master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Ειναι υπαλληλος του σαιτ τυπε,ειναι μοντ.Oχι και υπαλληλος ο χριστιδης ρε τυπε,αντικειμενικος ειναι :S
Υπαλληλους λεω τους αλλους που γραφουν εκει.
Ειναι υπαλληλος του σαιτ τυπε,ειναι μοντ.Oχι και υπαλληλος ο χριστιδης ρε τυπε,αντικειμενικος ειναι :S
1) Η Σέλτικ τα παίρνει και εκείνη
Είναι μοντ ο Χριστίδης?Ειναι υπαλληλος του σαιτ τυπε,ειναι μοντ.
Υπαλληλους λεω τους αλλους που γραφουν εκει.
Τι λες ρε ταραμά...που έχει αντιπάλους την Μάδεργουελ και η Ρέιντζερς καταστράφηκε...;
Πες τουλάχιστον την Μακάμπι,στο μπάσκετ...
Τι λες ρε ταραμά...που έχει αντιπάλους την Μάδεργουελ και η Ρέιντζερς καταστράφηκε...;
Ηρέμησε...είναι ωραίος ο https://[URL unfurl="true"]www.sintagespareas.gr/images/stories/rapidrecipe/im9000/th/9836-3-taramas-tis-mamas-by-tsofagr.jpg[/img[/URL]]... ;D
[/quote]
Ο ροζ που είχαμε στο στρατό είναι καλύτερος
πες ρε σιχαμενε βρωμιαρη...σκουπιδι ...εγω δηλωνω γαυρος και περηφανος και δεν το παιζω αντικειμενικος ...εσυ που σερνεσαι απο εδω και απο κει στα θρεντ με τον μανδυα του αντικειμενικου και το αφύψηλου υφακι να διαφωτιζεις τον κοσμο για τον σατανα κοκκαλη,πες ρε σκουπιδι....ηταν ΝΑΙ η ΟΧΙ πεναλτυ το σαββατο σε τσορυ και ντοσεβι;;πες ρε πουστη ....ρομπα χωρις υπεγφυγες και δηθεν αλλαγες θεματος...Δεν διαβαζεις χριστιδη και τους αλλους τους υπαλληλους στο ρενταγκαινστδεμασιν τυπε
Μαλάκα δεν βάζουν μυαλό. Πρόβατα τελείως.
Εχει χεστει πανω του τωρα οτι δεν θα ανεβει το αεκ και θα ανεβει η παναχαικη ;)πες ρε σιχαμενε βρωμιαρη...σκουπιδι ...εγω δηλωνω γαυρος και περηφανος και δεν το παιζω αντικειμενικος ...εσυ που σερνεσαι απο εδω και απο κει στα θρεντ με τον μανδυα του αντικειμενικου και το αφύψηλου υφακι να διαφωτιζεις τον κοσμο για τον σατανα κοκκαλη,πες ρε σκουπιδι....ηταν ΝΑΙ η ΟΧΙ πεναλτυ το σαββατο σε τσορυ και ντοσεβι;;πες ρε πουστη ....ρομπα χωρις υπεγφυγες και δηθεν αλλαγες θεματος...
εισαι αντικειμενικος ετσι δεν το παιζεις;
αν εχεις αρχιδια ρε κωλοτρυπιδι απαντα...περιμενω...
ηταν ναι η οχι;εδω εισαι ;)
Και μιλάω και για πιο παλιά ΠΡΙΝ ΓΑΜΘΕΙ Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ !
Δωσε βιντεακι μαν να πω την αντικεμενικη και τεκμηριωμενη οπως παντα αποψη μου.πες ρε σιχαμενε βρωμιαρη...σκουπιδι ...εγω δηλωνω γαυρος και περηφανος και δεν το παιζω αντικειμενικος ...εσυ που σερνεσαι απο εδω και απο κει στα θρεντ με τον μανδυα του αντικειμενικου και το αφύψηλου υφακι να διαφωτιζεις τον κοσμο για τον σατανα κοκκαλη,πες ρε σκουπιδι....ηταν ΝΑΙ η ΟΧΙ πεναλτυ το σαββατο σε τσορυ και ντοσεβι;;πες ρε πουστη ....ρομπα χωρις υπεγφυγες και δηθεν αλλαγες θεματος...
εισαι αντικειμενικος ετσι δεν το παιζεις;
αν εχεις αρχιδια ρε κωλοτρυπιδι απαντα...περιμενω...
ηταν ναι η οχι;εδω εισαι ;)
Άσ' το φίλε, είσαι τελείως λάθος. Πάρε να δεις πώς έχει το πράγμα εκεί:
ρε αδερφε...χανεις τα λογια σου...μιλας απολυτως λογικα ,απαντησεις δεν παιρνεις παρα αρες μαρες κουκουναρες...μην ασχολεισαι...ειναι μαλακες...δεν θα βρεις ακρη...χιλιοχυμενες πουτανες που δεν εχουν αντερα να παραδεχτουν αληθειες...Καταρχάς Μπιλάκο αγόρι μου δε σε έβρισα οπότε χαλάρωσε.. Μιλάμε ωραία μέχρι στιγμής και με τον Πίκερ νομίζω πως διάλογος γίνεται. Τώρα το να ανοιγείς το φερμουάρ σου και να μας δείχνεις το πουλάκι σου βρίζοντας από τον υπολογιστή... δεν ωφελεί.
Και μιλάω και για πιο παλιά ΠΡΙΝ ΓΑΜΘΕΙ Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ !
αντε γαμησου ρε κσατοσυλλεκτη που αλλες φορες δεν προλαβαινει να τελειωσει το ματς και μας ζαλιζεις τα παπαρια και τωρα θες βιντεακι...Δωσε βιντεακι μαν να πω την αντικεμενικη και τεκμηριωμενη οπως παντα αποψη μου.
αντε γαμησου ρε κσατοσυλλεκτη που αλλες φορες δεν προλαβαινει να τελειωσει το ματς και μας ζαλιζεις τα παπαρια και τωρα θες βιντεακι...
αντε και ας που με οτι δεν το εχεις δει ψαξτο και πες μου...
ελα τωρα που δεν εχεις δει ...εσυ....πες μας τωρα οτι την ωρα του αγωνα ησουνα με την γκομενα