ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Ρε φίλε μιλάς με άνθρωπο που βάζει ψωλες στον ΚΩΛΟ του;![]()
Ελα ντε...............
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ρε φίλε μιλάς με άνθρωπο που βάζει ψωλες στον ΚΩΛΟ του;![]()
τυπε θεια δικη ειναι για σενα να νικας τον ολυμπιακο και να χανεις απο τον παναιτωλικο :S
ξερω τυπε,η παραγκα φταιει![]()
ο.κ τωρα σκουπισου απο το σπερμα σκουπισου απο τα αιματα και τα λεμε.....Γελας γιατι εισαι και συ μαλακας.....δεν ξεφευγεις απο το συνολο των παοκτζηδων........
οταν εβλεπα τον παοκ με κουδα ιωσηφιδη φορτουλα δαμανακη κωστικο σκαρταδο και αλλους πολλους εσυ ρωταγες για το πουλακι σου τον πατερα σου τι δουλεια κανει .....και για τι
ειναι χρησιμο...............
ξεφευγεις απο τα πλαισια της καζουρας......![]()
![]()
Μουτσέ 21 βλέποντας όλα τα ποσταρισματα σου εδώ
Τα χωνεις διαρκώς σε βάζελοι κ ποτέ σε γαύρο...
Μπας κ είσαι γαύρος κ όχι χάνουμι?
Γιατί πολυ φίλο ολυμπιακό σε κόβω........
δηλαδη οταν χαναμε απο καθε πικραμενο δεν εμπαινες να κανεις καζουρα;κοιταξε...εσυ σε σχεση με καποιους αλλους εκανες την λιγοτερη καζουρα αλλα εκανεςΚαζούρα να μας κάνουν οι βαζελοι, εσύ τι δουλειά έχεις![]()
εσυ τώρα τι πετάγεςαι κ σχολιάζεις για το χθεσινό;ξέχασα ότι οι λαθρέμποροι συναψαν συμμαχιαο.κ τωρα σκουπισου απο το σπερμα σκουπισου απο τα αιματα και τα λεμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε χαλαρωστε μερικοι καζουρα κανουμε...οταν χανουμε και μας παιρνατε πριονοκορδελλα καλα ειναι;
δηλαδη οταν χαναμε απο καθε πικραμενο δεν εμπαινες να κανεις καζουρα;κοιταξε...εσυ σε σχεση με καποιους αλλους εκανες την λιγοτερη καζουρα αλλα εκανες![]()
ξερεις κατι που δεν το ξερω;εσυ τώρα τι πετάγεςαι κ σχολιάζεις για το χθεσινό;ξέχασα ότι οι λαθρέμποροι συναψαν συμμαχια
Αλλαξοκωλιες με τα βαζελακια ε;
μπορεις να με κερδισεις στην τουμπα;οταν μου εριξες 4 βγηκα στο θεμα το δικο σας και παραδεχτεικα οτι με κερδισες δικαια...νομιζεις οτι θα κολλοσω να βγω αν με κερδισεις δικαια να παραδεχτω την ανωτερωτητα σου;Με τη διαφορά ότι εγω σου ριξα τεσσαρουμπα στο σβερκο
μπορεις να με κερδισεις στην τουμπα;οταν μου εριξες 4 βγηκα στο θεμα το δικο σας και παραδεχτεικα οτι με κερδισες δικαια...νομιζεις οτι θα κολλοσω να βγω αν με κερδισεις δικαια να παραδεχτω την ανωτερωτητα σου;
Οι μονοι που μπορουν να μιλουν ειναι οι βαζελοι αλλα κι αυτοι το ξερουν οτι ειναι μιας ημερας χαρα.
κοιταξε....στα πλαισια της καζουρας....οταν κανω καζουρα δεχομαι να μου κανουν......α παρεπιπτοντως παω κυριως με γυναικες.....τρανς για αλλαγη και μονο ενεργειτικος....ενημερωτικα......εγω παντως δεν εθιξα τισ σεξουαλικες σου προτιμισες...Ρε φίλε άλλο λέω. Αν με νικουσες στο τηγάνι (με συντριβή κιόλας), οποιος γαύρος ερχόταν στο θρεντ σας και σας την έλεγε οπότε χανατε δε θα σου φαινόταν μαλακας;
Τον μάστερ κοροϊδεύει, ξυπνα
Μουτσέ 21 βλέποντας όλα τα ποσταρισματα σου εδώ
Τα χωνεις διαρκώς σε βάζελοι κ ποτέ σε γαύρο...
Μπας κ είσαι γαύρος κ όχι χάνουμι?
Γιατί πολυ φίλο ολυμπιακό σε κόβω........
κοιταξε....στα πλαισια της καζουρας....οταν κανω καζουρα δεχομαι να μου κανουν......α παρεπιπτοντως παω κυριως με γυναικες.....τρανς για αλλαγη και μονο ενεργειτικος....ενημερωτικα......εγω παντως δεν εθιξα τισ σεξουαλικες σου προτιμισες...