Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
καλος ο Λουα Λουα αλλα απο το δεξι στο αριστερο του δεν πασαρει. Σημερα το λενε Λουα μονο το αλλο το ποδι το χυπησε
α καταλαβα ποιο λες....Όχι αυτό στο 70, ένα άλλο νωρίτερα.
Αρα δεν τον λένε λούα λούα, αλλά λούα λούα λούα λούα, ή εν συντομία λούα εις την τετάρτη.......
Τελικά τα πόδια του λούα λούα είναι τρία ή τέσσερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ--->Αυτό που έδωσε λές δεν ήταν?Σεβαστή η αποψή σου αλλά διατηρώ αμφιβολίες.....μάλλον δεν διατηρώ...είμαι σίγουρος....
για να βρει 4 φορες το Λουα η σωστη πραξη ειναι 2 εις την τριτη,κι ολο δια 2....2^3=8/2=4Αρα δεν τον λένε λούα λούα, αλλά λούα λούα λούα λούα, ή εν συντομία λούα εις την τετάρτη.......
για μισό.... Αυθαιρέτως έθεσες Λούα = 2. Εγώ θέτω Λούα = 1.για να βρει 4 φορες το Λουα η σωστη πραξη ειναι 2 εις την τριτη,κι ολο δια 2....2^3=8/2=4
γιατι 2 εις την 4 κανει:2^4=16!!!
μπουχαχαχαχχαχα
Με Λουα=1 που θετεις εχουμε 1^4=1 !!!!!!για μισό.... Αυθαιρέτως έθεσες Λούα = 2. Εγώ θέτω Λούα = 1.
Αρα Λούα εις την 4 είναι Λούα Λούα Λούα Λούα.......
ή με γραφική απεικόνιση![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού χτύπησε !!!!!!!!!Με Λουα=1 που θετεις εχουμε 1^4=1 !!!!!!
χοχοχοχοχο
ο 100χρονος πελατης εννοεις ? παρε και λιγη απο την βρωμερη "ιστορια" τουςΤα χιλιάσαμε. Η σημερινή ήταν μια ιστορική μέρα για τους στατιστικολόγους της ομάδας μας και του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Συμπληρώσαμε αισίως τις 1.000 νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος. Να δούμε τι άλλο ρεκόρ έχει μείνει να σπάσουμε.
Αλήθεια ο 100χρονος![]()
πόσες νίκες έχει?
τοσες?πολλεςΤα χιλιάσαμε. Η σημερινή ήταν μια ιστορική μέρα για τους στατιστικολόγους της ομάδας μας και του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Συμπληρώσαμε αισίως τις 1.000 νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος. Να δούμε τι άλλο ρεκόρ έχει μείνει να σπάσουμε.
Αλήθεια ο 100χρονος![]()
πόσες νίκες έχει?
Άλλος ένας ολυμπιακός, που ξέρει κάτι <<παραπάνω>> για το τρίτο πόδι του Λουα Λουα. Μάλλον αληθεύουν, τα όσα κατά καιρούς ακούγονται...
ΥΓ: Να προσέχεις την ορθογραφία σου. Αφήνει μια άσχημη εντύπωση.