ξαναβαζω το videaki του leonardo...
για να δουν ολοι τι πακετο ψωνισε ο Σωκρατης...
πολυ στατικος & αργος φαινεται!
για να δουν ολοι τι πακετο ψωνισε ο Σωκρατης...
πολυ στατικος & αργος φαινεται!
Ρε πλέζουρ ...Δροσιά είσαι ?.... m2εγω εχω βαλει & καλτσον γιατι εχουμε 15 ποντους χιονι στην Δροσια & συνεχιζει απτοητος..
βγες να παιξουμε χιονοπολεμο..φερε & την παπια μαζι σου για στοχο..Ρε πλέζουρ ...Δροσιά είσαι ?.... m2
σουρωτηριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..Οι πάπιες δεν είναι αποδημιτικά ? ....αυτή η ρουφιάνα πως ξέμεινε ?
Τραυματισμένη είναι ?
Δεν καταλαβαινω τι γινεται!!!Ιατρικά μπουμπούκια έρχονται Ελλάδα μου φαίνεται........
Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Αργεντινός άσος θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Ο Μπελούτσι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη και ο Τάκης Λεμονής τον προόριζε για βασικό στο επόμενο ματς απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς. Τα νέα δεδομένα ίσως αλλάξουν τα σχέδια του Έλληνα τεχνικού, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για τις εξετάσεις.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!
τι τη θες τη νανα τοτε?
Για τον Τραυματισμο του ΜπελουσιΠαιδιά ότι άρθρο/κείμενο βάζετε εδώ, πρέπει να αναφέρετε και την πηγή στην αρχή ή το τέλος.
1. O Αντζας εψαξε στην ντουλαπα στις 16/01/08 και ξερεις τι βρηκε ε?μην σας φαινεται παραξενο αυτο που εγινε με τον μπελουτσι
ο παικτης αν και δεν ηταν ακομα ετομος, επρεπε να παιξει ντε και καλα οσο πιο γρηγορα γινεται για να τον δει ο κοσμος
οτι να, οριστε, δειτε το νεο μας αστερι και ετσι...
τετοιες μαλακιες μονο εδω στην ελλαδα γινονται, σε μια σοβαρη ομαδα οπως π.χ. την Manchester ποτε δεν θα το εβλεπες αυτο
PS: τι γινεται φετος, τι πρωταθλημα ειναι αυτο...
τεξας γινεται
1. O Αντζας εψαξε στην ντουλαπα στις 16/01/08 και ξερεις τι βρηκε ε?
2. Αληθεια ποσο χρονων εισαι γιατι μαλλον το μονο που θυμασαι απο παιδι μικρο ειναι να σε ποναει ο Ολυμπιακος
3. αν θελεις να κανουμε κουβεντα ΒΓΑΛΕ αυτες τις μαλακιες και τα ξαναλεμε.....