Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ρε καραγκιοζη γιαννακη ηλιοπουλε παπασταυρου πουστη ψευτη ρουφιανε και λαγε περιμενω τα ποσταρισματα που σας ειχα ζαλισει μια βδομαδα...
βαζελε ψευτη πουστη ρουφιανε και λαγε...
και ασχημε ....

Χρηστιδη για τα μηνυματα βαριεμαι να κανω copy paste με εκατονταδες μηνυματα με τα κλασσικα σου...εχεις πει απειρες φορες οτι μας γαματε κ θα μαςς γαματε παντου κ παντα... τωρα αν εσυ λες οτι δεν τα εγραφες...τι να πω..η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια....

Για τον Ηλιο...λο δεν θα θελα να γραψω......απλα δεν ξερω εσυ αν ξερεις απο σκηνικα η στα λενε αλλοι....κ απλα ξερεις τα κλασσικα 5,6 ονοματα απο βαζελους κ γαυρους οργανωμενους που πιπιλιζουν ολοι...γιατι οσοι πραγματικα ξερουνε απο σκηνικα δεν τα λενε εδω.....γιατι να ξερεις ο Ηλιοπουλος μπορει να εχει κανει ..σκηνικα κ σε γαυρους ...προσωπικα δεν τον γουσταρω για λογους που δεν ξερεις......κ αν θες να ξερεις εχω σωσει γαυρους σε πορεια δικια μας...που ημασταν 300 ατομα κ πιαναμε μεμονωμενους γαυρους..κ εμπαινα μπροστα εγω κ κανα 2-3 αλλοι κ τους γλυτωναμε.....στο 2-3 επι Κυραστα συγκεκριμενα.....γιατι τετοια δεν τα θεωρω μαγκιες......κ υπαρχουν εννοειται κ γαυροι οργανωμενοι ξηγημενοι....κ ξερουν για σκηνικα κ κερδισμενα κ χαμενα...συνηθως αυτοι που λενε πολλα για λαγους κτλ κτλ...ειναι αυτοι που οχι μονο οργανωμενοι δεν ειναι...αλλα ειναι οι πλεον καναπεδακηδες κ πατατακηδες....

Χρηστιδη να σε ρωτησω 2 πραγματα με το συμπαθιο κιολας:
1)Ποσο χρονων εισαι?
2) Εχεις καθολου προσωπικη ζωη? Πραγματικη ζωη στον ''εξω κοσμο''? Η εισαι ολη μερα στα μπουρδελα.com να περνιεσαι για μαγκας μονο κ μονο επειδη βριζεις τους αλλους πισω απο ενα πληκτρολογιο.....? (δεν ξερω βεβαια αν ελεγες τα ιδια αν τους ειχες μπροστα σου.....) )

ps) ακομα δεν σε εχω βρισει...αλλα ουτε καν αυτο μπορεις να καταλαβεις.......)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
1)Ποσο χρονων εισαι?
2) Εχεις καθολου προσvπικη ζωη? Πραγματικη ζωη στον ''εξω κοσμο''? Η εισαι ολη μερα στα μπουρδελα.com να περνιεσαι για μαγκας μονο κ μονο επειδη βριζεις τους αλλους πισω απο ενα πληκτρολογιο.....?

Είναι η κλασική περίπτωση που θες να του πεις "get a life"

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χρηστιδη για τα μηνυματα βαριεμαι να κανω copy paste με εκατονταδες μηνυματα με τα κλασσικα σου...εχεις πει απειρες φορες οτι μας γαματε κ θα μαςς γαματε παντου κ παντα... τωρα αν εσυ λες οτι δεν τα εγραφες...τι να πω..η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια....

Για τον Ηλιο...λο δεν θα θελα να γραψω......απλα δεν ξερω εσυ αν ξερεις απο σκηνικα η στα λενε αλλοι....κ απλα ξερεις τα κλασσικα 5,6 ονοματα απο βαζελους κ γαυρους οργανωμενους που πιπιλιζουν ολοι...γιατι οσοι πραγματικα ξερουνε απο σκηνικα δεν τα λενε εδω.....γιατι να ξερεις ο Ηλιοπουλος μπορει να εχει κανει ..σκηνικα κ σε γαυρους ...προσωπικα δεν τον γουσταρω για λογους που δεν ξερεις......κ αν θες να ξερεις εχω σωσει γαυρους σε πορεια δικια μας...που ημασταν 300 ατομα κ πιαναμε μεμονωμενους γαυρους..κ εμπαινα μπροστα εγω κ κανα 2-3 αλλοι κ τους γλυτωναμε.....στο 2-3 επι Κυραστα συγκεκριμενα.....γιατι τετοια δεν τα θεωρω μαγκιες......κ υπαρχουν εννοειται κ γαυροι οργανωμενοι ξηγημενοι....κ ξερουν για σκηνικα κ κερδισμενα κ χαμενα...συνηθως αυτοι που λενε πολλα για λαγους κτλ κτλ...ειναι αυτοι που οχι μονο οργανωμενοι δεν ειναι...αλλα ειναι οι πλεον καναπεδακηδες κ πατατακηδες....

1)Ποσο χρονων εισαι?
2) Εχεις καθολου προσωπικη ζωη? Πραγματικη ζωη στον ''εξω κοσμο''? Η εισαι ολη μερα στα μπουρδελα.com να περνιεσαι για μαγκας μονο κ μονο επειδη βριζεις τους αλλους πισω απο ενα πληκτρολογιο.....? (δεν ξερω βεβαια αν ελεγες τα ιδια αν τους ειχες μπροστα σου.....) )

απο ολοκληρο αυτο το ποστ ναι εχεις δικιο για ενα θεμα...που εγραψα ονομα...σε αυτο εχεις δικιο ηταν μαλακια μου...οχι οτι δεν ειναι γνωστο αλλα μαλακια μου ...σε ολα τα αλλα εισαι αλλου για αλλου...
την μαλακια μου την αναγνωριζω...μην φοβασαι  ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ακου λαγε πυστη ρουφιανε και ψευτη...
αυτα που μου λες δεν ασχολουμαι καν μου τα εχουν πει χιλαιδες μαλακες εδω 8 χρονια στο σαιτ...ολες οι πουτανες που ξεκινανε μαγκια μετα το γυρνανε στο συγκεκριμενο ποιημα...ποσο εισαι εχεις ζωη και τα αρχιδια μου κουνιουνται...
λαγε μπαμ μπαμ...
ειπες οτι σε ζαλισα μια βδοιμαδα πριν το ντερμπυ οτι θα σε γαμησουμε συγκεκριμενα για το ντερμπυ εγραψες και μετα λες εκανα κωλοτουμπα λογω τριαρας...
καριολη εχεις γινει ρομπα και γελανε (οι σοβαροι που χαμπαριαζουνε) μαζι σου...
το υπερανω υφακι μολις στριμωχτηκες αστο σε μενα λαγε ψευτη πουστη και ρουφιανε....
αν εχεις να ανεβασεις ποστ μιας βδομαδας πριν το ντερμπυ που σας ειχα ζαλισει τα αρχιδια οτι θα σας γαμησουμε και μετα εκανα κωλοτουμπα καντο αλλοιως εισαι πουταν...η πες οτι ειπες μαλακια και ολα καλα...
το γυρισες στο καλαματιανο και το γενικευσες που να βρισκω μηνυματα και ρεστα ενω εγραψες συγκεκριμενα για το ντερμπυ μωρη ....
ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

8 χρονια κανεις αυτο το πραγμα σερι?
ολη μερα να βριζεις στο bourdela?
ψαξτο χωρις πλακα.....ειναι σοβαρο.....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
καλα ...αστο γιαννακη...εισαι λιγος αγορι μου...κριμα σε ειχα για πιο μαγκιτη...κλο κλο κλο εισαι...
πολυ ασχοληθηκε με ανα αναρχιδο πουστρακι...καλη σου συνεχεις στρακο  ;)

ok φιλε...παντως να ξερεις αφου οπως ειπες κ εσυ πριν στο μηνυμα σου, αυτα στα εχουνε πει κ αλλοι....μπορει κ να ισχυει......

ps) κ ακομα δεν σε εχω βρισει.......)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ok φιλε...παντως να ξερεις αφου οπως ειπες κ εσυ πριν στο μηνυμα σου, αυτα στα εχουνε πει κ αλλοι....μπορει κ να ισχυει......

ps) κ ακομα δεν σε εχω βρισει.......)
λοιπον ακου...δεν ξερω ρε παιδι μου καμμια φορα δεν σου εχει τυχει να θεωρεις οτι κατι που βλεπεις και εισαι σιγουρος γιαυτο υπαρχει περοιπτωση να μην ειναι ετσι;;
ακου τωρα...εγω εχεις καταλαβει οτι σε θεωρω γκραν μαλακα σου εχω σουρει μπινελικι που εχω καιρο να πω σε ανθρωπο κλπ κλπ///
παρολαυτα κατι μεσα μου ρε τυπε μου λεει οτι δεν εισαι επιπεδου μαστερ εκτορα αθενς και τετοια...
δεν ξερω αληθεια σου μιλαω....κατι βαθεια μεσα μου μου λεει να μην σε καταταξω σε αυτη την κατηγορια...
πες μου κατι ειλικρινα...γαμω και τον γαυρο και τον βαζελο μαζι...
θεωρεις οτι σημερα ειχες ενα ατυχο ποστ για παρτη μου;...οτι ειπες ρε αδερφε μια μαλακια χωρις να το κοιταξεις επειδη θεωρησες οτι ενταξει ο χρηστιδης θα το εχει πει σιγουρα...
εγω αδερφε ουτε κωλοτουμπας ειμαι ουτε παπαριες λεω....και οσοι βλεπανε τεσσαρες και πενταρες ηταν αλλου για αλλου...εγω ξερω να σεβομαι ...εμενα δεν με πειραξε η νικη που ηταν κρυσταλλινη στο ξαναλεω οσο η συμπεριφορα του τυπου που θαρρεις και εβγαλε ενα αγχος απο πανω του...
τεσπα...σε ξαναρωταω ηρεμα και ωραια..θεωρεις οτι σημερα ειχες ενα ατυχο ποστ για μενα;;το οποιο πραγματικα με ενοχλησε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και που΄σαι....και χιλια μπινελικια που πεσανε μη μασας ...σταρχιδια σου ...μεμιας διαγραφονται αν εσυ νομιζεις οτι πρεπει...εννοω στην ουσια και οχι στο ταμπλω...δειξε ομως λιγο διαγωγη...
κατι βαθεια μεσα μου μου λεει οτι μπορει και να σε εχω αδικησει....
ειμαι αληθεια περιεργος...ειναι ετσι;; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο πουστιδης αρχισε τα αδερφιστικα παλι. φιλε γιαννη θα σε καλεσει σε δειπνο υπο το φως των κεριων σε λιγο το κανει κατα καιρους αυτο στο λεω να ξερεις τι σε περιμενει  :boobies:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον ακου...δεν ξερω ρε παιδι μου καμμια φορα δεν σου εχει τυχει να θεωρεις οτι κατι που βλεπεις και εισαι σιγουρος γιαυτο υπαρχει περοιπτωση να μην ειναι ετσι;;
ακου τωρα...εγω εχεις καταλαβει οτι σε θεωρω γκραν μαλακα σου εχω σουρει μπινελικι που εχω καιρο να πω σε ανθρωπο κλπ κλπ///
παρολαυτα κατι μεσα μου ρε τυπε μου λεει οτι δεν εισαι επιπεδου μαστερ εκτορα αθενς και τετοια...
δεν ξερω αληθεια σου μιλαω....κατι βαθεια μεσα μου μου λεει να μην σε καταταξω σε αυτη την κατηγορια...
πες μου κατι ειλικρινα...γαμω και τον γαυρο και τον βαζελο μαζι...
θεωρεις οτι σημερα ειχες ενα ατυχο ποστ για παρτη μου;...οτι ειπες ρε αδερφε μια μαλακια χωρις να το κοιταξεις επειδη θεωρησες οτι ενταξει ο χρηστιδης θα το εχει πει σιγουρα...
εγω αδερφε ουτε κωλοτουμπας ειμαι ουτε παπαριες λεω....και οσοι βλεπανε τεσσαρες και πενταρες ηταν αλλου για αλλου...εγω ξερω να σεβομαι ...εμενα δεν με πειραξε η νικη που ηταν κρυσταλλινη στο ξαναλεω οσο η συμπεριφορα του τυπου που θαρρεις και εβγαλε ενα αγχος απο πανω του...
τεσπα...σε ξαναρωταω ηρεμα και ωραια..θεωρεις οτι σημερα ειχες ενα ατυχο ποστ για μενα;;το οποιο πραγματικα με ενοχλησε....

aκου φιλε...

κ εγω ηθελα να στο γραψω προχτες οτι παροτι μας σκυλοβριζεις τουλαχιστον γουσταρω οτι βγαζεις μια ειλικρινεια κ αθωοτητα με την καλη εννοια...κ πιστευω οτι εξω εισαι καλο παιδι πραγματικα...

εαν θεωρεις το ποστ ατυχο σε θεμα οπαδικο ειπα τη γνωμη μου κ δεν την αλλαζω....
απο την αλλη  εαν αυτα που εγραψα σε πειραξαν σε θεμα προσωπικο ως ανθρωπο ειλικρινα συγνωμη...χωρις πλακα.......γιατι ειλικρινα θα σου φανει χαζο...αλλα ουτε να πολυμαλωνω γουσταρω ουτε να μειωνω αλλους.....(πιστεψε με εχω πολυ σοβαροτερα θεματα απο τον Παναθηναικο κ συντομα την κοπαναω απο πατριδα για αλλες πολιτειες...) το κανω που κ που σπανια το να μαλωνω, αλλα το μετανιωνω.....για αυτο κ εδω παροτι με σκυλοεβρισες ειδες οτι δεν σε εβρισα...βεβαια καποιες φορες μπορει να πονεσεις καποιον χωρις να τον βρισεις για αυτο κ παλι εαν σε χαλασα ειλικρινα σορρυ.....

ps)αυτο δε σημαινει οτι δεν θα ξαναμαλωσουμε....εαν μπαινουμε κ γραφουμε εδω...γαμησε τα....νομοτελειακα θα ξαναγινει....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και που΄σαι....και χιλια μπινελικια που πεσανε μη μασας ...σταρχιδια σου ...μεμιας διαγραφονται αν εσυ νομιζεις οτι πρεπει...εννοω στην ουσια και οχι στο ταμπλω...δειξε ομως λιγο διαγωγη...
κατι βαθεια μεσα μου μου λεει οτι μπορει και να σε εχω αδικησει....
ειμαι αληθεια περιεργος...ειναι ετσι;; :think:
ρε αγορινα μου δε σου χω πει μη γραφεις οταν εχεις βαρεσει κοφτες;
ασε να πεσει λιγο η θερμοκρασια,και τα ριχνεις εδω θα μαστε.

δεν εισαι κανα πουστρακι,ξερεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
aκου φιλε...

κ εγω ηθελα να στο γραψω προχτες οτι παροτι μας σκυλοβριζεις τουλαχιστον γουσταρω οτι βγαζεις μια ειλικρινεια κ αθωοτητα με την καλη εννοια...κ πιστευω οτι εξω εισαι καλο παιδι πραγματικα...

εαν θεωρεις το ποστ ατυχο σε θεμα οπαδικο ειπα τη γνωμη μου κ δεν την αλλαζω....
απο την αλλη  εαν αυτα που εγραψα σε πειραξαν σε θεμα προσωπικο ως ανθρωπο ειλικρινα συγνωμη...χωρις πλακα.......γιατι ειλικρινα θα σου φανει χαζο...αλλα ουτε να πολυμαλωνω γουσταρω ουτε να μειωνω αλλους.....(πιστεψε με εχω πολυ σοβαροτερα θεματα απο τον Παναθηναικο κ συντομα την κοπαναω απο πατριδα για αλλες πολιτειες...) το κανω που κ που σπανια το να μαλωνω, αλλα το μετανιωνω.....για αυτο κ εδω παροτι με σκυλοεβρισες ειδες οτι δεν σε εβρισα...βεβαια καποιες φορες μπορει να πονεσεις καποιον χωρις να τον βρισεις για αυτο κ παλι εαν σε χαλασα ειλικρινα σορρυ.....

ps)αυτο δε σημαινει οτι δεν θα ξαναμαλωσουμε....εαν μπαινουμε κ γραφουμε εδω...γαμησε τα....νομοτελειακα θα ξαναγινει....
εισαι ωραιος...αυτο περιμενα να πεις...δεν με νοιαζει αν εισαι γαυρος βαζελος χανουμης...για παρτη μου απο εδω τα δυο παιδια που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση εναι ο ενας βαζελος και ο αλλος χανουμης...
ημουνα σιγουρος οτι σε αδικησα...απλα τρελλαθηκα γιατι ειπες κατι που δεν το εκανα...ξερω καλα αν ειμαι καραγκιοζης και αν μιλαω για τεσαροπενταρες πριν το ματς....
μη μασας για τα μπινελικια...εισαι μαγκιτης ανεξαρτητα τι σου εσουρα...
εννοειται οτι θα ξανατσακωθουμε αλλα σαν ανθρωποι και οχι σαν ζωα (για παρτη μου αυτο)
καλη συνεχεια ...ειναι λυτρωση να βλεπεις ωραιους τυπους εκει που νομιζεις οτι εχεις να κανεις με μαστερ η εκτορ...
αληθεια σου μιλαω ακομα και σε ενα σαιτ για πουτανες ειναι λυτρωση ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε αγορινα μου δε σου χω πει μη γραφεις οταν εχεις βαρεσει κοφτες;
ασε να πεσει λιγο η θερμοκρασια,και τα ριχνεις εδω θα μαστε.

δεν εισαι κανα πουστρακι,ξερεις...
:2funny: :2funny:
ειναι ωραιος ο γιαννης ρε...ενταξει δε μασαει ....ακουσε δυο μπινελικια δεν επαθε και τιποτα...εμπειριες ειναι αυτες  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
πως μου λεει κατι οτι τωρα διαβαζει ο αρχηγος του στολου και χαζοκρυφογελαει...
εχω μια διαισθηση τετοια  :grin:
φιλια ξερω οτι διαβαζεις μωρη κουφαλα  :-*

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
φιλε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ειλικρινα...με εκανες κ κοκκινισα....ανταποδιδω τα θετικα σχολια....

ο Μαστερ τι εχει? μια χαρα παιδι φαινεται...(βεβαια μπαινω εδω λιγο καιρο οποτε δεν τα ξερω καλα)...
Του χριστιδη δεν του αρεσουν οι αληθειες για την ομαδα του μαν. :rockon:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
πως μου λεει κατι οτι τωρα διαβαζει ο αρχηγος του στολου και χαζοκρυφογελαει...
εχω μια διαισθηση τετοια  :grin:
φιλια ξερω οτι διαβαζεις μωρη κουφαλα  :-*
Χρηστίδη πήγα πείρα σήμερα εισητήριο, πείρα και για τον ΚΑΒΛΑΡΧΟ να πάρω και για εσένα θα ανέβεις Τούμπα?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εισαι ωραιος...αυτο περιμενα να πεις...δεν με νοιαζει αν εισαι γαυρος βαζελος χανουμης...για παρτη μου απο εδω τα δυο παιδια που εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση εναι ο ενας βαζελος και ο αλλος χανουμης...
ημουνα σιγουρος οτι σε αδικησα...απλα τρελλαθηκα γιατι ειπες κατι που δεν το εκανα...ξερω καλα αν ειμαι καραγκιοζης και αν μιλαω για τεσαροπενταρες πριν το ματς....
μη μασας για τα μπινελικια...εισαι μαγκιτης ανεξαρτητα τι σου εσουρα...
εννοειται οτι θα ξανατσακωθουμε αλλα σαν ανθρωποι και οχι σαν ζωα (για παρτη μου αυτο)
καλη συνεχεια ...ειναι λυτρωση να βλεπεις ωραιους τυπους εκει που νομιζεις οτι εχεις να κανεις με μαστερ η εκτορ...

φιλε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ειλικρινα...με εκανες κ κοκκινισα....ανταποδιδω τα θετικα σχολια....

ο Μαστερ τι εχει? μια χαρα παιδι φαινεται...(βεβαια μπαινω εδω λιγο καιρο οποτε δεν τα ξερω καλα)...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χρηστίδη πήγα πείρα σήμερα εισητήριο, πείρα και για τον ΚΑΒΛΑΡΧΟ να πάρω και για εσένα θα ανέβεις Τούμπα?
εννοειται ρε...εισαι μαλακας;...εσυ θα πληρωσεις τη νυφη απο την τριαρα...
θα νοιωσεις την οργη του θρυλου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λυσσαξες πια. εδω αναμεσα στα ποδια μου εχω τη λυτρωση που ζητας. μεχρι να στο δωσω ομως...

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

τυπε ....αποψη μου ειναι αυτη ...εσυ την προσωπικη σου γνωμη...αν σου κανει ολα καλα...εμενα δεν μου κανουν καποια συγκεκριμενα πραγματα σε αυτον και δεν γουσταρω ανταλλαγη αποψεων μαζι του...που και που κανενα μπινελικι τρωει...αλλα μεχρι εκει...
αλλα φυσικα αυτο δεν λεει κατι...
μπορει να ειναι αυτος ο σωστος και εγω ο μαλακας///απλα εμενα δεν μου κανει ειναι λιμο πως να στο πω...δεν ειναι καριολης με την εννοια του σκατοψυχου οπως ειναι καποιοι αλλοι αλλα εχει απιστευτο κομπλεξ με τον θρυλο και του βγαινει σποαστικα και μας κουραζει/...
αλλα σου ξαναλεω αποψη δικη μου αυτη...δεν επεται οτι ειναι και ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom