Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Επισκέπτης
Ολλανδε κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες  :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
ασε ρε μαλακα σε μενα τα πουστκα ...αυτα στην αδερφουλα τον μπιλλη που εχεις αγχος μη και δε σε πει αντικειμενικο και σε πει προβατο...
η αληθεια ειναι οτι εισαι λακασμας και ναι αυτη η αληθεια ποναει εσενα...
και αντε η αληθεια ειναι η δικια σου...το αργα που εηω θα παρω χαμπαρι ποτε θα ειναι;οταν θα χασω κουπες;;
οταν δεν θα πεταω εξω την μπενφικα απο τσου λου και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΙΤΗΣΙΕΣ την προκριση στους 8 απο την μανγιου;
ε μαλακα μου;τοτε θα ειναι αργα;τοτε θα ξυπνησω;
και αν ειναι τοτε το αργα τωρα εσυ γιατι μουρμουρας;;
ξεκολλα λεμε και παρε χαμπαρι παλιοκυριζι  ;)
αστον μορε τι ασχολησαι αφου τα εχουπει πει δε βαριεσαι...τα γραπτα μενουν εχουμε πει δεν θυμασαι απο το καλοκαιρι το τι εχει πει... :sunglasses: : ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
re skatopoysta μας εχεις ζαλισει τα παπαρια...σαλτα και γαμησου στην τελικη μωρη παλιοπουτανα ...αντε γαμησου τελειωνε καποια στιγμη...αιντε το ξερουμε κανεις αλλαξοκωλιες με την αλλη την πουταν τον μπιλλη ,ενταξει δεν εισια προβατο,εισαι πονηριδης δε τρως σανο ,σου λεει μπραβο ο μπιλλης και ο καθε υγιης φιλαθλος αλλα εγω σου λεω σαλτα και γαμησου μας εχεις πρηξει τα αρχιδια παλιομαλακα νουμερο...
αιντε τελειωνε καποια στιγμη...αμ δε σαρεσει η ομαδα αντε γαμησου...μας ζαλισες τα αρχιδια ηλιθιε λεμε...
ενταξει σε παραδεχεται η πουσταρα ο μπιλλης εισαι μαγκας και αμασητος...το καταλαβαμε ...κατι αλλο μαλακα;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
γελοιε....

...μαλάκα... :rolleyes:

ασε ρε μαλακα σε μενα τα πουστκα ...αυτα στην αδερφουλα τον μπιλλη που εχεις αγχος μη και δε σε πει αντικειμενικο και σε πει προβατο...
και αντε η αληθεια ειναι η δικια σου...το αργα που εηω θα παρω χαμπαρι ποτε θα ειναι;οταν θα χασω κουπες;;
οταν δεν θα πεταω εξω την μπενφικα απο τσου λου και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕς ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΙΤΗΣΙΕΣ την προκριση στους 8 απο την μανγιου;
ξεκολλα λεμε και παρε χαμπαρι παλιοκυριζι  ;)
Μην βρίζεις μωρή πόρνη....όσο για τον μικρό...είναι 1.95 ύψος και σε έχει με το 1 χέρι.... Σε συμβουλεύω να σκάσεις και να πας Φυλής 99,να κάνεις ακά 69 με το Σοφάκι... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
ξεκολλα λεμε και παρε χαμπαρι παλιοκυριζι  ;)

Πάλι κλάμα για τη διαιτησια στην Ευρωπη ρε χρηστίδη ...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
καλα ρε μπιλυ 1,95 ο ρεντμαν!!!!!μηπως τα παραλες;;;;;;;;;
παμε τωρα στα δικα μας,υπηρξε μεγαλος παιχτης ο αμπινταλ πλεον δεν ειναι.μονο σαν στοπερ μπορει να βοηθησει και με πολλες επιφυλαξεις.τεσπα μακαρι να κανω λαθος και να παει μπροστα η ομαδα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλα ρε μπιλυ 1,95 ο ρεντμαν!!!!!μηπως τα παραλες;;;;;;;;;
παμε τωρα στα δικα μας,υπηρξε μεγαλος παιχτης ο αμπινταλ πλεον δεν ειναι.μονο σαν στοπερ μπορει να βοηθησει και με πολλες επιφυλαξεις.τεσπα μακαρι να κανω λαθος και να παει μπροστα η ομαδα...

Ο Αμπιντάλ,έχει ιατρικά βεβαρημένο παρελθόν ο άνθρωπος... :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχω σιοβα δεν φοβαμαι.για το αλλο που σε ρωτησα εχεις να πεις κατι;; :sunglasses:

Ποιο πονηρέ μου φίλε? Το ύψος του μικρού? Πόσο είσαι εσύ που όντως είσαι ψηλός...? Κάνε τις αναγωγές σου και βρες το ανάλογο ύψος... :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
...μαλάκα... :rolleyes:
Μην βρίζεις μωρή πόρνη....όσο για τον μικρό...είναι 1.95 ύψος και σε έχει με το 1 χέρι.... Σε συμβουλεύω να σκάσεις και να πας Φυλής 99,να κάνεις ακά 69 με το Σοφάκι... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ελα ρε σιγα μην τσακωθουμε για βλακιες,ο Χριστιδης μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης παρολο τον εκρικτικο του χαρακτηρα,εγω εκφερω την αποψη μου παντως στο διαδικτυο διακρινω μια γκρινια και μια αγανακτιση για τον ανυπαρκτο σχεδιασμο της ομαδας...εκτος και αν εθελοτυφλουμε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ελα ρε σιγα μην τσακωθουμε για βλακιες,ο Χριστιδης μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης παρολο τον εκρικτικο του χαρακτηρα,εγω εκφερω την αποψη μου παντως στο διαδικτυο διακρινω μια γκρινια και μια αγανακτιση για τον ανυπαρκτο σχεδιασμο της ομαδας...εκτος και αν εθελοτιφλουμε

Γαμήθηκε να βρίζει,αυτό προσπαθώ να περάσω και εγώ...ότι δεν θα μπουν φράγκα όπως παλιά από κανέναν.... :S

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Ποιο πονηρέ μου φίλε? Το ύψος του μικρού? Πόσο είσαι εσύ που όντως είσαι ψηλός...? Κάνε τις αναγωγές σου και βρες το ανάλογο ύψος... :sunglasses:
κοιτα εγω ειμαι 2,03 και 115 κιλα αρα ο ρεντ ειναι 1,85 και 95,4 κιλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ειμαστε για τσακωμους.εγω ακολουθω πιστα το οπου βλεπεις φαι κατσε,οπου βλεπεις ξυλο φευγα

Τα είπαμε αυτά,όταν βρεθήκαμε στην πιάτσα... :sunglasses:
Πάντως μην περιμένετε μεταγραφές....δεν παίζουν € πλέον...τα λέμε.... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom