You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε πα να χάσω ρε φιλε,στα παπάρια μου.Παλι πρωτος μάγκας θα ειμαι.Στους 16 του τσου λου και να μ αφηνει εξω η μαντσεστερ και πρωτάθλημα +20.Τα υπόλοιπα σου ειπα ειναι για τα σπορ και το μετροπολις.Μ αυτά τα μυαλα δεν πάτε πουθενά.Κριμα για τον μεγάλο Πάοκ να τον μικρένετε με αυτά που λετε ειλικρινά.Ο ΠΑΟΚ σας ετοιμαζει μπουγατσα με ψωλη, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[quote author=Αυνάνας link=topic=3922.msg5321371#msg5321371 date=1395268326]
Εσύ τι είσαι τώρα Βούλγαρος Μπουγάτσας ή το πουτανάκι του Παπάζογλου ?
[/quote]
Είναι αυτός που θα σε ταϊσει βουλγάρικη ψωλάρα που σ'αρέσει..Μετά την αγγλική έρχεται και η βουλγάρικη που την γουστάρετε και πιο πολύ
Εσύ τι είσαι τώρα Βούλγαρος Μπουγάτσας ή το πουτανάκι του Παπάζογλου ?
[/quote]
Είναι αυτός που θα σε ταϊσει βουλγάρικη ψωλάρα που σ'αρέσει..Μετά την αγγλική έρχεται και η βουλγάρικη που την γουστάρετε και πιο πολύ
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.238
- Πόντοι
- 3.820
"φθηνα "γκολ σε κρίσιμα σημεια.μανωλας τραγικος,εσπερνε πανικο στην αμυνα χωρις λογο με τα τσαφ απέναντι σε μια ομαδα εμφανως ασυνδετη.ρομπερτο ,για την κλαση του,φερει ευθυνη για το γκολ ασχετα ότι εσωσε αλλα 2-3.το πεναλντι θα μπορουσε και να μην δωθει αλλα ο κορακας τιμωρει και την ξεκαθαρη προθεση του χολεμπα να παει εσκεμμένα στον παιχτη.μεσοεπιθετικα είμασταν καλοι,δεν σκοραραμε αλλα και στην τελικη, δεν χρειαζοταν,απλα επρεπε να αμυνθούμε σωστα και δεν το καναμε.με αυτή την αμυντικη λειτουργεια ,ειδικα στο 2ο γκολ,δεν μπορεις να πας στους 8...κριμα
Επισκέπτης
Ενα πραγμα μου ερχεται να σε πω τωραΠοσο λίγοι ειστε τελικά σαν οπαδοι,κλαψα και χαρά μονο στην αποτυχία του αλλου.Κριμα ρε μάγκα.Ο Παοκ χρειάζεται κάτι καλύτερο απ το να βάζεις άβαταρ τον Φαν Πέρσι.
[move][size=15pt]ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ[/size][/move]
Αντι να χαρεις για κατακτηση πρωταθληματος π.χ χαιρεσαι που εχασε μια αλλη ομαδα.Εγώ χάρηκα και στην ΤΡΙΑΡΑ στο κοτέτσι σας.
Με τετοια λογικη μην ζητας και πρωταθλημα απο την ομαδα σου ομως.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
καλα μη το λες με την κολωφαρδια που εχουνεας το χαρουνε μεχρι εδω γιατι στην Αγγλια δεν βγαινουνε ουτε europa League και στο τσου λου εχει marc dorcel απο δω και περα.....
τα μουνακια μεχρι και τσου λου μπορει να σηκωσουνε...
12 τελικες 3 γκολ βαλανε
14 τελικες ο θρυλος 0 γκολ....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εσυ δεν εχεις παει ουτε ομιλους και ουτε προκειταιΕίναι αυτός που θα σε ταϊσει βουλγάρικη ψωλάρα που σ'αρέσει..Μετά την αγγλική έρχεται και η βουλγάρικη που την γουστάρετε και πιο πολύ
μ αφηνει εξω η μαντσεστερ
Η συγκεκριμένη ΜΑΝ. είναι για τον πούτσο!
Οπότε δεν είναι και πολύ στα υπέρ σας ότι σας απέκλεισαν αυτοί.
Επισκέπτης
Μάγκες βρέθηκε ποιος έφταιξε σήμερα για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού:
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ που πήγε ο μαλάκας κι έδωσε τόσα λεφτά και πήρε τον καλύτερο (κάποτε ούτε βασικό δεν τον βάζαν) παίκτη της ομάδας, που είχε ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΓΚΟΛ σήμερα στο Τράφορντ... :S
μεγάλη πουστιά... :S
σύμφωνα με νέα δεδομένα, το φταίξιμο τελικά είναι του χοντρού, γιατί δεν έφερε τον Μέσι στη θέση του Μητρο... :S
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
πες το και αλλοιως.....ο ανικανος 114 τελικες να κανει....ο γκολκαλα μη το λες με την κολωφαρδια που εχουνε
τα μουνακια μεχρι και τσου λου μπορει να σηκωσουνε...
12 τελικες 3 γκολ βαλανε
14 τελικες ο θρυλος 0 γκολ....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Οταν πας να παιξεις να τους το πεις,πως ειστε για τον πούτσο γατάκια.Ασε μας ρε φιλε.Η συγκεκριμένη ΜΑΝ. είναι για τον πούτσο!
Αυνάνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Κοίτα μη σου μπει η μπουγάτσα στον κώλο και σένα μεγάλε... Σε πονάει ο πρώτος γύρος ακόμα! Καφενείο!
Την πίτσα απόψε την πήρες με κουπονάκι 50%?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γιατι αμα παιζατε εσεις με αυτην την μαντσεστερ η ο μεγαλος παοκ θα περναγατε? μην λες εξυπναδες τυπε ;)Η συγκεκριμένη ΜΑΝ. είναι για τον πούτσο!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πες οτι θες,την ομάδα σου εκθέτεις,οχι τη δικια μου.Τη δικια μου ούτε με λάσσο δε την πιάνεις.σε ολα τα επίπεδα.Ενα πραγμα μου ερχεται να σε πω τωρα
[move][size=15pt]ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ[/size][/move]
Αντι να χαρεις για κατακτηση πρωταθληματος π.χ χαιρεσαι που εχασε μια αλλη ομαδα.
Με τετοια λογικη μην ζητας και πρωταθλημα απο την ομαδα σου ομως.
Ρε κολλητέ.
Τις φετινές δυνατότητες της ομάδας μου τις γνώριζα εξ' αρχής και δεν είχα αυταπάτες κατάκτησης πρωταθλήματος.
Το κύπελλο και κάποιες "μεγάλες" νίκες όμως τις περίμενα.
Του χρόνου θα δούμε...
Επισκέπτης
Ενα πραγμα μου ερχεται να σε πω τωρα
[size=15pt]ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ ΟΦΑΝ ΠΕΡΣΙ[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.rit.edu/news/lib/filelib/201210/fun.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/styles/scalecrop_540x300/public/articles/13-07/300_rise_of_an_empire_cover_athensbars.jpeg?itok=p7md57pB[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83