προσπαω να σκεφτω τι του ειπε ο εποπτης...μεντιουμ δεν ειμαι..
Μπορει να κατεβασε κανα μπινελικι στην ενταση της στιγμης και να του βγαλανε κιτρινη
Αν το βλεπανε το κροσε που εριξε θα του ριχνανε κοκκινη απευθειας οποιος και να ηταν
προσπαω να σκεφτω τι του ειπε ο εποπτης...μεντιουμ δεν ειμαι..
τοσους μηνες μας ζαλιζατε τα αρχιδια οτι γαμαμε με ψωλες αλλων...τωρα;ΓΑΤΑΚΙΑ....ΘΡΗΛΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ...ΕΜΕΙς ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΠΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...Άλλο δύναμη και "ανδρική" συμπεριφορά και άλλο αλητεία. Αυτοί είναι αλήτες. Αλλά υπάρχει και ο ημιτελικός στο Φάληρο κωλοπαίδι Ισαουράλδε και λοιποί.
Βρε καλα ολα αυτα, αλλά οταν θα χασετε παλι απο κανεναν Πλατανια, θα τους λετε παλι ασπρομαυρους ψωλαραδες? λεω γω τωρα.
Γυναικες ειμαστε για να κλαιμε; Θα τον κανονισει ο Μπαμπης ο σουγιας οταν ερθει Καραισκακη.Γιατί να δώσει πέναλτυ και κάρτα, αφού "το ματς πήγε στη δύναμη"
Α γεια σου, σωστα μιλας. Οταν ομως ελεγα τα ιδια στο ματς με τον Παναθηναικο, καποιοι μιλουσαν για γοητρο και κατι τετοια.
το κλασικο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.....γαμαω τραβελια....1985 πηρα πρωταθλημα και 2 κυπελα απο το 2000 και μετα....Μήπως ξέρεις από πότε έχεις να πάρεις πρωτάθλημα?
Μήπως ξέρεις πότε θα το πάρεις? Ποτέ
Ή μάλλον όταν θα σταματήσεις να πέρνεις πίπες και να σε γαμάνε τα τραβέλια
πολυ υπερανω το παιζεις ρε φιλε....δηλαδη δεν σε πειραξε καθολου;οταν εισαι οπαδος και απο την μεικτη κοσμου να χασεις σε πειραζει....Όχι μόνο με το βαζέλα ισχύει αυτό και είμαι κάθετος.
Ο βαζέλας είναι ο κύριος αντίπαλός μου και με αυτόν μοιράζομαι την ίδια πολή.
Τη μπουγάτσα την έχω σκυλογαμήσει 100άδες φορές και ποτέ δεν με έχει απειλήσει πουθενά.
Θέλω εννοείται να τη γαμάω αλλά αν κάνει και μια νίκη στο τόσο, όπως σήμερα κάτι έγινε γενικά.
Πιο παλιά ίσως ίσχυε και για το αεκάκι αλλά πλέον έχει χαθεί και αυτό.
μη μιλάς ρε για γαυρο!με Λάρισα συγκρίνεσαι ρε ρομπατο κλασικο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.....γαμαω τραβελια....1985 πηρα πρωταθλημα και 2 κυπελα απο το 2000 και μετα....
Να χαρεις την νικη σου, αλλα να μην ξεχνας και τις ατελειωτες πικρες που σου εχει χαρισει ο Ολυμπιακος. ;)το κλασικο οταν δεν εχεις επιχειρηματα.....γαμαω τραβελια....1985 πηρα πρωταθλημα και 2 κυπελα απο το 2000 και μετα....
μη μιλάς ρε για γαυρο!με Λάρισα συγκρίνεσαι ρε ρομπα
επειδη δεν ξεχνω....δικαιουμαι να χαιρομαι..Να χαρεις την νικη σου, αλλα να μην ξεχνας και τις ατελειωτες πικρες που σου εχει χαρισει ο Ολυμπιακος. ;)
Αυτός ο Τζαβέλλας τι λεβέντης είναι ρε?Έχει την τρέλα στο μάτι του!Ξεμπούκωσε πρώτα και μετά μίλα..με τα αρχίδια του Τζαβέλλα ακόμα στο στόμα είσαι τρόμπα
παντως οταν σου ελεγα προχτες οτι το παιχνιδι ειναι ασσος εσυ μου ελεγες οτι θα κερδισουν για τον κοσμο του ολυμπιακου γιατι δεν σηκωνει2 σερι ηττα....και σου ελεγα οτι οι παικτες δεν σκεφτονται οπαδικα...θυμασαι;Να χαρεις την νικη σου, αλλα να μην ξεχνας και τις ατελειωτες πικρες που σου εχει χαρισει ο Ολυμπιακος. ;)
πολυ υπερανω το παιζεις ρε φιλε....δηλαδη δεν σε πειραξε καθολου;οταν εισαι οπαδος και απο την μεικτη κοσμου να χασεις σε πειραζει....
Αυτός ο Τζαβέλλας τι λεβέντης είναι ρε?Έχει την τρέλα στο μάτι του!