Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
προσπαω να σκεφτω τι του ειπε ο εποπτης...μεντιουμ δεν ειμαι..

Μπορει να κατεβασε κανα μπινελικι στην ενταση της στιγμης και να του βγαλανε κιτρινη
Αν το βλεπανε το κροσε που εριξε θα του ριχνανε κοκκινη απευθειας οποιος και να ηταν

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
τοσους μηνες μας ζαλιζατε τα αρχιδια οτι γαμαμε με ψωλες αλλων...τωρα;ΓΑΤΑΚΙΑ....ΘΡΗΛΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ...ΕΜΕΙς ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Μήπως ξέρεις από πότε έχεις να πάρεις πρωτάθλημα?
Μήπως ξέρεις πότε θα το πάρεις? Ποτέ
Ή μάλλον όταν θα σταματήσεις να πέρνεις πίπες και να σε γαμάνε τα τραβέλια μωρή Μαρκέλα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Άλλο δύναμη και "ανδρική" συμπεριφορά και άλλο αλητεία. Αυτοί είναι αλήτες. Αλλά υπάρχει και ο ημιτελικός στο Φάληρο κωλοπαίδι Ισαουράλδε και λοιποί.
ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΠΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βρε καλα ολα αυτα, αλλά οταν θα χασετε παλι απο κανεναν Πλατανια, θα τους λετε παλι ασπρομαυρους ψωλαραδες? λεω γω τωρα.

Δεν ξέρω για παρελθον και μέλλον εγω σήμερα είδα κάτι ψωλές απέναντι σε κάτι μουνιά κλαμμένα...Ήρθαν σαν κυρίες , εισέπραξαν το ωμό κρέας μαζί με τα φλόκια και έφυγαν σαν κυρίες πάλι..απλά ξεσκσισμένες λίγο... :fuck1: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιατί να δώσει πέναλτυ και κάρτα, αφού "το ματς πήγε στη δύναμη"
Γυναικες ειμαστε για να κλαιμε; Θα τον κανονισει ο Μπαμπης ο σουγιας οταν ερθει Καραισκακη.  :jerking:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πάλι καλά που υπάρχει το κύπελλο και μπορούμε να ξεπλύνουμε τη ντροπή αυτών των 2 εμφανίσεων. Πάντως μακάρι να βγω λάθος, αλλά το τάιμινγκ είναι κακό για τέτοιες ήττες. Για να διεκδικήσουμε την πρόκριση εκεί μέσα πρέπει να παίξουμε τουλάχιστον όπως στο πρώτο ματς.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Α γεια σου, σωστα μιλας. Οταν ομως ελεγα τα ιδια στο ματς με τον Παναθηναικο, καποιοι μιλουσαν για γοητρο και κατι τετοια.

Όχι μόνο με το βαζέλα ισχύει αυτό και είμαι κάθετος.

Ο βαζέλας είναι ο κύριος αντίπαλός μου και με αυτόν μοιράζομαι την ίδια πολή.
Τη μπουγάτσα την έχω σκυλογαμήσει 100άδες φορές και ποτέ δεν με έχει απειλήσει πουθενά.
Θέλω εννοείται να τη γαμάω αλλά αν κάνει και μια νίκη στο τόσο, όπως σήμερα κάτι έγινε γενικά.

Πιο παλιά ίσως ίσχυε και για το αεκάκι αλλά πλέον έχει χαθεί και αυτό.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μήπως ξέρεις από πότε έχεις να πάρεις πρωτάθλημα?
Μήπως ξέρεις πότε θα το πάρεις? Ποτέ
Ή μάλλον όταν θα σταματήσεις να πέρνεις πίπες και να σε γαμάνε τα τραβέλια
το κλασικο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.....γαμαω τραβελια....1985 πηρα πρωταθλημα και 2 κυπελα απο το 2000 και μετα....

Εγγρ.
30 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ο Τάσος Κάκος ήταν από τους (αρνητικούς) πρωταγωνιστές του αγώνα, καθώς δεν απέβαλε τον Ινσαουράλδε στο 57' (γροθιά στον Εντινγκά, του έδειξε κίτρινη ύστερα από συνομιλία με τον βοηθό), ενώ «χάρισε» τη 2η κίτρινη τόσο στον Τζαβέλλα στο 85' όσο και στον Λούκας στην εκπνοή του αγώνα. Από την άλλη πλευρά, δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 39' (κράτημα Παπαδόπουλου στον Αθανασιάδη), ενώ πέναλτι ζήτησε και ο Ολυμπιακός στο 90'+1' σε μαρκάρισμα του Λούκας στον Πέρεζ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Όχι μόνο με το βαζέλα ισχύει αυτό και είμαι κάθετος.

Ο βαζέλας είναι ο κύριος αντίπαλός μου και με αυτόν μοιράζομαι την ίδια πολή.
Τη μπουγάτσα την έχω σκυλογαμήσει 100άδες φορές και ποτέ δεν με έχει απειλήσει πουθενά.
Θέλω εννοείται να τη γαμάω αλλά αν κάνει και μια νίκη στο τόσο, όπως σήμερα κάτι έγινε γενικά.

Πιο παλιά ίσως ίσχυε και για το αεκάκι αλλά πλέον έχει χαθεί και αυτό.
πολυ υπερανω το παιζεις ρε φιλε....δηλαδη δεν σε πειραξε καθολου;οταν εισαι οπαδος και απο την μεικτη κοσμου να χασεις σε πειραζει....

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το κλασικο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.....γαμαω τραβελια....1985 πηρα πρωταθλημα και 2 κυπελα απο το 2000 και μετα....
Να χαρεις την νικη σου, αλλα να μην ξεχνας και τις ατελειωτες πικρες που σου εχει χαρισει ο Ολυμπιακος.  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΕΛΑ ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟΙΙΙΙΙ

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΑΑΑ

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ

2 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΙΛΟ

ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ Α ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕ

DSC04334.JPG

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Να χαρεις την νικη σου, αλλα να μην ξεχνας και τις ατελειωτες πικρες που σου εχει χαρισει ο Ολυμπιακος.  ;)
παντως οταν σου ελεγα προχτες οτι το παιχνιδι ειναι ασσος εσυ μου ελεγες οτι θα κερδισουν για τον κοσμο του ολυμπιακου γιατι δεν σηκωνει2 σερι ηττα....και σου ελεγα οτι οι παικτες δεν σκεφτονται οπαδικα...θυμασαι;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
πολυ υπερανω το παιζεις ρε φιλε....δηλαδη δεν σε πειραξε καθολου;οταν εισαι οπαδος και απο την μεικτη κοσμου να χασεις σε πειραζει....

Με πείραξε αλλά όχι τόσο όσο αντίστοιχα χαίρεστε εσείς.
Αν έκανες διπλό στο καραισκάκη που έφαγες 4 ή μας αποκλείσεις τώρα στο κύπελλο θα με πειράξει πολύ περισσότερο.

Με εσάς οι ήττες είναι πιο πολύ θέμα συγκυρίας.
Δεν με πειράζει πάντα το ίδιο αφενός γιατί είναι αραιές αφετέρου γιατί έρχονται σε ανούσια χρονικά σημεία.
Είναι και το γενικότερο που δεν έχετε και πολλά να πείτε για τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Με το βαζέλα δεν είναι όμως το ίδιο.
Θέλω να τον γαμάω παντού και πάντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom