή η ξεφτίλα δεν ξεπλένεται με τίποτα, έδειξε καθαρά τι στόχους έχει για την ομάδα και φέτος την έκαναν όλοι για να πάνε λέει σε ανώτερες ομάδες (Ρόμες, Μπενφίκες κλπ)
Δεν ειχε υπομονη ο υπεροχος κοσμος του ολυμπιακου να δωσει 5-6 παιχνίδια στον Αβρααμ για να βρει τα πατηματα του? Ο Μποτία τι ειχε δειξει δηλαδή?Αφού έπαιζε χάλια ρε ηλίθιε
Παντα αν και δεν εχω καλο προαισθημα για το αποτελεσμα :Sμωρε αυτος τον πουλαει,μαλακα να τον παρει δεν βρισκει.
με ατλετικο θα κατεβεις στο ναο;;;;
Τα εχουν σπασει νομιζω.μονος του δε λεει πολλα. Με Βαζαιο ειναι διδυμαρα.
Παντα αν και δεν εχω καλο προαισθημα για το αποτελεσμα :S
ρε μαλακα εχεις παντως μεγαλο αγχος με τον θρυλο...μηπως εισαι κρυφοολυμπιακος;Δεν ειχε υπομονη ο υπεροχος κοσμος του ολυμπιακου να δωσει 5-6 παιχνίδια στον Αβρααμ για να βρει τα πατηματα του? Ο Μποτία τι ειχε δειξει δηλαδή?
Κι αν παιξει καλά στην Τραμπζονσπορ τι θα σημαινει?
Σφαγή του Ολυμπιακού!ρε τυπε μισο...τετατετ εχασε ο τσορυ δυο φορες και ο ρεφ εδωσε ανυπαρκτα φαουλ και πεναλτυ...
τωρα για σενα πως και που σου φταιει ο ΄΄δανεικος΄΄ βαλντεζ;;
ρε μαλακα εχεις παντως μεγαλο αγχος με τον θρυλο...μηπως εισαι κρυφοολυμπιακος;
ξερω σε κοβει το ελληνικο ποδοσφαιρο επειδη εισαι ΄΄φιλαθλος΄΄
ενταξει για τον μαρινακη τον καταστροφεα του ποδοσφαιρου και τον θρυλο το εξαντλησαμε...
παμε τωρα να δουμε τι κανουν αεκ και παοκ και ποα;
0-2 ;)Πρωτότυπο
τα εχω πει χιλιες φορες...καλα τους ξηγιεστε...Οταν λεμε οτι τους ταιζουν κουτοχορτο και κερδιζει ο Κοκαλης η ο Μαρινακης προσωπικα και οχι ο γαβρος ως συλλογος ...Μπεεε Μπεεε
0-2 ;)
πως να χεις καλο προαισθημα οταν παιζεις με την ατλετικο.εμεις θα κανουμε αυτο που πρεπει στην κερκιδα και θα δουμε τι θα γινειΠαντα αν και δεν εχω καλο προαισθημα για το αποτελεσμα :S
Δεν μιλας ομορφα και θα αναγκαστω να σε μιουταρω.Εσένα τί σε κόφτει ρε αεκάκι; Άει παράτα μας λέμε.
ρε τυπε μισο...τετατετ εχασε ο τσορυ δυο φορες και ο ρεφ εδωσε ανυπαρκτα φαουλ και πεναλτυ...
τωρα για σενα πως και που σου φταιει ο ΄΄δανεικος΄΄ βαλντεζ;;