Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ψιτ....παίρνουμε μπρος σιγά-σιγά.
Μην πουλήσουμε Μανωλά είναι όμως το θέμα.
το παρον θρεντ φυλασσεται...
εισαι υπο καθεστως επιτηρησης...
το νουσου ;)
ψιτ....παίρνουμε μπρος σιγά-σιγά.
Μην πουλήσουμε Μανωλά είναι όμως το θέμα.
αστον μορε τι ασχολησαι αφου τα εχουπει πει δε βαριεσαι...τα γραπτα μενουν εχουμε πει δεν θυμασαι απο το καλοκαιρι το τι εχει πει... : ;)ασε ρε μαλακα σε μενα τα πουστκα ...αυτα στην αδερφουλα τον μπιλλη που εχεις αγχος μη και δε σε πει αντικειμενικο και σε πει προβατο...
η αληθεια ειναι οτι εισαι λακασμας και ναι αυτη η αληθεια ποναει εσενα...
και αντε η αληθεια ειναι η δικια σου...το αργα που εηω θα παρω χαμπαρι ποτε θα ειναι;οταν θα χασω κουπες;;
οταν δεν θα πεταω εξω την μπενφικα απο τσου λου και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΙΤΗΣΙΕΣ την προκριση στους 8 απο την μανγιου;
ε μαλακα μου;τοτε θα ειναι αργα;τοτε θα ξυπνησω;
και αν ειναι τοτε το αργα τωρα εσυ γιατι μουρμουρας;;
ξεκολλα λεμε και παρε χαμπαρι παλιοκυριζι ;)
εδω ειμαι δεν κρυβομαι οπως ξερεις...αλλοι γινονται νουμερα με αυτα που λενε..... ;)που ειναι ο καβλαρχος και ο αντζελο να αποθεωσουν τον βαγγελα
re skatopoysta μας εχεις ζαλισει τα παπαρια...σαλτα και γαμησου στην τελικη μωρη παλιοπουτανα ...αντε γαμησου τελειωνε καποια στιγμη...αιντε το ξερουμε κανεις αλλαξοκωλιες με την αλλη την πουταν τον μπιλλη ,ενταξει δεν εισια προβατο,εισαι πονηριδης δε τρως σανο ,σου λεει μπραβο ο μπιλλης και ο καθε υγιης φιλαθλος αλλα εγω σου λεω σαλτα και γαμησου μας εχεις πρηξει τα αρχιδια παλιομαλακα νουμερο...
αιντε τελειωνε καποια στιγμη...αμ δε σαρεσει η ομαδα αντε γαμησου...μας ζαλισες τα αρχιδια ηλιθιε λεμε...
ενταξει σε παραδεχεται η πουσταρα ο μπιλλης εισαι μαγκας και αμασητος...το καταλαβαμε ...κατι αλλο μαλακα;;
γελοιε....
Μην βρίζεις μωρή πόρνη....όσο για τον μικρό...είναι 1.95 ύψος και σε έχει με το 1 χέρι.... Σε συμβουλεύω να σκάσεις και να πας Φυλής 99,να κάνεις ακά 69 με το Σοφάκι... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ασε ρε μαλακα σε μενα τα πουστκα ...αυτα στην αδερφουλα τον μπιλλη που εχεις αγχος μη και δε σε πει αντικειμενικο και σε πει προβατο...
και αντε η αληθεια ειναι η δικια σου...το αργα που εηω θα παρω χαμπαρι ποτε θα ειναι;οταν θα χασω κουπες;;
οταν δεν θα πεταω εξω την μπενφικα απο τσου λου και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΙΤΗΣΙΕΣ την προκριση στους 8 απο την μανγιου;
ασε ρε μαλακα σε μενα τα πουστκα ...αυτα στην αδερφουλα τον μπιλλη που εχεις αγχος μη και δε σε πει αντικειμενικο και σε πει προβατο...
Βγάλε το "σαν".... Μην είναι φιδέμπορας...εκεί να δεις!
καλα ρε μπιλυ 1,95 ο ρεντμαν!!!!!μηπως τα παραλες;;;;;;;;;
παμε τωρα στα δικα μας,υπηρξε μεγαλος παιχτης ο αμπινταλ πλεον δεν ειναι.μονο σαν στοπερ μπορει να βοηθησει και με πολλες επιφυλαξεις.τεσπα μακαρι να κανω λαθος και να παει μπροστα η ομαδα...
εχω σιοβα δεν φοβαμαι.για το αλλο που σε ρωτησα εχεις να πεις κατι;;Ο Αμπιντάλ,έχει ιατρικά βεβαρημένο παρελθόν ο άνθρωπος...
εχω σιοβα δεν φοβαμαι.για το αλλο που σε ρωτησα εχεις να πεις κατι;;
Ελα ρε σιγα μην τσακωθουμε για βλακιες,ο Χριστιδης μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης παρολο τον εκρικτικο του χαρακτηρα,εγω εκφερω την αποψη μου παντως στο διαδικτυο διακρινω μια γκρινια και μια αγανακτιση για τον ανυπαρκτο σχεδιασμο της ομαδας...εκτος και αν εθελοτυφλουμε...μαλάκα...
Μην βρίζεις μωρή πόρνη....όσο για τον μικρό...είναι 1.95 ύψος και σε έχει με το 1 χέρι.... Σε συμβουλεύω να σκάσεις και να πας Φυλής 99,να κάνεις ακά 69 με το Σοφάκι... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα ρε σιγα μην τσακωθουμε για βλακιες,ο Χριστιδης μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης παρολο τον εκρικτικο του χαρακτηρα,εγω εκφερω την αποψη μου παντως στο διαδικτυο διακρινω μια γκρινια και μια αγανακτιση για τον ανυπαρκτο σχεδιασμο της ομαδας...εκτος και αν εθελοτιφλουμε
κοιτα εγω ειμαι 2,03 και 115 κιλα αρα ο ρεντ ειναι 1,85 και 95,4 κιλαΠοιο πονηρέ μου φίλε? Το ύψος του μικρού? Πόσο είσαι εσύ που όντως είσαι ψηλός...? Κάνε τις αναγωγές σου και βρες το ανάλογο ύψος...
κοιτα εγω ειμαι 2,03 και 115 κιλα αρα ο ρεντ ειναι 1,85 και 95,4 κιλα
ουτε εγω,εχει τα διπλασια κιλα απο μενα και με περναει ενα κεφαλι :SΠάντως μαζί σου δεν τα έβαζα...
δεν ειμαστε για τσακωμους.εγω ακολουθω πιστα το οπου βλεπεις φαι κατσε,οπου βλεπεις ξυλο φευγαΠάντως μαζί σου δεν τα έβαζα...
για τις μεταγραφες τι βλεπεις; ο αμπινταλ καλος;δεν ειμαστε για τσακωμους.εγω ακολουθω πιστα το οπου βλεπεις φαι κατσε,οπου βλεπεις ξυλο φευγα
δεν ειμαστε για τσακωμους.εγω ακολουθω πιστα το οπου βλεπεις φαι κατσε,οπου βλεπεις ξυλο φευγα