Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εδω παπουτσέλης..............οβερ................. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φήμες λένε οτι ο Τζαβέλας παρέα με τον Κλάους και τον Σκόνδρα μετα το γλέντι που έριξαν στον αντρούλη της Μάρτα, τη γλέντησαν κι αυτή και τις αδερφές της μετά το ματς... :2on1:
ο σκονδαρας με το μουσι η χωρις αυτο;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θαυμαστε αθλητικη δημοσιογραφια...φυντανι του βαζελετα..στημενο κειμενο (τουλαχιστον ενυπογραφο κατι ειναι και αυτο) στημενα σχολια ,ο αρθογραφος βαραει και οι ΄΄σχολιαστες΄΄ και ευαγγελιστες ενος ΄΄αλλου πιο καθαρου ποδοσφαιρου΄΄ χορευουν...η απολυτη αρμονια...αυτος αγαπαει το ποδοσφαιρο απο το οποιο ζει  :jerking:δεν ειναι οπαδος ,δεν κανει προπαγανδα ,δεν προσπαθει να επηρεασει....

καυτο θεμα....το βρανειο πουλιτζερ στον κυριο για την αιχμηρη του πενα  :jerking:
αρχιδακια σκορπισμενα απο δω και απο εκει με μονο στοχο την εκτοξευση λασπης....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πρωταθλητής απο την πρώτη του ανάσα, συμπληρώνει σήμερα 89 χρόνια ένδοξης ζωής.

Ο σύλλογος που έγινε ΘΡΥΛΟΣ και ταυτίστηκε με την ανθρωπιά και την υπερηφάνεια, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, συνεχίζει την πορεία του, πάντα ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»

Βαγγέλης Μαρινάκης

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2014-03/884307.jpg?itok=yeOJsOFW[/img[/URL]]

ευγε βαγγελα!!!

[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/football/article/594733/marinakis-zito-o-olympiakos[/URL]

[/quote]Στα πλαισια του εορτασμου των 89 χρονων ο κυριος Μαρινακης προσπαθησε να κανει
μια χορευτικη φιγουρα με το πατινι ενος οπαδου των ερυθρολευκων,με ολεθρια ομως αποτελεσματα.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.lolwtfcomics.com/upload/uploads/oie_18183820Zf8TCU3L.gif[/img[/URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
θαυμαστε αθλητικη δημοσιογραφια...φυντανι του βαζελετα..στημενο κειμενο (τουλαχιστον ενυπογραφο κατι ειναι και αυτο) στημενα σχολια ,ο αρθογραφος βαραει και οι ΄΄σχολιαστες΄΄ και ευαγγελιστες ενος ΄΄αλλου πιο καθαρου ποδοσφαιρου΄΄ χορευουν...η απολυτη αρμονια...αυτος αγαπαει το ποδοσφαιρο απο το οποιο ζει  :jerking:δεν ειναι οπαδος ,δεν κανει προπαγανδα ,δεν προσπαθει να επηρεασει....

καυτο θεμα....το βρανειο πουλιτζερ στον κυριο για την αιχμηρη του πενα  :jerking:
αρχιδακια σκορπισμενα απο δω και απο εκει με μονο στοχο την εκτοξευση λασπης....
Αυτός ο βλάκας ο λεμές που έγραψε το άρθρο "ξέχασε¨" να μας πει πως γίνεται να εχεις φουλ κίτρινες και κόκκινες στην άμυνά σου όταν εισαι 20 βαθμούς απ τον δεύτερο,παίζεις ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας,εχεις κατοχή από 60% και πάνω και ρίχνεις 3-4άρες σχεδόν σε όλους κι έχεις βάλει σχεδόν 90 γκολ?Ποιος σε κοντράρει δλδ και σε πιέζει στην άμυνα για να δεχθείς κάρτες?

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Καθήστε φρόνημα μην φωνάξω τον El Chaco!  :s&m_1:
10003930_10153935078835096_1402856418_n.jpg

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Προς γνωστες του μπασκετ του Ολυμπιακου
Με το Σπανουλη τι γινεται.? :think:
Μια φλεγμονη στο γονατο που ηταν θεμα ημερων να επιστρεψει.
Απ οτι φαινεται δε θα παιξει ουτε τη Παρασκευη.
Παιζει κατι αλλο λετε?

Και πολυ αντεξε τυπε...Σε 4 χρονια ειναι ζητημα να χει χασει 5 ματς..

aza

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ HOUSE OF FUN ,ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΗ ! ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ !

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/football/article/595089/exafanisan-tin-leoforo]http://www.gazzetta.gr/football/article/595089/exafanisan-tin-leoforo[/url]
το θεμα εχει πολυ ψωμι και θα πεσει πολυ γελιο...προβλεπεται φαρσακωμωδια...
μιλαμε για σκανδαλο μεγατονων που εχει ευνοησει αφανταστα τον αγαπημενο συλλογο του κρατους και που οι κατα φαντασια κυνηγμενοι μονιμα το παρουσιαζουν κατα τους....
εγω εχω παρει χαμπαρι και το λεω χρονια....σιγα σιγα θα φανερωθει η αληθεια...
πρωτον....δεν μπορει να ερθει κανενας δημος η οποιοσδηποτε αλλος φορεας να παρουσιασει το σπιτι που μου ανηκει σε κατι αλλο...πολυ απλα γιατιο εχω τα χαρτια ιδιοκτησιας με τις υπογραφες που απαιτουνται και φαινεται καθαρα οτι μου ανηκει....αρα δεν μπορει κανεις να μου πει οτι το σπιτι μου ειναι ''πρασινο΄΄ η ανηκει στον ταδε η στον δεινα...εχω χαρτια ιδιοκτησιας ,μη βαρων κλπ κλπ...
τι εχουμε τωρα εδω και πως ξεκιναει το σκανδαλο...
κατα πρωτον παντα σε συναρτηση με οτι εχει συμβει με τον θρυλο...
ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ εναντι μιας δραχμης στον πουστη και για 49 χρονια η χρηση του γηπεδου λεωφ. αλεξανδρας την στιγμη που σε μενα δεν παραχωρηθηκε απολυτως τιποτα και πληρωνα νοικι σε ξενη περιουσια...
πρωτη ευνοικη μεταχειρηση του πουστη...
αυτα τα 49 χρονια εχουν περασει εδω και δεκαετιες και ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα επρεπε η να εχει γινει εκ νεου παραχωρηση(που θα συνιστουσε απο μονο του σκανδαλο) η θα επρεπε να το αγορασει  :2funny:...λεμε και καμμια μαλακια  :2funny:
η θα επρεπε να νοικιασει (να πληρωνει νοικι δηλαδη που οχι μονο δεν εγινε αλλα αντ'αυτου εισεπραττε απο κατι ακαδημιες και σχολες ποδοσφαιρου) η ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ λεγοντας ενα ευχαριστω για την ευνοικη μεταχειρηση 50 χρονων....
αντ΄αυτου με την ανοχη των αρμοδιων φορεων (υποργειων και δημου που σφυριζαν αδιαφορα) συνεχισε να λειτουργει και να συμπεριφερεται σαν ιδιοκτητης σε μια εκταση 100% καταπατημενη(μετα την ληξη του χρονου παραχωρησης)και να πουλαει τρελλα βαζοντας μπροστα τους ''αιωνια πιστους'' οπαδους του ασκωντας πιεση στους φορεις που ηταν αρμοδιοι να διεκδικησουν την περιουσια του κρατους...
θα μου πει καποιος...καλα ρε μαγκα που τα ξερεις;;
απαντω...εδω και χρονια εχω πει οτι περιμενω να δω απο την παε πουστης εγγραφα και ντοκουμεντα που να αποδεικνυουν ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ...
απλα πραγματακια οπως προειπα...αντι να βαζεις τα δημοσιογραφακια - γιουσουφακια που ειναι υποτελικοι σου να γραφουν αρθρα σαν το παραπανω και απο κατω οι γνωστοι ''σχολιαστες'' να δινουν ρεσιταλ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ και απλα ξευτιλιζεις ολο το

