ρε καραγκιοζη γιαννακηηλιοπουλεπαπασταυρου πουστη ψευτη ρουφιανε και λαγε περιμενω τα ποσταρισματα που σας ειχα ζαλισει μια βδομαδα...
βαζελε ψευτη πουστη ρουφιανε και λαγε...
και ασχημε ....
Χρηστιδη για τα μηνυματα βαριεμαι να κανω copy paste με εκατονταδες μηνυματα με τα κλασσικα σου...εχεις πει απειρες φορες οτι μας γαματε κ θα μαςς γαματε παντου κ παντα... τωρα αν εσυ λες οτι δεν τα εγραφες...τι να πω..η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια....
Για τον Ηλιο...λο δεν θα θελα να γραψω......απλα δεν ξερω εσυ αν ξερεις απο σκηνικα η στα λενε αλλοι....κ απλα ξερεις τα κλασσικα 5,6 ονοματα απο βαζελους κ γαυρους οργανωμενους που πιπιλιζουν ολοι...γιατι οσοι πραγματικα ξερουνε απο σκηνικα δεν τα λενε εδω.....γιατι να ξερεις ο Ηλιοπουλος μπορει να εχει κανει ..σκηνικα κ σε γαυρους ...προσωπικα δεν τον γουσταρω για λογους που δεν ξερεις......κ αν θες να ξερεις εχω σωσει γαυρους σε πορεια δικια μας...που ημασταν 300 ατομα κ πιαναμε μεμονωμενους γαυρους..κ εμπαινα μπροστα εγω κ κανα 2-3 αλλοι κ τους γλυτωναμε.....στο 2-3 επι Κυραστα συγκεκριμενα.....γιατι τετοια δεν τα θεωρω μαγκιες......κ υπαρχουν εννοειται κ γαυροι οργανωμενοι ξηγημενοι....κ ξερουν για σκηνικα κ κερδισμενα κ χαμενα...συνηθως αυτοι που λενε πολλα για λαγους κτλ κτλ...ειναι αυτοι που οχι μονο οργανωμενοι δεν ειναι...αλλα ειναι οι πλεον καναπεδακηδες κ πατατακηδες....
Χρηστιδη να σε ρωτησω 2 πραγματα με το συμπαθιο κιολας:
1)Ποσο χρονων εισαι?
2) Εχεις καθολου προσωπικη ζωη? Πραγματικη ζωη στον ''εξω κοσμο''? Η εισαι ολη μερα στα μπουρδελα.com να περνιεσαι για μαγκας μονο κ μονο επειδη βριζεις τους αλλους πισω απο ενα πληκτρολογιο.....? (δεν ξερω βεβαια αν ελεγες τα ιδια αν τους ειχες μπροστα σου.....) )
ps) ακομα δεν σε εχω βρισει...αλλα ουτε καν αυτο μπορεις να καταλαβεις.......)