Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όσον αφορά στην ενίσχυση προσωπικά δεν το βλέπω.Με το ελληνικό πρωτάθλημα κλειδωμένο, το πολύ πολύ να γίνουν μερικές μέτριες μεταγραφές.
Τον Καμπελ να κρατησουμε και να βρουμε μια καλη επιθετικη λυση θα ειμαστε μια χαρα. Τουλαχιστον να μην ειμαστε χειροτεροι απο φετος.
Χρηματα εχουνε μπει στα ταμεια, και πιστευω οτι θα ειναι ρεκορ εισοδων. Δεν χρειαζεται να κανουμε καποια υπερβαση σαν τους καμενους της ΑΕΚ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
τυποι ο φουφουτος εμφανιστηκε για λιγο και μετα εφυγε.τι εγινε δεν αντεχει την πολλη φαπα;  :S
περιεργο,επρεπε να την εχει συνηθησει τοσα χρονια

με τι κουραγιο ρε φιλε να γραψει πλεον ο φουφουτος;;;
μπορει να του αφησε ψυχολογικο κουσουρι ο θριαμβος επι της μαντσεστερ  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Και οταν λετε "ερχομαστε" τι εννοειτε; Σε βαθος δεκαετιας;  :grin:
Αυτην την μαλακια με το ερχομαστε δεν το εχω πει ποτε μου μαν.
Ας φτιαξουμε ομαδα σοβαρη πρωτα και βλεπουμε μετα για τα υπολοιπα.
Τελικα δεν ειπες σου φαινεται και αυτο για καραγκιοζιλικι;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτην την μαλακια με το ερχομαστε δεν το εχω πει ποτε μου μαν.
Ας φτιαξουμε ομαδα σοβαρη πρωτα και βλεπουμε μετα για τα υπολοιπα.
Τελικα δεν ειπες σου φαινεται και αυτο για καραγκιοζιλικι;
Εδω μιλαμε για μπουκαλι και οχι για πλαστικο ποτηρι. Και βλεπεις πως ο ιδιος πιανει  το προσωπο του, δεν επεσε "νεκρος" στο χορταρι.

Συγκρινε μου τωρα ποπ-κορν με κερμα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
Η χειρότερη είναι η Σάλκε. Η Τσέλσι είναι απλά μέτρια (με Μουρίνιο όμως αλεπού). Η Ατλέτικο καλή..Αν συνέλθουν από το σοκ και δεν υποστούν δεύτερο πριν τον αγώνα στο Μάντσεστερ ,η πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από εφικτή! Και με κλήρωση με μια εκ των Τσέλσι, Ατλέτικο ο δρόμος για τους 4 ανοικτός..

αυτες ειναι οι ομαδες που θα περασουν στην επομενη φαση....

OLYMPIAKOS
REAL MADRID
CF BARCELONA
CHELSEA LONDON
BAYERN MÜNCHEN
ATLETICO DE MADRID
BORUSSIA DORTMUND
PARIS SAINT GERMAIN

φοβαμαι μονο μπαγερν, ρεαλ και μπαρτσα....
τους αλλους, ειμαι σιγουρος 100%, τους εχουμε αν πιασουμε το μαξιμουμ των δυνατοτητων μας

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
απλα.....χασαμε....δε με νοιαζει το πως....χασαμε.......ποναει για γοητρο και στατιστικους λογους ΜΟΝΟ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εδω μιλαμε για μπουκαλι και οχι για πλαστικο ποτηρι. Και βλεπεις πως ο ιδιος πιανει  το προσωπο του, δεν επεσε "νεκρος" στο χορταρι.

Συγκρινε μου τωρα ποπ-κορν με κερμα.
Ρε πλακα κανεις;Δες την φαση.το ιδιο ακριβως που εφαγε ο Αναστασιου ειναι.
Το φαγε στο ματι και αυτος,λογικο νο πονεσε.Και τι δεν επεσε νεκρος πλακα κανεις;
10 τουμπες εκανε ο μαυρογενιδης,σηκωνεται,ξαναπεφτει παλι.Ξαναδες το.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
απλα......ας περασουμε τον παοκ......να περασουν τον οφη να παμε τελικο.....σκεφτεσαι τπτ καλυτερο;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
απλα.....χασαμε....δε με νοιαζει το πως....χασαμε.......ποναει για γοητρο και στατιστικους λογους ΜΟΝΟ
Δεν είναι απλά το γόητρο και η στατιστική.Κάπου υπάρχει πρόβλημα.Τα 2 τελευταία χρόνια παρά τη μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ, τη μεγάλη διαφορά σε αξία παικτών και σε δομή,αγωνιστική κατάσταση ομάδας ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να κάνει μια πειστική εμφάνιση-νίκη.Ας μη ξεγελιόμαστε με τη νίκη του πρώτου γύρου.Κάτι δεν πάει καλά. Στην προετοιμασία, στην εμψύχωση δε ξέρω. Όχι ό,τι έχει ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά κάτι δεν πάει καλά και δε δένει το γλυκό.. Την ΑΕΚ πχ σε αντίστοιχη κατάσταση με τον ΠΑΟ θα τη διέλυαν με 5 ή 6 γκολ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν είναι απλά το γόητρο και η στατιστική.Κάπου υπάρχει πρόβλημα.Τα 2 τελευταία χρόνια παρά τη μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ, τη μεγάλη διαφορά σε αξία παικτών και σε δομή,αγωνιστική κατάσταση ομάδας ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να κάνει μια πειστική εμφάνιση-νίκη.Ας μη ξεγελιόμαστε με τη νίκη του πρώτου γύρου.Κάτι δεν πάει καλά. Στην προετοιμασία, στην εμψύχωση δε ξέρω. Όχι ό,τι έχει ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά κάτι δεν πάει καλά και δε δένει το γλυκό.. Την ΑΕΚ πχ σε αντίστοιχη κατάσταση με τον ΠΑΟ θα τη διέλυαν με 5 ή 6 γκολ.
Mην εισαι αδικος τυπε,εκανε πειστικη νικη το 2011. :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
αφιερωμενο σ'αυτους που λενε ''ελα μωρε δεν με νοιαζει το 0-3, σημασια εχει η μαντσεστερ'' :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
απλα......ας περασουμε τον παοκ......να περασουν τον οφη να παμε τελικο.....σκεφτεσαι τπτ καλυτερο;
Αποψή μου είναι ό,τι υπέρτατος στόχος είναι η πρόκριση με τη Μάντσεστερ (ειδικά μετά το 2-0).Από κύπελλα να φάνε και οι κότες..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
αυτες ειναι οι ομαδες που θα περασουν στην επομενη φαση....

OLYMPIAKOS
REAL MADRID
CF BARCELONA
CHELSEA LONDON
BAYERN MÜNCHEN
ATLETICO DE MADRID
BORUSSIA DORTMUND
PARIS SAINT GERMAIN

φοβαμαι μονο μπαγερν, ρεαλ και μπαρτσα....
τους αλλους, ειμαι σιγουρος 100%, τους εχουμε αν πιασουμε το μαξιμουμ των δυνατοτητων μας

Δεν αφήνετε τις μαλακίες λέω εγω; Όχι τίποτ' άλλο, δίνετε γερό πάτημα για να μας κράζουν

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το φαγε στο ματι και αυτος,λογικο νο πονεσε.Και τι δεν επεσε νεκρος πλακα κανεις;
Κοιτα ο αντικειμενικος που βλεπει ξεκαθαρα σε 380π πως προκειται για ποτηρι.  :headbang:
Η δευτερη αντιδραση του ηταν υπερβολικη διοτι κοιταξε να κοψει αντιδρασεις και μετα συνεχισε, σε καμια περιπτωση με αυτα που βλεπω δεν τον βαζω στην κατηγορια γελοιου, Αναστασιου.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/1352387.jpg[/img[/URL]]

Ενα ασθενοφορο ρε παιδια.  :S

[img]http://[URL unfurl="true"]www.viotiashop.gr/cms/images/athlitika/anastasiou.jpg[/img[/URL]]
Κουγιας νουμερο δυο.

Δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα, οποιος ειναι σοβαρος καταδικαζει και την κινηση αυτου που το πεταξε και γελαει με τα καραγκιοζιλικια του Αναστασιου.
Καραγκιοζιλικια που κακος μεν αλλα δυναμιτισαν το κλιμα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
αφιερωμενο σ'αυτους που λενε ''ελα μωρε δεν με νοιαζει το 0-3, σημασια εχει η μαντσεστερ'' :2funny:

Φίλε πού 'σουνα εσύ τόσο καιρό; Στις χαρές πρώτος πρώτος και στα δύσκολα χαμένος, χαρακτηριστική αντιμετώπιση του έλληνα οπαδού

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496

Το συνεχιζεις απο χτες κ εκτειθεσαι
Καραγκιοζης αυτος που το πεταξε, ακομη μεγαλυτερος
καραγκιοζης ο Αναστασιου για την αντιδραση του

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν αφήνετε τις μαλακίες λέω εγω; Όχι τίποτ' άλλο, δίνετε γερό πάτημα για να μας κράζουν
Σωστός ρε Lion...δηλαδή οι Τσέλσι(Μουρίνιο, enough said), η Αθλέτικο(πλήρης ομάδα, απειλεί την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα), η Παρί(4 μες το Καραϊσκάκι ξεκούραστα), η Ντόρτμουντ(φιναλίστ την προηγούμενη σεζόν) είναι ισάξιες του Ολυμπιακού?Είναι μετά να μην ακούτε κράξιμο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Το συνεχιζεις απο χτες κ εκτειθεσαι
Καραγκιοζης αυτος που το πεταξε, ακομη μεγαλυτερος
καραγκιοζης ο Αναστασιου για την αντιδραση του
Αρα καραγκιοζης και ο μαυρογενιδης δικε μου;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο καλύτερος είναι ο Γιαννακόπουλος τύπε....είναι ο Καραγκούνης του Ολυμπιακού :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom