Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όσες έχω ρωτήσει πάντως για τον ρομπέρτο κόβουν φλέβα, τρελένονται!
Έχουμε ιστορικό με τους γκομενοκράχτες τερματοφύσκουλες  :fuck2:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Όσες έχω ρωτήσει πάντως για τον ρομπέρτο κόβουν φλέβα, τρελένονται!
Έχουμε ιστορικό με τους γκομενοκράχτες τερματοφύσκουλες  :fuck2:
εγω πάλι που ρώτησα κάτι παοκτσηδες γουσταρουν καμπελ

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πρωτα απο όλα εσυ χιλιοτρυπημενη,χιλιοχυμενη απ όλες τις τρύπες δε  θα μιλάς οπως κ οι λοιποί για γαύρο !Μωρη ξεκωλιαρα ,Ευρωπαία της φάπας ,τι να μου πεις;Πηγές με δωροδοκία πρέσβη κ χούντα τελικό,πηγές ημιτελικά με υποθέσεις γούνας κ μετά αντίπαλοι της πλάκας κάτι λεγκιες :2funny:
Τι να μου πεις ρε ξεφτίλα,κότα!Αντε γαμησου αδερφω και πουτσα -ξύλο θα σ εχω μωρή ξυπόλυτη ρόμπα  :birdman:

Ξέκωλε πούστη και χυμένε, έπεσε πολύ φάπα στη δουλειά σήμερα; Ρούφα τώρα γερά τα καυλιά μας και σκάσε!!! 0-3 μωρή τσιμπούκλω και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Πήγαινε να πανηγυρίσεις τα κάλπικα γιατί εγώ σε έκανα ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ξέκωλε πούστη και χυμένε, έπεσε πολύ φάπα στη δουλειά σήμερα; Ρούφα τώρα γερά τα καυλιά μας και σκάσε!!! 0-3 μωρή τσιμπούκλω και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Πήγαινε να πανηγυρίσεις τα κάλπικα γιατί εγώ σε έκανα ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!  :2funny:

Τύπε άμα είσαι τεχνολογική διάβασε καλά μαθηματικά κατεύθυνσης, θα πέσουν δύσκολα φέτος!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ξέκωλε πούστη και χυμένε, έπεσε πολύ φάπα στη δουλειά σήμερα; Ρούφα τώρα γερά τα καυλιά μας και σκάσε!!! 0-3 μωρή τσιμπούκλω και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Πήγαινε να πανηγυρίσεις τα κάλπικα γιατί εγώ σε έκανα ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!   :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα γύρισες απο τα φροντιστήρια;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το πιο σιγουρο εδω και πολυυυυυυυυυυυυυ καιρο.....διπλο στη βαρκελωνη!!!!!!!

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και που στε gay-ροι..Δεν φταίμε εμείς που οι ποδοσφαιριστές μας γαμάνε τις γκόμενες και τις γυναίκες των δικών σας..Τι να κάνουμε συμβαίνει.. :2funny:

Με ποιόν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ "κεράτωσε" παίχτη του Ολυμπιακού η σύντροφος του (και η φίλη της);

Σάλος με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που έμαθε ότι η σύντροφός του τον κεράτωσε με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.  Σύμφωνα με blogs, είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται τον Ολυμπιακό και με την...
...σύντροφό του είναι αρκετό καιρό. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι ήταν στα κάγκελα. Και ο λόγος; Η άτακτη ξανθιά σύντροφός του η οποία πιάστηκε να κάνει ομαδικό παρακαλώ με μια φίλη της και έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Η σύντροφός του έχει καταγωγή από τη Βόρειο Ελλάδα και κάποια στιγμή ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να πάει στη μητέρα της. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της.
Έλα όμως που δεν πήγε στον τόπο της αλλά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συναντήθηκε με μια φίλη από τα παλιά και με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Έλληνας κι αυτός. Αφού ήπιαν πολύ, οι τρεις τους πέρασαν τόσο καλά που ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τα έβγαλε στη φόρα.
Με αποτέλεσμα να το μάθει η σύντροφός του και να τον χωρίσει να το μάθει ο ποδοσφαιριστής συνάδελφός του στον Ολυμπιακό και να χωρίσει την ξανθιά και γενικώς να γίνουν όλοι ρόμπα.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δέχτηκε πίσω μετά από ένα διάστημα την άτακτη σύντροφό του.

www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77836:me-poion-podosfairisti-tou-paok-keratose-paixth-tou-olumpiakou-h-suntrofos-tou-kai-h-filh-ths&catid=74:sites&Itemid=54]http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77836:me-poion-podosfairisti-tou-paok-keratose-paixth-tou-olumpiakou-h-suntrofos-tou-kai-h-filh-ths&catid=74:sites&Itemid=54[/url]

:fuck1: :pipa1: :2on1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
xristoglou+poutana.jpg

Τετοιους δημοσιογραφους θελουμε κυριοι.Οι αλλοι οι ταλιμπαν που ριχουν λασπη τον πουλο.
Χρηστογλου,ο δημοσιογραφος που διδασκει ηθος πανω απο ολα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
xristoglou+poutana.jpg

Τετοιους δημοσιογραφους θελουμε κυριοι.Οι αλλοι οι ταλιμπαν που ριχουν λασπη τον πουλο.
Χρηστογλου,ο δημοσιογραφος που διδασκει ηθος πανω απο ολα.
πουστη και σκουπιδι....θα σε ελαγα γκαιμπελς αλλα ο γκαιμπελς ηταν ευφης και σαφως δεν ειχε καμμια σχεση μαζι σου ...ο χριστογλου ΔΕΝ ειναι δημοσιογραφος ,ειναι επιχειρηματιας ,ιδιοκτητης σταθμου ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ,δεν εχει κρυφτει απο κανεναν δεν γραφειο ανωνυμα και στα προσωπικα του στατους ειναι οπαδος και το λεει...
τωρα στον σταθμο του υπαρχουν το λιγοτερο πεντε τυποι με εκπομπες επικοινωνιας αρρωστοι αντιολυμπιακοι και φανατικοι βαζελοι η χανουμια...
ο ιδιος ειναι δηλωμενος οπαδος και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...
αρρωστε κομπλεξικε μαλακα.....βασανισμενη υπαρξη .....χαμενη ψυχη που περιφερεται σε ενα σαπιο κουφαρι...
αυτοκτονα εμετε....αυτοκτονα....δεν κανεις κατι σπουδαιο με το να υπαρχεις στη ζωη ηλιθιε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αξιζει να το δεις...οποιος δηλωνει γαυρος και δεν δακρυσει απο την μεση του βιντεο και μετα να το ψαξει....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο σαβιόλα φεύγει....ε ρε χαρές ο φούφουτος :grin:

Stories