Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα ηταν καλο να σταματησουν ΟΛΟΙ!!! Ολυμπιακοι και αλλοθρησκοι τα ποσταρισματα με
βρισιες και προκλητικες φωτο...
καπου παρα πηγε το θεμα και κουρασε....
τα νεα μελη ας διαβαζουν πρωτα τους κανονες του φορουμ!!!!

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
που σαι μωρη ομαδαρα??? lol
προσπαθω να βαλω τους βαζελους σε μια ταξη αλλα δεν γινεται...να ρωτησω ο λουα λουα με τον αρη που τσακιστηκε ειναι οκ? δεν εχω ακουσει τιποτα...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Από τον κύριο πρόεδρο χθες:

Κύριε πρόεδρε,
Ημέρα αγώνα και μάλιστα κρίσιμου, είναι η σημερινή. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και η νίκη είναι μονόδρομος. Σήμερα το μυαλό και η προσοχή όλων μας θα πρέπει να είναι εκεί. Επιστρέφει και ο φίλος μου στο «Καραϊσκάκη», ο οποίος ζει και ονειρεύεται να κάνει ζημιά στον Θρύλο για να έχει να το λέει.
Θα μου επιτρέψετε, όμως, να ξεφύγω λίγο σήμερα, επειδή πιστεύω πως η είδηση που θα σας αποκαλύψω αξίζει τον κόπο. Όπως έμαθα, λοιπόν, από έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος ήξερε από πρώτο χέρι και την υπόθεση Μπελούτσι (θυμάστε, φαντάζομαι, πού πρωτοδιαβάσατε για αυτή την τεράστια μεταγραφή), ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μία ακόμη βόμβα από την Αργεντινή!
Μιλάμε για όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και είναι εφάμιλλο, ίσως και μεγαλύτερο, του Μπελούτσι! Ξέρω καλά ότι ο Ίβιτς έχει πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση και την παλεύει καιρό την ιστορία. Ο Σέρβος δίνει μεγάλη μάχη και γιατί η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη, αλλά κι επειδή γίνεται πόλεμος με μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Η υπόθεση, στην παρούσα φάση, είναι ποιος θα προλάβει να κλείσει από τώρα τον παίκτη για το καλοκαίρι. Το όνομα δεν έχω καταφέρει ακόμη να το τσεκάρω 100%, επειδή δεν θέλω να  γράψω κάτι και να μην ισχύει.
Το μυαλό μου, όμως, πηγαίνει σε έναν παίκτη και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.
Πρόκειται για το νέο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και παίζει στην Μπόκα! Είναι ο Ροντρίγκο Παλάσιο. Ο 25άχρονος διεθνής παικταράς, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ξεσηκώνει τις εξέδρες.
Παίζει ως περιφερειακός του πολύπειρου -στα 34 του, πλέον- Μάρτιν Παλέρμο, ο οποίος είναι στο στυλ του Κοβάσεβιτς. Ο Παλάσιο παίζει αριστερά, δεξιά, στην επίθεση, αλλά και περιφερειακός. Κάτι σαν Καστίγιο, δηλαδή, αλλά πιο ποιοτικός. Κοστολογείται με 9.300.000 ευρώ, περίπου στα ίδια επίπεδα, δηλαδή, με τον Μπελούτσι, άσχετα αν στην πράξη ο Αργεντινός φτάνει για πλάκα στα 15 εκατομμύρια!
Ο Παλάσιο έχει 96 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπόκα και έχει πετύχει 44 γκολ. Πέρυσι έβαλε 20 σε 32 συμμετοχές, πρόπερσι 17 σε ισάριθμες συμμετοχές και φέτος 4 σε 17. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον αποκτήσει με συνιδιοκτησία, όπως έγινε, με τον «Ράστα» και η μάχη αυτή την περίοδο είναι στο αποκορύφωμά της… Σε λίγες μέρες θα σας έχω και περισσότερες λεπτομέρειες.
Με σεβασμό

Ξέρες κανείς τίποτα;;;;
εδω δεν ξερει ο "προεδρος" :2funny:παντως σε πολλα πεφτει μεσα,μακαρι και σε αυτο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
που σαι μωρη ομαδαρα??? lol
προσπαθω να βαλω τους βαζελους σε μια ταξη αλλα δεν γινεται...να ρωτησω ο λουα λουα με τον αρη που τσακιστηκε ειναι οκ? δεν εχω ακουσει τιποτα...
10-15 μερες λενε,διαστρεμμα στον αστραγαλο και οστικη θλαση
δεν μπαινουν σε ταξη αυτοι,αστους :uglystupid:ειναι πονεμενοι

