Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού  -έκτός και αν έχουνε πρώιμη πρωταπριλιά- είναι για τα πανηγύρια :cheesy:

Ενα ματς έχασε 3 καθάρα γκολ έφαγε-οι παίχτες δέχομαι ότι ήταν πιθανώς κουρασμένοι-ο διατητής
φταίει για την 3ρα δηλαδή τι να κάνει να ακυρώσει ολα τα γκολ :cheesy: όπως τότε με τον κατσουράνη???

Αναρωτιέμαι αν  αυτό το πράγμα εκφράζει τους περισσότερους ολυμπιακούς..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν βρέχει, σας φτύνουν…
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
ΠΟΥΤΣΑ 0-3!!!
ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΣΑς ΕΙΧΑ ''ΖΑΛΙΣΕΙ'' ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ...ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ...ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙς ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙς ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ...ΠΟΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ εχει φιλοτιμο για να εχεις και εσυ...κοτααααααααααααααααααααα
[move][size=60pt]ΚΟΤΑ ΠΟΥΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΓΕ[/size][/move]

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
10006538_669887619737702_1355120730_n.jpg

Sorry ρε παιδιά αλλά...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
νατ τους λαγους δεν τους πειραξε καθολου...κ ειδικα τον Χρηστιδη.....

εχει αφηνιασει εδω κ 3 μερες...τρελλαθηκε κυριολεκτικα....

η πλακα ειναι εχει γραψει 200 μηνυματα κ ολα λενε τα ιδια πραγματα.....
κ το καλυτερο ειναι οτι επι μια εβδομαδα ο Χρηστιδακος μας τα επρηζε οτι θα μας πηδηξουν...
κ τωρα το γυρισε το παραμυθακι....
μπας κ εισαι γυριστρουΛα  Χρηστιδακο? Αλλα δεν μας ελεγες πριν?....ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ....... :rockon:
αλλα μας ελεγες πριν.......
πουστρααααααααααααααα
πουστη ρουφιανε και λαγε...του χρηστιδη δεν εισαι ικανος ουτε τα παπαρια να του κλασεις...
μπορει να ειμαι αθυροστομος η οτι αλλο σκατα θες αλλα αρχιδια εχω περισεμα ακομα και να δανεισω σε κατι πουτανες σαν και σενα...
λοιπον....η βαζεις τα μηνυματα (που απο οτι λες ειναι και πολλα μιας και σας ζαλιζα) η μερικα απο αυτα που δηθεν σας ζαίζα τα παπαρια και τωρα κανω κολοτουμπα η παραδεχεσαι οτι εισαι αναρχιδο πουστρακι και γραφεις ψεμματα...
περιμενω τα μηνυματα του χρηστιδη  που σας ζαλιζαν τα αρχιδια μια βδομαδα οτι θα σας πηδηξουν...
εμπρος πουστη ρουφιανε και λαγε σε προκαλω...αν εχεις μπαλλακια μπαινεις στο προφιλ μου κανεις κοπυ πειστ τα μηνυματα και με κανεις ρομπα...
αλλοιως γαμιεσαι και επιβεβαιωνεις τους χαρακτηρισμους μου ...πουστης ρουφιανος λαγος και αναρχιδο πουστρακι...
περιμενω να με ξευτιλισεις πουστρα  ;)
σημειωση...το ματς εγινε 2-3-2014...
εμπρος [size=40pt]ΠΟΥΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΛΑΓΕ[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Σορυ ρε Χριστιδαρε, στο λεω εντελως φιλικα, ξερεις οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου.
Αλλά αυτα που γραφει το συγκεκριμενο αρθρο ειναι μαλακιες.
Αν το ετρωγε το αναψυκτικο ο Μογες θα ειχατε τρια χρονια αποκλεισμο.
Εδω τωρα επειδη ειναι Ελλαδα, θα συζητησουμε εαν εκανε θεατρο ή οχι ο Αναστασιου?
Και εαν το εκανε επιτηδες για να χαθει το πεναλτυ?
Η διοικηση του Ολυμπιακου επρεπε να ζητησει συγνωμη. Αυτα ειναι μικροτητες και δεν ταιριαζουν σε συλλογο που παει να περασει στους οκτω της ευρωπης.
συμφωνω εκατο φορες οτι αυτο που εκανε ο καραγκιοζης με το ποτηρι ειναι εγκλημα...θελω να τιμωρηθει η ομαδα με οτι οριζει ο κανονισμος...καμμια εκπτωση ...προσωπικα εξαντλησα οτι μπινελικι ηξερα στον συγκεκριμενο μαλακα που εχοντας κερδισει πεναλτυ που πιθανα θα μας εβαζε ξανα στο παιχνιδι εγινε πενταλεπτη διακοπη που οδηγησε κατα την γνωμη μου στην αστοχια του τσορι...το ειπα πριν το χτυπησει στους διπλανους μου πως η μπαλλα ειναι αουτ...
αλλα ανεξαρτητα απο το πεναλτυ σαφως ειναι μεγα καραγκιοζιλικι τα αντικειμενα σε ανθρωπους μεσα στον αγωνιστικο χωρο...
ξαναλεω ....καταπτυστος ο μαλακς με το ποτηρι και τιμωρια οτι πρεπει...κεκλεισμενων;;κεκλεισμενων...
απο εκει και περα παρατηρω μονιμως επιλεκτικη ευαισθησια...τα ιδια και χειροτερα εγινα στον πρωτο γυρο ΧΩΡΙΣ κανενας παιχτης του θρυλου να λειτουργησει προβοκατορικα προκαλωντας την εξεδρα που ολοι ξερουμε οτισε τετοια ματς ειναι σα να ριχνεις λαδι στην φωτια...σωστα;;συμφωνεις;;
προχτες ομως ειδαμε προκλητικοτατα παιχτες του πουστη να προκαλουν μονιμως την εξεδρα ,υπαρχουν ντοκουμετα αλλα το ξερουν και ολοι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΜΕ ΤΟΥ και καλα μεσαιου χωρου να γραψει τιποτα...
για στακα ρε αλεξ...ναι συμφωνω για την κοκα κολα...αλλα το αλλο να μην το πω;;οτι εκανε θεατρο ο καραγκιοζης να μην το πω;;δεν αλλαζει κατι ουσιαστικο αλλα να μην το πω;;προπονητηε σε (υποτιθεται) μεγαλη ομαδα ειναι ,να μην το αναφερω;;δηλαδη αν δεν εκανε το θεατρο τι θα γινοτανε;;θα ειχε παρει ο μαλακας που το πεταξε το ποτηρι πισω;;οχι βεβαια...απλα ετσι δειχνεις ποιος εισαι...
οταν ο μαλακοτοροσιδης παραλιγο να πεθαινε απο μια χιονομπαλλα  :2funny: στη λαρισα συσσωμος ο τυπος τον ειχε κραξει για θεατρο...
θεωρω οτι εσυ μπορεις να καταλαβεις τι θελω να πω...
εννοειται καταδικαστεα απολυτως η ριψη του ποτηριου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν βρέχει, σας φτύνουν…
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
ΠΟΥΤΣΑ 0-3!!!

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ !!

Χρηστιδη συνεχισε να σκυλοβριζεις χωρις να σε βριζουν...κλασσικος καναπεδατος οπαδος που βλεπει το Καραισκακη με κυαλια....ΠΙΣΤΟς-ΦΑΝΑΤΙΚΟς ΟΠΑΔΟς....... :jerking:....Κ κυριως τεραστιος φλορουμπας για να εισαι τοσο μαγκας πισω απο ενα πληκτρολογιο.......

ποσταρε εσυ μαλακιες φωτο.....ξερεις απο χτες οι δικες μας σελιδες στο φατσοβιβλιο λυσσαξαν κ βαζουν φωτο απο τον αμερικανικο στολο που ηρθε χθες Περαια κ με τις κλασσικες ατακες για Απογονους κτλ.......της πουτανας εχει γινει απο φωτο με Αμερικανικες σημαιες κ Τσουκαλαδες.....

πολυ ευκολα θα μπορουσα να στα ποσταρω αλλα δεν γουσταρω τετοια καφριλικια...
αντιθετως εσυ γουσταρεις να ποσταρεις τα καφριλικια που βαζουν οι δικοι σου Καραγκιοζηδες......
ειδες να βαζω εγω καφριλικια που να υπονοουν οτι οι μαναδες των βαζελων ειναι πουτανες οπως κανετε εσεις πισω απο την ανοχη του σαιτ;;αν ναι δειε...
αλλα πουστη κοτα ρουφιανε και λαγε μην πας να ξεφυγεις...πουτανα δεν εισαι γιατι σε λεω εγω...πουτανα εισαι γαιτι ακομα δεν εχεις ποσταρει δικο μου ποστ που να δειχνει οτι σας ειχα ζαλισει μια βδομαδα αλλα δεν ζητας ουτε και συγνωμη για την μαλακια που ειπες...
που σημαινει οτι εισαι οχι γιατι το λεω εγω αλλα γιατι το δειχνουν οι πραξεις σου...
τι εισαι;;
να κοιτα...

[size=90pt]ΚΟΤΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ [/size] :rockon: :rockon:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

Υ.Γ. "Στεναχωρήθηκε ο κόσμος στο γήπεδο που συζητούσα, τι πράγμα είναι αυτό τα τελευταία χρόνια, δεν μπορείς να πάρεις τον Παναθηναϊκό μία φορά  κ α θ α ρ ά στο Καραϊσκάκη."  Αλέφαντος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε καραγκιοζη γιαννακη ηλιοπουλε παπασταυρου πουστη ψευτη ρουφιανε και λαγε περιμενω τα ποσταρισματα που σας ειχα ζαλισει μια βδομαδα...
βαζελε ψευτη πουστη ρουφιανε και λαγε...
και ασχημε ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗς Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟς αποχωρησε κλαιγοντας λεει απο το βαζελετα///τα εβαλε λεει η πουτανα με τα θηρια αλλα εχασε...
ειπαμε βρωμιαρη...ηθελες πολεμο...θα τον αντεξεις;;
αν και προσωπικα πιστευω οτι ειναι παραμυθι απολυση οπως του καρκινιαρη βασιλαρα του ελεεινου που εχει το γραφειο τυπου της παε πουστης...
παραμυθι του εκδοτη για να ηρεμησει ο βαγγελας και να μην τους γαμησει ολους  :2funny:
πιστευω πως ακομα θα κινει τα νηματα αλλα ανυπογραφα...παλια μου τεχνη κοσκινο δηλαδη...μια δουλεια που την ξερει καλα...να ριχνει λασπη μεσω της ανωνυμιας...
αλλα πουστρακι δεν μασαμε και ειδκα ο βαγγελας...
δεν εχεις καθαρισει με μια παραμυθι απολυση...
ειπαμε ...ο χρονος σου τελειωνει...
οι μαγκιες πληρωνονται...
τικ τακ...τικ τακ.... :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny:Vas. Papatheodorou
@fullgazzia

Δεν κατάφερα να νικήσω τα θηρία,αλλά κάθε βράδυ θα κοιμάμαι ήσυχος γιατί πάλεψα. Η συνεργασία μου με το gazzetta λύθηκε.Τα υπόλοιπα εν καιρώ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φχαριστουμε για την φιλοξενια πουστιδη. φαγαμε ηπιαμε ριξαμε και 3 γαμησια τσαμπα. να μας καλεις συχνα στο σπιτι σου  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εδωσε μαχη με τα θηρια λεει ο μαλακας :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχχαχα...φαε ρε κατι μαλακες λαγους παλαιστες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο βασιλαρας λεει εχει το γραφειο τυπου του ολυμπιακου.το ακουσαμε και αυτο απο τον χριστιδαρο  :rockon:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗς Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟς αποχωρησε κλαιγοντας λεει απο το βαζελετα///τα εβαλε λεει η πουτανα με τα θηρια αλλα εχασε...
ειπαμε βρωμιαρη...ηθελες πολεμο...θα τον αντεξεις;;
αν και προσωπικα πιστευω οτι ειναι παραμυθι απολυση οπως του καρκινιαρη βασιλαρα του ελεεινου που εχει το γραφειο τυπου της παε πουστης...
παραμυθι του εκδοτη για να ηρεμησει ο βαγγελας και να μην τους γαμησει ολους  :2funny:
πιστευω πως ακομα θα κινει τα νηματα αλλα ανυπογραφα...παλια μου τεχνη κοσκινο δηλαδη...μια δουλεια που την ξερει καλα...να ριχνει λασπη μεσω της ανωνυμιας...
αλλα πουστρακι δεν μασαμε και ειδκα ο βαγγελας...
δεν εχεις καθαρισει με μια παραμυθι απολυση...
ειπαμε ...ο χρονος σου τελειωνει...
οι μαγκιες πληρωνονται...
τικ τακ...τικ τακ.... :rockon:

Sta παπαρια μας το γαβρετα κ το σπορτ γκευ , ηλιθιε αχρηστιδη
Μαρινακι , σε γαμ@@με στο μ@@@νι της ....... χοροπηδαμε

Η πουτσα κ ο βιασμος του δαφνοστεφανομενου πουστη ητανε μεγαλος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Sta παπαρια μας το γαβρετα κ το σπορτ γκευ , ηλιθιε αχρηστιδη
Μαρινακι , σε γαμ@@με στο μ@@@νι της ....... χοροπηδαμε

Η πουτσα κ ο βιασμος του δαφνοστεφανομενου πουστη ητανε μεγαλος
κλασσικος βαζελος κωλοτρυπιδας /....αχαχαχαχα...που ειναι τα αρχιδια σου μωρη να γραψεις οτι νοιωθεις;;εεεεε;τι τα θες μωρη φραγκοκοτα τα @@@@@@
αχαχαχαχαχαχα...ρε μπας και ησουνα εσυ στο πουλμαν και σου εχει μεινει;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom