Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
''Είπεν γαρ αυτοίς, δικέφαλοι τε και τριφυλλοφόροις:
Θα έλθει μιαν ημέραν εις την οποίαν θα πανηγυρίζετε ωσάν να πήρατε τίτλον, αλλά ΔΕΝ θα παίρνετε...''Προφήτης Σωκράτης, 1999
Θα έλθει μιαν ημέραν εις την οποίαν θα πανηγυρίζετε ωσάν να πήρατε τίτλον, αλλά ΔΕΝ θα παίρνετε...''Προφήτης Σωκράτης, 1999
Τελευταία φορά που στο λέω.
Την επόμενη μπορεί να σε διαολοστείλω και δεν το θέλω.
Μην ξανασχοληθείς με το μαστερ της μαλακίας.
Σε παρακαλώ δηλαδή.
Μην του δίνεις σημασία.
Αυτό ισχύει και για τον καθένα εδώ μέσα.
Αφήστε τον να ψοφήσει όπως του αξίζει.
Χωρίς να του δίνει κανείς σημασία όπως και στην πραγματική ζωή. ;)
o master ειναι ωραιος τυπος μονο ενα ελλατωμα εχει ειναι αεκτζης
Ο αποτυχημένος στη ζωή,κομπλεξικος ή ότι άλλο θες ,δημιουργεί μια ψευδαίσθηση -εικονικής κ τέλειας πραγματικότητας μέσα απο ένα φόρουμ!Βεβαια αυτο κάποιους τους ενσωματώνει τέλεια με το πραγματικό ποιον τους εξαλείφοντας την αχρηστια του πραγματικούΡε συ ληγμενα παιρνεις ;
Για να δεις ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι παρακαλαγε το stam σε ενα ποσταρισμα τπυ να βαλει εμενα στη λιστα για το μαλακα του σαιτ....... λες και αν εμπαινα θα εχανα τον υπνο μου οπως αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ που κανει παραθεση ποσοι
ψηφισαν αυτον και ποσοι το χρηστιδη.........
Ασε τον εικονικό ΦΑΠΕΡ ,στείλε πμ κ έλα απο κοντά να με πεις τσουτσεκι!κοτα εσυ κ οι άλλοι!Δεν ασχολουμαι λεει το ανθρωπινο σκατο.στα 100 ποστ του τα 98 μιλαει για μενα,κατα τα αλλα δεν ασχολειται.Ολοι σας και μονος μου τσουτσεκακια.
Ασε τον εικονικό ΦΑΠΕΡ ,στείλε πμ κ έλα απο κοντά να με πεις τσουτσεκι!κοτα εσυ κ οι άλλοι!
Αυτο εννοειται μαν.Να πλακωθουμε για τις ομαδες 2 εντελως αγνωστοι.Ωριμο.Ασε τον εικονικό ΦΑΠΕΡ ,στείλε πμ κ έλα απο κοντά να με πεις τσουτσεκι!κοτα εσυ κ οι άλλοι!
Σκασε τότε κ πάρε μπουλο απο δω μέσα!Αυτο εννοειται μαν.Να πλακωθουμε για τις ομαδες 2 εντελως αγνωστοι.Ωριμο.
Σκασε τότε κ πάρε μπουλο απο δω μέσα!
ρε παπάρα αστον να παει στο διαλο !Εχουν μαζευτεί όλοι οι καθυστερημένοι εδώ μέσα!Πως να φυγει αφου γουσταρει ερυθρολευκη ψωλη.............
Απαντησε μου απλα σε ενα.Εσεις δεν πατε στα θρεντ των αλλων ομαδων;Αν ενοχλειστεΣκασε τότε κ πάρε μπουλο απο δω μέσα!