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
10-15 μερες?? πωωω..τεσπα καλα ειναι απο να λεγανε κανενα μηνα...
by the way ο μπελουτσι τι παιχτουρα....οι πασες του ειναι απο τις ιδανικες πιστευω...κατα την γνωμη μου για την θεση του στολτιδη ειναι μια χαρα..οχι πως ο στολτιδης δεν ειναι... :cheesy:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
10-15 μερες?? πωωω..τεσπα καλα ειναι απο να λεγανε κανενα μηνα...
by the way ο μπελουτσι τι παιχτουρα....οι πασες του ειναι απο τις ιδανικες πιστευω...κατα την γνωμη μου για την θεση του στολτιδη ειναι μια χαρα..οχι πως ο στολτιδης δεν ειναι... :cheesy:
αλλο στυλ και θεση νομιζω :think:πιστευω οτι χωρανε και οι τρεις στο κεντρο,ιερο,λυκος και ραστα

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
στην αγγλια ποσο του μηνος παιζουμε ακριβως?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• LIOSIA.jpg
    LIOSIA.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 35

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
5??? εγω πως ειχα κολλησει μετα τις 10?
τρομπας..λολ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα αδελφια Οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου του Θρυλου μας !!!!
Ευτυχως ο Λουα(χ2) Γλυτωσε τα χειροτερα και θα μεινει μονο 10-15 μερες εκτος !!!
Τρομερο αυτο που συμβαινει με τους τραυματισμους φετος !!!

αναβληθηκε η Αγωνιστικη λογω του Πενθους ....
θα γινει Κυριακη μαλλον!!!
Νομιζω οτι αν ειναι αληθεια αυτο που ακουγεται ....μαλλον το Αφεντικο Τρελαθηκε
θα δειξει !!!
μεχρι τωρα Μπελουσι  Λεοναρντο και Γκαλιτσιος(απο το καλοκαιρι) ....τον σισιτς δεν τον μετραω καν!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή LEONARDO Jesus Geraldo, από την Πορτουγκέζα. Ο LEONARDO υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας".

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημερα αδελφια Οπαδοι του Μεγαλυτερου Ελληνικου Συλλογου του Θρυλου μας !!!!
Ευτυχως ο Λουα(χ2) Γλυτωσε τα χειροτερα και θα μεινει μονο 10-15 μερες εκτος !!!
Τρομερο αυτο που συμβαινει με τους τραυματισμους φετος !!!

αναβληθηκε η Αγωνιστικη λογω του Πενθους ....
θα γινει Κυριακη μαλλον!!!
Νομιζω οτι αν ειναι αληθεια αυτο που ακουγεται ....μαλλον το Αφεντικο Τρελαθηκε
θα δειξει !!!
μεχρι τωρα Μπελουσι  Λεοναρντο και Γκαλιτσιος(απο το καλοκαιρι) ....τον σισιτς δεν τον μετραω καν!!!
μιλας για παλερμο?
παντως ο συγκεκριμενος τραυματισμος δεν ηταν μυικος,αλλα οι περισσοτεροι φετος ισως να ειναι λαθη καποιων

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μιλας για παλερμο?
παντως ο συγκεκριμενος τραυματισμος δεν ηταν μυικος,αλλα οι περισσοτεροι φετος ισως να ειναι λαθη καποιων
Περιφερειακος Κυνηγος της Μποκα!!!
9 εκατομυρια Ευρω?
Για τους τραυματισμους τι να πω δεν ξερω!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πρεπει να ομολογησω οτι τον πετρο δεν τον ειχα σε εκτιμηση και ικανο να διαδεχθει τον σωκρατη,αλλα πιστευω οτι ειναι ελπιδοφορος και προβλεπω να τον ξεπερναει.μ'αρεσει πολυ το πως κινειται με σχεδιασμους,μεταγραφες κτλ
τωρα αν ερθει κανας παλασιο τοτε θα γινει χαμος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οχι ο Παλερμο ειναι 34 ετων!!!
μιλαω για τον Ροντρίγκο Παλάσιο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι παλασιο,που εγραφε ο "προεδρος" χθες λες,μπερδευτηκα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο pleasure που είναι ρε σεις? Δεν το περίμενα ότι θα μου έλειπε!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom