Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
κοιταξε....στα πλαισια της καζουρας....οταν κανω καζουρα δεχομαι να μου κανουν......α παρεπιπτοντως παω κυριως με γυναικες.....τρανς για αλλαγη και μονο ενεργειτικος....ενημερωτικα......εγω παντως δεν εθιξα τισ σεξουαλικες σου προτιμισες...
τρανς γιατι παιρνεις  :think:γουστάρεις να πηδάς αντρικά κωλαρακια κ να τραβάς χειρόφρενο ταυτόχρονα ; :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι ο φουφουτος εμφανιστηκε για λιγο και μετα εφυγε.τι εγινε δεν αντεχει την πολλη φαπα;  :S
περιεργο,επρεπε να την εχει συνηθησει τοσα χρονια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ασε εχω έμπνευση απο τα δακρυγόνα χθες!
ΔΩΣΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ :s&m_1:
Aσε ρε καλυτερα ειναι ετσι.Εχουμε ολοι φυντανια που πλακωνονται μονα τους,
σκεψου τι εχει να γινει αν ξαναρχισουν να πηγαινουνε και αντιπαλοι οπαδοι.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Οχι αυτος ειναι ερωτοχτυπημενος stalker  :cheesy:

τυπε μονο εσυ τρως χυλοπιτες απο χοντρες γυναικες  :S
μην μιλας για 3 πραγματα,ερωτοχτυπημενους,αγαμητους και μαλακες.δεν σε παιρνει   :S

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
κυριοι με περιμενει μια τεραστια λαγανα με νηστησιμες μπριζολες και πανσετες :P :P :P :P :P οσο για το χειροφρενο;εαν θεεις να μαθεις τικανω ελατε να γνωριστουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κυριοι με περιμενει μια τεραστια λαγανα με νηστησιμες μπριζολες και πανσετες :P :P :P :P :P οσο για το χειροφρενο;εαν θεεις να μαθεις τικανω ελατε να γνωριστουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μαν στειλε στον αντισθενη ενα μυνημα να στο αλλαξει το νικ. :rockon:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Μην ξεχάσεις και τη Μαλαματίνα στο μενού! :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ρε μαν στειλε στον αντισθενη ενα μυνημα να στο αλλαξει το νικ. :rockon:
ευχαριστω για την συμβουλη......οταν εψαχνα να βρω παρατσουκλι για να μπαινω στο σαιτ μου ηρθε σαν φλασια το τραβεστολαγνος.....απλα γινομαι ευκολα στοχος οταν ο αλλος δεν εχει επιχειρηματα.......γραφω σε συγκεκριμενα θεματα και στοιχειδως εξυπναδα αν εχει καποιος καταλαβαινει τι και ποιος ειμαι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Για καποια γιδια που μιλασαν για θεατρο Αναστασιου.Και ο Μαυρογενιδης
θεατρο κανει δηλαδη;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ως βαζελος κανενας πανηγυρισμος.....χαλαροτητα στο παιχνιδι του ολυμπιακου.....ισως ομως ειναι και μια καλη ενεση για την κοινωνια να ξεχασει για λιγο τα προβληματα του και να μιλαμε για το ντερμπη....ειναι ολα μεσα στο παιχνιδι μην το ξεχνατε !!!
ειδες τι μεγαλοψυχος που ειναι ο βαγγελας ρε τυπε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τρανς γιατι παιρνεις  :think:γουστάρεις να πηδάς αντρικά κωλαρακια κ να τραβάς χειρόφρενο ταυτόχρονα ; :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην πειραζεις τον τραβεστολαγνο ειναι φιλαρακι αν και ειναι παοκ  :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ευχαριστω για την συμβουλη......οταν εψαχνα να βρω παρατσουκλι για να μπαινω στο σαιτ μου ηρθε σαν φλασια το τραβεστολαγνος.....απλα γινομαι ευκολα στοχος οταν ο αλλος δεν εχει επιχειρηματα.......γραφω σε συγκεκριμενα θεματα και στοιχειδως εξυπναδα αν εχει καποιος καταλαβαινει τι και ποιος ειμαι....

ελα  ρε  ζαγορακη σε  εχω  καταλαβει  απο  καιρο............ :grin: :grin: :grin: :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
να τα μας, πηραν παλι αερα τα μουνια

Olympiakos are the worst team left in the CL, you lot just didnt turn up in Greece. I think its more than likely that they wont turn up at OT, and I honestly wouldnt be surprised if you put 4 or 5 past them.

Που τα βρισκεις αυτα τα ακυρα site?  :think:
Οι πιο πολλοι οπαδοι τους ειπαν μετα τον αγωνα οτι ειμαστε η χειροτερη ομαδα στους 16 μετα την Μαντσεστερ.  :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
να τα μας, πηραν παλι αερα τα μουνια

Olympiakos are the worst team left in the CL, you lot just didnt turn up in Greece. I think its more than likely that they wont turn up at OT, and I honestly wouldnt be surprised if you put 4 or 5 past them.

Η χειρότερη είναι η Σάλκε. Η Τσέλσι είναι απλά μέτρια (με Μουρίνιο όμως αλεπού). Η Ατλέτικο καλή..Αν συνέλθουν από το σοκ και δεν υποστούν δεύτερο πριν τον αγώνα στο Μάντσεστερ ,η πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από εφικτή! Και με κλήρωση με μια εκ των Τσέλσι, Ατλέτικο ο δρόμος για τους 4 ανοικτός..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom