Δεν υπαρχει καν η συγκριση. Αυτοι τοτε ηταν πρωτη στην Ευρωπη, οχι στην Ελλαδιτσα.Αναλογικά με τον τότε μπασκετικό παναθηναικό, 10 φορές το 'πα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
[size=40pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/size]
[size=40pt]ΥΟUR FACE SOUNDS FAMILIAR![/size]
[size=20pt]ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ[/size]
[size=40pt]ΥΟUR FACE SOUNDS FAMILIAR![/size]
[size=20pt]ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ[/size]
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν υπαρχει καν η συγκριση. Αυτοι τοτε ηταν πρωτη στην Ευρωπη, οχι στην Ελλαδιτσα.
ενω οταν εισαι 20 βαθμους μπροστα απο τον δευτερο ειναι αδιαφορο να χανεις σαν ανυπαρκτος στα εντος παιχνιδια. μπραβο μυγακια.
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
αρα σας θεωρεις ομαδουλα. πεστο καθαρα να τελειωνουμε.
υ.γ. τελειωστε με την ΚΛΑΨΑ πια για τα διπλα παιχνιδια. στην ευρωπη παιζουν 4 παιχνιδια μεσα στην βδομαδα και δε βγαζουν αχνα. ελεος μπουληδες.
ρε τυπε παρεμβαινω, αλλα τι μας τωρα δλδ
προφανως ο μπασκετικος βαζελος και ο μπασκετικος γαυρος(της τελευταιας 2ετιας)
ηταν σε υψηλοτερο επιπεδο απο τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο
απο τη στιγμη που σηκωναν τα κατσαρολια
Συγκρινεις ανομοια πραγματα, αστο
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
υ.γ. τελειωστε με την ΚΛΑΨΑ πια για τα διπλα παιχνιδια. στην ευρωπη παιζουν 4 παιχνιδια μεσα στην βδομαδα και δε βγαζουν αχνα. ελεος μπουληδες.
Ποιος παίζει 4 παιχνίδια στη βδομάδα;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε τυπε παρεμβαινω, αλλα τι μας τωρα δλδ
προφανως ο μπασκετικος βαζελος και ο μπασκετικος γαυρος(της τελευταιας 2ετιας)
ηταν σε υψηλοτερο επιπεδο απο τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο
απο τη στιγμη που σηκωναν τα κατσαρολια
Συγκρινεις ανομοια πραγματα, αστο
πριν τον ομπραντοβιτς σε τι επιπεδο ηταν? αναλογα τα μυαλα που εχεις αυτο τον δρομο θα χαραξεις. λες να απαιτησε αξιωσεις ο ομπραντοβιτς αφου περασαν 6-7 χρονια? αλλο σας λεω, αλλου κολλατε εσεις. αλλα ειπαμε, αν καταλαβαινατε θα ειχατε και απαιτησεις.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Ακόμα κι έναν Καρεμπέ καταφέρατε να βγάλετε εκτός εαυτού με την αλητεία σας. Θέμα σωματείου είναι. Έτσι πιστεύω.Ο Καρεμπέ τύπε?Δεν είναι θέμα "σωματείου" είναι θέμα χαρακτήρα του κάθε παίκτη.....
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
πριν τον ομπραντοβιτς σε τι επιπεδο ηταν? αναλογα τα μυαλα που εχεις αυτο τον δρομο θα χαραξεις. λες να απαιτησε αξιωσεις ο ομπραντοβιτς αφου περασαν 6-7 χρονια? αλλο σας λεω, αλλου κολλατε εσεις. αλλα ειπαμε, αν καταλαβαινατε θα ειχατε και απαιτησεις.
τυπε δε ξερω τι λες
εγω ξερω οτι στη ζωη συγκρινουμε ομοια πραγματα
για τον ποδοσφαιρικο βαζελο εχεις να πεις κατι για να κανουμε κουβεντα
ολα τα αλλα ειναι φανφαρες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχω μια απορια ομως.Αναλογικά με τον τότε μπασκετικό παναθηναικό, 10 φορές το 'πα
Γιατι ολοι μας θυμομαστε παντα με συγκινηση τα τρια φαιναλ φορ του Αρη σε Γανδη, Μοναχο και Σαραγοσα, μολονοτι δεν πηρε ποτέ το τροπαιο?
Αν ρωτησουμε εκατο αντρες ανω των 40 ετων, ποσοι απο αυτους θα μας πουν τις τρεις πολεις που πηγε ο αρης? Ποσοι ομως θα μας πουν πού εγιναν εστω τρεις τελικοι σε ευρωλιγκα που πηραν το τροπαιο ολυμπιακος και παναθηναικος?
Εγω ας πουμε θυμαμαι με το ζορι τον τελικο του Παναθηναικου με το κοψιμο του Βρανκοβιτς στο τελος, και τον ολυμπιακο με το καλαθι του Πριντεζη στην εκπνοη, κι αυτα επειδη ειχαν σασπενς στο φιναλε.
Ισως καποιοι μιλησουν για κορεσμο. Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι το μπασκετ χαλασε και εχασε πολυ απο το ενδιαφερον του, οταν ο πρωταθλητισμος κατεβηκε στην Αθηνα. Γιατι μοιραια μπλεχτηκε με τα "ποδοσφαιρικα".
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπε δε ξερω τι λες
εγω ξερω οτι στη ζωη συγκρινουμε ομοια πραγματα
για τον ποδοσφαιρικο βαζελο εχεις να πεις κατι για να κανουμε κουβεντα
ολα τα αλλα ειναι φανφαρες
πιο λιανα δεν μπορω να το κανω τυπε. ο,τι πεις.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εχω μια απορια ομως.
Γιατι ολοι μας θυμομαστε παντα με συγκινηση τα τρια φαιναλ φορ του Αρη σε Γανδη, Μοναχο και Σαραγοσα, μολονοτι δεν πηρε ποτέ το τροπαιο?
Αν ρωτησουμε εκατο αντρες ανω των 40 ετων, ποσοι απο αυτους θα μας πουν τις τρεις πολεις που πηγε ο αρης? Ποσοι ομως θα μας πουν πού εγιναν εστω τρεις τελικοι σε ευρωλιγκα που πηραν το τροπαιο ολυμπιακος και παναθηναικος?
Εγω ας πουμε θυμαμαι με το ζορι τον τελικο του Παναθηναικου με το κοψιμο του Βρανκοβιτς στο τελος, και τον ολυμπιακο με το καλαθι του Πριντεζη στην εκπνοη, κι αυτα επειδη ειχαν σασπενς στο φιναλε.
Ισως καποιοι μιλησουν για κορεσμο. Εγω παντως εχω την εντυπωση οτι το μπασκετ χαλασε και εχασε πολυ απο το ενδιαφερον του, οταν ο πρωταθλητισμος κατεβηκε στην Αθηνα. Γιατι μοιραια μπλεχτηκε με τα "ποδοσφαιρικα".
Εγώ νομίζω μία είναι η απάντηση, "Γκάλης".
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
οκ τυπε και συ ο,τι πεις
συμφωνουμε στο οτι διαφωνουμε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Έκτωρ εγώ λέω να ρωτήσουμε αν υπάρχει ένας που να κατάλαβε τι εννοείς, αν υπάρχει θα βάλω στην υπογραφή μου ο ολυμπιακός είναι πούστης
Εχω μια απορια ομως.
αφού το μπάσκετ έγινε επαγγελματικό δεν μπορούσε να μείνει στην Θεσσαλονίκη
είναι άλλα τα μεγέθη...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ηταν τα πρωτα τυπεΕχω μια απορια ομως.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
λογω γκαλη
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.304
- Πόντοι
- 7.885
Σήμερα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αλλά μια εναλλαγή ρόλων.Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όπως ακριβώς παίζει ο γαύρος σε τέτοια παιχνίδια χωρίς όμως να πάρει πέναλτι υπέρ του και χωρίς ο διαιτητής να αποβάλλει παίχτη της άλλης ομάδας .Ήταν μια υπενθύμιση για το πως παίζει ο ίδιος ο ολυμπιακός και πως έχει πάρει τόσα παιχνίδια με άλλες ομάδες .Κρίμα που τα 2 τελευταία παιχνίδια δεν καθορίζουν τον τίτλο.Τα τελευταία χρόνια το κάνατε συνέχεια γαύροι,τώρα ήρθε κι η σειρά σας .Μπράβο στους τσαμπουκάδες παοκτζήδες που πλήρωσαν τον κόκκινο καρνάβαλο με το ίδιο νόμισμα .Χαρείτε το ψεύτικο πρωτάθλημα σας γιατί το πήρατε ακριβώς όπως σας πήρε σήμερα ο ΠΑΟΚ.Η ξευτίλα σας σήμερα γύρισε πίσω στα μούτρα σας.Στην Β'ΕΘΝΙΚΗ για να ξεβρωμίσει αυτό το πρωτάθλημα,μόνο αυτό σας αξίζει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Το πρωτο τροπαιο ηταν της ΑΕΚ τύπε.γιατι ηταν τα πρωτα τυπε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είδες η ΔΕΗ?Το πρωτο τροπαιο ηταν της ΑΕΚ τύπε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για πρωταθλητριων μιλαμε τυπεΤο πρωτο τροπαιο ηταν της ΑΕΚ τύπε.
ηταν τα πρωτα φαιναλ φορ που το διεκδικησε ελληνικη ομαδα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83