συστημα'' που συμφωνα με γιουσουφακια προσπαθει να σε πεταξει εξω απο την περιουσια σου...
υπαρχει κατι πιο απλο;;
ενα φωτοτυπικο μηχανημα και χαρτι Α4....και τους κανεις ρομπες...
σωστα;; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΡΕ HOUSE OF FUN ,ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΗ ! ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ !
πολλες...και αδικουνται ολοι και ευνοειται ο θρυλος...οκ τωρα;;
εγω προσωπικα θελω απο δω και στο εξης αλλα και στην επομενη σαιζον να βγει διαταγμα που θα λεει οτι πριν την εναρξη του παιχνιδιου θα τρωει απο μια κιτρινη ο σαμαρης και την αλλη κυρικη ο μανωλας...και καθε τρεις η τεσσερις αγωνιστικες να ξεκιναω με 10 παιχτες...
αληθεια το εννοω...απο περιεργεια ρε αδερφε μονο και μονο για να δω ολος αυτος ο μηχανισμος προπαγανδας που υπηρετειται ολες εσεις οι χιλιοχυμενες πουτανες του θρυλου τι αλλο θα σκεφτειτε για να στηριξετε την ολομετωπη επιθεση λασπης σε αυτη την ομαδα...
αληθεια το λεω...να τελειωσει το θεμα με τις καρτες και να δω ολοοοοο αυτο το συστημα που λειτουργει με απολυτο συγχρονισμο και τωρα εχει εστιασει στις καρτες τι θα ανακαλυψει!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Προς γνωστες του μπασκετ του Ολυμπιακου
Με το Σπανουλη τι γινεται.? :think:
Μια φλεγμονη στο γονατο που ηταν θεμα ημερων να επιστρεψει.
Απ οτι φαινεται δε θα παιξει ουτε τη Παρασκευη.
Παιζει κατι αλλο λετε?

με λίγες πιθανότητες νίκης στην βαρκελώνη, ίσως είναι ρίσκο να παίξει και να πάθει υποτροπή...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Φήμες λένε οτι ο Τζαβέλας παρέα με τον Κλάους και τον Σκόνδρα μετα το γλέντι που έριξαν στον αντρούλη της Μάρτα, τη γλέντησαν κι αυτή και τις αδερφές της μετά το ματς... :2on1:
Απαλασσεσαι λόγω βλακείας !Δημοτικο ή γυμνάσιο πας;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενταξει αυτο ξεπερνα την καζουρα....στιμ.... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:τον ρομπερτο ενταξει ασε τηνοικογενεια του...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Πουσταρά, απόγονε,

ο Κολιτσιδάκης κ ο Καλιντζάκης που ήταν μάγκες και σας γαμούσαν - όπως ήταν και ο Μητρόπουλος, δεν λέω.. - τι σχέση είχαν με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ που βουτούσαν;

Ο Αποστολάκης παρακαλούσε να έρθει γιατί ήσaσταν μπουρδέλο κι είχε φιλοδοξίες ο άνθρωπος...Ο ίδιος τα έλεγε.

Δεν ήταν άγιος ο Καπετάνιος, αλλά τα πρωταθλήματα τότε παίζονταν στο γήπεδο, δεν ήταν χάρτινα. Η Λάρισα πήρε πρωτάθλημα, η ΑΕΚ όταν είχε ομάδα, πήρε πρωταθλήματα.

Τι σχέση έχουν τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού με τα ΧΑΡΤΙΝΑ και τα ΠΕΤΣΙΝΑ που παίρνετε εσείς;

Καμία.

Είσαι και ξεφτιλισμένος, αναφέρεσαι σε νεκρούς...παιδάκια που θα μπορούσαν να είναι δικοί σας.

