Από τον κύριο πρόεδρο χθες:
Κύριε πρόεδρε,
Ημέρα αγώνα και μάλιστα κρίσιμου, είναι η σημερινή. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και η νίκη είναι μονόδρομος. Σήμερα το μυαλό και η προσοχή όλων μας θα πρέπει να είναι εκεί. Επιστρέφει και ο φίλος μου στο «Καραϊσκάκη», ο οποίος ζει και ονειρεύεται να κάνει ζημιά στον Θρύλο για να έχει να το λέει.
Θα μου επιτρέψετε, όμως, να ξεφύγω λίγο σήμερα, επειδή πιστεύω πως η είδηση που θα σας αποκαλύψω αξίζει τον κόπο. Όπως έμαθα, λοιπόν, από έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος ήξερε από πρώτο χέρι και την υπόθεση Μπελούτσι (θυμάστε, φαντάζομαι, πού πρωτοδιαβάσατε για αυτή την τεράστια μεταγραφή), ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μία ακόμη βόμβα από την Αργεντινή!
Μιλάμε για όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση και είναι εφάμιλλο, ίσως και μεγαλύτερο, του Μπελούτσι! Ξέρω καλά ότι ο Ίβιτς έχει πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση και την παλεύει καιρό την ιστορία. Ο Σέρβος δίνει μεγάλη μάχη και γιατί η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη, αλλά κι επειδή γίνεται πόλεμος με μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Η υπόθεση, στην παρούσα φάση, είναι ποιος θα προλάβει να κλείσει από τώρα τον παίκτη για το καλοκαίρι. Το όνομα δεν έχω καταφέρει ακόμη να το τσεκάρω 100%, επειδή δεν θέλω να γράψω κάτι και να μην ισχύει.
Το μυαλό μου, όμως, πηγαίνει σε έναν παίκτη και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.
Πρόκειται για το νέο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και παίζει στην Μπόκα! Είναι ο Ροντρίγκο Παλάσιο. Ο 25άχρονος διεθνής παικταράς, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ξεσηκώνει τις εξέδρες.
Παίζει ως περιφερειακός του πολύπειρου -στα 34 του, πλέον- Μάρτιν Παλέρμο, ο οποίος είναι στο στυλ του Κοβάσεβιτς. Ο Παλάσιο παίζει αριστερά, δεξιά, στην επίθεση, αλλά και περιφερειακός. Κάτι σαν Καστίγιο, δηλαδή, αλλά πιο ποιοτικός. Κοστολογείται με 9.300.000 ευρώ, περίπου στα ίδια επίπεδα, δηλαδή, με τον Μπελούτσι, άσχετα αν στην πράξη ο Αργεντινός φτάνει για πλάκα στα 15 εκατομμύρια!
Ο Παλάσιο έχει 96 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπόκα και έχει πετύχει 44 γκολ. Πέρυσι έβαλε 20 σε 32 συμμετοχές, πρόπερσι 17 σε ισάριθμες συμμετοχές και φέτος 4 σε 17. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον αποκτήσει με συνιδιοκτησία, όπως έγινε, με τον «Ράστα» και η μάχη αυτή την περίοδο είναι στο αποκορύφωμά της… Σε λίγες μέρες θα σας έχω και περισσότερες λεπτομέρειες.
Με σεβασμό
Ξέρες κανείς τίποτα;;;;