Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Με πείραξε αλλά όχι τόσο όσο αντίστοιχα χαίρεστε εσείς.
Αν έκανες διπλό στο καραισκάκη που έφαγες 4 ή μας αποκλείσεις τώρα στο κύπελλο θα με πειράξει πολύ περισσότερο.

Με εσάς οι ήττες είναι πιο πολύ θέμα συγκυρίας.
Δεν με πειράζει πάντα το ίδιο αφενός γιατί είναι αραιές αφετέρου γιατί έρχονται σε ανούσια χρονικά σημεία.
Είναι και το γενικότερο που δεν έχετε και πολλά να πείτε για τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Με το βαζέλα δεν είναι όμως το ίδιο.
Θέλω να τον γαμάω παντού και πάντα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτός ο Τζαβέλλας τι λεβέντης είναι ρε?

Ολλανδέ δε πιστεύω να σε κόλλησε ο τραβεστολάγνος δροσάδα;
icon_gay_hand.gif
  :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ΕΛΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟΙΙΙΙΙ

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΑΑΑ

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ

2 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΛΟ

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ Α ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕ

DSC04334.JPG

τυπε πηγες εχθες να γιορτασεις το πρωταθλημα του 1963-64;
αν το εχασες δεν πειραζει.μεχρι το 3500μΧ αυτο θα γιορταζετε  :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
παντως οταν σου ελεγα προχτες οτι το παιχνιδι ειναι ασσος εσυ μου ελεγες οτι θα κερδισουν για τον κοσμο του ολυμπιακου γιατι δεν σηκωνει2 σερι ηττα....και σου ελεγα οτι οι παικτες δεν σκεφτονται οπαδικα...θυμασαι;
Η μονη διαφορα ειναι οτι εγω σου ελεγα οτι υπαρχει πιεση για νικη. Δεν ειπα οτι ειναι γεννημενοι ολυμπιακοι.  ;)
Ακομα και με τοσα προβλημα και αλλαγες, παιξαμε αθλια και νικησατε δικαια. Δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με αυτην την ητα.
Το θεμα ειναι να συνελθουμε και να δωσουμε καλους αγωνες εκει που πρεπει.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
το κλασικο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.....γαμαω τραβελια....1985 πηρα πρωταθλημα και 2 κυπελα απο το 2000 και μετα....

Ρε συ Μαρκέλα με το φετεινό έχω πάρει 41 πρωταθλήματα και τα μισά κύπελα.
Όσο για τα τραβέλια.... από που τα γαμάς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαγκες μη μασατε δεν μας απασχολουνε τα αδιαφορα παιχνιδια. ζητω η διοικηση ζητω ο μαρινακης  :rockon:

πουστιδης7 2013-2014

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Bbw lover ΨΑΞΟΥ ΓΙΑ Τ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΡΟ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 47ο ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ

ΕΣΤΩ ΚΑΙ Σ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε συ Μαρκέλα με το φετεινό έχω πάρει 41 πρωταθλήματα και τα μισά κύπελα.
Όσο για τα τραβέλια.... από που τα γαμάς.
για να ξερεις την μαρκελλα η πηγαινεις με τρανς η εισαι πουστρακος..τι απο τα δυο εισαι;

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μη μασατε δεν μας απασχολουνε τα αδιαφορα παιχνιδια. ζητω η διοικηση ζητω ο μαρινακης  :rockon:

πουστιδης7 2013-2014

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όταν η πούτσα μπαίνει βαθυά στο κωλάντερο, τα ματς με εναν μαγικό τρόπο γίνονται ξαφνικά αδιάφορα...

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΓΑΥΡΙΝΕΣ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

πουστιδης7 2013-2014

Μας αποσχολουν διοτι ο πρωταθλητης πρεπει να το δειχνει οτι ειναι πρωταθλητης σε καθε αγωνα. Δεν θα τους θαψουμε για 2 αγωνες, αλλα δεν θεωρουμε οτι επιτρεπεται κιολας να δειχνουν τετοια εικονα.
Και καλα εκανε ο Μιτσελ και προφυλαξε καποιους ποδοσφαιριστες. Η σεζον δεν κρινοταν σε αυτον τον αγωνα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μας αποσχολουν διοτι ο πρωταθλητης πρεπει να το δειχνει οτι ειναι πρωταθλητης σε καθε αγωνα. Δεν θα τους θαψουμε για 2 αγωνες, αλλα δεν θεωρουμε οτι επιτρεπεται κιολας να δειχνουν τετοια εικονα.
Και καλα εκανε ο Μιτσελ και προφυλαξε καποιους ποδοσφαιριστες. Η σεζον δεν κρινοταν σε αυτον τον αγωνα.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ..

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα travestolagne παρότι είχαμε μαλώσει παλαιότερα πρέπει να παραδεχτώ πως είσαι εντάξει τύπος, άλλαξε αυτό το γαμημένο νικ.
Εντάξει γαμάς γυναίκες και τρανς. Στα αρχίδια μας  :grin: Με τέτοιο νικ τέτοια θα ακούς, τι να κάνουμε.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
για να ξερεις την μαρκελλα η πηγαινεις με τρανς η εισαι πουστρακος..τι απο τα δυο εισαι;

Απλά διαβάζω από εδώ μέσα τα κατορθώματά σου. Διάβασε και συ τα δικά μου να δεις αν είμαι πουστράκος.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα travestolagne παρότι είχαμε μαλώσει παλαιότερα πρέπει να παραδεχτώ πως είσαι εντάξει τύπος, άλλαξε αυτό το γαμημένο νικ.
Εντάξει γαμάς γυναίκες και τρανς. Στα αρχίδια μας  :grin: Με τέτοιο νικ τέτοια θα ακούς, τι να κάνουμε.

Τραβεστολάγνος από που? Και από δω και από κει.
Ξεφτίλα για την Τούμπα ρε.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ακριβώς..το πρόβλημα δεν είναι η ήττα. Είναι η εικόνα που παρουσιάζεις και οδηγεί στην ήττα. Στα 2 τελευταία παιχνίδια , μπλακ-αουτ. Πραγματικά πάντως θεωρώ πώς στο Μάντσεστερ θα γίνει μεγάλη έκπληξη..τουλάχιστον Χ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom