Ελα ρε σιγα μην τσακωθουμε για βλακιες,ο Χριστιδης μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης παρολο τον εκρικτικο του χαρακτηρα,εγω εκφερω την αποψη μου παντως στο διαδικτυο διακρινω μια γκρινια και μια αγανακτιση για τον ανυπαρκτο σχεδιασμο της ομαδας...εκτος και αν εθελοτυφλουμε
ρε μαλακα...σε εχει πιασει εμμονη...μανια...η αποψη σου ειναι σεβαστη οπως και του καθενος...την γραφεις την καταθετεις και μπορει να γινει και συζητηση...ο καθεις με τα επιχειρηματα του...
εσενα σε εχει πιασει μανια...εκανες χτες διακοσα ποστ μες στη μιρλα και την ειρωνια πασχιζοντας με τρελλα να πεισεις πως μας δουλευει ο χοντρος ,πως εμεις που δεν μουρμουραμε ειμαστε μαλακες ,πως η ομαδα ειναι μπουρδελο κλπ κλπ...
αλλο να πεις την αποψη σου ακομα και αυτη με την οποια διαφωνω εκατο τοις εκατο και θεωρω λανθασμενη και αλλο να επιδιδεσαι σε μια μανιακη τοποθετηση να μας πεισεις για το δικαιο αυτων που λες....
ενταξει καταλαβαμε την αποψη σου ξεκολλα/....αλλος συμφωνει αλλος διαφωνει μεχρι εκει....απο εκει και περα εχεις γαμηθει και προσπαθεις να πεισεις και λες και καποιος αμφιβαλλει οτι δεν εισαι στην ΄΄γραμμη ΄΄ της ομαδας...
ενταξει το καταλαβαμε...ξεκολλα...
εισαι μαγκας δε τρως σανο εισαι αντικειμενικος εχεις ψηλο ταβανι ,δεν πειθεσαι απο πρωταθληματα και ψευτοπορειες στην ευρωπη οπου αποκλειεσαι απο διαιτησια και στις λεπτομερειες απο την μανγιου ,εισαι φερπλειστας,εχεις καταλαβει τον πονηρο ρολο του βαγγελη μαρινακη και τα παιχνιδια που παιζει στην πλατη ντου κοσμου του ολυμπιακου αλλα ΕΛΕΟΣ....
σταματα καποια στιγμη αυτη μανια....το καταλαβαμε...
εισαι μαγκας σε παραδεχεται και πουσταρα ο κολλητος σου ...
σταματα να μας ζαλιζεις τα αρχιδια...σε παρακαλω....
μας επεισες ο χοντρος μας κοροιδευει και εμεια κοιμοπμαστε σε αντιθεση με σενα και τον μιλλη και τον μαστερ κλπ κλπ...
ενταξει;ικανοποιηθηκες;τωρα τελος η θα συνεχισεις τις εξυπναδες και τις ειρωνιες...σου λεω μας επεισες και εχεις δικο...οκ;