Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: προσεχε έδιωξα τον Ολλανδό τώρα και έχω τον ΓΟΥ ΧΟΥ!
ρε θα φας καβλι απο δω μεχρι το θερμαικο...
ερχεται το κοκκινο τσουναμι....
κανονισε μονο να μην χρησιμοποιησεις αυτο το ποστ εναντιον μου την δευτερα καριολη  :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δημητρακη  καρνταση  μου, στα  επισημα  ειναι  το  εισητηριο  που  μου  πηρες ;

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
όχι ρε που να βρω λεφτά για τα επίσημα.... σας πείρα στην 4 και άμα δεν έρθετε θα τα πουλήσω στην μαύρη να κονομίσω να βγάλω τις ρετσίνες...
Σας αφήνω να κάνετε δηλώσεις.... :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
όχι ρε που να βρω λεφτά για τα επίσημα.... σας πείρα στην 4 και άμα δεν έρθετε θα τα πουλήσω στην μαύρη να κονομίσω να βγάλω τις ρετσίνες...
Σας αφήνω να κάνετε δηλώσεις.... :2funny:
Ρε  συ  εγω  ειμαι  καλομαθημενος.......... :2funny: :2funny: :2funny:....δε  μπορω να  ερθω  στην 4...
Το  δικο  μου  πουλα  το  και  παρε λιγο  ψημενο  να  το  πιεις  για  παρτυ  μου..... :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλακα μητσο σου εχω πει κοψ'τα μεναψη...
οτι φυτρωνει αγορι μου ...
το ενα το βγαζει ο θεος το αλλο ανθρωπος...εσυ σε ποιον εχεις εμπιστοσυνη;; :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.460
Πόντοι
5.006
Ρε αλητες τι ειναι αυτα που λετε στο δημητρακη πιπερι στο στομα........ :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Προφανώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τεράστια ομάδα για να ασχοληθεί με το αν δεν ήταν φάουλ η φάση που στην συνέχεια φέρνει το τρίτο γκολ του ΠΑΟ,  :2funny: :2funny: :2funny:
ν ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλει τους ποδοσφαιριστές Καπίνο και Ζέκα που προκαλούσαν διαρκώς την εξέδρα!
:2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε στις μεγαλοπρεπείς βουτιές των παικτών του ΠΑΟ και του προπονητή τους, με τις οποίες γέλασαν και τα μικρά παιδιά
Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς ποδόσφαιρο έχει καταλάβει και πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος και πως σήκωναν τις σημαίες οι βοηθοί του. Απο εμάς δεν θα γίνουν παράπονα ούτε θα διαμαρτυρηθούμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ??  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Προφανώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τεράστια ομάδα για να ασχοληθεί με το αν δεν ήταν φάουλ η φάση που στην συνέχεια φέρνει το τρίτο γκολ του ΠΑΟ,  :2funny: :2funny: :2funny:
ν ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλει τους ποδοσφαιριστές Καπίνο και Ζέκα που προκαλούσαν διαρκώς την εξέδρα!
Ούτε στις μεγαλοπρεπείς βουτιές των παικτών του ΠΑΟ και του προπονητή τους, με τις οποίες γέλασαν και τα μικρά παιδιά
Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς ποδόσφαιρο έχει καταλάβει και πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος και πως σήκωναν τις σημαίες οι βοηθοί του. Απο εμάς δεν θα γίνουν παράπονα ούτε θα διαμαρτυρηθούμε

ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ??  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
αχαχαχαχαχ...που εισαι ρε παλιομαλακα εσυ;;ζεις;;που χαθηκες;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε αλητες τι ειναι αυτα που λετε στο δημητρακη πιπερι στο στομα........ :2funny: :2funny:
μα κανει μαλακιες...εχει και γκομενα γαυρινα ο μαλακας και την εχει τρελλανει στο χημικο....να μου του το πω;;;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Ο  δημητρακης  ειναι  γαυρος  αλλα  δε  θελει  να  το  πιστεψει.........τον παω με  χιλια.....

Γεια  σου   καρνταση................γαυρε....... :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Kαλα ειμαι αγορινα μου εσυ τι κανεις?? η οικογενεια καλα?
:2funny: :2funny:μωρη καριολα τωρα μπηκα στο προφιλ σου και ειδα οτι μου ειχες στειλει ποστακι....θα σε γαμησω ετεροχρονισμενα :knockinb:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε μην αφηνεις τετοιες αιχμες για τον ασπιλο. δεν φταινε τα κορακια, φταιει που ειμαι ο μαντης καλχας  :2funny:

που ειναι το πεναλτυυυυυυυυυυυ το πεναλτυ περιμενω  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom