geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Ναι αλλα ολα τα σουτ πηγαιναν πανω του συμφωνα με τον Στελιο...
μας τα σπασε τυπε
Ναι αλλα ολα τα σουτ πηγαιναν πανω του συμφωνα με τον Στελιο...
Αποκλειστηκε Ελληνικη ομαδα και εσυ χαιρεσε! Τι να πω ! Δεν ασχολουμαι! Εγω το ιδιο στεναχωρηθηκα οπως και οταν ο Παναθηναικος ειχε αποκλειστει απο την Μπαρτσελονα με 3-1 στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ!
Δικαιο το σκορ,ασ βάζαμε ενα-δυο που μπορούσαμε.οχι και δικαια... δικαιο θα ηταν να περασει ο γαυρος, τελεία...
αλλα για να περασεις εστω και αυτη τη Γιουναιτεντ, θελεις λιγη τυχη, την οποια δεν ειχε σημερα...
βαλε και διαιτησια μεσα, εδεσε το γλυκο...
ως ΠΑΟΚτσης, ευχομαι καποια στιγμη να ειμαστε και εμεις σε τετοιο επιπεδο και ας αποκλειστουμε...
ελπιζω ο χοντρος και ολα τα δημοσιογραφακια που τον γλειφουνε, να διαπιστωνει τωρα τη μαλακια που εκανε με τον Μητρογλου...
Κλαψε γατακι
Και εγω στεναχωρηθηκα σημερα τυπε, που δεν εβαλε γκολ ο ρουνει :'(Αποκλειστηκε Ελληνικη ομαδα και εσυ χαιρεσε! Τι να πω ! Δεν ασχολουμαι! Εγω το ιδιο στεναχωρηθηκα οπως και οταν ο Παναθηναικος ειχε αποκλειστει απο την Μπαρτσελονα με 3-1 στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ!
μια χαρουλα....απο αυτον τον τσιγκανογυφτο τον σαλινο.....Oπως τον (πρωτο)ειδα, ωραιο παιδι ειναι
εγω στεναχωρηθηκα για τον Καρικ.....Και εγω στεναχωρηθηκα σημερα τυπε, που δεν εβαλε γκολ ο ρουνει :'(
Ποσο λίγοι ειστε τελικά σαν οπαδοι,κλαψα και χαρά μονο στην αποτυχία του αλλου.Κριμα ρε μάγκα.Ο Παοκ χρειάζεται κάτι καλύτερο απ το να βάζεις άβαταρ τον Φαν Πέρσι.Και εγω στεναχωρηθηκα σημερα τυπε, που δεν εβαλε γκολ ο ρουνει :'(
Ο ΠΑΟΚ σας ετοιμαζει μπουγατσα με ψωλη, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΔικαιο το σκορ,ασ βάζαμε ενα-δυο που μπορούσαμε.
Το ίδια που εγραψες παρακάτω μου λέγαν και οι φιλοι Παοκτζήδες.
Συμφωνούμε.Και μακάρι να ανέβει ο Παοκ και οι υπόλοιποι.
εγω στεναχωρηθηκα για τον Καρικ.....
Ποσο λίγοι ειστε τελικά σαν οπαδοι,κλαψα και χαρά μονο στην αποτυχία του αλλου.
Και εγω στεναχωρηθηκα σημερα τυπε, που δεν εβαλε γκολ ο ρουνει :'(
μαν ο καθενας εχει τον τροπο του στο στοιχημα Στοιχημα δεν παιζεις απο φανατισμο η εμπαθεια αλλα απο λογικη παρατηρηση και αντιληψη Στο στοιχημα ομως δεν υπαρχει κανεις κερδισμενος Παρα μονο οι μπουκ Αυτο στο προσυπογραφω οχι για να βγαλω τον εαυτο μου απο καποια δυσκολια κτλ αλλα γιατι αυτη ειναι η αληθεια Αν μπορει να υπαρξει καποιος κερδισμενος απο το στοιχημα ειναι να εχει πιασει με 0,30 λεπτα η 0,60 50000 ευρω και μετα να παιζουν παλι 0,30 λεπτα καθε μερα Κανεις δεν ειναι κερδισμενος απο το στοιχημα στο στοιχημα ειναι αν ειναι κανεις ιδιοφυια λιγοτερο χαμενος.. Ο Μονος κερδισμενος ειναι ο μπουκ μεικερ. Αν υπηρχε περιπτωση να υπηρχαν οι απλοι ανθρωποι κερδισμενοι απο το στοιχημα δεν θα υπηρχε στοιχημαΕσύ μάθε να παίζει στοίχημα.. Ωραία μέρα και σήμερα Χρηστάρα κατα τα άλλα..
σημερα μπορει κατ εσε να ηταν ατυχοι,αλλα στο πρωτο ματσ με 3 σουτ βαλανε 2 γκολ..ετσι ειναι το ποδοσφαιρο..οχι και δικαια... δικαιο θα ηταν να περασει ο γαυρος, τελεία...
αλλα για να περασεις εστω και αυτη τη Γιουναιτεντ, θελεις λιγη τυχη, την οποια δεν ειχε σημερα...
βαλε και διαιτησια μεσα, εδεσε το γλυκο...
ως ΠΑΟΚτσης, ευχομαι καποια στιγμη να ειμαστε και εμεις σε τετοιο επιπεδο και ας αποκλειστουμε...
ελπιζω ο χοντρος και ολα τα δημοσιογραφακια που τον γλειφουνε, να διαπιστωνει τωρα τη μαλακια που εκανε με τον Μητρογλου...