Σίχαμα.
πρωτα απο όλα εσυ χιλιοτρυπημενη,χιλιοχυμενη απ όλες τις τρύπες δε  θα μιλάς οπως κ οι λοιποί για γαύρο !Μωρη ξεκωλιαρα ,Ευρωπαία της φάπας ,τι να μου πεις;Πηγές με δωροδοκία πρέσβη κ χούντα τελικό,πηγές ημιτελικά με υποθέσεις γούνας κ μετά αντίπαλοι της πλάκας κάτι λεγκιες :2funny:
Τι να μου πεις ρε ξεφτίλα,κότα!Αντε γαμησου αδερφω και πουτσα -ξύλο θα σ εχω μωρή ξυπόλυτη ρόμπα  :birdman:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Καλα σας έκανε ο σωκρατες!Κ τώρα ο χοντρός!Καμμια κουφάλα!Δε θα σηκώσετε κεφάλι  ρε ΜΟΥΝΙΑ!Κλαψτε κ γαματε  με ξένα αρχιδια!
[move]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΑΜΙΟΛΕΣ [/move]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι έγινε ρε παιδιά; και άλλος χύνει;;; κλώνος;;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τιποτα χαιρονται οι Ελληναρες (οι μισοι ανεργοι κ οι αλλοι μισοι με 400 ευρω απο το πρωι ως το βραδυ) γιατι τα τσεπωνει ο Πολντο χοντρα.....κ μετα ο Αλαφουζος...κ παει λεγοντας.....

Χυνουν ολοι απο την γκαβλα...βεβαια οι αλλοι τους εχουν κανει τον πατο ΑΠΑΤΟ......αλλα....ο Οσφπ να κερδαει ακομα κ αν δεν εχω να βγω για καφε.....

ετσι ειναι...δωσ εοπιο στον λαο...κ πηδα τον ολη μερα καθε μερα!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενταξει αυτο ξεπερνα την καζουρα....στιμ.... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:τον ρομπερτο ενταξει ασε τηνοικογενεια του...
αδερφε δεν χρειαζονται νουθεσιες...ο καθενας απο αυτα που κανει και λεει απο αυτα κρινεται...ο συγκεκριμενος θεωρει πως με αυτη τη συμπεριφορα την λεει σε εμας για την γυναικα ενος ισπανου μισθοφορου επαγγελματια ποδοσφαιριστη χωρις να καταλαβαινει ποσο ξευτιλιζει στην ουσια τον ιδιο του τον εαυτο και χωρις να νοιωθει οτι απλα εκτιθεται και οτι και να λεει μετα δεν εχουν κανενα νοημα και σημασια πλην των ομοιων του καφρων...ισως να νομιζε οτι κανει και χιουμορ...ξερεις μερικοι ανθρωποι εχουν μια περιεργη αισθηση του χιουμορ...
θα ηθελα παντως να εβλεπα αυτον τον μαγκα που εγραψε αυτα για την γυναικα του ρομπερτο να μπορουσε να του τα πει σε ενα τρυφερο τετ α τε...θα ειχε πλακα...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αδερφε δεν χρειαζονται νουθεσιες...ο καθενας απο αυτα που κανει και λεει απο αυτα κρινεται...ο συγκεκριμενος θεωρει πως με αυτη τη συμπεριφορα την λεει σε εμας για την γυναικα ενος ισπανου μισθοφορου επαγγελματια ποδοσφαιριστη χωρις να καταλαβαινει ποσο ξευτιλιζει στην ουσια τον ιδιο του τον εαυτο και χωρις να νοιωθει οτι απλα εκτιθεται και οτι και να λεει μετα δεν εχουν κανενα νοημα και σημασια πλην των ομοιων του καφρων...ισως να νομιζε οτι κανει και χιουμορ...ξερεις μερικοι ανθρωποι εχουν μια περιεργη αισθηση του χιουμορ...
θα ηθελα παντως να εβλεπα αυτον τον μαγκα που εγραψε αυτα για την γυναικα του ρομπερτο να μπορουσε να του τα πει σε ενα τρυφερο τετ α τε...θα ειχε πλακα...
του είπαν του καρεμπε καφές-οκκας κ ειδες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom